76
-
iXBT #76 Ha kell:) -
iXBT #74 Akkor b.meg a szaros procidat! :)))))))))) -
iXBT #72 Nyugodt ero:) Amugy nem lehetne, hogy a forumon ne az Intel vs. AMD nevetseges fuck-olas menjen, hanem a noname gagyi vs. normalis vas? Tobb ertelme lenne. -
iXBT #70 Milyen? Gyari Intel, forog 2700-at, szerinted mennyi hangja van? -
_HABLA_ #67 Na ez most kinek szólt?? Nekem vagy másnak? És mire vonatkozott??? -
_HABLA_ #65 A faszom kivan!
Nem elég, hogy rendszeresen kimoderálja valami kis buzi a hozzászólásaimat, most még a nickemet is ellopták, bekaphatják ezt az újat most regisztráltam. Biztos elirigyelte valami nyamvadt kis pöcs a sok okosságot amit írtam és tovább az én nevemben akar írogatni. Szánalmas! -
iXBT #61 Es amit hallasz az nem a menetszel:) -
iXBT #60 A beszolas jo, de nezz bele a motorhazba! Ja, nem kell, a zaj ugy is behallatszik:) -
iXBT #58 http://home.sch.bme.hu/~homeboy/kepek/other/csucs.JPG -
iXBT #57 Ha annyival jobb az amd akkor miert itt toltitek az idotok, s nem hasznaljatok? Olyanok vagytok mint suzukisok a bmw topicban. -
TheZsenyka #56 Kedves Intel pártiak! Ne búslakodjatok, szerintem kezdjetek el bespájzolni EDO RAM-ból, 9 bites SIMM modulokból és chip ram-okból, mert könnyen meglehet hogy az Intel nemsokára előáll ilyen RAM támogatott P4 chipsettel -
iXBT #55 Vitatkozzal amugy nyugodtan, csak valaki massal. En tenyekrol nem szoktam. -
iXBT #54 AHA, most megint okosat szoltal, Intel alaplapot i820 MTH hiba miatt hivtak vissza, es mindet kicsereltek, meg itthon is. Aki baszott kicserelni az az Asus volt. Birom az ilyen lattam mar harom gepet es kurva okos vagyok kiscsavokat. -
#53 Ezen azért lehet vitatkozni, mert én speciel hallottam mát több visszahívott intel alaplapról, meg olyanról is mikor elismerték a hibát, de b@asztak kicserélni, ugyhogy az intel minőség ma már nem mértékegység. Én inkább vennék asus vagy msi alaplapot, mint intelt. -
iXBT #52 Aki meg vitatja,hogy a gyari Intel mobok messze a legstabilabbak, az tolem a holdat is ugathatja. -
iXBT #51 Jo, akkor merj egy sisoft memoria atvitelt ok?
Alu 670Mb/sec no o.c.
Oszt ha tobb, lehet ugatni.... -
#46 Az i845 nem az a gizda sdramos alaplap, amit azoknak találtak ki, akik szeretnének fölvágni arra, hogy nekik is menő pénégyesük van, de nincs pénzük az rdramos rendszerre? Nem elég gyenge még az a szegény proci? Minek tovább rontani a teljesítményét? -
#45 Érdekes, én tavasz könyékén azért akarok amd-t venni, mert nem akarok intellel szarakodni. A BX óta nem volt meggyőző alaplapi chipkészletük, a p4 meg nekem nem fekszik. Egy processzornak a teljesítménye legyen nagy ne az órajele. Dehát én már csak ilyen maradi vagyok, athlon xp + ddr sdram és már elégedett is vagyok a gépemmel és nem érdekel, hogy ugyanezt a teljesítményt és stabilitást intel alapú géppel is elérhetném többszörös áron. -
iXBT #44 Akkor te meg nem fogtal. Akit meg ez nem hat meg, azzal ugy sincs mirol beszelgetnem. Nezze a benchmark csikjait, marha neha lefutnak. Pont ma volt 5 napja, hogy beloggoltam , de uj driver jott ki, ugyhogy ujra kellett inditani az XP-t. -
Garfield #43 ... akkor a felhasználók esetleg elbizonytalanodnának a vásárlást illetően, és azt gondolhatnák magukban, hogy [...] másrészt pedig, hogy addigra csökken valamelyest a csúcsproci ára.
Hülye felhasználó, olcsón akarsz gépet venni? Coki az arcodba... -
#42 Nocsak nocsak... szerintem aki régen intelt vett mert nem akart szarakodni az már annál is marad.
Pl én nem veszek sose AMD-t nem megy bele az alaplapobma, amitől meg nem válok meg mert egy valag pénz benne van és sokat vesztenék rajta.
Tehát marad a procicsere 1.13 Ghzig
Divxnek elég nem?
És szeirntem nem vagyok egyedül aban hgoy feleslegesnek látom a fejlesztést...
