22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • zaki
    én nagy rohadék vagyok: ha elkezd valaki tölteni rólam, kiszedem a megosztásomból a file-t, nehogy már belassítsa a letöltésemet, menjen a faszba egy T' vagy T+-as csávóhoz töltegetni
  • [Walaki]D`Lair
    jah vaze...tegnap mit látok? Valami imbecil kretén elkezdi tölteni rólam a Michelle és Sandrát...hát mondom baz...ADSL-ről filmet szedni...de nem ez volt a poén...a csávó 300-800BYTE/sec között töltött...na mondom a jó kurva anyád az...nem fogsz te évekig tölteni rólam...kinyomom...visszajön...kiveszem megosztásból, erre reklamál, hogy én mit merek, azt ment bepanaszolni az OPoknak....

esszem faszom megáll...:D
  • Chief
    Hivatalosan 512k van papíron, hogy ennyit kell tudnia!!!
    Amúgy meg ha megmérem a sebbeséget átlag 800-900k, volt már 1011k is!

Becs szó!

Csakhát én nem UPC-s vagyok!
    Vidéki vagyok és itt van egy szolgáltató aki kábelTV-n nyom netet!
  • ÁjjLe BoBBi
    csak nem te vagy az a csávó ?:))
  • ÁjjLe BoBBi
    lllllllllllllllllllooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll :)))) hát ki? hát mi ? hát lol!
  • Balo
    válasz #308
  • Balo
    Szevasz! Reagálnál erre légyszi írd le amiről lemaradtam! Olyan kiváncsi vagyok! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066732561
  • zaki
    nemhivatalosan? erről mesélnél egy picit? :)
  • Balo
    nyald meg! :PPPPPPP
  • Chief
    Kábelnet rulezzz, nekem 512k hivatalosan, nemhivatalosan 800-900k-val tép!
  • zaki
    jobb is az sokkal, már nekem is adsl-em van (kábelnet), most 2 nap alatt 6-7 gigát cibáltam le :)))
  • ÁjjLe BoBBi
    kurva anyukájukat!!!!!!!!!!!!! ma kuldik alevelet hogy elertem a 90%-ot, aztan par perce loktek a kovetkezot hogy le vagyok korlatozva!!! rohadjanak el!!! szar 600 megaval leptem tul. mehetnek a kurva anyukajukba. nembaj lehet ADSL-t igenyelni ma itt is...
  • FtranX
    Elég nagy fejetlenség lehet ott a chellónál. Először júliusban küldik a levelet, hogy jelszavasítják a rendszert, meg hogy dinamikus ip címkiosztás lesz. A beígért aug. 2-ai időpontban semmi változás. Aztán pár nap múlva napokra elmegy a net (DHCP nem ad ip-t). Még előtte jön valami levél, hogy regisztrálni kell a modemeket (annak ellenére, hogy ezek az adatok elvileg náluk nyilván vannak tartva). Most meg állandóan belső IP-t kapok, regisztrálni viszont nem tudok.
  • ÁjjLe BoBBi
    ja persze állandóan lagolok...(CS, LFS, BF42) nagyon idegesítő...azóta van mióta átállt a chello dinamikus IP-re szar
  • ÁjjLe BoBBi
    na nálam is ez van! nem tudom regisztrálni a modemem! nem fogadja el a felh. nevet és a pass-t! rohadt szar chello
  • Tikal #304
    és ezt egy átlag felhasználo honnan tudja? :))
    Amugy probáltam ezeket de nem mindig jön be :)
  • zaki
    nekem 1,5 évig chellom volt, de most elköltöztünk, és most axelero kábelnet-tem van, és ez egy akkora háváj, hogy az vmi hihetetlen, 12000 pénz havonta, és ezért 76k korlátlan letöltést kapsz, nagyon állat, ma pl több mint 2 gigát cibáltam le
  • FtranX
    Nekem több mint 1 éve van Chellóm (előtte 1 évig Broadband volt). Eddig hál istennek meg vagyok elégedve vele. Magyar játékszerverekre 25-40(!)-es ping, külföldiekre (német) meg 80 körül. Letöltés ritkán van 55 K alatt. A két év alatt összesen vagy 5 nap szolgáltatás-kiesés volt, abből 3 most augsztusban. Viszont pár ismerősöm meg állandóan szop a Chellóval: gyakori több napos kiesések, lassú letöltés, pedig elvileg ugyan azon a fejállomáson vagyunk (Debrecen). Sorra mondják is vissza.
    Ami érdekes, hogy mostanában (heti 3x) hiába kapok 10-el kezdődő ip címet elég egy-egy /renew parancs és máris kapom a normál ip-t. A modemet eddig még egyszer sem tudtam regisztrálni, mert egyszerüen nem fogadja el a felhasználónevet és a jelszót, de eddig még mindig sikerült rendes ip-t kicsalogatni belőle.
  • Match
    Lekorlátoztak már vagy egy hete...kezdem úgy érezni hogy ez a vég :)
    Sosem gondoltam hogy egy email ellenőrzés negyed óra lehet .)
  • rage
    Modem reset, és IP renew kell
    (Vagy XP alatt repair)

