Project Eden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Jó játék! Csak elakadtam már az elsõ pályán! Egyszer már végig vittem de az régen volt. A key kard-ot nem találom amivel nyilik az ajtó. Beszéltem már minden csávókával.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Megen felhoztam ezt a topikot, bár lehet, hogy felesleges volt, mert valamiféle válasz van itt a kérdésemre.
Szal Xp alatt akartam ezzel a gammával játszani.
szép, jó, csak néha marhára belassul vmi miatt.
98SE alatt tökéletesen ment. Xp alatt nem tudom miért nem. találkozott valaki hasonló problémával vagy mindennki elfelejtette ezt a gammát?
Ahol elakadtam: harmadik pálya. Kis raktárban vagyok, a robotkar beletett egy alkatrészt az áram alatt levő polcról a sárga légpárnásba, annak beindult a motorja... és most mit csináljak vele? Beleülni nem tudok. A csapatból csak André és Carter fér hozzá.
Köszi elöre is!
A harc real time???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na ilyenkor mit kell csinálnom?
THNX
Szivessen 😊
sajnos a leirasod alapjan sem.....telejsen kifogytam az otletekbol....kosz a segitseget de igysem megy...

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ez már tetszik !

Utanna meg athoztam a robotot es a not a 4 hatalmas ventillatoron,es kesz. onnantol a parancsnokkal es a szerelovel semmit sem tudok csinalni..a novel meg a robottal pedig kitudtam nyitni egy ajtot a parancsnokeknak de onnan seohva nem vezet ut.Ennyi...kesz....segtsen valaki....5-6 napja ittvagyok!!!
kicsit mar idegesit ez a hely.....
help meeee
Még jó , hogy nekem csak vasárnap lesz meg a game.Így legalább a húzósabb részek megoldását szépen leírjátok ide nekem !

Bah,nem vettem észre 😊. pedig gondolhattam volna, hogy nem véletlen van ott az a rács. Pedig még a kisautóval is próbáltam machinálni, csak nem ott 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Persze elotte zard el a gazt..de azt megtalaltad te is. (persze ha errol a szobarol volt szo)
Amugy en is elakadtam de kesobb ;-((((((((((. 1 hete nemtudok tovabbjutni... ;-)
Valaki? 😊
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Meg egy kicsit masmilyen a grafika

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van olyan minta a Deus Ex vagy a anachronox?