22959
-
#69 1 honap?
nekem anno maikor kotottek a 2iranyu kabelt aztmondtak marciusban hogy aprilis vegen :) aztan eltelt megegy aprilis meg egy kicsi mire lett :) -
#68 upc nel nincs garantalt savszelesseg ha joltudodom, az adsl nél is a 384 böl 128K t garantal a matav a belsö halozatan. szoval tok felesleges mindenfele összefogas. upc megvesz minden konkurenciat hogy a szart dragan tudja adni, és az ügyfelek leszarasaval hozza be a kiadasait. -
#67 amit értelmesnek tartok, az a fogyasztóvédelem, de CSAK akkor, ha tényleg nem tartják be a szerzödésben foglaltakat: van bármi írva minimum sebességröl, maximum pingröl? stb... ha nincs, akkor teljesen hiába anyáztok. -
Sir IvanHoe #65 Gyere csak ideee...pssz-pssz -
#64 upc magyarorszag a vilag egyik legtoketlenebb cége... -
#63 nincs ... szerinted itt hoborognek akkor :)) -
#62 nekem meg minidg jo a ping em és a letoltesi sebessegem :) -
#61 nincs saját hivatalos fórumuk? oda érdemes menni pofozkodni... -
#60 Nekem is a faszom kivan már a Challoval itt baszakodik a kurva anyjukat mert túlterhelt a hálózat! A sok faszkópénak hozta a chellot a jézuska mi meg szopunk jókat -
#59 Faszom kivan az UPC-vel es a rohadt Chelloval is ... nemszoktam kiborulni de most nagyon kiborultam .... nem eleg hogy extra szar kulfold ... belfold meg uberkaki ... de hogy 2x total lealjon a net meg minden ... baz ... online az szepen eg ... csak eppen semmit semmi nem csinal .... faszom kivan ... duhongok ide is 1 picit ... nemszoktam de most tenyleg tele van veluk a faszom ... UPC-Chello -
#57 most mirol beszelesz? :) megneznem mikor porgott neked 100 folott amikor az elmeleti max is 64 a chello nal -
#55 vauuu -
#54 nemleszflame!!!! (már van ) -
#53 mondom flame lessz :))) -
Sir IvanHoe #52 Kis vakarcs, lehet, hogy buta vagyok de ha a kutya nem eloz meg a lepcson most en lennek az apad!! -
#51 butakkal nem vitazok -
#50 qss!!!! :))) -
#49 Flame !!! ... :))) -
Sir IvanHoe #48 Visszaidezned nekem a sorrendet, mert nekem nem vilagos valami. En ugy latom, hogy leirtam milyen rossz a chello nalam, erre te lebenazol. Vagy..nemjol olvasom vissza? -
#47 talan ha visszaolvasnad mit irtal és elgondolkoznal hogy vajon lekezelöen irtal e ide akkor lehet nem lenne jogtalan a felhaborodasod... -
Sir IvanHoe #46 Elozo Laaleekanak szol. -
Sir IvanHoe #45 Hat nemtom mire fel bunkozol, de nem latszol te sem valami nagykoponyanak, hiaba is csinalsz ugy.Leirtam a velemenyem ,te meg lebenazol-lebunkozol, csak azt nemtudom honnet veszed a jogot es batorsagot hozza. -
#44 ATi: VIP ügyfél voltál vagy mi??? :)))) -
ATi #43 nekem soha nem volt gond vele, mindig felvettek a telefont, es a hibakat is megoldottak, ami tobb mint 2 ev alatt kb 3x volt... -
#42 hej de bunko ez a ivanhoe... azt telleg penge vagy hogy 5 ve van neted... bibi nekem mar kb 6-7...
-
#41 ATi: azért a tvnet techsupportjától is sok mindent el lehet mondani, de hogy ideális, azt nem :) (ezexerint viszont 13keres vagy) -
Sir IvanHoe #40 Hej de okos ez a Laalee gyerek. 5 eve hardcore netezek, azert tudjam mar mi a jo. Ott nalad lehet, hogy jo, de ezen a kozponton ahol en vagyok lassabban megy a net mint a mobilomon. -
ATi #39 45k/sec-es letoltest befoldre ertettem -
ATi #38 az szomorit el az egeszben, hogy tvnetes voltam ami 200k/sec le es 50k/sec fel, es kulfold az meg mindig marha gyors volt, nem is kellett soha getrightot meg hasonlokat hasznalnom, mert lent volt minden sec-perc alatt...
most meg sajnos max csellom lehet...
haat, kulfoldon elsirom magam, olyan tetu lassu hogy rossz nezni, altalaban a kulfold-belfold-et osszekapcsolo szerverre 400 ms -es a cucc, ami szerintem mindent elarul. Meg nem tudtam 45k-nal gyorsabban letolteni, pedig mar egy ideje megvan a csellom, es ami a legjobban zavar, meg mindig nem sikerul ennek az istenverte csellonak a csellos email cimem aktivalni ami a legjobban zavar, bar tulelem... szupport az kb abbol all, hogy beszelek jobb esetben egy tipikus szoke novel aki nem ert semmi, bar ez meg a jobb eset ha felveszik, ilyen is csak 1x van egy eletben...
modem utan a felhasznalonak tenyleg bejohet a csello, de ha valaki pl tvnetrol kell valtania erre a csodara akkor az teljesen mas, mert hozza van szokva a minosegi szolgaltatashoz, es normalis szupporthoz.
de mit lehet elvarni egy monopol cegtol, ez a valosag, ez a csello.... nagy 0 -
#37 haat ha hazaeeersz ... orulsz hogy letoltes belfold 40 folott van ... kulfoldnel meg orulsz hogy azert 56Ks modemed van ... nem valami szar 28-as vagy 36-os :((( ezvan ... -
ATi #35 ez a csello egy eleg nagy kaki szolgaltatas finoman szolva... -
#34 akkor en kivetel vagyok :) de telleg azt kapom a penzemert amit igertek, persze nem zavarna ha tobbet adnanak :) -
#33 kivéve amikor megmagyarázzák, hogy éppen miért nem :) -
#32 tvnetnek 1 nagy hatranya van! 3 keruletben elerhetö az egesz orszagban... marpedig tvnet miatt nem fogok elköltozni, igy marad chello, azt meg hozza kell tenni, hogy ami papiron szerepel azt korrektül be is tartjak. -
#31 nekem több mint egy éve kötötték be, azóta (sem) játszom. rengeteg pénzzel lehúztak egy (nagyrészt) penge kapcsolatért. soroljam még a tvnet elönyeit? -
#30 hat ha bena vagy, arrol nem a chello tehet... -
Sir IvanHoe #29 2 honapja kotottek be nekem a chellot---azota nemtok jatszani---azota megoszultem---felvagtam az ereimet---22.000 ft-al lehuztak a semmiert....soroljam meg a chello elonyeit? -
#27 van ra lehetöseg, legalabbis nem kell ugyanannak lennie az elöfiztőnek mint a fizetőnek :) -
logic13 #26 Egy kérdés…
Tudja-e valaki, hogy van-e arra lehetőség a chello előfizetésekor, hogy egy cég legyen a költségvállaló? Az-az magán személynek kötik, de egy cégnek számláznak.
-
#25 lehet nem megy a pop3 szervere a chellonak. és ilyenkor a outlook kiadja hogy ird at a jelszot evvel ne probalkozz :)
amugy meg csak aliast allithatsz postafiokot nem :) chellohoz 1 mailbox van 5 alias name vel