22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Gubberx
    MPL viszi azért ilyen remek és gyors...
  • Zozo76
    fasza ez a ceg majd rajossz idovel... nekem masfel hetbe kerult mire a bejelentes utan kijottek es visszadugtak az oszlopon a szurobol kicsuszott kabelt. addig se tv se internet se telefon. :)
  • pwnz0r
    Sziasztok, 9-én, azaz múlthét csütörtökön rendeltem Trio M csomagot, szereld magad opcióval, kiszállítással.
    Az "normális", hogy eltelt 1 hét, és sehol semmi?
    A UPC ilyen gyors, vagy az MPL?
    Munkatársam mesélte, hogy nekik rendelés után 2 nappal érkezett a csomag.
  • Gubberx
    Az marad meg amid eddig is volt, az analóg 29 csatorna.
  • Pharaoh
    A digital bronz csomag megmarad.
  • Zozo76
    na de onnantol kezdve csak a digitalis lesz elerheto?
  • Gubberx
    Ahol van már digitális tv-re lehetőség ott a legkisebb és a legnagyobb analóg megszüntetésre kerül, ehhez a szűrőket le kell szedni, ideiglenes dolog mert ezt követően jön majd a lekapcsolás és visszaáll a 29-re.
  • Zozo76
    nalam a trio-s csomag van ami ugye a leg alapabb. 29 analog csatorna van benne. a heten apam felfigyelt az utcaban dolgozo upc-s szerelokre, akik az oszlopokon csinaltak valamit. kiment megkerdezni megis mit szerelnek mire mondtak neki hogy kiszerelik a szuroket igy 29 helyett mind a 60 csatornat lehet majd nezni. es tenyle, mind a 60 csatorna bejon, pedig a szerzodes szerint csak a 29 csatornat nezhetnenk. neztem az upc honlapjat de nem talaltam semmit hogy ez most ideiglenes akcio vagy mar vegleg igy fog maradni... :)
  • Zozo76
    huseg nelkul megy tovabb, en ugy vagyok vele hogy inkabb fizetek egy picit tobbet de ne legyek fuggve egy cegtol sem. nincs se hitelem se husegem sehol. es ez igy van jol! :)
  • Gubberx
    Megy tovább hűség nélkül, viszont évente 100-200 Ft-ot mehet felfelé az ára, érdemes megnézned mennyit fizetsz érte.
  • SzirmosSzisza
    Hm, akkor azt lehet megérdeklődöm, a mostani sajna nem ér át az albérlet másik oldalába :/

Azt esetleg tudja valaki mi van, ha 1 éve "írtam" alá a szerződést és azóta nem szóltam be? Net még van, ilyenkor folytatják az előző csomagot? Vagy ez alapból se fix szerződést volt?:D
  • Fabio Capello
    Nem, hozzám Technicolor / Ubee jutott.
  • SzirmosSzisza
    Az a sima antenna nélküli Cisco?
  • Fabio Capello
    Hmmm, megjött az új wifis modem, nagyon csecse darab, remélhetőleg haszna is lesz... :D
  • Ironman2
    Mai nap megint egy fos a szolgáltatás,akadozik össze-vissza.
  • Gubberx
    Ez igaz! :D
  • gduck
    Az egy dolog, de akinek még 2.0-s automatikusan, akinek meg már újabb az kérheti. Attól még a cím továbbra is félrevezető
  • Zozo76
    Vegulis most nem mindegy ha van mellette routered hogy egyben van a modemmel vagy kulon? :)
  • Gubberx
    Bárki ingyen megkapja ha kéri
  • gduck
    Félrevezető a cím, a régi DOCSIS 2.0-ás modemeket cserélgetik lefelé ;) Tehát nem mindenki fog WIFI-s modemet kapni ;)
  • SzirmosSzisza
    Ha több, mint egy hónapja alá lett írva szerződést, azt most még tudom módosítani?
  • Ironman2
    Jó tudni!

