22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • CUCLI
    Nemgyenge bazki
  • Balumann
  • Aspyrin
    Kicsit off
    Véletlenül találtam egy srácot dc-n akitől 150-160Kb-al töltöttem, ráadásul nem is a csellós hubon, örültem is, mint majom a farkának
    on
  • Balumann
    ...kösz
    Szoktam DC++-zni, de nekem az lassú, nem azért van 192 KB/sec-es sebességem hogy 20-al töltsek..., és akkor is csak zenét töltök
    Végülis egyenlőre úgyse töltök 30 GB-nél többet, ha meg lesz nemsokára DVD íróm akkor meg remélem lesz valaki aki megtudja osztani mással is az ilyen nem nagy titkot
  • bertino
  • Mighty
    Biztos igazad van.

Aki meg nem tudja a modot, annak meg mindig ott a lehetoseg, hogy toltogessen a zeneszhubrol.
  • Balumann
  • Balumann
    De te honnan tudtad meg, valaki neked is elkellett hogy mondja?
    Vagy akkor legalább valami nyomot ahonnan kilehet következtetni hogy hogy lehet kijátszani
  • Pontius #1800
    én is igy vagyok vele és korábban is tisztában voltam azzal amit mondasz.
    Szóval akik pü-ztek ne nagyon reménykedjenek, hogy válaszolok
  • Balumann
    Nekem is mondjátok el plzzzzz. :) Mighty, hogyha te nem tudnád hogy kell kijátszani akkor te is itt könyörögnél mint mi sztem
  • Cat #1798
    nekem 494 megán áll az adatforgalmam, ami ugye 7 nap alatt webezésre se lenne elég...
  • báttyó02
    nekem sajna nem elég ezért szeretném megtudni
  • Mighty
    Ha nagyon hiresztelitek a korlat kijatszasanak lehetoseget, UPC megunja es megoldast fog ra talalni. Szal csak magatokkal basztok ki, ha sok emberrel megosztjatok a titkot. En tudom, de nem hasznalom. Minek? 30 giga azert eleg sok mindenre eleg. Ne legyetek mar telhetetlenek.
  • báttyó02
    valaki elmondaná nekem hogy lehet "kijátszani" hogy ne legyen valós adatforgalom? :S

nagyon megköszönném,mert nekem állandóan öszejön a 30giga,és 20-adika után már levagyok korlátozva :D

szal légyszives valaki mondja el,akár privibe,akár msn-en
  • Blufox
    Nekem bevált:))
  • ÁjjLe BoBBi
    én nem tudatosan játszom ki de valahogy mégis kevesebbet mutat jóval mint amennyit letöltök :)
    mutl havi adatforgalmam a rendszer szerint 4.3 giga
    de 22-őt töltöttem...mondjuk a 30-at sose érem el szóval nekem alapból nincs veszély :)
  • Pontius #1792
    majd MSN-en elmondom, most éppen nem vagyok bejelentkezve.
    Most megyek futni meg Squasolni
    Délután meg sógoroméknál kell segíteni
    majd este fele leszek, akkor keress meg
  • CUCLI
    de hogy a gyíkba lehet kijátszani?
  • Pontius #1790
    nem vágom miért zavar titeket annyira a limit, simán ki lehet játszani, csak kicsit utánna kell járni a dolgoknak.
    Én pl. ebben a hónapban eddig 45GB-ot töltöttem le, a számláló 1GB-on áll :)))
    Nem a HUB-ról töltök... Teljesen álltalános oldalakról...
    HUB-ra havonta ha 1x megyek ha haveromnak kell valami zene... :)
  • CUCLI
    bazmeg marad a limit? nemá...
  • deicide
    téged nem kerestek még ez ügyben...?

engem már 3x....!

• Balumann
    na de van valakinek UPC telefonja, és jó?
  • deicide
    ja...nem gondoltam én sem hogy leirnak konkrét dolgokat:((
  • Pontius #1785
    Sok konkrétum nincs bent csak amig eddig is tudtunk...
  • deicide
    meg kérdeztem hogy mikor lesz bővítés... ezt a választ kaptam...!

Iktatószám: CC-1153733/1-2005
    Ügyfélszám: 0011584034

Ügyintéző: Szlávi Domokos
    2005. 07. 06.

Tisztelt ............

Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

A sebességnöveléseket 2005. július 4. napjától 2005. szeptember 30. napjáig folyamatosan, a műszaki elérhetőség függvényében végezzük.Ennek az időintervallunak valószínüleg az elején fog sor kerülni Budapest kerületeire.

A sávszélesség bővítése nem jelenti az adatforgalmi korlát emelését is egyenlőre, ez marad Chello Classic esetén 30 GByte és Chello Plus esetén 60 GByte.

Továbbá kérjük, hogy levelében minden esetben küldje el nevét, ügyfélszámát, chello-s e-mail címét és a modem hátulján található modem szériaszámot (utóbbit a modem hátulján lévő vonalkódos matrica alján találja meg), ezek hiányában ugyanis nem tudjuk Önt azonosítani, ami a segítségnyújtást megnehezíti vagy lehetetlenné teszi. Köszönjük szíves segítségét!

Amennyiben bármilyen kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az [email protected] címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.

Tisztelettel:

UPC Internet HelpDesk
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan...keletről haladt nyugat felé az előző upgrade esetén is
  • bertino
  • bertino
    hhhe ?
  • Pontius #1780
    Előzönél pont, hogy régiók szerint ment... :)
  • bertino
    nemhát, userlétszám/város arányban fog menni vlszleg (nem okoskodom, de előzőnél is így volt)
  • Pontius #1778
    na ha abc sorrend szerint mennek akkor szopóka-nyalóka... (nekem)
    Amúgy nemhiszem.
    Álltalában elösször kelet mo. majd pest, buda, utánna dunántúl...
    Viszont ilyen szempontból is szopóka-nyalóka
    Szal a lényeg, hogy én igyis-úgyis az utolsók között leszek...
  • ÁjjLe BoBBi
    pff
  • bertino
    1 hónappal utána
  • bertino
    belefogunk, nyugavér
  • ÁjjLe BoBBi
    még miskolc és környéke is igazán beférhete az elsők közé
  • Sil3nt
    jaja é nis bp-i vagyok és pár ismerősöm is, és sehol semmi változás...lehet, hogy abc rendben mentek [név]
  • bertino
    "Sztem a Budapestieknek lesz legelöször :)"

több, mint valószínű
  • Balumann
    Hellosztok!
    Valaki használja már az UPC telefont? Működik rendesen, és nem befolyásolja a netet?
    Egyébként én írtam a UPC-nek a gyorsításról, és írta hogy az aorta bővítés szüksége miatt csúszik az emelés, és augusztustól emelik a netet, de már elkezdték korábban, és lehet hogy néhány előfizetőnél sokkal előbb megtörténik! (Sztem a Budapestieknek lesz legelöször :) )
  • Pontius #1770
    most nálam is elkezdett szakadozni a net.
    A modem nem kapcsol szét (szal világitt minden normálisan) viszont a net abszolut lehal...
  • bertino
    egyszer egy pár miskolci modemet vmiért elfelejtett sebességre korlátolni a rendszer, NSD meg mondta, hogy aznap dlután a miskolc-BP vonal az eddigi legmagasabb csucsidőben mért forgalmonak a triplája volt, szal szorult belénk egy kis plusz sávszél, jah meg majdnem ellszállt pár headend, nágyon zsííír volt