22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ÁjjLe BoBBi
    Nekem az egyiknél ez jött ki"
  • Tikal #111
    444 kbit/s a maximum egyébként.
  • Taptarap
    de átlagban mindig 433kbit szokot lenni ez mellet az a röhejes, hogy nekem két gép van rákötve a netre amelyikbe belemegy a modemtől azon 40 pingem szokott lenni játéknál a másik gépen meg 18-22 ki érti ezt???
  • Laalee
    persze ejfelkor mindenkinek jo a chello :D
  • Taptarap
    421 kbit/s nekem
  • Tikal #107
    Csinálnál itt egy sebesség tesztet? Aztán az eredményt oszd meg velünk :)
  • Tikal #106
    micsoda?
  • PetruZ
    Nálam az utóbbi napokban elég jó, 490-510 kbit/s körül jön (Debrecen).
  • The Garrett
    lol nekem ott kezdődik a UPC hogy 35 fölé nem megy lassan egy hete.
  • ÁjjLe BoBBi
    pontosan
  • Tikal #102
    Szerintem erre gondoltál.
  • ÁjjLe BoBBi
    ez a 200-250kb/s -es downloadom kb. 5-6 percig tartott, elötte 100kb/s volt és most ujra 50-55
    de most hogy is van ez ? aki még nemtudná chellom van!!
  • ÁjjLe BoBBi
    ja és ha ez egyszer sikerült...már pedig ez igaz és 250 felé is ment az átlag,csak pánikolstam 1000el és roszkor nyomtam print&screent :)
    szóval hogyan lehetséges ez ? ha egyszer ment így akkor máskor miért nem ?
  • ÁjjLe BoBBi
    Na ezt nem értem...
  • ÁjjLe BoBBi
    én sem hallottam róla, de a késöbbiekben le kell hogy vigyék!!
  • ÁjjLe BoBBi
    nana!! annál följebb nem megy! vagyyis ha lejjebb megy akkor valamennyivel e fölé kell mennie hogy az átlag 66 legyen! de 66fölé nem megy! max 70 de akkor már izzik a kábel :)
  • Tikal #96
    a chello-nál? ott nem nagyon...
  • PResident Evil
    álítólag lejjebb vitték az árakat?
    mit tudtok ?
  • [Walaki]D`Lair
    ADSL átlag 66k/sec :PP
  • ÁjjLe BoBBi
    ez így van!!! komolyan éppen a counter strike nevű játék neten lévő pingjéről gondolkodtam, amikor felmentem ide www.counter-strike.hu és egy cikkben le van írva hogy a winfos ezt csinálja....vagy valami hasonlót....de ott van fehéren feketén
  • Laalee
    haat ha ez a csucs szinvonal az kiabrandito... amugy ismeros matavkabels 70-80K az atlag letoltesi sebessege. a matavkabel erosen kerulet fuggo
  • Laalee
    ezt a veget honnan szulted ossze? :D

amugy ha igy gondolod ott a linux mint alternativa...
  • Tikal #90
    Ma is mi a fos van a chelloval? Épp hogy megyeget
  • Tikal #89
    ez engem is érdekelne:)
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem a pöcsszar korlátjukkal volt rögtön a bekötést követő hónapban kicsi bajom...bekorlátoztak, én meg csak lestem.
    utánna 3hónapig kussoljtam, nem töltöttem sokat.
    Talán két hónapja még küldtek egyszer levelet hogy 90%-nál járok...jóvan nem töltök mondom magamba.
    Azonban mikor dc++ on garázdálkodtam:) ott mondták a srácok hogy chelloval havi 50-60gigát töltenek!!! na én ott azt hittem összetörök valamit(nagyrészt a modemet ütöm ha bajom van:)ez volt március 23.-án és akkor tartottam 14.700gigánál!Oké mondom leszarom a korlátot, töltöttem 1000el és a hó végére 29gigával zártam, és levél sehol :)))))) korlát sehol :)))))))
    Szóval most már csak annyi bajom van hogy naponta többször is, sőt nagyon sokszor megszakad az a kurva ne akkor amikor nem kéne! Gondolom erre nincs orvosság, de ha mégis van akkor valaki mondja már el. Valaki mondta hogy a winfosban lehet valamit álítani és akkor gyorsabb lesz a böngészés, és a játék közben is jobb lesz...a windows a sávszéesség 20%-át elteszi magának...
  • blassius theomo
    Két éve használom a chello-t, előtte fél évig matávos voltam, szerintem magyar visznylatban a legjobb, igaz lehetne olcsóbb is, aki nem hiszi, menjen át fél évre a matávhoz, péntek esténként a letöltés sebessége konstans=1,7 kB/sec volt!
  • PResident Evil
    egyértelmű

