22959
-
#2222 attól függ, mit akarsz vele csinálni -
#2221 Vigo. A 2185-ös hozzászólásodnak volt olyan fílingje, hogy te tudod. -
#2220 Szerintetek megéri a Chello Light? -
#2219 nálunk most is úgy van megosztva -
NST Agica #2218 Te osztottal mar meg igy chellot? -
#2217 De Magyarországon csak 10 millióan élnek. És abból nem soknak van internet elérhetősége. -
#2216 veszel kábelroutert és máris megtörtént a csoda (megfelelő bekonfigolás mellett persze) -
NST Agica #2215 Hella! Ki tudja, hogy hogy lehet chello-t megosztani? Mert allitolag csak ugy siman nem lehet. Ki tud errol valami okosat? -
deicide #2214 nem kell ez a demegog szöveg...!
-
#2212 nézz meg egy francia NETszolgáltatót, ahol Ftnak megfelelően 8e-ért lehet kapni 8mbitet
ehhez képest mi Mo. ? ... fejlődni kéne -
Pontius #2211 Na ez yó ötlet , erre nem is gondoltunk. Szólok is havernak, hogy kezdhet lobbizni a szomszédoknál
De most, hogy így belegondolok, senki nem is hívta fel a figyelmünket, hogy ez lehetséges...
Még a UPC-nél sem... Pedig nekik aztán érdekük lenne a minnél nagyobb lefedettség, de még csak utalást sem kaptunk a dologra... -
Cat #2210 olyan nincs hogy nincs jogosultsága, ha a ház közös képviselője engedélyt ad hogy még egy kábelt bevigyenek (és miért ne adna, hisz ez minden lakónak jó lehet) akkor bevihetnek
ez egy sima hozzájárulás, egyoldalas papirka - a mi házunkban is van matávkábel, mégis behozattam UPCt
más kérdés, hogy UPC nem nagyon fog erre rámozdulni, kell több ember hozzá, mert egyszerüen nem éri meg versenyeznie egy másikkal, amikor van olyan ház ahol még nincs senki, ergo valószínűleg többen fognak ott előfizetni rá
szerintem érdemes megnézni a házban hány embernek van olyan netje, és meggyőzni őket hogy jobb lenne nekik chello - utána nagyon sokat kell pattogni a helyi ügyfélszolgálaton, és bekötik -
Pontius #2209 Dolgozónet
Nekünk is az van...; ma magyarországon ezzel a kedvezménnyel éri meg legjobban az internetezés.
Más:
Haverommal voltunk bent chellonál, mert elő akart fizetni.
Erre sajnos azt közölték vele, hogy a chello-nak nincs jogosultsága abban a háztömbben mert valami takarék szövetkezet szolgáltatja ott az internetet. Mondjuk akkor ok, átmegyünk oda, annyira nem lehet sz@r... (késöbb kiderült, hogy lehet)
Erre átmásztunk a város másik felébe, hogy megérdeklődjük mekkora sávszél/mennyi $...
512-es vonal 8e ft!!
És akkor merje valaki azt mondani, hogy a chello szar + drága + monopol helyzetben van amikor ilyen kis privát sz@r cégek terjesztik a gagyi netet számomra felfoghatatlan irreális áron... -
Pontius #2208 hogy mivan?
Sztem teljesen korrekt... Ahogy nézem itt egyedül te vagy
"12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért"
Akkor téged nagyon átbasztak a palánkon.... -
Cat #2207 én 7ezret fizetek a 2,5 megabitesért, nemtom mit akarsz itt -
Lantee #2206 És a legszebb, hogy amikor tavaly kint voltam, nekem is 4 megabites vonalam volt (kb. 70 €), de már akkor ígérték, hogy megduplázzák! -
Lantee #2205 jah...lámáknak --> www.upc.nl -
Lantee #2204 Nézzétek meg a UPC Holland oldalát!
49 euróért 4 megabites vonal...pahh...az kb. 12.300,-Ft!!
Én meg fizetek 12.800,-Ft-ot az 1 megabitesért...messze van még európa! -
#2203 valaki help! Hogy lehetséges az hogy sg.hu blikk.hu és még néhány weblapon kívül
nem tudok sehova kapcsolódni... egyszerűen nem értem -
VIG0 #2202 Nahh. Az lett az eredménye a kérdezősködésemnek, hogy kaptam vagy 10 priv üzenetet miszerint áruljam el hogyan kell a korlátot megkerülni.
Úgyhogy idáig nem lettem okosabb. -
VIG0 #2201 Gyorsabb meg tán olcsóbb vmivel -
darkmp3 #2200 Csello miben jobb az adsltöl?
-
VIG0 #2199 Nekem is ez volt, de mióta megemelték a sebességet rendesen mér. :(
Na szal akkor senki nem tud semmi megoldást lekorlátozott userekre? -
I love chello light :) -
#2197 nekem jó a chellos mérő.....de valami abszolút hülyeséget mutat :) -
#2196 Hát nálam nem müködik rendesen a forgalommérő..... persze nem bánom :D
Az adatforgalmamat meg se tudom nézni... mert mindig azt löki, hogy a kérés nem teljesíthető... próbálja meg később.. -
#2195 a 10 kb még istenes is. régen az összes korlátot átlépő usert egy 64 K-s vonalra rakták (azt nemtom, hogy hogyan csinálták). egy éjszakán át töltöttem egy 1 megás driver-t. :D -
#2194 Nem nem az upctól vok...
30 giga egy értelmes embernek elég kell legyen....ha nem tudod normálisan beosztani egy hónapra és eldönteni hogy mire van valóban szükséged meg mire nincs, akkor szenvedj a korláttal...(csendben megjegyzem, hogy a korlátozás sem olyan vészes ma már köszönhetően az emeléseknek....bezzeg hogy utáltam anno 10 kb/s-el töltögetni :D) -
#2193 egyébként nem szoktam túllépni a 30 gigás korlátot csak érdekelt... de ha nem hát nem -
#2192 te biztos az upc-től vagy -
#2191 Sehol...oszd be a 30 gigát... -
#2190 hol kérdezzem meg? :) -
#2189 az nem fog működni... -
#2188 az a baj veletek tulságosan is kíváncsiak vagytok :) -
#2187 ezt nekem is elmondhatná valaki -
DePreSsZYo #2186 Nem azé, de szerintem ezt itt nem nagyon kéne kérdezgetni. (szvsz) -
VIG0 #2185 Grat, és nagyon köszi :) -
DePreSsZYo #2184 ... -
VIG0 #2183 Hali
Tudna vki segiteni chello korlát megkerülésében? Ha jól tudom vmi azonosító számot kell lecserélni.
Emailben is jó [email protected]
Előre is thx -
Pontius #2182 lehet csak a led ment tönkre... :)