22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    senki sem változtatta meg
    nekem is ezt csinálta, aztán jelszó visszaállítás után a régi jelszóval engedett be... érdekes.
    de amúgy szerintem szar az egész. olyan szabályok vannak, hogy lehetetlenség kihasználni...
  • deicide
    reggel jött valamikor a mail ahol a nickem stimmelt a pass pedig nem...!
    de ki a rák változtatta meg a pass-t...?
    mert amikor regeltem akkor a nickemet elfogadta és a pass is rendben volt..most meg megváltozott a passport..!!!
  • deicide
    mi drágább...???
  • robotnyk
    ma kaptam meg a számlát. azt miért nem reklámozzák hogy drágább?
  • Munch
    Én regelni se tudok. Ez kibaszás. Minden csellós ip-t be kéne ereszteni.
  • deicide
    na mivan a chello torrenttel..?

beregeltem magam és nem tudok belépni...(((
  • Cat #2536
    ja volt már

[NEKI IS IGY VAN]
  • Shaman
    helyes! :-p
  • Zsolo007
    Otthon nekem is így van chellom :)
  • Shaman
    hy

bár biztos volt már,mert 2500 kommentnél jár a topig,de azé mondom,hátha valaki nem tudta,hogy classic csomagra van közalkalmazotti kedvezmény,ha van a családban....
    Én is mutter nevére köttettem,így 10.900 helyett csak 7500-ba kerül....
  • Zsolo007
    Valóban, csak egy idő után az embernek már elege van abból, hogy mindenki csak kérdez ahelyett hogy gondolkodna és keresne. Ez természetesen nem (csak) neked szól, sokkal inkább a tizenévesekből álló fél SGnek :)
  • Gugger
    Köszönöm szépen!
  • Gugger
    köszönöm az észrevételed, ennyi erővel akár érdemleges választ is adhattál volna
  • DePreSsZYo
    Hát nekem még mndig szar...
  • Aspyrin
    nálam is :/ (szintén nyócker)
  • DePreSsZYo
    Csak nem szar most? 3Kn-ál nagyobbra az elmult 1 ótába nem naon megy, volt egy fél órás szünet is amikor egyáltalán nem volt...(8.ker)
  • Cat #2526
    nem
  • Pontius #2525
    én inkább nem is mondok semmit...
  • mateus33
    Ha vki túllépi az adott hónapban a letöltési korlátot,akkor jövő hónapban végig le lesz korlátozva? Vagy hogy működik ez? Most kötötték be a Chello-t,eddig ADSL volt.
  • deicide
    vágom a cm..mást nem tudok tenni...és töltök 30kb/s..és a hajam már elkeztett kihullni!!!
  • PyRex
    Sajnos ez így igaz :(((
  • deicide
    de ha lekorlátozott akkor már lehet b@szni a dologt..!

lásd..én...!
  • PyRex
    amióta írtam, megint lejött 15GB :) de szar :)))))))) persze kizárólag legális anyagot töltök!
  • robotnyk
    nekem is, én 29444 megán álltam :D
    azóta lejött 8-10 giga nekem is.
    volt két szakadás, aztán egy fél napig nem lehetett belépni a kezelésbe, azóta nem megy.
  • PyRex
    Csak szólok, hogy nálam (és az össes Bp-i chello-s ismerősömnél is így van :) nem müxik az adatforgalom számláló pár napja :)))) Azaz müxik, csak nem számol. Pedig 52GB-nál voltam (60-tól ugye szívás van - chello plus), de azóta már lejött vagy 40GB :)))))))))
  • deicide
    a freemail reg vissza jött..!

igy most már ok!

várnom kell még kb 1 hetet emíg letelik a bünti..!
  • Zsolo007
    mi az a tvn? Azért mondtam mert írja hogy hotmail esetén nem tuti hogy megkapod...
  • deicide
    ja a tvn az hotmail..!!

üjle fiam.... 1!!!:))
  • robotnyk
    nekem megvolt, kb 3-4 perccel később
  • Zsolo007
    MIbe hogy hotmailes címed van :)
  • deicide
    csak az ellenörző mail nem jön vissza akkor igy nem sokat ér a regelés...!!!
  • robotnyk
    ch3ll0b4yre 50 ember reggelhet megint
  • Cat #2510
    egyetértek
  • PyRex
    Ár / teljesítményben jobb a chello. Nekem speciel a supporttal nincs semmi gondom. Azt kell tudnod, hogy beleférsz-e az adott chello csomag forgalmi korlátjába. Ha igen, akkor szerintem megéri mindenképpen.
  • PyRex
    csinál a fene :) Nem őrültem meg... :)
  • Zsolo007
    Ezt már annyian kérdezték előtted, esetleg ha használnád a keresőt...
  • Gugger
    Hello Chello-sok.

Csak röviden kérem! Érdemes ADSL ről Chello ra váltani? Megbízhatóság, minőség, support, stb.. milyen a chello? Van esetleg olyan akinek volt ADSL is, és így tapasztalatból tud informálni ?! Köszi ...
  • deicide
    csináljatok...de szoljatok mikor lehet regelni....!!!:))
  • PyRex
    csináljunk egy másik chello-s t*rrent oldalt :)))))))))))))))))))))
  • mozesapo
    Elolvastam, miután sikerült regelni, a fórumukat. Az adminok szerint ne legyen leecher csak feltöltő. Ezért limitálják a létszámot. Csak ebben meg az a szar, hogy letöltök valamit, utána meg nincs senki akinek kéne, így az arányom a béka feneke alatt van. Hogy h*lyék ezek, épp az lenne a jó ha minnél többen lennénk.