22959
-
#1003 Chello
768-as chellot el kell osztani 8-al, ami egyenlő 96-al, vagyis az, hogy 100 körül megy annak úgy is kell.
"meg ha egy adott gigát letöltesz akkor lelassúl de teljesen!"
Adatforgalomkorlátnak hívják
ADSL
Jó nagy barmoságot írtál ide, vagy csak rohadt szerencsétlen vagy és sikerült vmi extra szar kapcsolatot kifogni. csak este működik= Marhaság
30 percig jön be a lap... Hmm nagyon türelmes ember vagy, le a kalappal :DD -
#1002 bocs a hosszú sorért -
#1001 CHELLO
Annyi a baja hogy 785kb-el kéne mennije és közbe csak 100kb-al megy.
meg ha egy adott gigát letöltesz akkor lelassúl de teljesen!
ADSL
adsl meg azért szar mert néha nem jön be rajta semmi!
Csak ha meg már modernebb telefon hálózatod van akkor meg este működik csak!Más időszakban 30 percig jön egy lap!
Cumi mindakettővel van valami baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAUMEG -
#1000 először keletmo és pest,de itt még semmi híre(keletmo) -
Pontius #999 tejis csellós vagy? :)
rég láttalak icq-n :) -
Pontius #998 jah azt is hallottam :)
de gondoltam valahol már elkezdték az átállást és kiváncsi vagyok véleményekre -
#997 dec1 -
Pontius #996 tsáctok
Valakinél volt már gyorsulás?
Azt tom, hogy elöször pest, aztá kelet mo. aztá buda végül nyugat mo.-n lessz gyorsulás, szal nálam lessz utoljára :( -
#995 akkor ok.
aszittem hogy le kell majd mennem a pincébe :) -
#994 nem. az új modem csak a docsys rendszerre való átálláshoz kellett. bár való igaz, hogy ez kellett ahhoz, hogy a UPC növelni tudja a sebességet. -
#993 sebesség növeléshez a modemet is kicserélik ??? -
#992 a 30 giga is frankó. volt idő mikor csak a levelet küldték, de nem korlátoztak le... igaz akkor még csak 512-es volt a net.
na akkor 30 gigat töltöttem, de úgy hogy télleg már minden szart ami létezik leszedtem...utána persze szartam rá és töröltem is...
ha meg netán kevésnek bizonyulna...hát 3-an vagyunk itt 1-2 száz méteres körzetben chelloval...90Gb már csak elég...;) -
#991 tök zsír. most hoztál az új modemet, 1-2 napja olvastam ezt a fasza kis upgradet...jó lesz! bár ez az új modem nemtom hogy fog mozsikálni...
azt vártam hogy ha nem is lesz gyorsabb mint az előző volt, de legalább stabilan hozza azt a szintet. az előző modem a napokban hetekben gyorsault fel, most kis csalódás hogy ez nem tud annyit. de remélem meggyógyul -
Aspyrin #990 Hát igen, évekig tiszta ideg voltam, mire végre válthattam csellóra az adsl optikai hálózata miatt.. -
#989 de 15gigánál ne tölts többet mert szegény csellot terheled :D -
Cat #988 szvsz nem is érdemes
igy is egy óra lesz egy cd, azt már vhogy kibirja az ember :> -
Cat #987 de -
Cat #986 nem irtam alá -
Aspyrin #985 Csak nem nyolcker? :-) -
Aspyrin #984 Remekö, eddig se voltam elégedetlen a 90kb-s letöltéssel de azért a 180 már nagyon kellemesen hangzik. Igazán irigylem az 1k-ról 3k-ra ugró plusszosokat, de sajna annyit nemtok áldozni rá. -
#983 akkor modemes net,nem kötelező a cchelló,ha meg aláírtad a forgalmi korlátot,akkor viseld el -
Cat #982 1. hadd én döntsem már el mit csinálok azzal amiért fizetek
2. lennék én adsles, csak itt optikai hálozat van, szóval nincs rá lehetőség (kérdeztem többször is)
(30 giga sztm elég lesz nekem) -
