22959
-
deicide #2502 igen mert nem csak a letöltési sebesség csökken hanem a feltöltés is..!
ez a gyakorlatban 30 kb le és 5 kb fel.
-
#2501 Sziasztok!
Chelloval kapcsolatban ha valaki büntibe van a 30GB limit miat akkor én ha egy chellostol töltök le akkor a sebességem is vissza van fogfa 10%-ra?
Köszi a választ -
#2500 tegnap kétszer szakdt meg kb 10 percre, azóta úgy tűnik nem számol a számláló -
#2499 mindenkinél fos hulladék szinten van most a net?
mert nálam igen :@@@@@@@@@v -
deicide #2498 gondolom te dobtad a privát üzit...!
inkább csevegjünk azon...!:))
ha nem te voltál akkor bocsika..! -
californiastud #2497 nekem mindegy...:)
de ha ez neked nem tetszik, akkor majd nem írom ki, aztán mindenki nézegetheti, h mikor lehet regelni.
amúgy foggalmam sincs miért, de most nem jön be az oldal...remélem ez csak átmeneti probléma. -
deicide #2496 ide irod ki a dolgokat...???
-
#2495 lál h alig töltenek tőlem, szal így gáz jó arányt csinálni... -
californiastud #2494 elvileg egy új rendszeren dolgoznak az oldaltulajdonosok, vszínű a meghívós rendszer fog életbe lépni. ha esetleg tudok vmit,vagy tudom mikor lehet regelni, azonnal szólok! -
deicide #2493 hiába lesen a fórumot és amikor megláttam akkor már nem lehetett regelni:((( -
#2492 hát jah.. -
Cat #2491 és ennek a korlátnak mi a franc értelme van? a torrentnek az a lényege, hogy minél többen legyenek, senkinek sem lesz rosszabb ha nem 500, hanem 5000 user van, sőt, mindenkinek jobb! -
#2490 geci mekkora makom van :DDDD
amugy elég jó oldalnak tünik,bár egyenlőre kicsit kevés a seeder,de elég sok cucc van,meg forum (H) -
californiastud #2489 azt írják, h folyamatosan engedik be az embereket. sztem folyamatosan próbálkozzatok, egyszer tuti beenged.
meg gondolom majd itt is közzé teszik, ha újra lehet regelni... -
#2488 sikerült időben kiköhögni a címet... :S -
#2487 két napja zárták le a szabad regisztrációt :C -
deicide #2486 A felhasználók száma elérte a maximumot
akkor most mi van....????
ne b@sz@tok már velem ki..!! és is regelni akarok....!!!!! -
#2485 jaja énis regeltem rögtön -
#2484 ahha értem
köszi -
californiastud #2483 csak chellosok érik el az oldalt, ill. a torrent letöltési lehetőséget is csak chellosok kapják meg. így a chellosoknak nem fog nőni az adatforgalmuk, amikor le/feltöltenek, mert egymás között megy a dolog, ami nem növeli a sokat emlegetett adatforgalmat. -
californiastud #2482 nekem is sikerült regelni!
tényleg most menjen, aki tud, most engedik a népet!!:) -
#2481 és miért is jó ez a chello torrent? -
#2480 Most lehet regisztrálni! Hajrá, hajrá! nekem már sikerült :) -
#2479 de nekik hol?? nem találtam semmi contact lehetőséget :) -
#2478 Ezt nekik mondd, de ha bentvagy adj meghívót :) -
#2477 Basszus: hogy lehet ide bekerülni, vagy felvenni ezekkel a kapcsolatot? Bithumenen a következők az adataim: Arány: 15.491 Feltöltött: 751.87 GB Letöltött: 48.54 GB :)) -
#2476 jó hogy szólsz, akkor kezdek el vmit tölteni, nehogy 0/0 miatt kidobjanak :o
a gáz az egészben hogy legtöbbnél nincs seeder -
#2475 skrínsát :) sajnos nem lehet regelni :( -
Darkboy #2474 Kérsz? :P
http://zenesz.dyn.hu
Csak chello-sok érik el! Mivel még t-ahó-s vagyok ezért én se érem el... De printscreent pls thx :)) -
#2473 Chellotorrenttel mivan? Még mindíg nem kaptunk linket -
#2472 -
Darkboy #2471 :|
Akkor nekem lehet hogy ez nem lenne jó :S -
#2470 nekem 5 GBon áll (9 helyett) a mérő és sajna most megy a korlát :( -
#2469 kecseggg.... :)))) nekem meg 50-en, de már küldtek levelet, hogy korlátozni fognak (chello plus) -
#2468 dejó 39gigán áll a számlálóm,és 200kb/s el töltök torrentről -
#2467 szép:
-
#2466 mi van már megint? a fél internet nem elérhető (pl. DataNet) -
#2465 90%al csökkentik... -
Darkboy #2464 nem úgy van hogy megfelezik a netkapcsoaltodat, amikor túllépted a 30 gb-ot? :O -
#2463 ez hülyeség (már boccs)