Mennyit ér ez a config?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Filléres összeg...
nem tudja véletlen valaki mennyiért lehet elpasszolni egy CeleronA 333 PPGA meg egy Tomato LX PPGA ???

nem tudja véletlen valaki mennyiért lehet elpasszolni egy CeleronA 333 PPGA meg egy Tomato LX PPGA ???
Pheel
Nem tudom, ilyen szívást még nem láttam. Alaplap? Chipkészlet? Ha via, akkor tudom mi a baj...
Pheel
Persze, meg line-in sincs, meg chip se :) Honnan szedted ezt a marhaságot?
Pheel
XP szerintem megoldja a gondodat. Esetleg kártyapakolgatással próbálkoztál?
asysoft
Nekem nincs gondom a Live!-al 98SE alatt. (Igaz, nem tudom biztosra, hogy 5.1-es-e). Van neked SB Live! 5.1-nevű szoftvered???

/*WTF?!*/

:-)
Pheel
Hagyjuk :)
kibírható vagy kérek kölcsön
Pheel
74-es üzenet:
gar=1 hónap nélküle. :(
ezért találták ki a garanciát.
Pheel
Aha. Csak a táp nem volt 100%-os. De ez nem látszott rajta. Működött rendesen, aztán a következő bekapcsoláskor átcsapott a villám a gépen. Alaplap, mem, 3 vinyó, SCSI kártya, CDROM, CDRW, FDD, meg ugye a táp.
jó és mitől füstölt el?
rendeltetésszerüen használták?
Pheel
Láttam én már elfüstölve Plextor 40x CDROM-ot (SCSI) 3 év garral :)))))))
Az pedig megbízható...
hát a sok gari általában azokra a cuccokra van ami elég megbízható.....
Pheel
gar=1 hónap nélküle. :(
jó de a másodikat kaptam mert fele bades/elkerítettem azóta nem szaporodik/:-)))))))
Combo:3 év gari!
Pheel
Akkor meg mit dumálsz hülyeségeket? :)))))))

Combo? Csak egyszer menjen tönkre 3:-)))
nekem is 2 vinyóm van pont ezért:-)
a kombo cuccok jók azaz eddig nekem bevált.
Pheel
1 vinyó legnagyobb hátránya, hogy elviszed és lehet hogy mire hazahozod meghalt a rendszered. Ha 2 van, akkor max egy gyors format, de nem bux nagyot. Amúgy vinyóból 20 sem elég. :)
Combo cucc azért jó, mert ha bekrepál, akkor minden bekrepál. A több drive-nak az az előnye is megvan, hogy több CD fér bele egyszerre ugye. Az combo dolgok amúgy is megalkuvóak. Az egyik feature úgyis szar a kettőből. Vagy író, vagy DVD. És nem is olcsóbb.
elég az a GTS
Ultrát felejsd el nem éri meg GTSről átálni
új radeon is majd úgy tavasszal
A gts nemolyan szar simán kibírná még 1 évig...semmi se szaggat rajta úgyse
Pheel:a 2 vinyóból 1 nagy is elég s mondjuk 2 cd/gondolom cdíró dvdrom/ból lehet egy ricoh combot venni s lám nem is kell a raid
Pheel
Én mondjuk most 5-öt. 2 vinyó, 2 CD, plusz 1 rack, ha jön vki. Persze az én egyik vinyóm van a másik Rackben. Szal kell az...
maxx annyi hogy várd meg a kt266a-s alaplapokat/kb 2 hét/
árba +5 tudásba +4%
de ez saját vélemény
de ki használ 8 eszközt?
Pheel
A lapodat szerintem cseréld egy RAID-esre. Plusz 5EHUF és még 4 IDE eszközt visz el. Azaz 8-at.
helyette 266osat vegyél sokkal gyorsabb
az 1400 200FSB-s úgy egy 1200 266osnak felel meg:-)
Jaj azt a 200FSB-s TB 1.4et felejsd el
Pheel
Semmi, csak ahhoz már kell a zajos hűtő.
http://www.tomshardware.hu/cpu/01q3/010917/index.html

még több hűtő teszt!!!
Pheel
Ettől a 3-tól óvakodj, ha használni is szeretnéd a gépedet! Mind a három valami iszonyat hangos! Ha kibírja a proci, akkor inkább egy FOP68, vagy CAK68, vagy WBK68. Persze ha 1.4-es TB-et veszel, az már a te bajod :)
http://prohardver.hu/ph_cikk.php?id=53

Itt mindent megtalálsz amit a hűtőkről tudni szeretnél!
Pheel
Ha felvethetek én is valamit: lapnak inkább egy Abit KG7-RAID-et ajánlok. 8 IDE hely, ugyancsak DDR, AMD NorthBridge, és 40+fájdalom.
amúgy a lap+procid úgy 35-40 maxx szerintem
Hát egy KT266As MSI alap úgy 46 ezer lesz
hozzá az XP 1700+ úgy 50
ram 10 -256 Brand PC2100
ebből kiderül: XP
Athlon XP
narumon
Aborg: Szerintem meg inkább AMD procis cucc..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

[Walaki]D`Lair
És ez? Abit KT7 + Athlon 900MHz + 256MB RAM + Ati Radeon 64MB DDR ViVo + 35 GB Vinyó ?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pheel
Ezzel az a gond, hogy nem a Csocso gépe füstölt el.
Csocso... a géped értékét e pillanatban erősen redukálja az elfüstölt komponensek hemzsegő mivolta... szerintem panaszra semmi okod... balekot szerintem meg ne keress, mert a baleseti sebészeten ébredhetsz kisbaltával a hátadban

CSOCSO
egyszerűen nevetséges hogy 1 éves sincs a gép akor volt 300 ezer ft igaz hogy 17 moncsi stb.. de ha igy nézed csak a hw gyorsítás belekerül évente 50-100 ezerbe
CSOCSO
akor zerezzetek nekem olyan balféket
Csocso most az egész gépet adod ennyiért vagy csak alaplap, proci, mem, ház alkatrészeket mert utóbbi esetbe max 70 egy nagyon nagyon balféknek aki ért hozzá annak max 55
Pheel
Na akkor elmondom, hogy miért gondolom így:
-az LCT 08-as vinyó nem egy nagy karriert befutott cucc kishazánkban, tehát kevés embernek van, még kevesebbnek van elektronika gondja és még ezeknek is csak egy része ismer téged innen-onnan.
-Pioneer: ha neked a mechanika ment ki és nem szériahibás az egész gyártósor, akkor másnak is az megy tönkre.
-Hollywood Plus: az elfüstölt alkatrészek között van. Megvegyem a falra dísznek?
-mem: ki vesz hibás RAM-ot?
-Monster: talán, de az után sem kapkodnak az emberek, főleg egy felrobbant házból valót.
Szóval legalább ne reklámozd, hogy min ment keresztül szegény. Akkor talán...
Pheel
Te sem vagy normális, ha azt hiszed, hogy ezt meg is veszi valaki...
CSOCSO
70 éert adom min.. egy ember is 50 ért akarta meg megveni!! most nézem a MISTRAL-t 110 az egész áfa nélkül!!!!!!!!!!!
csocso: házzal értetrtem az 55-60-at, de ezt azok tudják akik értenek hozzá. Ne nekik add el.
Pheel
Akkor minek kérdezted?
CSOCSO
talán 70 ért elmegy
MuERTe
Házzal 60ezer. Úgy még reális is nagyjából és jobban is hangzik.