22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Balumann
    Én ezt már valahol halottam hogy lesz emelés decemberbe vagy januárba. Sőt olyat is hallottam hogy a feltöléts is duplázzák (1 Mbit :))) )
    Azt nem tom hogy honnan, de ha az T-online t emelik akkor ezt is úgyhogy túl rosszul nem hallhattam ;)
  • deicide
    én tegnap érdeztem éppen...hogy lesz e emelés..a hölgy azt mondta hogy nem tud rolla..hogy volna szándéka a chellonak..!
    persze nem áltam meg szó nélkül..és mondtam majd lesz szándék ha a T-Com megint emel...hi-hi:))

a torrent..
    igen nos valóban nem lett irva vagyon hogy én a chellos torrentröl beszélek..nekem olyan egyértelmünek tünt pedig..!
    föleg meg hogy mia francnak hozakodnénk itt elő azzal a témával hogy torrent..mivel megvan annak a helye..és az nem itt van..!
    én kimondottan a chellos torrentröl alakitottam véleményt..abbol az egyszrű elgondolásbol hogy az itt lévő chellosok nagyrésze regelve van oda..!
    de mi után megállapitást nyert hogy én hülye vagyok igaz kedves 'mrzed001' mert hát te vagy itt az ész..csak épp arrol feltkeztél meg azzal a kurva nagy eszeddel hogy nem 1 dologrol beszéltünk..!
  • FtranX
    Ez jó hír Lehet mi is kapunk emelést karácsonyra?
  • mrzed001
    Jaja, csak valahogy kicsiben kezdtek neki, biztos nem bírna el több usert a szerver. Kár érte, pedig annyira überelhetné a DC-t :))
  • FtranX
    Hát jah. Az a baj az oldallal, hogy kevés a felhasználó. Nem értem ezt a felhasználószám korlátozást. Az oldalnak kapásból azzal kellett volna indítani, hogy beenged minden csellóst, aki csatlakozni akar. Netán még "hírdeti" is magát. Másrészt meg csak olyan dolgokat kéne felrakni, amelyek hírtelen nagy érdeklődésre tartanak számot, pl. sorozatok legújabb részei, legújabb filmek, stb. A zenei cd-k, filmritkaságok, szoftverek, törések beszerzésére meg ott a dc.
  • FtranX
    Má' ne haragudjál, de te a #2611-ig egy szóval sem utaltál rá, hogy a ChelloTorrentről beszélsz! Ha ezzel kezded, akkor szerintem senki sem hülyézett volna le...
  • deicide
    szégyeld magad..! hogy ilyeneket irsz..!

külömben is te vagy a hülye mert nem tudod hogy kell letölteni..!

és ne hary rám hogy ezt irtam...nem téged akartalak megbántani...de én amikor becsméreltem akkor lehülyéztek..!!!
  • mrzed001
    Ez nekem is most esik le.
    decide barátunk nem beszélni mádzsár, legalábbis nem az érthető fajtáját :)

A chello-s torrenttel az a baj, hogy kicsi, üzemeltető sem töri magát, hogy folyton tegyen fel új dolgokat, buta az oldal, még egy ÚJ felirat sincs a még nem látottak mellett ... de azért amit feltettek elég szépen szokták seed-elni.
    Sőt, éppen az a gond, hogy túl sok a seeder, és túl kevés a leecher, ezért csak új dolgok feltételével lehet arányt javítani
    De örülnék, ha beindulna rendesen :)
  • FtranX
    Most a Chello torrentről volt szó végig?? (ott tényleg keservesen lehet letölteni)
  • deicide
    még annyi a véleményem erröl hogy jó lesz majd 1x csak a chello torrent amikor szépen kiforrrr:)

úgyan igy voltam 1 másik azóta már nagy torrentes oldallal..beindult szépen és kb 3/4 év mulva már jött szépen minden ahogy kellett..!:)
  • deicide
    köszönöm a jó szándékú segitséget..:))
  • deicide
    én szoktam máshol máshonnan torrentett letölteni..magyar oldarol és külföldi oldalrol is..!
    tudom használni és szoktam is használni..!

viszont a Chellorol akkor sem tudok letölteni a seggemet csapkodom a hideg falhoz...!

