22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zsolo007
    nekem fasza a netem (lekopogom), egyetlen zavar dolog van csak: a modem ledje még mindíg úgy villog mintha gyenge lenne a jel :)
  • Pontius #2180
    chellosoknak szóltál?
  • NuCLEARScoRp
    Ugy látom egyedül vagyok a problémámmal... mióta megtörtént a sebbeségnövelés, azóta szinte minden nap (főleg este) akadozik a netem, értem ez alatt azt, hogy egyik pillanatról a másikra lecsökken a sebbesség 1 Kbyte/sec alá.. jobb esetben csak percekre, de van hogy órákig.... a modem persze nem jelez semmit...

nektek nem volt ilyen probléma?

Már gondoltam arra is hogy a modemem döglődik....1.5 éve van chellom és eddig semmi gond nem volt,,,
  • Zsolo007
    Hát mikor felraktam a pro-t prbáltam, és elég lassan ment a dolog. Alég ramagy már a windózom.....már hónapokkal ezelőtt újra kellett volna rakni :D de nem tettem mert jön az új gép :) és semmi kedvem megint napokat elbaszni rendszerbeállításra :)
  • mrzed001
    512 szintén. Nekem víruskergetővel, peerguardiannal, firewallal, ad-watch-al eszik meg 256-ot az XP. Nem eszik az ad-watch annyit, hogy ne érné meg amikor gép online folyamatosan futtatni (ha meg game jön, offline, és stop minden)
  • Zsolo007
    512 van....de a winfos megeszik 256-ot szal csak 256....az így meg lóxar
  • mrzed001
    Mennyire kevés? <512 ?
  • bertino
    hmmm, mégcsak nem is ismerős :( (persze koppkoppkopp hálistennek)
  • Zsolo007
    Kevés a memória ;)
  • mrzed001
    Hát, az ad-watch-ot nem árt folyamatosan futtatni :)
  • Zsolo007
    Korábban valaki kérdezte, hogy mégis milyen spyware jön be hozzám amitől nincs net..

Hát ilyen!

Mondjuk ezt a broadcastPC-t most látom először...
  • Balumann
    UPC telefon
  • Balumann
    nekem most kötötték be, most icsnálták meg de még nem megy, csak asszem jövőhét valamikortól
    De az új modemet megcsinálták
  • bertino
    megjött a vonal
  • Pontius #2167
    csak lessz, de hogy mikor...
  • bertino
    ez egy kicsit offos ide, de uj témát ezért inkább nem nyitok:
    szal kinek van UPC telefonja ? mert nekünk tegnap kötötték be és azóta vonalat még nem hallottunk a kagylóból :)
    mennyit várjak rá ? mert a csávó aki csinálta persze, hogy ki van kapcsolva... van remény, hogy egyszercsak megjön az a vonal ? :_ )
  • CUCLI
    na ez mókás :D
    töltöttem 5nap alatt 4-5 játékot meg 3 filmet, 2x szedtem le a fear demót+ torrenten aktívan feltöltök. mondom magamban megnézem hol járok nehogy lekorlátozzanak. bakker 356megát töltöttem le elvileg :DDDDDD
  • Puntigamer
    ez nem feltétlen a chello-tól függ...
    lehet a seedeléssel volt problem...
  • NuCLEARScoRp
    Én is örülök a sávszélnövelésnek... illetve örülnék csak mióta emeltek erősen ingadozik a sávszél... ma este meg egyenesen katasztrófális... egyíik percben még
    280-al jön Torrenről a cucc... utána meg lemegy nullára....

Csak tudnám mi a faxt csinálnak...
  • Zsolo007
    Stabil 290-300k

Kösz a tippet, asszem mégsem reklamálok
  • Cat #2161
    sgn nézd meg
  • Zsolo007
    Nemcsak 1 Ftp alapján mopndom ezt, ne nézz madárnak :D

csak hogy párat mondjak amin néztem: filefront, gamestar, fileplanet, worthdownloading (vagy worthplaying, franc se tudja), gamespot

Nemhinném, hogy mindnél 200k/user lenne a limit... (bár kitudja..)
  • Pontius #2159
    lehet az ftp van így beállítva, 1user = 200k sávszél...
  • Zsolo007
    Vicces, csak torrent esetén jött 250, 260-al

Ftp-ről a max stabil speed 200K....megyek reklamálok én is
  • Cat #2157
    akkor huzd ki az árambol és dugd be, és akkor megjavul
  • Szabi84
    Szerintem az írja hogy a lassab Classicomról váltsak a gyorsabbra! "Váltson most chello light vagy chello classic előfizetéséről - a 2560 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességű chello classic-ra"
  • robotnyk
    olvasd el mégegyszer. lightról classicra, classicrol plusra.
  • kassai
    Ez nem így van! light ról classicra classicról plusra lehet váltani.... vissza fele már nem lehet csak akkor ha már lejárt a hűségszerződés
  • Szabi84
    "Váltson most chello light vagy chello classic előfizetéséről - a 2560 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességű chello classic-ra, vagy az 5120 kbit/másodperc letöltési és 512 kbit/másodperc feltöltési sebességű - chello plus-ra" - nekem chello classicom van most hova váltsk még egy classicra. Ezek át akarnak baszni???
  • Szabi84
    Nem!
  • bertino
    modem reset megvolt ?
  • Szabi84
    Veszprémben van ami változás mert én nem vettem észre?!
  • deicide
    Holnap elutazok de ha vissza jövök akkor elkezdem csesztetni ezeket a Chellosokat!

Mert nekem szó nincs 250 kb/s röl...!

Addig járnak ide amig megnem csinálják normáslisan...!

Valakinek tapasztalata a VIII-ba...?
  • Zsolo007
    Nálam még 260-nál több tartósan sosem volt, bár talán a legjellemzőbb a 250k..
  • Cat #2147
    nálam stabilan 290 kbyte/sec körül van, szoval az a 80% inkább 95%
  • Mighty
    Újpesten. Lekopogom, nálam nagyon ritkán szarik be (évente kb egyszer).
  • deicide
    te hol lax???
  • Mighty
    Nem garantált 2.5 MBit/s-et kapsz. Tény, hogy a maximumot sose fogod elérni.

Amúgy nekem 300 kB/s-el jön a cucc átlagban.
  • deicide
    Mint kiderült..

mert hát irtam a Chellonak örüljön mindenki ha a 80% ot eléri a letöltés..!

tehát 312 kb/s nek a 80% 249.6..!

Csak hát több probléma is van..!!!

1.Ha 1 neven nincsen cég..Fibernet azt mondja hogy emeli a sávot 3 mbit/s
    akkor ez miért történik már meg a következő napon...?
    És miért van hogy 3.1 Mbit/s lehet tölteni....?

2.A chello miért reklámozza hogy 2.5 mbit/s..hol ott még annak a 80% sem éri el egyes esetben...?
  • nyami
    i love chello