22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ÁjjLe BoBBi
    anyád !
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    bazz
  • ÁjjLe BoBBi

nekem nem úgy tűnik mintha le lennék korlátozva...
  • ÁjjLe BoBBi
    Lehet a chello oldalon valami fórumot találni ? lekurvaanyázomőketazbitos!
  • ÁjjLe BoBBi
    csak azt nem értem hogy azt írja meghaladtam a 90%-ot ami kb. 14 giga de nekem már 17giga le van töltve és még mindig szalad a net !
    na akkor most tesztelek !
    mikor januárban kijött ugyanez a levél akkor is még volt asszem egy hét a hónapból, és az akkori 14gigára a hónap végéig rátöltöttem még 15öt ! és nem csináltak semmit !
    ma még letöltök vagy 4gigát, és kíváncsi leszek mit tesznek?! bát mondom elvileg már korlátozva kéne hogy legyen a netem! de most is 60k-val töltök!
  • zaki
    ne fossál, holnap már elseje van
  • ÁjjLe BoBBi
    komoly a 10giga ?
    még nem voltam be a UPC-nél de asszem pár haverral benézünk balhézni !

A RETKES KURVA ANYJUKAT AZT !!
  • ÁjjLe BoBBi
    jaj neee ! mikor ezt leírtam, benéztem a postaládába hátha jött levelem, és neeee KURVA ÉLETBE!!!

Tisztelt Elofizetonk!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az Ön internetes hálózati végpontján a forgalom mértéke meghaladta az elofizetett szolgáltatási csomag havi adatforgalmi korlátjának 90%-át.

basszák meg!
  • ÁjjLe BoBBi
    csak az a helyzet hogy nekem októbertől van chellom, és már decemberben a fejemhez basztak egy jóó nagy korlátot :P akkor mindennek lehordtam őket, leveleket is küldtem, és azóta minden hónapban 40Giga a minimum amit szedek és semmi ! egyszer küldtek a korlát óta levelet, ez is január végén volt! azóta nem hogy megközelítem, hanem sokkal túl is lépem és még csak levél se ! nye nye nye nye nyeeee nye :)
  • The Garrett
    MOhaaban próbáld meg átállítani a RAte-t meg ilyeneket 56-s beállításra. Én akkor ugy nyomtam. Így is lesznek kisebb lagok, de jobb lesz.
  • mozesapo
    De legalább MOHAA-t lehetne nyomatni, de még arra sem jó lekorlátozva. Szarabb mint 1 56k-s modem. Hogy kapná be az UPC az összes f...om!
  • zaki
    bazzeg, engem is lekorlátoztak, mind1, holnap van elseje
  • Z
    13.

de Skorp: figyi, ha kerületünkben nincs más, akkor most mire fizessek elő? Ez viszont a kormány hiába, hogy nem biztosítanak versenyt, mindent majmolunk a nyugattól ,csak azt nem , ami értelmes lenne...így, monopolhelyzetben lekaszálják az extraprofitot a UPS-sek ott, ahol optikai a gerinchálózat. Mert a 2.4 GHz-en való rádiós adattovábbítást meg megtiltották balfaszok a parlamentben.

Szal fingom sincs, mi mást lehetne. Elköltözni nincs kedvem. ( $$$$$ ) több kedv kéne! :D
  • skorpio7
    Na most olvasom ... szóval ezentúl , a következő hónaptól azonnal a lekorlátozásról szóló levél után megtörténik a dolog .Szóval Laalee , ha 11.-én átléped már a 15 GB-ot , akkor 12.-én már csak 5-6 KB/s-el pörög majd a neted .

És vajon mit szóltok majd ahhoz , hogy az eddigi 15 GB helyett csak 10 GB lehet a havi adatforgalmatok ?!?
    Na jó bye-bye UPC , jöjjön az ADSL .
  • skorpio7
    Tudod erről Laalee jut eszembe !
    Állandóan azt hajtogatta , hogy nincs korlát , meg égbe-világba töltöget le mindent havi 30-40 GB-ot ... most először őt is lekorlátozták ... tuti főhet a feje .Tudod olyan jó érzés , ha más is szenved velem , vajon te mikor fogsz társulni velünk ?
    Eddig nem volt ilyen korlát sem Szolnokon , sem Nagykanizsán , sem Debrecenben ( netes ismerősök-től tudom ) és lám , most 28.-án mindannyiunknak , akik átlépték már korábban a 15 GB-os korlátot , bizony hazavágtak minket .Szóval ne örülj korán , te lehetsz a következő ... Laalee is azt hitte , hogy ez nem történhet meg vele és lám .
  • The Garrett
    engem multhónapban :P
  • ÁjjLe BoBBi
    nemtom de én minden hónapba (mint ahogy ebben is) jócskán átlépem a megszabott 15 gigát ! álltalában 30 a minimum, de most pl. 43-nál tartok, és levél (szerencsére) sehol
  • atee
    Nem alkalmas online jatekra?
    Azert van ahol jo nem?
  • skorpio7
    Igen ! :(

Bár én csak 26.-án reggel kaptam meg a levelüket a lekorlátoztásról , de 28.-án már a kemény 5,4 KB/s-es sebességgel száguldott csak a netem .Mindenestre ezzel eldőlt , hogy váltani kell .Mégegyszer nem akarok broadband-es sebességgel netezni , na meg online játékra sem alkalmas így a kapcsolat , szóval nálam BYE-BYE UPC! a mostani jelszóm .