fos a chello :D
  • Tikal #84
    Tegnap jol rászoltam UPC-re. Este nagyban multizom, pontban éjfélkor azt hallom hogy minden progi connection failed... ránézek a modemre, hát persze hogy nem megy, keresi a hálozatot...
    Hogy basszák szájba, miért nem birnak küldeni egy tetves levelet hogy hálozatfrissités?????
  • Met
    Nekem mindíg ki van húzva a modem, nincs kedvem már próbálgatni, hogy kegyeskedik e jelet adni vagy nem.
  • Met
    Nekem egy örge faszi meg a fia jöt bekötni. Kábelezés install minden ok.
    Elkezdek letöltögetni, 50-ről kezd és csökken majd 3-4-nél megáll. Telefon, ügyfélszolgálat, mail, kijön nagy nehezen a szerelő megnézi a kábelezést, diagnózis: az elosztó amit betettek fordítva volt bekötve. Kijavít és azóta megy, most éppen 60-al töltök le.
  • The Garrett
    jaja ilyenkor gép kikapcs, modem kihúz. és modem bedug utánna gép bekapcs.
  • Tikal #80
    Nekem még a hálokártya vásárlás körül is bonyodalmak voltak. Azt mondták SMC kártyát vegyek, mert az a kira, de azt nem mondták hogy az egész kurva városban nem lehet kapni csaak egy helyen ahol 5000, bazz.... szal először vettem realtek-et de tényleg szar volt, nem is ment vele a net, aztán egy másik, azzal sem, majd végül felleltem az egyetlen smc kártyát a városban, 3000-ért...
    Amugy neked szokott olyan lenni hogy világit az online led, viszont sem a leveleket (outlook-kal) sem a honlapokat nem tudom megnyitni semmit ami net-es...
  • The Garrett
    Hhehe nekem volt hasonló DE cifrább:

Ugyanez a szitu. online led leo. Két alső meg bőszen keresi a hálózatot. mondom leszarom ugyis hétvége irány a tópart. Másnap helyzet változatlan. Hétfőn lemegyek a UPC HQ ba bejelentem hogy gáz van. Másnap kijönnek:
    - Biztos hogy mi kötöttük be ezt a netet?
    -Mondom igen.
    -Hát mert aki ezt bekötötte az nemsokat érthetett hozzá. (no comment saját szerelőjük volt)
    Az egész kábelezést meg minden szart ki kellett cserélni, még az volt a szerencse hogy nem kellett ráfizetni. a szerelő meg csak csodálkozott hogy eddig hogy volt net. :P

Mióta pedig "sávszélbővítés" volt, már csak éjfél után tudok lagmentesen gamelni magyar szerveren is...
  • Tikal #78
    A levelekre amugy kb egy hét mulva válaszolnak, de nekem volt már olyan is hogy 1 honap, aztán mikor felhivott már azt sem tudtam mi a bajom :)
  • Tikal #77
    Egyik csütörtök este megszünik a kapcsolat. Gondoltam semmi gond csak a szokásos kéthetente nincs net 2-3 oráig történet lesz megint. Hát nem igy volt. másnap reggelre már nem világitott az online led. Besétáltam az irodájukba mert ugye a telefon egy kalap szar, bejelntem a hibát, mit ad isten akkora mákom voolt hogy még aznap délután kijöttek, viszont nekem meg akkora balszerencsém volt hogy időközben helyreált és igy nem csináltak semmmit, csak aláirtam nekik a lapot hogy minden ok. Miután elmentek 30 percig volt net, utána online jelző megin kialszik, két also villog. Telefon hogy jöjjenek ki, de sajnos lejárt a munkaidő, de annyit elárultak hogy a gépemben van a hiba, ez később fontos lesz :)
    Felhivom pestet, elmondom az ottani szerelőnek mi a gond ( nem világit az online led) erre azt mondja miskolcon gond van a központban, várjak majd megjavul, várhattam is hétfőig nem javult meg. Séta megint be a központba ahol megint csak azt mondták az én gépemben van a hiba, de megigérték hogy még ma kijönnek, de ezt is csak azért mert felemeltem a hangom a szőkével és elmagyaráztam neki hogy a szerződás szerint a hibabejelntéstől számitott 3 napon belul ki kell jönniük és ha ma nem jönnek ki akkor balhé lesz.
    Szoval vártam de nem jöttek. 4-kor telefon nekik hogy mi a fazs van, azt mondja a szőke hogy huha, mindjárt ott lesznek, persze basztak kijönni. másnap reggel kijön a szervizes és rájön hogy szar a modemem vagyis megadta magát, tehát nem a gépemben volt a hiba mint ahogy azt állitották végig.
    Hát kb ennyit az ügyfélszolgálatrol.
  • Tikal #76
    azota is várom a sávszélbővitést :)
  • The Garrett
    Kezd elegem lenni hogy evvel a FOS chelloval semmit nem lehet csinálni Csütörtöktől vasárnap hajnalig....
    nem azért fizetek 12k-t hogy szarra se lehessen használni. Egyszerűen böngészés közben is ledob a net, nemhogy Ircelni gamelni nem tudok...

Kezd komolyan elegem lenni.........
  • Laalee
    na tegnap csúcsszar volt chello... aztan meguntam gep kikapcs modem kihuz visszadug, bejelentkezik ujra, gep bekapcs kapcsolat ujra tokeletes...
  • Efreet
    ahol csak az van, ott az a legjobb. és bármelyik isdn-nél vagy dialup-nál jobb. nálam meg tvnet van, és az bármelyikötöknél jobb, de nincs mindenhol. a lényeg, hogy valami dsl vagy kábel legyen mindenhol.
  • Efreet
    nincs mit kitalálni. folyamatosan zargatni kell az ügyfélszolg.-ot, és valahogy dokumentáltatni, ha a szolgáltatás TELJES MÉRTÉKBEN kimarad. mert azt viszont elméletileg szerzödésben vállalják, hogy a 24/7 kilencvenakárhány százalékában megvan. (nálunk tvnetnél persze, de gondolom upc-éknál is) és ha az alákerül, akkor lehet költségcsökkentést követelni. ha van állandó kapcsolat (mondjuk modemsebesség vagy alatta) akkor csak morogni lehet, meg az ügyfélszolgos hölgyikét egrecíroztatni...