#981 ilyen zsebrádió ami fele akkora mint a mobilod vmi erős 100ft :-D de cselló a geci :-D nagyonjó :-D -
#980 figyeljé má,a 645 Ci BMWd is bírja a 250et,sőt ha kiveszed a csippet a 320at is,de ha kimész 320al döngetni a pályára zsernyákok úgymegbasznak hogy csak nézel,amit lehet meg amit szabad az nem ugyanaz,az internet nem arra való hogy 0-24 letöltsél(ráadásul lopjál),ezzel együtt kell élned,aki veszélyezteti a szolgáltatást minőségét/folyamatosságát/akármilyét,az a szolgáltatásból kizárható,na most ők nem egyből kikötötték a srácnak a netet,hanem szóltak,hogy nemkéne,ez létezik a chellónál is,amikor lekorlátoznak 64kra akkor ők lényegében csak szólnak,hogy nem kéne,ha vkinek ezt havonta sikerül kiharcolni,annak ennyi esze van -
#979 nem azért mert nincs otthon rádió mert mindek ott a net. ezért meg nem fogok a kocsiban ücsörögni (ott van). -
#978 ha korlátlan akkor milyen jogon szolnak bele??? arrol meg nem az user tehet hogy alultervezett a szolgáltatás, oldják meg ezért kérnek havidijjat. -
#977 ja tudom darkmetalrocktechnót,aminek nincs rádiója rendesben,na jó,legyen,csak ezé kell a korlátlan cselló -
#976 ez az ami csak papíron létezik
részletek itt
szal a párezer forintos dialup 10knál kezdődik és havi 100óra max,korlátlanba van az 50-100k is -
#975 egyik ismerősön vidéken vhol kábeltv alapú netet csinál és ott ugyanaz minden mint chello,csak korlátlanok a dolgok,egyik hónapban átlag béluka letöltött 150gigát,ami 768ks dowloadot tekintve igencsak pedzi az elméleti 180giga maxot,na most szóltak neki,hogy nem kéne,mert aki veszélyezteti a hálózatot magát azt kizárhatják a szolgáltatásból,eléggé félre állna mindenkinek a szája,hogy korlátlan lenne a cselló kövi hónapban meg se szó se beszéd kikötnék és nem lenne,mert veszélyes a szolgáltatásra,és mehetne 56k modemel dvd-t letölteni... -
#974 én szemét módon szoktam hallgatni online rádiót is. :D -
#973 ahol nincs lehetőség dsl re ott van 0-24 es dialup párezerért. ahol nincs chello ott is van dialup kedvezmény? :D -
#972 WÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ:SDDDD nekem tökéletesen elég lesz az a havi 30Gé -
#971 jelképes amit dolgozok egy normál emberhez képest,és összes szabadidőm online játékokkal töltöm,ami miatt morog az asszony és igaza van,szal próbálok is változtatni ezen,de aki 10gigánál többet bír online játszani TSel,és emelett lehúz 5gigánál több demót,drivert ilyesmit az festi magát -
#970 tény hogy a matáv szemét de a chello is, mert ő is adhatna gyugodtan korlátlant nem? -
#969 egyébként meg akinek nem tetszik az chello miért nem adslt köttet?ja,mert hogy matáv szerint az 56k modem való nektek percenként 6forintért,és chello a szemét rabló banda?na ne vicceljetek... -
#968 legyen mondjuk 5 giga, gyakorlatialg elment a 20-as limit negyede, és ne mond hogy 0-24 játszol mert azért valamikor melózol is. -
#967 nyáron durva nyaralások voltak akkor szinte alig érte el 2,5 gigát :-D -
#966 4200mega szeptember,4080mega október,299mega ez a hónap,és március volt a legdurvább 6802megával,de ez érthető,mert február 28adkán kötötték,és gyorsan leszedtem minden drivert/peccst amit értem,és amit 56k modemmel percdíj mellett nem volt türelmem -
#965 mond -
#964 én nem lopok, azt a cig*ny csinálja a közértben... :P