196
A Norton Internet Security tapasztalatok?
  • Narxis
    Igen, egyetértek!
  • kl24h
    Kemény védelem!
    Észrevehető, hogy azért inkább jobb egy Norton Internet Security-t használni, mint csak Norton Antivirus-t, mert saját tapasztalatomból mondom, hogy csak Norton Antivirus-sal bejöhet egy-két kártevő, persze nem valami veszélyesek azok sem.
    A fenti linkből lehet látni a külömbségeket.
  • kl24h
    Norton Internet Security 90 day trial
    Ez a 90 nap alatt szerintem találsz egy trial resetet.
  • Narxis
    Csak trial reset van.
  • Norby91
    Tudtok adni hozzá egy normális key generatort avagy csak egy keyt...?
  • Narxis
    Rakd fel a 2010-est.
  • grafl
    sziasztok.
    Az a problémám a 2009-es securitym men tudja kijavítani a be és kimenő
    e-mailokat ezért állandoan piros ! jel van a gyorsinditó kis ikonján,a
    tálcán.Ha valaki tudná, hogy kell javítani.
    kösz. üdv
  • Narxis
    Már 1 hónapja megjelent a 2010-es, magyarul is:

http://www.symantec.com/hu/hu/norton/internet-security
  • Punker
    bővebben? még kb 80 nap és lejár a 09-es.
  • Narxis
    Van.
  • Punker
    valamit elállítottál, mert alapból nem törli nekem
  • Bal0924
    Sziasztok!

Lenne egy problémám a nortonnal kapcsolatban. A Firefox-ban az előzményeket törli, mindig. Az elmentett oldalakat is törli és nem tudom beállítani hogy megtartsa.
    Valaki tudna segíteni a problémámban?
    Előre is köszi!
  • kalapos
    Egyéb megoldás?
  • Punker
    ne használj IE-t
  • kalapos
    Mióta az IE8 megjelent egy kis gond lett nálam.
    Ha bekapcsolom az IE8 at akkort a norton adathalász szűrője kikapcsol.
    Persze újra be lehet kapcsolni de elég zavaró.Másnak nincs vele gondja?
  • Möbiusz
    Nálam nem.
  • Punker
    előfizetése 28 nap múlva lejár.
  • etele34
    Nincs mit. Örülök, hogy tudtam segíteni.
  • apacsek
    Köszönöm a gyors segítséget az NRT úgy látszik kitakarította.
  • etele34
    Hát az nem a legjobb megoldás, ha a Vezéréőpultból csinálod az eltávolítást. Van erre több Uninstall program is. Én a Revo Uninstallert használom ezekre. Javaslom, hogy töltsd le és ezt használd a továbbiakban.
    Nos az én javaslatom a következő, bár kicsit idő igényes lesz.
    1. Töltsd le a Norton Removal Tool-t << ebből is azt amelyik Neked kell és legyen ott az Asztalon.
    2.Futtasd.
    3. Ha nem szedi le akkor telepítsd vissza a NIS-t.
    4.Ha sikerült akkor jobb klikk az ikonjára és lépj ki belőle.
    5.Revoval távolítsd el.
    5. Majd indítsd el a Norton Removal Tool-t.
    Ezeknek le kell szedniük.
  • apacsek
    Sziasztok.
    Nekem egy kis gondom akadt a nortonnal. A laptophoz (hp;vistás) adott Norton Internet Security próbaideje lejárt. Gondoltam letörlöm mert van szabad panda licenszem. A vezérlőpultból kezdtem meg a törlést. A folyamatsáv végigment, de nem fejezte be a törlést. 1 óra múlva megszakítottam. És task managerrel kilőttem a a win.installert, ami 80% pörgött. Újraindításnál, hibát jelzett a NIS. Csináltam rendszer-visszaállítást, majd minden elképzelhető helyen kilőttem (szolgáltatásoknál is) az összes symanteces folyamatot, majd eltávolítás.....és ugyan az a hiba. A vezérlőpultból indított uninstall nem fejeződik be. Ha valaki tudna segíteni jó lenne, mert nem szeretném ezért az egész oprendszert telepíteni.
  • Punker
    na van valami infó az új verziókról?
  • lck
    Nem tudja valaki NAVGE-ből van / lesz / magyar ?
  • kalapos
    Eféle tech support nincs magyar nyelven.
    DeERRÖL az oldalrol tudsz mailt írni.Itt kitudod választani a Magyarországot és lehet hogy valaki érti is.De a leveled 2 részből álljon.
    Először leírod magyarul majd alá írd le angolul.
    Ha nem értesz annyira angolul akkort a leírt mondandódat fodítassad le ITT és meg fogják érteni.
  • kalapos
    Tűzfal beállításoknál engedélyeztesd és működni fog.
  • Alice Sabbat
    Sziasztok... azt szeretném kérdezni hogyha feltelepítem a msn discovery live-ot azt a norton auto protecting system kitiltja... nemtudtok adni egy tippet hogy hogy lehetne megoldani hogy ezt ne tegye .... előre is köszi
  • embeembe
    Üdv kedves fórumosok. Nem tudjátok, hol tudok (ha lehet magyar nyelvű) technikai segítséget kérni Norton360-al kapcsolatban?

