22959
-
#1855 bazz már 40giga a adatfiorgalmam,4-szer már restartoltam,és semmi :D
-
deicide #1854 nyugtával dicsérjük a napot...én azt mondom! -
Pontius #1853 jah NSD is Aug1-re jósolta, de lehet, hogy megint csúsztatni fognak ha nem készülnek el az AORTA bővítésével -
orkenyid #1852 Dehogyis volt reklámfogás, meglesz az :)
Én is augusztus 1-t hallottam -
deicide #1851 reklám fogás volt szerintem az a 2.5 mega!:( -
Pontius #1850 már csak 1 hét? :)
Mindenki Aug1-et mondott, most már nagyon kiváncsi vagyok :)) -
Aspyrin #1849 majd következő hónaptól -
#1848 ez érdekes már egy gigával tulléptem most a 30-at,de mindig nem korlátoztak -
#1847 hát jah -
deicide #1846 2x bekapcsolod a gépedet...!
4x megnyitod a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1002913811#TOP
és már meg is van a 30 mega...!
Elég hülyén számolnak...!:( -
#1845 nah zsir 30mega és lekorlátoznak :D
Adatforgalom
Válasszon az alábbi lehetoségek közül
Forgalom (MB)
Tárgy hónap
Havonkénti összesítés
Napi összesítés
Július
29970 MB -
#1844 ja, nálam pl most jött vissza -
#1843 Miskolcon csinálnak v.mi a csellósok?mert szirmán irdatlan léassú a net 7kb/s -
DePreSsZYo #1842 Nálam is jó (megint 8.ker ^.^) -
#1841 nálam tegnap este kb. 4-5 órára leállt a net...grrr..és persze nem lett gyorsabb -
:) #1840 hát nálam a 8.ba már nagyonrégóta yó a net szerencsére... az első növekedés óta nem is volt semmi gáz.. illetve 1x volt 1 nagyobb leállás, de a maximális sebességet kitom húzni..... a 11 kerbe meg néha elmegy olyan 10 másodpercre aztán visszajöm:) hát nem szivesen diablo hc-znék ott:DD -
Aspyrin #1839 Nálunk is okés szinte mindig (detto 8ker), viszont ismerősöméknél akik három utcával lejjebb laknak állandóan gond van. Ki érti ezt -
:) #1838 nálam a 8.kerüléetbe teljesen yó a net.. nem szakadozik.. a 11-be a melóhelyen halál bazzeg de nagyon:(((
Pénteken felhiv 1 csaj hogy nyomázzam a telefont.. alig tuttam kirúgni:D vagy 10 percig győzködött:D nagynehezen kirúgtam:d erre hiv hétfőn hogy nem gondoltam-e meg magam:DDD
-
#1837 Itt a XIII. kerbe (Bp) hibátlanul működik egyenlőre, eddig se volt baj még. -
deicide #1836 engem is hivogatni szoktak hogy nem szeretnénk e telefont..!
elmagyaráztam már nekik szépen...de ezek nem értenek a szóbol...!! -
Stinh #1835 Engem upc a napokba felhivott egy érdeklodo mailemre reagalva, és megerősitettek az augusztusi sávemelésben. Az egy dolog, hogy a júliusban meghírdetett akció meddig van kitolva. Mikor meghirdették a hónap elejen ezt az akciót, rég tudtak, hogy augsztusig ebbol már nem lesz semmi. Gondolom aki leendő előfizető és bekőtés előtt nem kérdez rá a jelenlegi tényleges sávszélre, tuti csak a bekotes utan derul ki az igazság. -
deicide #1834 mit jelent neked hogy fasza...?
nekem úgy leng mint a szar...a Nyocba...((
De nem szívbajosak ezzel a sáv bővitéssel...!!! -
:) #1833 bakker otthon a 8. kerben fasza a chello maximális sebességgel fasza.. a melóhelyemen a 11 gazdagréten 1 kalap szar.. mindig megszakad a net napi 4-5 alkalommal:(
-
#1832 itt azóta semmi gond...ki is használom mostmár rendesen -
#1831 nálam is kiment a net. - áramszünet -
#1830 totál behibbant a chello nekem van, hogy 70el is megy 4-5 mpig az UL -
#1829 nálam még mindig semmi...egész augusztusban nem leszek gépközelben és rigtighh hogy akkor fognak emelni...nahh szeptember elejétől fogom csak kihasználni az emelést... -
#1823 itt már nem (koppkoppkopp) -
#1821 kurva élet...éjjel kiment a net,mostmeg egész nap lassu mint a szar -
Aspyrin #1819 nálam is :-) -
CUCLI #1818 lekopogom nekem még jó.
bár úgyis elutazok =) -
deicide #1817 énn tegnap irtam ide....((
a helyzett nem változott..azóta sem:( -
#1816 kiírták TVben is, hogy karbantartás lesz... idővel megjavul (nálam leginkább PLes a kapcsolat) ha nem, majd akkor panaszkodunk -
Holy #1815 sajnos igen
ejfeltol nem volt net, mar most van, de lofaszt se er -
#1814 tegnap este elment a net is meg az adás is szal se TV se semmi.
most meg olyan szar lassú a net hogy az hihetetlen
667kbit/s mértem
rengeteget szakad stb.
másnak is esetleg? -
#1813 Én csak torrentezek, és kb 10%-15%-át mérik a tényleges forgalomnak. Hogy miért na azt nem tudom. Chello -
Cat #1812 ja, ez még hagyján, de szakadozik is. Utóbbi egy hétben 4-5x is ki behuzigálni kellett a modemet, mert teljesen elhagyta magát -
deicide #1811 itt a VIII ba meg lengedezik mint az állat:(((
110-145 kb/s között..!:(
ha megtesztelem 148 kb/s re jön...!
mostanába nem is ment 180 kb/s környékére sem a letöltés..! -
Sniver #1810 Ez a szar net megint nem megy a 11. kerületben? -
#1809 Winfos MCE azért