22959
-
#2542 senki sem változtatta meg
nekem is ezt csinálta, aztán jelszó visszaállítás után a régi jelszóval engedett be... érdekes.
de amúgy szerintem szar az egész. olyan szabályok vannak, hogy lehetetlenség kihasználni... -
deicide #2541 reggel jött valamikor a mail ahol a nickem stimmelt a pass pedig nem...!
de ki a rák változtatta meg a pass-t...?
mert amikor regeltem akkor a nickemet elfogadta és a pass is rendben volt..most meg megváltozott a passport..!!! -
deicide #2540 mi drágább...???
-
#2539 ma kaptam meg a számlát. azt miért nem reklámozzák hogy drágább? -
#2538 Én regelni se tudok. Ez kibaszás. Minden csellós ip-t be kéne ereszteni. -
deicide #2537 na mivan a chello torrenttel..?
beregeltem magam és nem tudok belépni...((( -
Cat #2536 ja volt már
[NEKI IS IGY VAN] -
#2535 helyes! :-p -
#2534 Otthon nekem is így van chellom :) -
#2533 hy
bár biztos volt már,mert 2500 kommentnél jár a topig,de azé mondom,hátha valaki nem tudta,hogy classic csomagra van közalkalmazotti kedvezmény,ha van a családban....
Én is mutter nevére köttettem,így 10.900 helyett csak 7500-ba kerül.... -
#2532 Valóban, csak egy idő után az embernek már elege van abból, hogy mindenki csak kérdez ahelyett hogy gondolkodna és keresne. Ez természetesen nem (csak) neked szól, sokkal inkább a tizenévesekből álló fél SGnek :) -
#2531 Köszönöm szépen! -
#2530 köszönöm az észrevételed, ennyi erővel akár érdemleges választ is adhattál volna -
DePreSsZYo #2529 Hát nekem még mndig szar... -
Aspyrin #2528 nálam is :/ (szintén nyócker) -
DePreSsZYo #2527 Csak nem szar most? 3Kn-ál nagyobbra az elmult 1 ótába nem naon megy, volt egy fél órás szünet is amikor egyáltalán nem volt...(8.ker) -
Cat #2526 nem -
Pontius #2525 én inkább nem is mondok semmit... -
#2524 Ha vki túllépi az adott hónapban a letöltési korlátot,akkor jövő hónapban végig le lesz korlátozva? Vagy hogy működik ez? Most kötötték be a Chello-t,eddig ADSL volt. -
deicide #2523 vágom a cm..mást nem tudok tenni...és töltök 30kb/s..és a hajam már elkeztett kihullni!!! -
#2522 Sajnos ez így igaz :((( -
deicide #2521 de ha lekorlátozott akkor már lehet b@szni a dologt..!
lásd..én...!
-
#2520 amióta írtam, megint lejött 15GB :) de szar :)))))))) persze kizárólag legális anyagot töltök! -
#2519 nekem is, én 29444 megán álltam :D
azóta lejött 8-10 giga nekem is.
volt két szakadás, aztán egy fél napig nem lehetett belépni a kezelésbe, azóta nem megy. -
#2518 Csak szólok, hogy nálam (és az össes Bp-i chello-s ismerősömnél is így van :) nem müxik az adatforgalom számláló pár napja :)))) Azaz müxik, csak nem számol. Pedig 52GB-nál voltam (60-tól ugye szívás van - chello plus), de azóta már lejött vagy 40GB :))))))))) -
deicide #2517 a freemail reg vissza jött..!
igy most már ok!
várnom kell még kb 1 hetet emíg letelik a bünti..! -
#2516 mi az a tvn? Azért mondtam mert írja hogy hotmail esetén nem tuti hogy megkapod... -
deicide #2515 ja a tvn az hotmail..!!
üjle fiam.... 1!!!:)) -
#2514 nekem megvolt, kb 3-4 perccel később -
#2513 MIbe hogy hotmailes címed van :) -
deicide #2512 csak az ellenörző mail nem jön vissza akkor igy nem sokat ér a regelés...!!! -
#2511 ch3ll0b4yre 50 ember reggelhet megint -
Cat #2510 egyetértek -
#2509 Ár / teljesítményben jobb a chello. Nekem speciel a supporttal nincs semmi gondom. Azt kell tudnod, hogy beleférsz-e az adott chello csomag forgalmi korlátjába. Ha igen, akkor szerintem megéri mindenképpen. -
#2508 csinál a fene :) Nem őrültem meg... :) -
#2507 Ezt már annyian kérdezték előtted, esetleg ha használnád a keresőt... -
#2506 Hello Chello-sok.
Csak röviden kérem! Érdemes ADSL ről Chello ra váltani? Megbízhatóság, minőség, support, stb.. milyen a chello? Van esetleg olyan akinek volt ADSL is, és így tapasztalatból tud informálni ?! Köszi ... -
deicide #2505 csináljatok...de szoljatok mikor lehet regelni....!!!:)) -
#2504 csináljunk egy másik chello-s t*rrent oldalt :))))))))))))))))))))) -
#2503 Elolvastam, miután sikerült regelni, a fórumukat. Az adminok szerint ne legyen leecher csak feltöltő. Ezért limitálják a létszámot. Csak ebben meg az a szar, hogy letöltök valamit, utána meg nincs senki akinek kéne, így az arányom a béka feneke alatt van. Hogy h*lyék ezek, épp az lenne a jó ha minnél többen lennénk.