Mennyit ér ez a config?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most komolyan újan az egész meg van 65-ből+fa ez meg használt gari nélkül szerintem reális az 55-60e FT
nagyon vicces árakat mondot ti nekem!! 60 alatt el nem adom a gépet! jah azt nem mondtam hogy a ház is ugrik .. ami majdnem husz rugo ( nagy ATX ház 5 férőhelyes)
az alaplap D815 EPEA
az alaplap D815 EPEA
"Tul nagy sebességkülönbség nincs, tehát egy laikusnak nem lesz feltünő" ez nagyon betalált... meglehet még jobban is jár az ipse mintha vadonás pí fór-t venne... 

Talán ha bemagyarázza, hogy az egy pénégyes, csak az alaplap rosszul detektálja akkor elmegy az többért is. Tul nagy sebességkülönbség nincs, tehát egy laikusnak nem lesz feltünő 

Igazad van Pheel, megfeledkeztem a csoda kategoriába sorolható események esetleges bekövetkezéséről 

Azért kissé többet ér meg a proci. Mondjuk a PIII-800 30 ropi + fa. Tudom, a 600-as valszeg 100-as FSB-vel nyomul.
Használtan kb:
256MB RAM: 6 ropi
Unidentified Intel lapod: 8
Intel P3 600 proccod: 12
ez ugyebár 26 ezer de mivel tesó vagy engedsz egy ropist és máris rofl árainál tartunk, 60 ezer?
256MB RAM: 6 ropi
Unidentified Intel lapod: 8
Intel P3 600 proccod: 12
ez ugyebár 26 ezer de mivel tesó vagy engedsz egy ropist és máris rofl árainál tartunk, 60 ezer?

Sziasztok van egy p3 am 600 nioncs huzva igen stabil!
van hozzá egy intel alaplap nagyon állat alaplapi hangkártya de ki lehet kapcsolni különleges ujfajta BIOS és ezen van 256 mega ram... a cucc stabil és cool nem huzot mennyiért lehetne eladni? én olyan 50-60 ra gondoltam!
szerintetek??
ha p4 et akarok venni milyen alaplap jo hozzá ( név szerint) és milyen ramot vegyek ( ne csak a legjobbat soroljátok nem vagyok milliomos)
köszi elöre is
van hozzá egy intel alaplap nagyon állat alaplapi hangkártya de ki lehet kapcsolni különleges ujfajta BIOS és ezen van 256 mega ram... a cucc stabil és cool nem huzot mennyiért lehetne eladni? én olyan 50-60 ra gondoltam!
szerintetek??
ha p4 et akarok venni milyen alaplap jo hozzá ( név szerint) és milyen ramot vegyek ( ne csak a legjobbat soroljátok nem vagyok milliomos)
köszi elöre is
← ElőzőOldal 3 / 3