22959
-
#278 csak azé kérdeztem, mert szokot úgy lenni, hogy a proxy letölti -
#277 nálam úgy volt hogy kihúztam a kábelt a modemből, visszatettem, és a letöltési sebesség nálam is többszáz kb/s volt (pontos adatokra sajna nem emléxem), kb 10-15 percig így ment, utána visszaállt 56 kb/s-ra -
#276 Nem úgy volt, hogy elkezdted letölteni aztán megszakítottad? -
#275 nekem is volt már ilyen... 1x vmiért kihúztam a kábelt a modemből, és mikor visszakötöttem őrült sebességgel jött a cucc vagy 15 percen keresztül... -
selwik #274 Ez hogy sikerült? Én úgy tudom a chellos modem fizikailag nem képes 512 Kbit-nél nagyobb sávszélt biztosítani... -
#272 Ennyi erövel felkereshetnél. Még meglátja az UPC a hubájukra és az ugy már nem olyan jo.. -
#271 ennyi erővel beírhatnád mi a titkod :) -
#270 :) a napi forgalmam meghaladja az 1GB-t a havi olyan 23-27GB körül mozog -
#269 kitalálom: NEm töltesz le csak 14 gigát.
AMugy ha valaki megkérdezte tőle akkor az írja be ide :D -
#268 Nálam sem volt leállás jött egy mail hogy jövö héten folyt köv. Az ip-m sem változott. -
#267 éppen most karok új IP-t kérni ezektől a faszoktól, de nem veszik fel -
#266 oké :) -
#265 Hali. Ide még nem irtam,de nem is fogok többet,
Engem a chello már 4 hónapja nem korlátozott le és én tudom miért nem. Akirűt érdekel DC-n megtalál -
#264 lol ennyit a karbantartásról. Egész este volt net. Egész mostanáig. Most van dél elvlieg innentől nemkéne.
Akkor most mivan? -
#263 jaja nekem is 2 órája karbantartják a netet. Épp telepátiával írok ide :) -
#262 nekem 8-ig lesz netem, mert elköltözünk, addig el kell(ene) használom a 15 GB-t, asszem ez nem lesz nehéz feladat... -
#261 milyen jó hogy 10-től nincs netem....
már volt ilyen, akkor s frankon ment, azt modták reggel 6 ig nem lesz....este 8 kor még nem volt...éljen a chello :) Most holnap éjfélig nem lesz -
#260 húúú, engem 18-án lekorlátoztak, mikor hajnalban újra gyors lettem, kiőrjöngtem magam a neten, ahogy kell, már le is töltöttem 1,5 GB-t -
#259 Lol sorstársak kinek ment el a net? :D -
#258 Én itt és most megnyúz*** ... na jó , csak anyit mondok neked , hogy bagoly mondja verébnek , nagyfejű .
Ja igen , most néztem ...2,96 GB-nál járok most , szóval nem töltök le mindent mostmár , ami csak a szemem elé kerül .
Az is biztos , hogy hónap végére meglesz a 15 GB, ha kell a hónap utolsó 2 napján 24 órában folyamatosn megy majd a gép , szépen írom össze a listát , hogy ezt is leakartm-meg ezt is tölteni ... -
#257 Én már lemondtam a XIII-ban miután másfél hétig 1,6 kb/s -es sávszélem volt annyit tudtak rá mondani, hogy sajnáljék egyszóval: KINYALHATJÁK!! -
Sir IvanHoe #256 Scorpi teso, nem kene warezolni es boven jo a chello.
Huu,mit fogok en most itt kapni!
-
#255 Csak már lenne szeptember, mert akkor talán lesz a XIII-ban optikán is adsl. Úgy lemondom ezt a szart mint a pinty.
Múlt hónapban le voltam korlátozva a végén, még Mohaazni se tudtam olyan szar volt.
Köcsög sunyi UPC. -
#254 Van persze , a HWSW-n írták az arcok , hogy ebben a hónapban is van korlátozás.Négy emberkét már le is korlátoztak , köztük egy olyat is ( VIII. ker. ) , ahol a múlt hónapban még a szerencséjének köszönhetően nem .Most vissza is mondja a chello-t ( pedig 4 hónapja kötette be ) , mert nem hajlkandó ennek a ******* bandának tovább fizetni .Inkább 2 hónapos büntetés fizetés , mint még 8 hónapig vérszívás a UPC részéről .Kíváncsi vagyok , hogy lesz-e következménye ennek a sok chello lemondásnak , a mostani Axelero akció nagyon elgondolkodtatóvá tesz a váltásra , mert a múlt hónapban engem is levágtak 54 kbit/s-ekre ... először , amióta van chello-m . :( -
#253 Ühüm. Értem. Hát úgy már nagyobb gáz. Persze így sem a külfölddel van gond, de akkor nem is bix. -
#252 osztrak szerverek fele alig rosszabb a pingem mint magyar szervereken, ez betudhato a nagyobb tavolsagnak is :D nemetek fele sem veszes a helyzet, ha megnezitek a bix es egyebb vonal leterheltseget, latni hogy ott sosincs tulterhelve a rendszer, az igazi gaz tenyleg a helyi elosztokig van -
#251 hát azért nekem nem esne rosszul valami jobb külföldi sáv... Egy normális warunk nem volt még külföldi szerveren. Pezzeg aki aDSL es annak fasza ping alacsony packet loss/choke volt még swéd stb szerverekre is :P -
#250 van mivel netezek :D -
#249 emberek, ebben a hónapban van adatforgalom? -
Cat #248 upc sávszélességondja nem a bixnél vagy külföldnél van, hanem lokálisan, az egyes kerületekben, mivel a terayon technologia ott csak 8 megabitet bir, és 8 megára van rádugva csomo ugyfél egyszerre - persze minden kerületben több ilyen 8 megás t1000es fejállomás van, de a szük keresztmetszet itt van -
#247 Hm, csak most láttam.
Szóval, minek? Az emberek sztem 70% -a belföldi szervereken játszik (a leginkább loss, pingérzékeny alkalmazásterület). És belföldről is tölt le.
Sztem a külföldi sávukkal semmi gond, a UPC-nek nagy vonalai vannak aut felé.
A belföldi sáv meg nem drága. -
#246 ha nem a legkirályabb :D -
#245 LoooooL ez mekkora király szmájli ! :)) -
#244 te akartad
-
#243 -
#242 nenevesss mert kapsz egy Áwépé-t :) -
#241 :-)))))))))))))))))))))))))))))))) -
#240 jostehetseg vagyok?! :D -
#239 jaja röhögtem is magamban. Bezzegh a Laalee megmondta :) -
#238 ember vegyen ki szabit mert a posvany ceg nemhajlando delutanos potlekot fizetni a szervizeseknek