• FtranX
    ebben van valami
  • mrzed001
    1) van itt egy torrentes fórum: torrent, lehet kérdezni
    2) van itt egy Azureus-os fórum (ha ezt választanád letöltő programnak): Azureus, lehet kérdezni
    3) itt van ez a chello-s fórum, ahol megint csak lehet kérdezni, és akkor szépen átirányítunk a másik kettőre (meg azért itt is segítünk, bár offtopic, de ennyi azért kell :))
    4) szerényebben, kisebb arccal, ....
  • FtranX
    Lehet, hogy a tűzfalad, vagy valami blokkolja a klienst vagy/és a bejövő kapcsolatokat.
    Ha nem ezt használod, sztem rakd fel az Azureus klienst.
    Ha be van kapcsolva, lődd ki a Win beépített tűzfalát (másfajtát is, ha van fent) és úgy próbálkozz.
  • dokar
    A hozzászólásaidban te nem kérdeztél (kivétel: "mi van..?" és a "hülye ma mindenki...???"), csak a nemtetszéseidet nyilvánítottad ki, mert nem tudtál torrentezni.
    Próbáld kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat.
  • deicide
    köszönöm hogy ilyen szépen kioktattál igy most már egészen biztos hogy torrentkedni fogok...és ha valamit nem értek akkor nem kérdezem meg..mert jön egy ilyen magasan képzet f@szkalap mint te és elküld a picsába..!

• mrzed001
    Egy új technológiát nem lehet egyik pillanatróül a másikra megtanulni, talán el kellene olvasni az oldalak FAQ-it, vagy itt feltenni egy szerény kérdést, hogy mit is ronthatsz el ?
    Csendbe jegyzem meg, hogy közel sem IQ_High embereket is ismerek (biztonsági őr, szakács, 8 éves kissrác, ...), akik 1 héten belül maguktól rájöttek, hogy mi is ez, és hogy is kell használni (és szívesen használják), szóval én inkább nem büszkélkednék azzal, hogy még ehhez is túl hülye vagyok :pp
  • dokar
    miért kéne router??? több géped van???
  • deicide
    elöször csak találomra vállasztottam..nem történt semmi..!
    majd olyat ahol van seeder is legalább pár db..! és persze többen is töltötték..számszerint vagy 10-en..!
    úgy 1 órát ment igy..se le fe sel nem nemt semmi..!
    nincs routerem...((
  • FtranX
    milyen seeder/downloader arányú fájlokkal próbálkoztál?
    mennyit vártál, hogy "beinduljon" a letöltés?
    routered van esetleg?
  • deicide
    mit mondtam neked..én kivállasztottam zenét..filmet..játékot..tehát több mindent és semmi nem tudott letölteni..!
    akkor kivállasztottam olyan dolgot amit többen töltenek..és az sem jött..!

ha nem tudok letölteni..akkor nem ér semmi..ha nem ér semmit akkor nincs értelme...!

máskülömben..ha kimegyek 1 Ausztrál oldalra vagy bárhová..és beregelem magam..onnam meg tudok..!
    tehát ebböl kiderül hogy én vagyok a hülye és a béna úgye..!
  • Cat #2600
    Szerintem azon kéne elgondolkodnod, hogy sokmillió ember eredményesen használja a torrentet, statisztikák szerint a web forgalmának harmadát-felét teszi ki, te meg közlöd hogy semmire se jó. Akkor mi ezekszerint tök hülyék vagyunk hogy ilyen nem működő dolgokra fecséreljük az időnket.
  • deicide
    kezt már a f@szom tele lenni ezzel a sok kib@szott okos emberrel..!

a másik fórumon lehülyéznek..te meg lebénázol..!!!

mi van..?

hülye ma mindenki...???
  • Cat #2598
    béna vagy, de ezt ne itt beszéljük meg...
  • deicide
    én probáltam pár dologot letölteni...de semmit nem tudtam..!

akkor meg mi a fenének szenvedjek vele..!!
  • bertino
    dehogyisnincs
  • deicide
    nagyon fasza a torrent..!

csak semmi értelme..!:((
  • T1
    webstart kaptunk én azt hittem hogy márkátlan...
  • bertino
    hát ha Webstar annyira azér mégse márkátlan... annyira nem a modem a lényeg, inkább a szolgáltató :D
  • T1
    tegnap bekötötték az UPC telefont és elvitték a motorola modemünket és adtak valami márkátlant helyette.. lol
  • Pontius #2591
    yéééé, új chello.hu honlap design? klafa... a másik már úgyis haldoklott...
  • hmhm
    cseló lájt?
  • dokar
    vagy még egy hálókarit a gépedbe
  • báttyó02
    jaja :D
    ki is használom rendesen most az alkalmat
  • robotnyk
    most nagyon frankó, ehehe :D
  • báttyó02
    www.chello.hu

szolgáltaTÁsok/forgalommérés

és lám
  • Cat #2585
    veszel egy routert (akár lehet vezetéknélküli is)
  • carbo
    Hol tudom megnézni, hogy mennyi adatot töltöttem le eddig ebben a hónapban?
  • carbo
    Sziasztok!

Most lett UPC chello classicom, és a szerződés aláírásakor azt az apró tényt elfelejtették velem közölni, hogy csak 1 gépre lehet rákötni. Így a laptopom nem tudom rajta használni. Nem tudtok tanácsot adni, hogy mit lehet tenni ebben az esetben?