Előtte megpróbálhatsz egy ismételt regisztrációt a prov.chello.hu -n
    Utána nem 5 K lesz a letöltés
  • Lacc
    Na nekem is kötik nemsokára a Datanet ADSL-t, tököm tele van már a Chello-val, Ezután az átátllás után iszonyatosan szar lett, magas packet lossok és pingek mindenhova, 20-30k-val töltök magyar serverekről, röhej.
  • Tikal #297
    BYE BYE UPC, felmondtam a szerződésem velük, bekaphatják a korlátlan netjükkel és az irto nagy sebességükkel (444 az 512 helyett)

További jo szorakozást a többieknek!
  • Laalee
    ez inkabb sg hiba :D
  • ÁjjLe BoBBi
    na ennyit a szar chelloraol....elkuldi 500xxxxxx az uzenetet...szar
  • ÁjjLe BoBBi
    lolfej ! neked eddig is 512-es volt !
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
  • [Walaki]D`Lair
    namost....ez nekem is előfordul néha....Axelero ADSL powah...nembaj most lesz végre 512-es nekem is :)
  • ÁjjLe BoBBi
    nemtom ti hogy vagytok vele, de mióta megtörtént ez az átállás, nekem fos lett a net...
    vegyük pl. a cstrike-ot...bemegyek egy serverre (tök mind1 melyikre...), játszok és kb. minden 2. percben van egy 3 mp-s lagom...ms felugrik 500-ra, meg a pingem 1500-ra és enni a gém...
    szar chello
  • Botond #289
    állítólag az upc nagyon gyúr hálózatra heves megyében,egész konkrétan az Egere környéki falvakban,hogy arra is tudjon chellót adni,de a honlapjukon semmi hír erről,vki hallot ilyesmit?mert azért ilyen 2400 fős faluban lesz chello,ez elsőre elég fake,bár a matáv is most falvalkba viszi az adsl-t,és pl ahol én lakok elég csábító hely,és nem értettem miért nem hozza ide,bár ha jön a chello,és ugye kartellben vannak jól,akkor érthető...
  • dikki*yysw
    Nem igazán értem a chello üzletpolitikáját. Emberek százai hagyják ott CSAK az ismeretségi körből (amit most nagyon tágnak veszünk, pl. a fórumból is). Ez jó nekik?
    Végül is, ha otthagyják őket vagy 15.000-en, csökken a terheltség, és az a pár megmaradt előfizető nyugodtan netezhet.
  • Balo
  • Kandurex
    Minek áll meg?
  • ÁjjLe BoBBi
    22.00 te tóni :)))
  • Balo
    B@SZHATJÁTOK ÉN MÉG MINDIG ONLINE VAGYOK!
    FOREVER AXELERO!!!
  • Cat #283

ma 20:00kor megáll a chello!

• Xboxman
    Hát mivelhogy annyira van belimitálva a közponrban:P
  • Cat #281
    a chellos modem fizikailag 8 megabitet bír, az kb. 960 kbyte/sec, de ez nagyon elméleti érték, optimális körülmények között sem képes fél mega/sec fölé menni
  • The Garrett
    hIbaa van a MáTriX ban basssssssszameeeeeG :DDDDDDD
  • The Garrett
    LOL énis valamelyik nap 190k val töltöttem. DE csak 1-2 órán keresztül. ezt jól k iis használtam :)))))))))