22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Laalee
    LOL mondtam en hogy delelott mennek :D
  • The Garrett
    Egy splitter ami osztja a jelet a TV/ gép közt kinn van (az ablak alatt volt elvezetve) és berozsdált. Érdekes módon a Tv be jött a jel csak a gépbe nem
  • Tikal #235
    És mi volt a problema?
  • The Garrett
    JA és a legjobb: mikor másodszor telefonáltam, először 1 nem is tudtak a hétfői bejelentésről. Mikor megmondtam hogy itt a papír hogy ma ittvoltak, hirtelen eszükbe jutott... :P
    2.mikor arra hivatkoztam hogy az "ügyf.szolg" javasolta a 2és 6 közötti időpontot azt mondták hogy az lehetlen, mert mindig délelőtt mennek...

no commentino :)
  • The Garrett
    Na akkor most elmesélem Szenvedéseim történetét.

Az egész egy verőfényes multhét péntek délután kezdődött.
    A net elment sörér 4 óra körül... gondoltam sebaj. go kocsma. Hvg-n se nagyon foglalkoztam vele. Aztán jött a hétfő, mivel még mindig nem talált hálózatot fel ís hívtam az "ügyfélszolgálatot".
    Diszpécsercsajjal megbeszélem hogy KEDDEN du. 2és6 között jöjjenek. egész d.u. otthonvagyok... nemjönnek. Szerda ugyanez. Csütörtökön hazamegyek ott vár a "bocsi de ittvoltunk, nemtudtunk bemenni" üdvözlőkártya. NA akkor megint telefon, kicsit idegesebben. Elszótagoltam nekik hogy délelőtt nincs otthon senki DÉLUTÁN jöjjenek. és láss csodát, ma ittvoltak, megcsinálták. HOOORAY :)
  • Tikal #232
    Mi volt a baja a netnek? Villogot a modem? A message?
    Nekem is ilyen volt nem rég, és modem csere volt, 5 napig basztak kijönni, és a gépemre fogták hogy szar...
  • The Garrett
    LOL szerintem megijedt a netem hogy szerelőt hívtam, de most varázsütésre megáhoztért a 4 napos amnéziából. Azt nem mondom hogy jobb mint valaha, mert még mindig 40-50 mp es adatforgalom kiesések vannak... de javulás utjára lépett :)
  • Pharaoh
    Aki a nyáron ADSL-t akar és van rá lehetősége itt az alkalom:

Az Axelero 2003. június 1-től új ADSL akciót kínál egyéni és üzleti ügyfelei számára.

Miért érdemes ADSL internet előfizetést választania?

[bla-bla-bla]

Akciós ADSL Hobbi és ADSL Otthon ajánlatunk 2003. augusztus 31-ig, egyéni telefonvonallal rendelkező ügyfeleink számára:

- akár teljes egyszeri díj kedvezmény

- augusztus 31-ig havidíj mentes használat

Az akció részleteiről az alábbi címen tájékozódhat: https://www.axelero.hu/akcio/adsl_akcio_nyar.shtml
  • Tikal #229
    Ha a hibabejelntéstől számitott 3 napon belül nem javitják meg akkor azt az időszakot nem kell fizetned, és ha javitást ők állják mindig kivéve ha földhöz basztad a modemet vagy vmi hasonlot muveltél :)
  • The Garrett
    Hehe nem is rossz ötlet :) Kérek tőllük kárpótlásul az elmarad Cs meccsekért egy ezrest :)
  • Laalee
    nemtom upc hany % os keszenletet garantal, de szerintem 90%, ha szombaton bejelentetted hogy szar akkor asszem mar jogosult vagy karteritesre is :D
  • The Garrett
    mármint hogy sok mindenvanamit nem tartanak be.
    MEg bennevan az is hogy.... :)
    Kicsit elírtam.
  • The Garrett
    király. Mondjuk a szerződésben sok minden van amit nem tartanak be. Pl hogy a UPC bármikor egyoldalúan változtathatja a feltételeket :P

