22959
-
Cat #443 aki azt irta hogy októberre tolodik a 768ra átállás hülyeséget irt, már napok ota zajlik az átállás -
:) #442 Aspyrin: jajjaa még nekem se vót modem csere. most éppen 2 szállról töltök az egyik ftpről 58-l jön a másikról 43:)
királyos:) -
Aspyrin #441 -
#440 makkoshutyán 103k,de ne zavarjon :-D -
Breaker #439 Nekem volt már 6.án is korlátozásom, DVD-R rulz... -
#438 dejó milyen soxor van benne, h korlátoznak.. :)
korlátoz korlátozkorlátozkorlátoz -
#437 Most vettem csak észre, h van ez a szupi topik :)
Tikal tudja, h chellos korlátozásban én vagyok a király:)
ebben a hónapban 10én lekorlátoztak :D
De kb minden hónapban 20-30G az adatforgalmam és eddig csak 3x korlátoztak 2 év alatt.
Én azt vettem észre, h akkor korlátoznak le, ha mint egy barom töltesz éjjel-nappal.
A 3 lekorlátozásom: 10én, 11én, 15én történt.
Ne kezdjetek flameleni, h ez hülyeség, mert így, meg úgy mérik és amúgy is mennyiséget, mert én ezt vettem észre és kész :)
Tehát ha nem akartok 7k-val tölteni, akkor estére nyomjátok ki a gépet :) -
#436 budapest, 8. ker...90Ks letöltési sebesség
Makkoshotyka, 768 kbps....80 K sebesség...
és a haj még mindig tart...
miskolc, chello...30K letöltéási sebesség
korlát nélkül...és ti panaszkodtok? :) -
#435 Nekem csak 60-70 között pöcsöl... Igaz, ez nem a nyócker. -
Aspyrin #434 Nálad sem volt modemcsere? -
:) #433 jajaja, nekem is még ennyivel jön.. de 100-ra is felment többször! -
Aspyrin #432 Yeeehaaaaaa :-) Csak úgy hasít a chello itt a 8-ban. Nálam 90-95 között ingadozik. Az isten tartsa meg ezt a jó szokásukat :-) -
:) #431 öröm nézni bazzeg:) -
:) #430 huhh ilyet még nem láttam most vmit csinálnak a 8.kerbe a chellosok, mert kb 30 perce 90-nnel töltök:) néha felmegy 100 fölké!!!! bár igymaradna.... -
#429 igen? faxa. :) -
Cat #428 nem, már nem osztják többfelé - userenként 64 k van -
#427 nincs vége, kapsz 64 K-t, amin osztozik minden lekorlátozott emberke :)
levelezni és böngészni éppen, hogy lehet. -
Cat #426 64kbitre csökken
egyébként sztm turbo isdnnel se értél el sose 15 gigát egy hónapban ;) -
Cat #425 nem fix a határ, láthattad alul, kb. hajnal 5kor van váltás
másik meg hogy utána sem szünik meg a net, csak csökken a sáv -
Roll #424 Most akarok átmenni a chellóra, mert turbo isdn-em van és nem kötenek adsl-t a vonal miatt.
Azt szeretném megtudni, mi van ha elfogy a havi adatforgalmam? Teljesen vége abban a hónapban a netnek, vagy visszaveszik a sebességet? -
#423 hát én is :) viszont a guta megutne ha megtetszene egy film és már 14,8G-nál járnék :DDD -
#422 hehe jo ez a grafikon :D -
Cat #421 relatív, DVD isokat nyilván nem lehet vele tölteni, de kb. napi 1 cdre elég
-
#420 ok persze ezt értem, de a 10-15-20 giga akkor is kevés.... -
#419 én úgy szoktam, hogy nézegetem a filmkritikákat, aztán ha találok egy jó filmet, akkor az nekem naggggyon gyorsan kell! :DDD
nem töltök le minden vackot feleslegesen, csak ami tényleg kell :) -
Cat #418 ha ismernéd a rendszert, értenéd
A terayon rendszernél a fejállomás 8 megabitet birt, erre raktak kb. 400 embert, az az optimális kihasználtság (többnél már nem lenne meg a sávjuk)
egyszerre ugyse tölt sose mindenki, szóval elférnek, de ha nem lenne sávszélességkorlát, akkor nem 400, hanem csak 200 embert köthettek volna rá
a docsis rendszernél ELVILEG megszüntethetnék, de nemhiszem, hisz nem érdekük
Jelenleg a kihasználtság kb. igy néz ki:
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=5&portid=15
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=14&portid=19
Ez NEM összehasonlítható a Matáv adsl/kábelnetével, mivel nekik ott van az axelero adatpark, ahol többszáz szerver van, azoknak iszonyatos forgalmuk van, jól látható hogy mig az UPCnél szinte csak befelé van adat, addig az axelerotól kifelé bazinagy a forgalom (a szerverekről töltenek le)
http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=14&portid=82 -
#417 ja nálunk is hirdetik hogy 1024-s net alattam meg kisbetűvel a 20 giga forgalom -
#416 most egy CD-t (700MB) 3 ora alatt töltök le kb, 768-al ez 2ora plussz egy pici lenne :)
Végulis ha nagyon sietsz :D de tényleg nincs értelme a nagy sávszélnek ha marad a korlát
márciusban 10G forgalmam volt, ebben a honapban eddig 47G, chelloval kitörölhetem :) -
#415 ja én is csak azért nem köttetek chello-t, bár ha szeptemberig változik ahelyzet akkor lehet áttérek -
#414 Különben én sem értem. -
#413 Nekem nem lenne jó a chello az adatforgalomkorlát miatt. Mindig több a forgalmam mint 15-20 giga. Adsl rlz! -
#412 azt sose értettem miért csak 15-20 giga lehet a forgalom. -
#411 szerintem van értelme, ha gyorsan le akarsz tölteni valamit, akkor hamarabb lejön. :) -
#410 csak a nagyobb sávszélnek mi az értelme? hogy gyorsabban elérd a 15G-t?
szemét egy banda a UPC -
#409 A régi rendszerben a szűk keresztmetszetet a fejállomások jelenti, ezért kell lecserélni őket. Az új fejállomások teljesítménye többszöröse a réginek. (nem emléxem pontosan, de asszem 8x-osa)
Az új modem meg az új fejállomások miatt kell. -
#408 talán majd a sávszélnöveléseel lesz annyi a sebeség mint aminek most kéne lennie :DD
egyébként egy láma kérdés: ha már eddig is le volt terhelve a hálozat és a sebbeség nem volt épen stabil illetve maximum akkor ezt a modemcsre hogy oldja meg? vagy most tényleg mindent ujrahuznak, több állomás stb? nem hinném :) -
#407 na gecc várhatok októberig :/ -
#406 Biztos forrásból: kb októberbe lesz sávszélesítés...
ha az összesmodemet lecserélték...
tehát még várhatunk :)) -
#405 én csak 25öt töltöttem januárban :-) 19-én volt a szülinapom :-D -
#404 nekem januárban volt 26