Minek? egy idő után úgyis ráunsz a legújabb 3D-re
A commandos2-nek megn em kell erőmű. ÉS szeirntem az egy értelmes játék
LEhet hgoy ez kicsit offtopic volt:) -
iXBT #40 Kurva jo technologia, a latency is csokken ahogy az orajeled noveled, de megertek mindenkit aki ruhelli oket. Hajra DDR-II. Azt is mi fizetjuk:) -
iXBT #39 A szerzodes iden lejarna amugy is, de most kotottek uj keresztlicensz szerzodest, ami kivaltja az eddigit. A ddr-nek is vege lesz hamar, jon a DDR-II, es az mar ram lesz, nem ez a 100 eves SDRAM nyuzas. Ezert vettem i845-otot. Alaplapcsere januarban, alaplapcsere nyarvegen (dual channel ddr), alaplapcsere..... A fasz kivan ezzel az egesszel, 10 eve mast se csinalok:) Senki ne jojjon nekem, hogy amd-vel nem ugyanez, procit ebben is tudnek cserelni sokaig, csak nem a proci fog itt meg mindent. Egy dolog izgat regota, s az a soros ATA. -
#38 Bocsi !
Az "Intel, alaplapgyártók: mi újság Rambus-ügyben?" cikkben olvastam ezt .Mindenesetre mindíg voltak jó dolgok , amiket elsöpört a saját hülyeség vagy társadalmi el nem fogadottság .Lám itt is ez van .Azért kár érte , bár én is szemét dolognak tartom , amit tettek .
-
#37 Szerintem marhajó itt egymás agyát húzni ! :)
Hiszen akkor miről is szólna a cikk fóruma ?!?
#1 Érdekes .
#2 Tényleg igaz ?
#3 Most akkor ezt veszek .
stb...
Na ilyen semmitmondó lenne és kb. 4-5 hozzászólásnál nem lenne több .Érdemes visszaböngészni néhány ilyen hardveres cikket .Bezzeg ha egy kis vita van , máris pörög a cikk topic-ja ! :)
Amúgy ehhez mit szólsz ?
"...A Rambus memóriákról pedig szó sem esik, ami több mint érdekes."
Lehet , hogy minden féle és fajta szerződés ellenére ejti a RAMBUS-t az Intel ? -
iXBT #36 Hianyoztam, mi:) Amugy jol elvagyunk, mint a dedosok:) Van amugy aki ezt az Intel vs. AMD marhasagot komolyan veszi? Most komolyan, ha van 5 percem, idejovok, irok valamit, 2 ora mulva vissza, oszt olvasom a termest. Vicc 10%-os sebessegkulonbsegeken vitazni, de am legyen. Amugy megsugom miert veszek Intelt: a legstabilabb alaplapokat Intel gyartja, aki ezzel vitatkozik, az tenyleg sik hulye (kimeljenek meg, az en gepem pedig stabil stb. dumaju okoscsavok, koszi:), na most ebbe nem megy bele amd proca:) Masik ok: fogtatok mar kis kezetekbe socket478-as p4-et? Na pont olyan mint felnyitni egy BMW motorhaztetot. Lassabb? Az. Es? Leszarom:) -
#35 Mintha mostánában nem az intel dicsőséges meneteléséről szólnának a cikkek iXBT !Elolvastad vajon mindet ???
Vagy inkább bedugod a fejed a homokba ? Esetleg a szemellenzőket is felveszed ( tudod minta lónak , hogy csak egy irányba lásson ) ?
Lehet , hogy mégis az AMD a jobb választás !?!? Hiába no , egyes emberek megfelelő érzékkel váltanak a jobbra , a maradi kisebbség meg megérdemli azt , amit kap 3-4 szeres áron .
Jó szórakozást nekik ! :) -
#34 Na !
Csak hogy itt van végre gy kőkemény intel szaros ... ööö bocsánat ... fanos ! :) -
iXBT #33 Szia Fotel! Megy az ADSL? Amugy kellenel ide, az amd-seknek elforrt az agyvizuk, csak anyazni tudnak ket ujrainditas kozott. -
iXBT #32 meg jobban fustolni:) -
#31 hupsz mondom ITT vagy ITT...bocsi -
#30 Ittlesd meg vagyitt -
JTBM #29 Ha leálltok a flame-ről, akkor valaki elmondthatná, hogy mennyire tuningolhatóak az AthlonXP-k? Még nem láttam ilyen teszteket, de megnézném, hogy mit tud egy mondjuk 2000 MHz-en... -
#26 Nagyon gyenge a dumád kispofám :) -
#25 Vajon miért ENEMY a neve? -
#22 Enemy: A te következtetésed szerint, akkor a TV csatornák is csak a nézettségüket szeretnék növelni azzal, hogy minden nap a háborúról tudósítanak.
Te olyan buta vagy kisapám, hogy ordít rólad az ostobaság, a féltékenység és a rosszindulat. -
#21 Na a sok okos. Én azon csodálkozom ha már ilyen nagy netezősök vagytok, és elmondásotok szerint semilyen újság nem írt ilyenről, akkor kéretik megnézni a CNET-en talalható cikket ugyanerről: klikk ide
Elöbb inkább alaposabban szét kéne nézni, ha már kételkedtek az SG-ben, (amit megint csak nem értek hogy miért) mielött fejetlenül, hülye gyerek módjára beugatni a fórumba. Az ilyen embereket kéne már kitiltani innen. -
TheZsenyka #14 bandeeta, igazat szól az arcod, de ugy tudod hogy Habla csak provokál? :) -
#11 "Egy magát megnevezni nem kívánó, Intelhez közelálló forrás szerint..."
Így kezdődik a cikk. Ezek után van még kérdésed Ralf? Amúgy meg miért vagy úgy odáig a forrásért? Ha nem bízol meg az SG-ben akkor minek olvasod? -
TheZsenyka #9 Az AMD üzemeltet malmokat? Kenyeret is sütnek?