Na meglátjuk. Mindenesetre jólenne ha este már lenne végre netem is :)
    Kénytelen voltam tegnap is bicajozni meg TV-zni
  • Laalee
    gondolod en nem? :D

amugy az van a szerzodesben, hogyha a te hibadbol kell kimenniuk akkor fizetsz, kulonben ok álljak a cehet
  • The Garrett
    Tényleg és ezért kell kiszállási díjat fizetni nekik? Mert ne én fizessem már meg még1x az Ő hülyeségüket...
  • The Garrett
    Telefonon "előre egyeztettem" hogy 2 és 6 között jöjjenek. Ugyhogy remélem be is tartják :)
  • Laalee
    akkor reggel 10 kor csorognek hogy megjottek, es nincs otthon senki :D

velem mar eljatszottak 2 szer :D
  • The Garrett
    És igen ma végre méltóztatnak kijönni valamikor délután. Szombat óta nincs netem otthon :)
  • Laalee
    engem 10-15 nappal kesobb korlatoztak mint hogy megjott a mail, igaig nemvolt gaz mert 20.a utan erem el altalaban a 15 gigat, igy pont atcsuszik, multhonapban szivtam 3 napot 64kbit en :D
  • Laalee
    mukodik az, kedes hogy mit mer, mert altalaban tok fals adatokat :D

lattam olyan kepet hogy honap vegen a sracnak 1 mega adatforgalmat mutatott :D
  • Z
    ti ezt a cselló honlapon nézitek meg, hogy mennyi az adatforgalmatok? mert az nekem b@szik működni
  • ÁjjLe BoBBi
    lol upc :) megint megcsinálták azt hogy küldtek mailt, de nem csináltak semmit :)
    mikor megkaptam a 90%-ról a mailt, akkor is valami 17gigánál jártam már...
  • The Garrett
    JEEEEEEEE utolsó beírásom óta most jött vissza a net.
    Most sírjak vagy nevessek?
  • mozesapo
    A majdnem 100%-ot a Matávos mondta, még a héten. Egy kicsit én is kételkedem benne, de reménykedem, hogy így lesz, és szeptember környékén már adsl-en netezhetem. Majd iderül mi az igazság. Viszont azt is mondták, hogy minnél többen rendeljük meg annál nagyobb a valószínűsége, hogy tényleg lesz adsl optikán is.
  • skorpio7
    Bocsánat , itt vannak az éppen aktuális árak .
  • skorpio7
    Z !

A kiollózott hozzászólások az index Chello es mas nagy szelessavu Internet című topic-jából való .Érdemes lenne ott megkérdezni ettől a bizonyos mozesapo-tól , hogy miért is ennyire bizonyos a dologban .
    A másik meg az , hogy tényleg könnyebb az ADSL sávszéljét bővíteni , mint a kábelét .Az ADSL-esek pár év múlva 1500 KB/s-es sebességgel töltenek majd , de a chelló-sok akkor is sz*pni fognak az 200-400 KB/s-es ingadozó letöltéseikkel .
    Ja igen , érdemes megnézni a Monortel kínálatát .Egyéneknek a 768/128-as sebességű ADSL igénylése esetén a havi előfizetési díj 18060 Ft ( nagyon tuti az ára ) és nem kell aláírni x évet , akkor is ennyi .Mondjuk a bekötési díjat engedik el , ha mégis 1-2 évre lekötnéd magad .És még annyit , hogy nézzétek meg a többi szolgáltatót , vajon náluk mennyibe is kerül náluk ( már ha van ) egy ilyen szolgáltatás igénylése .Ja igen , a Monortel a UPC-é .
    KATT IDE AKIT ÉRDEKELNEK A RÉSZLETES ÁRAK.
  • Z
    Skorp: ez komoly??? Qvva jó lenne!