Egy Bagle IX Worm nevű randa kukuc szabályosan kiütötte a gépemet. Méghozzá úgy kezdte áldásos tevékenységét, hogy kinyírta a Norton 360 Internet Security-t. Ezer éve használok Nortont, de még sosem hagyott íly csúful cserben. Az még hagyján, hogy az a kukac kivégezte a felinstallált Nortont, de nem engedi futtatni a LiveUpdate-t sem, egy füst alatt a böngészőimet se engedi kapcsolódni a netre. Gondoltam, sebaj, újratelepítem a N360-at cd-ről, de nem: az újratelepítéshez le kellene installálni először a meglévőt, azt meg szintén nem lehet, a leinstallálás megáll, és nem megy tovább... A XoftSpy nevű vírusprogi felismeri, és látszólag ki is nyírja a férget, de amikor újraindul a Windows, a kukuc már újra ott vár rám, széles vigyorral a pofáján.

Ez a kukuc más víruskeresőket sem engedett telepíteni (ki tudja miért :)).
    Utánajártam ennek a dögnek a neten, és végül megtaláltam az üdvözítő tuti megoldást egy angol nyelvű fórumon: XP reinstall...

Kiváncsi lennék, van-e másnak is hasonló tapasztalata, hogy ennyire cserben hagyta a világbajnok Norton Internet Security. Vagy, hogy tudtok-e megoldást így Windows újrainstallálás előtt.
    Köszönöm
  • kapuor
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a Firefox 3 böngészőben az adatvédelmi eszköztárt hogy lehet vissza varázsolni? NIS 2008-ét.Ugyanis a firefox3 telepítése után, nem tette ki.Holott a firefox 2-ben kint volt, az eszköztár.
  • kalapos
    Üdv mindenkinek.

A NIS 2008 ban hol találom a reklámok blokkolását?
  • Rozsomák
    köszi szépen kipróbálom az ott leírtakat ha sikerül megosztom veletek hátha másnak is előfordul a probléma.
  • kollektor
    szia!

norton probléma
  • Rozsomák
    Azt elfelejtettem írni hogy ebböl a CCSVCHST.exe-ből 2 is fut és a másik tényleg 0 CPU és kb 1 Mb RAM-ot használ. De hogy Ez miért fut és mit csinál számomra rejtély.
  • Punker
    nekem 0 CPU és 5,488 K-t használ szal ott valami tényleg nem kóser.
  • Rozsomák
    Sziasztok!

A múlt héten apám licence frissítés helyett megvette a NIS 2008-at, nincs is ezzel baj működik meg minden jó a licence is, de van egy gond magával a progival és érdekelne nálatok is jelentkezett e.
    A lényeg az hogy a NIS vagy annak valamelyik alkalmazása egyszercsak fogja magát és teljesen leterheli a gépet. Ezt úgy értem hogy nem fut az ég világon semmilyen alkalmazás és a gép rohadtul lelassul. Megnéztem feladatkezelőben mi terheli és a CCSVCHST.exe (ami rákeresés után a NIS-hez tartozik) 50%-os proci teljesítmény és 400-500Mb RAM terhelés mellett fut. Először azt hittem valami vírus keresés vagy live update a háttérben de amikor már 3 órája csinálta megpróbáltam leállítani,és persze nem lehet állítani (egyrészt mert nem fut semmi progi másrész a feladatkezelőben sem tudom leállítani mert nem engedi). Ha esetleg valaki tudja mi ez és mit lehetne vele kezdeni örömmel várom a megoldást.

Köszi
  • Met
    még 8 nap, SP3 sehol
  • Punker
    biztos nem néztem :)
  • Met
    Talán április környéke a magyar

A 08-ban is van ez az autómatikus kikapcsolhatatlan víruskeresés?
  • Punker
    nekem szimpi ez a 08

mikor jön SP3?
  • Met
    Már nyafog a rohatt, hogy csak 30 nap van hátra :)
    Kellene már új xp amúgy is de az sp3-at akkor már megvárom
  • Met
    nem szedtem le semmit külön hozzá