Ja igen ... talán itt az oka , hogy miért is van ez a "hirtelen" lekorlátozás .A hozzászólás 29.-ei keltezésű .
    ...Meg a hivatalos atallas elott belottek a chello-speedet a regi broadband rendszerre, ami persze nem birta es full packet lossos volt a net 100+-os pingekkel.Ez ment kb 1,5-2 honapig mig megjottek az uj routerek hollandiabol.Innentol lehetett rendszernek nevezni.Mukodott is a dolog par honapig mig el nem kezdtek a lekorlatozasokat, a szankciok bevezetese utan par felboszult felhasznalo mint pl en is.Kozosen egy hivatalos levelet kuldtunk a GVH-nak es a HIF-nek a panaszunkrol.Valasz is erkezett a UPC reszerol melyben probaltak menteni a segguket, de csak jogi halandzsa volt.A versenyhivatal megkezdte a kivizsgalast, abbamaradtak a korlatozasok (milyen erdekes).
    A napokban megjott a GVH es a HIF nyilatkozata melyben sajnos helybenhagytak az ugyet.Micsoda meglepetes a korlatozasok ujra ervenybeleptek egy hettel a hatarozat utan.Fellebezes megindult, eredmenye................
  • Z
    Nálam kb 3 hete kötötték be, és olyan stabil, mint a kovalens kötés. Azt hittem totál szar lesz, de kellemesen csalódtam.
    Mondjuk a MOHAA laggol eléggé (40-60 ping), bár a PIII-800/ATI-RAD7500 lehet, hogy kevés neki...

A vinemiksz elég jó szedi a muzsikákat.

Csak hát a 15giga...
  • Pharaoh
    Vagy két hete küldtek egy mailt, hogy le vagyok korlátozva, de nem történt semmi. Ma meg már csak 5-6k-val megy a letöltés.
    Mást s most korlátoztak le?
  • atee
    Na ennekorulok.. en is a 8. ker ben :P
    Akkor lehet hogy nalam is jo lesz :D
  • Laalee
    egyelore en sem, csak kuldik a levelet, hogy matol le vagyok korlatozva, azt van amikor jobb lesz utana a net mint rendesen :D
  • ÁjjLe BoBBi
    Ehh :)) ti foglalkoztok az adatforgalommal ? :)))
    Én havonta 30-50 gigákat töltök le :)) és persze büntit nem kapok :))
  • Laalee
    10gigara nem korlatozhatnak nincs benne az aszf ben, amire ugy szeretnek hivatkozni, ha pedig azt modositjak egyoldaluan, akkor a szerzodes semmisse valik, tehat barmikor felmondhatod a szolgaltatast.
  • :)
    Én a 8.kerben vagyuk.. nos nálunk elég király a net már lassan fél éve...
  • The Garrett
    Tényleg egy gameben mondjuk max 3-4-5 k az adatforgalom. Akkor mennyit játszhatok hogy ne legyen 10GIga?
  • The Garrett
    Már megy.
  • SoDI---
    Pontosan! Nem csak a warezoldás növeli az adatforgalmat, ValóVilág, BigBrother, BocskaiTV, UT2003, CS, kinek mi az igénye :)

Az a 10 giga nekem pl. 4-5 nap alatt elfogyna :)
  • atee
    10 gigara? hat az meg arra sem eleg, hogy az ember egeszsegesen jatszon naponta par orat!
    Komolyan nemtudom, hogy most akkor erdemes e szerzodnom veluk....
  • Tikal #165
    Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'chello', Kiszolgáló: 'pop.chello.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR invalid user name or password.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba:

Nem fogadja el a jelszot
    Nektek megy már a levelezés?
  • The Garrett
    nem.
  • Tikal #163
    nektek megy most a postafiokotok?
  • zaki
    ezt hol olvastad?!
  • atee
    Hat eppen csak viszaolvastam.... es nem vagyok meggyozodve arrol,hogy jol jarok ha upc re fizetek elo!
    Sajnos semmi mas nem elerheto itt! Igy ennek is megorultem, hogy nagy harcok aran vegre bekabelezik a hazat!
    Most fizetem a matvanak a kombi 100 at es isdn el nyomom!
    9 rugo!
    Es en jatszani akarok ehez azert kicsivel jobb net kellene!
    Na ,de ha az UPC tenyleg nem is mukodik allandoa akkor uygan ott vagyok sot meg tobbet fizetek:(
  • The Garrett
    10-17h között.
  • The Garrett
    Tegnap kaptunk egy levelet a UPC Től.
    Nem fogom szószerint begépelni, de annyi a lényeg hogy 10990 ről felemelik 11990 re a díjakat, HOLOTT 1 éve mikor a szerződést megkötöttük, akkor ugy volt, hogy ha 2 évre előfizetünk nem fognak árat emelni 2 évig!!!!

Most meg azt írják hogy ha még 2 évre előfizetünk akkor nem fognak emelni és marad a 10990!!

Ez mi ha nem FASZság??
    Ráadásul egész héten 10-17 között nem volt net :P
  • Z
    A TV-t nálunk a házban kikapcsolták az egyik előfizetőnél, mert nem fizette be a díjat. kijött két fiatal gyerek, jókat röhögtek, hogy kikapcsolhatják. úgy tűnt, élvezik a munkájukat!!!

szép banda, mi?
  • node
    ijhh, bocs emberek, elég hosszú lett