http://index.hu/tech/2014/08/29/minden_upc-s_wifi-s_modemet_kap/
  • Zozo76
    A het elejen megint nem volt net nalunk, majd kesobb elvileg megjavult de a router megint nem latta mar utana a modemet. A modemrol, kabelen at volt net de a router egyszeruen nem kapcsolodott a modemre. Letezik hogy valamit csinal az upc es utana mar megunja a router a musort? Minden mukodik, a belso wifi halozat is csak eppen a routerrol mar nem lehet netezni. Masodik eset volt ez, elosszor is ugy kezdodott hogy az upc valamit szarakodott a nettel. Mindket esetben csak a teljes router reset segitett, hozzacsatlakozas kabellel, majd az ujra beallitas komplett. Mi a fene van vele?
  • lac coo
    Fóton behalt a vihar utan, se net , se tv se semmi :))))
  • bardocz
    Mostanra megjavult, bár ettől még most is sokáig tart a modemrestart.
  • bardocz
    Xi kerben masnak is rossz a net? Modem restart nem segitett. Amugy par napja voltak kint, atrakni a modemet egyik szobabol masikba, de meg visszahoztam az eredeti helyere. Borzaszto lassan kapcsolodott a nethez.
  • Zozo76
    de legalabb a net jo lett volna, az megert volna egy villanykortet... :)
  • greco
    Sajnos nem.Lementem a lifttel ,majd a kapuból visszafordultam mert otthon felejtettem vmit.Felfelé menet már láttam , hogy a liftre várnak.Egy perc múlva visszahívtam a liftet miután ők lementek, de az izzót már kilopták.Más nem lehetett.. :D
  • OnkleTonto
    Azt az alkesz gondnok lopta ki, hogy ne kelljen neki a tuskóban 120ft-ért venni otthonra.
  • greco
    Ma reggeltől szarakodik a upc internet.Láttam is a lépcsőházban a szerelőket, de még délutánra sem lett jó.Viszont a liftből kilopták a villanykörtét.Korrekt munkatársakat alkalmaz a cég...
  • SzirmosSzisza
    Én nem bánnám, ha a 120 120 lenne :(
  • lac coo
    Nekem 240-es van, letöltés elég, feltöltést nem bánnám ha felpiszkálnák egy kicsikét :)
  • Dodo55
    444.96 (400) Mbit/s LE
    122.88 (108) Mbit/s FEL

Elvileg ez a max amit az ED3 szabvány tud 8+4 csatornás módban.
  • lac coo
    A UPC nem válaszol a DIGI emelésére ...? :D
  • precision
    összedobtam gyorsan egy új bannert, az új fórumdesign miatt elveszett a régi bannerünk...
    paintben jobbra most nem tellett :D aki akar csinálhat szebbet/jobbat :)
  • Zozo76
    szerintem nyugodtan viheted tovabb. ez amugyis egy csendes topic, itt nyilvan nem lesznek nagy harcok. majd szamolj be a tapasztalataidrol... :)
  • precision
    jövő hónap közepétől nem leszek továbbra UPC - s, mert digi szolgáltatási területre költözünk és velük kötök szerződést... persze először hűség nélkül, hogy lássam mi a helyzet.. de papíron elég jó, most emelték a sebességeket nemrég, és jön majd az 500 és 1000 mbites csomag is... majd elválik mennyire megbízható

mindezt csak azért mondom, hogy ha tartósan digis leszek akkor átadhatom a HG jogot másnak, ha kéri valaki :) vállalom továbbra is ha kell, de ha úgy gondoljátok hogy jobb lenne egy UPCnél lévő hg akkor természetesen "lemondok" :D
  • Zozo76
    Meglett a hiba. Reggel felhivtam az ugyfelszolgalatot, javasolta a srac hogy a szamitogepet kozvetlenul dugjam ra a modemre kihagyva a routert, ugyanis azt latta hogy a modem jol mukodik, de nem latta rajta a routert. Ez is volt a baj. A router mukodott a belso halozat mukodott de a router nem latta a modemet. Kozvetlenul a modemre csatlakozva volt net. Reseteltem a routert, ujra beallitottam mindent benne es lass csodat, mukodik rendesen megint. :)
  • Zozo76
    persze. gyerekek nem ma kezdtem az ipart. :)

tegnap este mikor eljottem melozni meg mindig nem ment a net, mivel ejjel melozom igy nem erdekel most annyira de ha reggel sem fog menni felhivom az ugyfelszolgalatot. eddig mindig ugy nem mukodott hogy a modemen a ledek sem a megszokott modon villogtak, mindig tudtam mar ranezesre hogy nem lesz net. most viszont latszolag minden rendben van csak adat nem abszolut. gondolom csak latjak majd reggel a kozpontban hogy tegnap reggel 8 ota (akkor nyomtak ki az aramot) nincs egy deka adatforgalom sem...
  • precision
    router van? azt is áramtalanítottad?