Igaz az, hogy az ADSL sévszéljét sokkal egyszerűbb bővíteni a szogáltatók szempontjából, mint a kábelét?
  • Xboxman
    Ja csak a bövítéshez kéne venni + külföldet és mindjárt nem éri meg neki
  • Dikkma
    Érdekes a UPC, szerintem újabb 1G vonal bérlése a meglévő mellé nem lenne valami hűdenagy érvágás, viszont a 30 ezer előfizető nete hipp-hopp megjavulna.
    Így akinek van rá lehetősége, (van adsl) az elhagyja a UPC-t, mert nem hülye.
    Mikor veszik vajon észre magukat?
  • Xboxman
    Szerintem 15Gb-nak elégnek kell lenni mindere,igaz nekem 30Gb körűl szokott lenni a forgalmam ,de ez olyan jól hangzott:)
  • Z
    igazad van! basszák meg a büdös politikusok, ők tehetnek róla, hogy nem történik semmi, ha a szabadversenyes kapitalizmus élne, akkor nem lenne monopol-kommunista helyzetben egy cég sem. Úgy pedig az ügyfeleknek lenne jobb...de szarnak ránk, csak a pofájuk jár, mint a kacsa segge.
  • atee
    Nem ertem ezt a korlatozas dolgot... miert gondoljak ,hogy azert akarunk szelessavot mert e-mailozni akarunk ?
  • Tikal #205
    Hajrá Europa!!!
    Más országban bezzeg nincs ilyen... hajrá magyarország, csak azt tudnám az informatika miniszter mi a lofaszt csinál????
  • The Garrett
    na bazz megint (még mindig?) szarakodik a net.
    Megnyitok egy oldalt... elmegy a net.
    felmegyek irc re félrórára elmegy a net. és csak össze vissza villog mindegyik lámpa a modemen...

Ötletek azon kívül hogy dobjam ki?
    írtam már nekik szép levelet is, mondták nézzem meg nem vagyok e lekorlátozva... de nemtudom megnézni mert az outlook is beszart 2-3 napja...
    elmennek a faszomba. a szerelő is baszik kijönni. :
  • skorpio7
    inside1 válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-25 17:47:29 (19936)

Hát nem viccelt az alkalmazott. Rá is kérdeztt, hogy ha levinnék 10 G-ra akkor elhagynánk-e Őket. Mint a villám. Szerintem próbálkoznak, s egyszer csak hipp-hopp már 10 G a korlátozás. Az UPC már többször is megszegte a szavát. Lassan csak fizetünk és már nem is kapunk érte semmit.

Szóval Pesten jónéhány helyen végeznek mostanában közvéleménykutatást ( a UPC részéről ) és ott az egyik kérdés az , hogy ... mit szólnék, ha a korlátot lecsökkentenék 10 G-ra? .
    Döntse el mindenki maga , hogy mit válaszolna rá .
  • skorpio7
    Szóval ez a hír is még megerősítésre szolgál .

...mozesapo válasz erre | adatok | e-mail 2003-05-29 17:19:52 (20012)

1 jó hír a XIII-kerületi chellósoknak. Majdnem 100%, hogy szeptember környékén már lesz adsl (optikán is). Mondták a központban, hogy nagyon sok érdeklődő van. Király lenne, mert nekem akkor jár le az 1 év a chellón, és tudok váltani kapásból...
  • skorpio7
    Szerencsés vagy , nálad még csak most lépett működésbe a rendszer ... a UPC-mátrix . :)
    Szóval én 27.-én reggel kaptam meg a levelet és 28.-án korlátoztak le ... de majd mindenkit akkor , aki túllépte már előtte nem sokkal vagy jóval korábban a 15 GB-ot .
    És most jönnek(jönnének) a többiek , ha nem lenne holnaptól 1-seje .
  • ÁjjLe BoBBi
    az volt rajta hogy még ezekben a pillanatokban is látszik hogy 60k-val töltök
  • zaki
    milyen képet akartál benyomni?
  • zaki
    sajnos nincs