22959
-
:) #2302 Pontius: nagyon yól tudod miért irtam a 2230-s hozzászólást.. Mivel te asszontad lusta vagyok felhivni őket... a 2230-s láthatod hogy mégsem.. szóval ne jáccad meg magad :) neked is lesz még szar a chello, aztán kész.. nekem 3 éve van chellom, volt már szarabb is meg jobb is. az elmúlt másfél év alatt szinte végig fasza volt.. most szar csak... megaztán azért van a fórum hogy mindenki leirja hogy mi a véleménye.Te ezt veheted nyavajgásnak:d én leszarom hogy minek nevezed:) -
Pontius #2301 Nem igazán értem miért hivatkozol a #2230-as hozzászólásodra...
Ott leírod, hogy a chello téged szivat és fel kelett őket hívnod. (szőrnyű)
És akkor mi van? Nekem is volt már ilyen problémám, sőt megsúgom, ez nem csak chellonál van...
A másik meg az, hogy én a #2286-os üzenetedre válaszoltam...
"akkor se javul meg ha bejelentem.."
na de az egész qrvára lényegtelen, nem is érdekel az egész, nem tudom mit foglalkozok vele...
A lényeg, hogy nálam tökéletesen megy, hogy nálad mi van az meg a te problémád...
Én legfeljebb csak egy jót nevetek a nyavajgásodon... -
Pontius #2300 és akkor mi van? Nem igazán értelek... -
#2299 te pedig kapd fel azt a telefonkagylót, különben télleg cak siránkozni fogsz :) -
:) #2298 Pontius:"
Ha ide sírsz és egy telefont nem bírsz megereszteni akkor csak magadat járatod le és megérdemled a sorosodat "
ezt irtad. elég figyelmetlen vagy amiunt látom. olasd jentebb hogy mit irtam.... #2230
szóval mielőtt nyomod ezt a nagy okoskodó dumádat, nézzél körbe hogy mi a pálya -
#2297 nekem másodszorra ismerősi alapon , egyeztetés után 1 héttel, menetrendszerűen
elsőt meg... asszem szintén :) -
#2296 HY!
Nektek mennyi idő után kötötték be a netet? Elöző héten rendeltem meg(neten), de azóta nem is hivtak meg semmi. Már kezd egy kicsit zavarni. -
#2295 nálam is már hetek óta megy gond nélkül. az emelés környékén volt egy leállás, azóta pörfekt -
Pontius #2294 (csak hogy pozitív hozzászólás is legyen és ne csak a te fikázásodat keljen itt olvasni)
sztem qrva yó a chello (kopp-kopp)
nekem 1 hete folyamatosan megy a gépem, még csak restart sem volt és Torrentről maxi sebességgel jön minden!!! Lassulás szakadás szóba sem jöhet, én legalábbis nem tapasztaltam...
Mult év novemberében amikor váltottam adsl-ről chello-ra sokan hülyének néztek, de én qrvára nem bántam meg!!
1. Olcsóbb lett
2. Azzal, hogy classicos vagyok mo-n a második leggyorsabb netem van
Az utolsó problémás időszak a chellonál a múlt évi novemberi-decemberi emelés volt (akkor cseréltek kollektív fejállomásokat) azóta viszont (nálam) szinte tökéletes.
Mighty-nak meg qrvára igaza van...
Ha ide sírsz és egy telefont nem bírsz megereszteni akkor csak magadat járatod le és megérdemled a sorosodat -
:) #2293 :D mások is itt sirnak nem csak én:D -
#2292 hol laksz ? o_O
várj: ha miskolc, mondd melyik részén -
hello #2291 egy véleményt kérnék. Ha választani lehet akkor adsl vagy chello a jobb? -
#2290 de ha ide sírsz akkor biztosan meg fog. -
#2289 Ha belenyugszol, hogy nem csinálják meg normálisan, akkor meg is érdemled -
#2288 dehogynem, erőszakosan kell, mert ha látják annyira nem fontos neked, biztos nem néznek annyira utána... -
#2287 én csak annyit akartam, hogy ez Mo. :)
nem akartam kavarodást, bocs a félreérthetőségért -
:) #2286 akkor se javul meg ha bejelentem.. -
#2285 Nyugodtan leírhatod a véleményed, de ettől nem fog megjavulni. Jelentsd be UPC-nél , ők esetleg több dolgot tudnak csinálni, mint az itt lévők. -
:) #2284 Én fizetek, ők meg adják amit igérnek.. ez giy helyes... -
:) #2283 :D na maradjál a hülyeségeddel:d ovlasd vissza hogy mennyien elégedetlenkednek:D nehogymár én legyen a hibás amiért leirom azt hogy nem vagyok megelégedve a chelloval.. azért van ez a fórum hogy mindenki ide irja a véleményét.. nem értem hogy jön ide hogy én milyen netet tudnék szolgáltatni.... -
#2282 bénáskodnak... ehh :)
megnézném te milyen NETet tudnál szolgáltatni pont Mo.-n, nem kell mindenkit fikázni
__Peace__ -
:) #2281 nálam most kurvára lassú ez a net:( 300-ról indul, aztán megy folyamatosan lefele:( 10 megát szedtem le 239 volt a vége:( nem tom mit bénáskodnak már ezek:( kb 1 hete ilyen szar... (8.ker) -
#2280 hát ha beconfigolod muszáj mennie -
hello #2279 azzal nem megy. Vagy rosszul csinálok valamit? -
#2278 rúter... -
hello #2277 Én nemrég előfizettem egy chello classik internetre és szeretném megosztani (nem USB kábellal), hogy egyszerre 2 gépen is lehessen netezni de ez nem nagyon sikerül. Ez alapból le van tiltva vagy valahogy meg lehet oldani? -
a tv jel más frekvencia sávon ( 80-800 Mhz kb ) van továbbítva mint a net ( e tv fölött ) szal semmi közük egymáshoz, főleg úgy hogy mielőtt a gépedre jutna szétválasztják a két jelet.
"I will use google before asking stupid questions." -
#2275 tulajdonképpen csak elméleti szinten érdekel mert tv-m van és ha a gépezek akkor nem nagyon nézek tv-t
meg gondolom a forgalomnak se tenne jót:) -
Cat #2274 10e ftért vegyél egy tvtunert, és dugd bele a tévékábelt :)
http://www.sg.hu/cikkek/37572 -
#2273 grat!!! -
#2272 én értem mire gondolsz, de szerintem nincs -
#2271 De miért chello topicba? -
#2270 ????
TV Tuner ??? -
#2269 lehet hülyeséget kérdezek, de nincs valami program amivel a gépen is tudom nézni a tvcsatornákat, eurosport, viasat ilyesmi, szóval nem az online tvkre gondolok, csak amik amúgy is jönnek a kábelen -
#2268 jaja nekem is volt tegnap este kihagyás, nekem úgy 7 órától elment, visszajött kb. 3x, amikor visszajött akkor lassú volt, mostmár teljesen jó (13. kerület) -
#2267 Nincs -
#2266 -
Mat86 #2265 De nincs plusz pénz fizetés vagy ilyesmi? -
#2264 90%-kal csökken a sebesség aszem -
Mat86 #2263 Mi történik ha átlépem a letöltési korlátot a chello ligth-tal?