22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    kész lesz, bár én kétem, hogy decemberre... nyházán pl még mindig sztem régi rendszer van, nincs teljesen átállva DOCSISra, bár lehet tévedek, adja az ég, lényeg, hogy még mndig nemjó mindenhol
  • Botond #2261
    Írták,hogy December közepére lesznek kész.Már December lenne?:-D
  • Blufox
    Sok vele a gond,a hajam égnek áll mikorcsak egyszer eltünik,de viszont az csak 1x történik 1 hónapban nálunk. <---ilyenkor ez jár a fejembe:))
  • Blufox
    Nekem most nagyon megy,egyenlőre. Kell is mert sokat töltök le + fel
  • nyami
    egész éjszaka gondok voltak vele... mostanára megjavult
  • Blufox
    Javulgat
  • bertino
    mikor vhol 1.5öt se tudják tartani ?
  • nyami
    lehet h újabb sebesség emelés lesz.
  • bertino
    miskolc győri kapuba is...
  • maozedong
    itt is kihagyás volt, és most is nagyon gyér.
    csomag vesztés + szerintem egyik dns szerverük kiesett
  • nyami
    újra megy a chello 13kerben kb 2 óra kihaygás volt :(
  • CUCLI
    köcsög limiter megjavult. most rendesen számolj a megákat
  • Blufox
    Itt :) Tűzfalad kapcsold ki ha van,vagy ha nem akkor hamis eredményt kapsz.http://www.enternet.hu/helpdesk/
  • magyarzola
    nagyon klasz ajánlom mindekinek
    zola
  • Sheva
    ezt hol lehet megnézni?
  • Pontius #2247
    van, de nem spam-olj...
  • dobosdavid
    van itt valaki???
  • dobosdavid
    hy mindenkinek
  • Blufox
    Jelenleg épp ennyi.
  • Blufox
    Ma éppen , 615/k

De 440 alá ritkán megy kivétel ha sz@r a rendszer
  • Pontius #2242
    Mennyivel töltessz le?
  • Sheva
    szasztok nekem is chellom van már másfél éve aránylag megvagyok vele elégedve :)
  • CUCLI
    jó a router. nálunk is azzal megy
  • bazza
    Hi!
    Nővéremék albérletében chello lesz. Meg szeretnék osztani. Nekünk itthon adsl-ünk van, azt routerrel osztottuk meg. A chello-ra is jó a router? Ha ez számít: DI-604
  • Blufox
    Hááááááááááááát ennyit az 5MB os igérethez
  • Blufox
  • Blufox
    MB igéretből ennyi letthttp://fototar.t-online.hu/common/include/image.jsp?ID=1081827&SIZE=2
  • ÁjjLe BoBBi
    Communications 659,58 Kilobits pro Sekunde
    Storage 82,45 kilobytes pro Sekunde
  • ÁjjLe BoBBi
    már megint van valami ezzel a hulladékkal :@@@@@
  • Chief
    Itt sem sokkal drágább....
  • nyami
    szarakodik a chello a 13 kerben... pedig itt nem szokott
  • bertino
    ne is kérdezd mert ha belső hiba, tuti nem fogják a tudtodra adni :)
  • :)
    hali:) engem ma yűl megszivatott a chello:) elment a netem, a restart után bejött a chello weblap hogy nincs netem és regeljem le újra a modemet meg a kártyát:) mondom yól van leregelem:) kéri a felhaszbálói nevet meg a jelszót , és ez a rohadék nemfogadta el:) felkellett hivnom a nyomi chellot, és ők generáltj nekem új kódot:) mostmár minden yó és fasza, csak nem értem hogy mi történhetett
  • báttyó02
    hát ez hihetetlen,hogy vagy 2hete MINDEN EGYES NAP egész délután és délelőtt 5percenként megszakad a net!
    igaz nemvoltam itthon közbe jópár napot,de mikor hazajöttem ugyanilyen szar volt,és mostis...egyedül este 7körül kezd megjavulni
  • Cat #2228
    őszintén megmondom, én most 40 perc alatt szedek le egy CDt, és nem fizetnék többet gyorsabbért, max. ugyanezért kevesebbet
    (egyébként szerintem az emberek 99%nak elég lenne 1 megabit is - engem is beleértve)
  • bertino
    másképp nem nagyon érdemes routeren kívül sztem (vagy plus előfizu a másik és akkor 3 IP-t kaptok)

igen, volt már így megosztva :)

De úgy is meglehet, hogy bemegy a te gépedbe a regisztrált hálókaridba a chello NET ugye, na, beteszel még egy PCI hálókarit a gépbe és azon osztod tovább... egyik kariba bemegy (chellos) másikon kijön a NET, ahonnan akár switch-be vagy tökmind1 mibe megy a kábel oda osztod tovább
    Ez is egy megoldás
  • Lantee
    Na, mielőtt végleg lámának tituáltok, én nem UPC előfizető vagyok, hanem axelero-s. Nem vagyok tisztában az itthoni UPC NET árakkal, de ha valóban 7e forintot fizettek egy 2,5 megabites vonalért, akkor igazatok van, tényleg nem nagy a különbség!
    De én, mint Axeleros, 12.800 forintot fizetek egy 1 megabitesért (ami ugye eleve csak 512 volt, de "megduplázták")...nekem kicsit nagy a különbség.
    Mellesleg érdemes elolvasni a teljes oszlopot, hogy tudd, mit is kap ott az ember 12e forintnak megfelelő összegért. Bocsi, ha OFF vagyok!
  • Mighty
    Másfél évvel ezelőtt nekem is ilyen volt (512/128) és tökéletesen megfelelt.
  • Botond #2224
    Nekem az van,és semmi bajom vele,olcsó korlátlanul rendelkezésre álló net.Lopni nem lehet,de hát mindent nem lehet. :-)
  • NST Agica
    oh, remek. köcce