196
A Norton Internet Security tapasztalatok?
-
#156 Igen, egyetértek! -
kl24h #155 Kemény védelem!
Észrevehető, hogy azért inkább jobb egy Norton Internet Security-t használni, mint csak Norton Antivirus-t, mert saját tapasztalatomból mondom, hogy csak Norton Antivirus-sal bejöhet egy-két kártevő, persze nem valami veszélyesek azok sem.
A fenti linkből lehet látni a külömbségeket. -
kl24h #154 Norton Internet Security 90 day trial
Ez a 90 nap alatt szerintem találsz egy trial resetet. -
#153 Csak trial reset van. -
Norby91 #152 Tudtok adni hozzá egy normális key generatort avagy csak egy keyt...? -
#151 Rakd fel a 2010-est. -
grafl #150 sziasztok.
Az a problémám a 2009-es securitym men tudja kijavítani a be és kimenő
e-mailokat ezért állandoan piros ! jel van a gyorsinditó kis ikonján,a
tálcán.Ha valaki tudná, hogy kell javítani.
kösz. üdv -
#149 Már 1 hónapja megjelent a 2010-es, magyarul is:
http://www.symantec.com/hu/hu/norton/internet-security -
#148 bővebben? még kb 80 nap és lejár a 09-es. -
#147 Van. -
#146 valamit elállítottál, mert alapból nem törli nekem -
Bal0924 #145 Sziasztok!
Lenne egy problémám a nortonnal kapcsolatban. A Firefox-ban az előzményeket törli, mindig. Az elmentett oldalakat is törli és nem tudom beállítani hogy megtartsa.
Valaki tudna segíteni a problémámban?
Előre is köszi! -
kalapos #144 Egyéb megoldás? -
#143 ne használj IE-t -
kalapos #142 Mióta az IE8 megjelent egy kis gond lett nálam.
Ha bekapcsolom az IE8 at akkort a norton adathalász szűrője kikapcsol.
Persze újra be lehet kapcsolni de elég zavaró.Másnak nincs vele gondja? -
Möbiusz #141 Nálam nem. -
#140 előfizetése 28 nap múlva lejár. -
etele34 #139 Nincs mit. Örülök, hogy tudtam segíteni. -
apacsek #138 Köszönöm a gyors segítséget az NRT úgy látszik kitakarította. -
etele34 #137 Hát az nem a legjobb megoldás, ha a Vezéréőpultból csinálod az eltávolítást. Van erre több Uninstall program is. Én a Revo Uninstallert használom ezekre. Javaslom, hogy töltsd le és ezt használd a továbbiakban.
Nos az én javaslatom a következő, bár kicsit idő igényes lesz.
1. Töltsd le a Norton Removal Tool-t << ebből is azt amelyik Neked kell és legyen ott az Asztalon.
2.Futtasd.
3. Ha nem szedi le akkor telepítsd vissza a NIS-t.
4.Ha sikerült akkor jobb klikk az ikonjára és lépj ki belőle.
5.Revoval távolítsd el.
5. Majd indítsd el a Norton Removal Tool-t.
Ezeknek le kell szedniük. -
apacsek #136 Sziasztok.
Nekem egy kis gondom akadt a nortonnal. A laptophoz (hp;vistás) adott Norton Internet Security próbaideje lejárt. Gondoltam letörlöm mert van szabad panda licenszem. A vezérlőpultból kezdtem meg a törlést. A folyamatsáv végigment, de nem fejezte be a törlést. 1 óra múlva megszakítottam. És task managerrel kilőttem a a win.installert, ami 80% pörgött. Újraindításnál, hibát jelzett a NIS. Csináltam rendszer-visszaállítást, majd minden elképzelhető helyen kilőttem (szolgáltatásoknál is) az összes symanteces folyamatot, majd eltávolítás.....és ugyan az a hiba. A vezérlőpultból indított uninstall nem fejeződik be. Ha valaki tudna segíteni jó lenne, mert nem szeretném ezért az egész oprendszert telepíteni. -
#135 na van valami infó az új verziókról? -
#134 Nem tudja valaki NAVGE-ből van / lesz / magyar ? -
kalapos #133 Eféle tech support nincs magyar nyelven.
DeERRÖL az oldalrol tudsz mailt írni.Itt kitudod választani a Magyarországot és lehet hogy valaki érti is.De a leveled 2 részből álljon.
Először leírod magyarul majd alá írd le angolul.
