22959
-
#363 A számlán rajta van, de avgy 4 éve vagyok előfizető....és azóta ki tudja hol van a számla.
asszem amin a havidíjat kérik, azon nincs rajta, de megnézem.
Nálam se cserélték még le a modenmet, de sokmindenkitől hallottam hoyg az új modemmel leáll este a net és csak éjjel jön vissza, ha meg mégis van akkor szakadozik kb 1-.2 percenként. -
Cat #362 ugyemlékszem az rajta van a számlán -
Cat #361 budapestet egyszerre fogják megnövelni, nem kerületenként, hogy ne legyen lázadás
"neki már van, nekem mééénincs?"
terayonrol átállnak DOCSIS rendszerre -
#360 csak akkor, ha már lecserélték az összes modemet a körzetedben. én is erre várok. -
#359 továábbá: ügyfélszámot honnan a francból tudom megszerezni? -
#358 Most lesz tényleg május 1-től sávszélesítés? -
#357 És úgy megy hogy az eredetin xp a másikon linux van? -
#356 nem kell hozzá más. ennél egyszerübben konfigolható programot nem láttam még, és jól működik. -
JaFFa #355 WinXP vagy win2000, kettő hálókártya a gépbe, egyiken regisztrált chello vonal, egy firewall, internetmegosztás bepipálása és kész! -
#354 ez kérdés volt. -
#353 És router nem kell hozzá már mint nem szoftver hanem gép. -
#352 +1 hálókártya és mondjuk ez a router program http://www.kerio.com/wrl_home.html -
#351 egy 3. gép :P -
#350 Nem tuggya valaki hogy mi kell ahhoz hogy az egy cselló előfizetést két gépen tuggyam használni. -
#348 ahol van kábelnet, ott ezt javaslom. Állítólag volt már ezen 2 Mbit sebesség is nem hivatalosan... -
#347 Én leginkább TVNetwork-re váltanék és fogok is amint elérhetővé válik a lakhelyemen. -
#346 Nekem is tele van már velük a tököm, már rég váltottam volna ADSL-ra, ha tudtam volna. Csakhát itt nálunk az nincs... -
#345 Mostmár fszom tele van a chelloval!...Már nemegyszer szakitották meg a netem....Olyan mintha figyelnék, hogy mikor töltök túl sokat huzamosabb ideig és beszakitanak...De annyira,hogy ha a megszakitott dolgaim lejönnek(ISOk) installálásnál hibát jeleznek....Tehát igy lett használhatatlan most is 4gigám....kapják be...Persze betelefonálok a kezelő vagyki meg f@sztsetud mondani mert ő nem ért hozzá...Ha decemberben nem utaznék el Már rég nem ez a suxx lenne... -
#344 A lekorlátozás csak hóvégéig él? -
#342 salalalala lekorlátoztak slalalalala :P -
#341 Azért volt tömörítetlen, mert úgy szoktam videót digizni, hogy figyelem az MTV-t meg a vivát és felveszem azokat a klippeket, amik érdekelnek, aztán ha van időm egymás után betömörítem őket.
ha lenne felesleges vinyóm szívesen elküldeném, :) de már így is annyira tele vagyok, hogy szombaton muszáj vagyok egy harmadik vincsibe is beruházni.
de ha gondolod, tesómnak van egy 40 megás Conner-e. -
#340 Minek tárolsz a gépen tömörítetlen videót? Ha van fölösleges vinyód ha gondolod elküldheted a címemre -
#339 a p2p működése kölcsönös szívességeken alapszik -
selwik #338 offtopic rulz :D -
selwik #337 Ja, meg a másik: ha nem akarjátok, hogy filmeket töltsenek rólatok akkor miért rakjátok ki megosztásba? Nem értem... -
selwik #336 Engem nem zavar, tőccse, azért osztottam meg. Reggel úgyis kikapcsolom a gépet aztán szedheti mástól.
Azt megértem, hogyha vkinek lassul a letöltése ha szednek róla, de gondoljon bele abba, hogyha mindenki leszabályozná a feltötését akkor ti honnan szednétek a cuccokat? T-s embereknél szinte sosincs meg amit keresek... -
#335 nem. azonnal kilőttem a DC-t és átraktam máshová a fájlt. :)) -
#334 És folytatta a letöltést... :D -
#333 Azért ésszel.... :DD -
#332 Elírtam: "Bazz!! 7 gigás klipp!!" -
#331 Nekem az tetszett, amikor valaki elkezdett tölteni tölem egy 7 gigás tömörítetlen Linkin Park videóklippet, ami véletlenül került a megosztásba én is csak akkor vettem észre. Kérdeztem, a gyereket, hogy komolyan gondolta-e a dolgot? Az meg csak ennyit mondott: Bazz! 8,5 gigás klipp!! -
#330 Múltkor rólam - tök randomra, havi 1x nézek fel DC-re - elkezdték tölteni a Terminator3 dvd-isot.
Mondom neki nem zavar, hogy adsl-ről 4,5 gigát letölteni eltart egy kis ideig?
Aszondja "nem baj." :D Anyád! Azóta nem voltam DC-n, nem is leszek. -
#329 A DC-vel az a gond, hogy, ha teljes sebességgel megy a feltöltés (16K/s) akkor a letöltés 10 K alá csökken. Még netezni is alig lehet. Nekem a max feltöltés 14 k-ra van beállítva, így nem lassul be a letöltés. -
Chief #328 -
#327 basszátok meg..
512is jó lenne aztán meg megy 1010 K val... :((((( -
#326 kösz a tippet, ki is próbálom -
#323 Csak most csak nektek eláruleok egy csalást... de psssszzzzt. Használjátok a Netlimiter nevű programot, az egész 600 KB és, és le tudjátok korlátozni a fel- és letöltési sebességet programonként. DC-ről ellenőrizehtetlen... Na persze tilos is.
Most lehet, hogy kapok sokat a fejemre, de szarok rá! -
#322 -
selwik #321 Jah, a DC ugye erről szól. :PP -
#320 Shiftet tessék időnként felengedni... ;)