22959
-
#523 kétlm hogy megszüntetnék. majd biztos találnak valami kibúvót. -
#522 nincs korlát, nincs sebesség... -
Cat #521 vége az adatforgalmi korlátnak?
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=25373 -
#520 bekapja a faqszom az upc meg az unoó meg a 768........
10 K-val tudok tölteni...
mivan, most már 1K letöltési sebességért egy 1k forintot kérnek el havonta??? -
#519 ki tudja most mit állítgatnak a UPC-nél.. -
#518 Nálam a feltöltés még 128 Kbit, de néha rövid időre felmegy 20 K-ra is. Elvileg a letöltésnek is meg kellett volna nőnie. -
lbzy #517 OK, de a 256 az még korántsem indokolja a 35+ kB sebességet. Mindenesetre örülök neki, de sajna a letöltési sebességen semmiféle növekedést nem vettem észre
Sőt, nálam mintha 384/384-ként működne azóta... -
#516 jó reggelt, tájékozott barátom! :DD -
Cat #515 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32117 -
lbzy #514 Üdv, van akinél előfordult hogy a 128 as feltöltési sebesség megnőtt??? Én már 4 napja 20-35 kbyte/s -al töltök FEL stabilan egy ftp-re... Hallottato ilyesmiről? -
#513 én használom. ennél nem kell attól félni, hogy az összes felrakott cuccal együtt megszüntetik a tárhelyemet, mint a tár.hu-n. :) -
Cat #512 nem, minden internetszolgáltató ad pár mega webhelyet - kérdés minek, ugyse használja szinte senki :) -
#511 Erre gondolta?
chellohub.dyndns.org:1337 -
#510 Valaki nem tudja hol van az a Chello webtárhely? -
#509 Jaaaaa. Csak nagyon megörültem a reggel. Én nem tudtam, és pár napja találtam meg a topicot. -
Cat #508 nyugi, aki látogatja a topikot az már félévvel korábban tudta :) -
#507 Ezt muszáj beirnom, bár én nem értek annyira ezekhez, csak a párom, de megnövelte a chello a sebességet, egyes kerületekben, ezt irja is, csak most nem találom, mostmár 768-as lett nálunk,holott 512-esre vagyunk befizetve, és most nagyon jó gyors, nagyon örülünk. -
#506 Háááát, nem tudok ángol, de számomra a többi is külföldi, a férjem iratta ezt be. Egyébként megcsináltuk, már jó müxik. -
#505 nem vágod az inglist?
a hub/slot arány max 0,5 lehet. -
#504 Többször próbáltam ezt a chellos DCC-ét és állandóan ezt irja ki:
*** Kapcsolódáschellohub.dyndns.org:1337...
*** Kapcsolódott
<HubSecurity> This Hub is running version 0.9.7 alpha (Thu Apr 22 21:00:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:2days 4hours ).
<HubSecurity> Too little slots for the number of hubs (hubs/slots ratio), max ratio is:0.5
*** Kapcsolat megszakadt -
Aspyrin #503 Már tudom is, egyelőre csak teszt jellegű volt az átállás, a dolog folyamatban van. -
Aspyrin #502 Nálam ma visszaállt a régi 512/128, fogalmam sincs, hogy miért. -
#501 Nem értem a DC++ témát, nagyon sokat töltünk róla, és ugyanúgy számolja az adatforgalmat. -
Aspyrin #500 Nem mondtam hogy hazudnál, csak ne várj csodákat. -
#499 miért hazudnék ? tapasztalatból beszélek...ennyi.
volt már mikor ezzel az 512-essel 300k-val, igen 300k-val töltöttem!
ha nem lesz 100 a 768-assal elmehetnek a faszomba -
#498 Mióta nagyobb a sebesség, sajnos szakadozik a net
Én esténként vagyok itthon, napközben nem tudom figyelni,
de azóta minden este 8 és 9 között 3-4 másodpercre elmegy a net
XP ki is írja, hogy nincs kapcsolat, modem villog,
s kb 3-4 másodperc múlva újra megtalálja
Így megy minden nap, s már többen is jelezték ugyanezt a hibát
Budapest, XI.ker -
ZXer #497 Hali!
Ajánlom figyelmetekbe a lentebb már említett DC++ hubot kizárólag chellosoknak:
chellohub.dyndns.org:1337
A dolog lényege az lenne, hogy a 256kbites feltöltésnek köszönhetően már egymás között is elfogadhatóan tudunk töltögetni, az UPC mérője pedig nem számolja a hálozatukon belüli forgalmat, tehát a korlátozás réme nélkül lehet cuccokhoz hozzájutni.
Egyelőre elég kevesen vagyunk, úgyhogy jöjjetek sokan, mert úgy van igazán értelme! -
#496 bele hát...azlért korlátozom a dc-t...
egyszer olyan volt hogy leklorlátoztak hónap közepén, és kb 2 gigát töltöttem le...
éjjel nappal meg ment a feltöltés...
azóta kapnak a dc-sek 1K sebességet, aki meg rendes, az kap többet...
na nehogymár az legyen hogy miattuk korlátoznak le, mert én olyan rendes vagyok hogy nyomom nekik az adatot, ők meg basznak feltölteni nekem. -
Cat #495 aha -
#494 majd nem, mi? :) -
#493 Tényleg, a feltöltés is beleszámít a 20 gigába? -
Cat #492 direct connect fórumban érdeklődj
egyébként most hogy 25k a feltöltési sebesség, egész vonzó a dolog, ez már használható kategória :) -
#491 Nem vittek fel 20 Gigara? -
:) #490 cat: hol an a chello hub nem tod ? -
Cat #489 az, hogy nem megy annyit a gépem feleslegesen (kevesebb áramot fogyaszt) és nem kell annyit várnom hogy letöltsem a cédéket
másik hogy nekem az upload 25kra növelése elég jól jön, sokat töltök felfelé is -
#488 Akkor mi értelme, hogy gyorsabb? -
Cat #487 beosztom :) -
#486 igy már 4 nap alatt eléred a 15gigát :D -
Cat #485 mit lövöldözöl, sztm nálad is már 768 van -