Ha nem értesz annyira angolul akkort a leírt mondandódat fodítassad le ITT és meg fogják érteni. -
kalapos #132 Tűzfal beállításoknál engedélyeztesd és működni fog. -
Alice Sabbat #131 Sziasztok... azt szeretném kérdezni hogyha feltelepítem a msn discovery live-ot azt a norton auto protecting system kitiltja... nemtudtok adni egy tippet hogy hogy lehetne megoldani hogy ezt ne tegye .... előre is köszi -
embeembe #130 Üdv kedves fórumosok. Nem tudjátok, hol tudok (ha lehet magyar nyelvű) technikai segítséget kérni Norton360-al kapcsolatban?
Egy Bagle IX Worm nevű randa kukuc szabályosan kiütötte a gépemet. Méghozzá úgy kezdte áldásos tevékenységét, hogy kinyírta a Norton 360 Internet Security-t. Ezer éve használok Nortont, de még sosem hagyott íly csúful cserben. Az még hagyján, hogy az a kukac kivégezte a felinstallált Nortont, de nem engedi futtatni a LiveUpdate-t sem, egy füst alatt a böngészőimet se engedi kapcsolódni a netre. Gondoltam, sebaj, újratelepítem a N360-at cd-ről, de nem: az újratelepítéshez le kellene installálni először a meglévőt, azt meg szintén nem lehet, a leinstallálás megáll, és nem megy tovább... A XoftSpy nevű vírusprogi felismeri, és látszólag ki is nyírja a férget, de amikor újraindul a Windows, a kukuc már újra ott vár rám, széles vigyorral a pofáján.
Ez a kukuc más víruskeresőket sem engedett telepíteni (ki tudja miért :)).
Utánajártam ennek a dögnek a neten, és végül megtaláltam az üdvözítő tuti megoldást egy angol nyelvű fórumon: XP reinstall...
Kiváncsi lennék, van-e másnak is hasonló tapasztalata, hogy ennyire cserben hagyta a világbajnok Norton Internet Security. Vagy, hogy tudtok-e megoldást így Windows újrainstallálás előtt.
Köszönöm -
kapuor #129 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a Firefox 3 böngészőben az adatvédelmi eszköztárt hogy lehet vissza varázsolni? NIS 2008-ét.Ugyanis a firefox3 telepítése után, nem tette ki.Holott a firefox 2-ben kint volt, az eszköztár. -
kalapos #128 Üdv mindenkinek.
A NIS 2008 ban hol találom a reklámok blokkolását? -
#127 köszi szépen kipróbálom az ott leírtakat ha sikerül megosztom veletek hátha másnak is előfordul a probléma. -
kollektor #126 szia!
norton probléma -
#125 Azt elfelejtettem írni hogy ebböl a CCSVCHST.exe-ből 2 is fut és a másik tényleg 0 CPU és kb 1 Mb RAM-ot használ. De hogy Ez miért fut és mit csinál számomra rejtély.
-
#124 nekem 0 CPU és 5,488 K-t használ szal ott valami tényleg nem kóser. -
#123 Sziasztok!
A múlt héten apám licence frissítés helyett megvette a NIS 2008-at, nincs is ezzel baj működik meg minden jó a licence is, de van egy gond magával a progival és érdekelne nálatok is jelentkezett e.
A lényeg az hogy a NIS vagy annak valamelyik alkalmazása egyszercsak fogja magát és teljesen leterheli a gépet. Ezt úgy értem hogy nem fut az ég világon semmilyen alkalmazás és a gép rohadtul lelassul. Megnéztem feladatkezelőben mi terheli és a CCSVCHST.exe (ami rákeresés után a NIS-hez tartozik) 50%-os proci teljesítmény és 400-500Mb RAM terhelés mellett fut. Először azt hittem valami vírus keresés vagy live update a háttérben de amikor már 3 órája csinálta megpróbáltam leállítani,és persze nem lehet állítani (egyrészt mert nem fut semmi progi másrész a feladatkezelőben sem tudom leállítani mert nem engedi). Ha esetleg valaki tudja mi ez és mit lehetne vele kezdeni örömmel várom a megoldást.
Köszi -
#122 még 8 nap, SP3 sehol -
#121 biztos nem néztem :) -
#120 Talán április környéke a magyar
A 08-ban is van ez az autómatikus kikapcsolhatatlan víruskeresés? -
#119 nekem szimpi ez a 08
mikor jön SP3? -
#118 Már nyafog a rohatt, hogy csak 30 nap van hátra :)
Kellene már új xp amúgy is de az sp3-at akkor már megvárom -
#117 nem szedtem le semmit külön hozzá