22959
-
deicide #2662 szerintem hagyd még lógni a chello torrentett..!
mjad 3-4 hónap mulva lesz az majd ok..!! -
#2661 Nem tudjátok van-e lehetőség csatlakozni a chello torrentesekhez, mert azt írja hogy már elérte a maximumot a chello torrent tagjai ? :(
Mondjuk nem nekem kéne, hanem egyik haverom, akinek chello lightja van és jó lenne neki, bár nekem se lenne rossz (mondjuk még egyszer nem sikerült 30 gigát letöltenem furcsa módon) -
#2660 Amúgy meg a magyarországi chello árak szinte a legjobbak a hozzánk hasonló országokéban található chello árakkal összehasonlítva. -
#2659 Nyugat>Magyarország>Szerbia
Az összehasonlítás egyik esetben sem mérvadó. Erre akartam rávilágítani... -
Cat #2658 csupán annyiban, hogy ugyanugy UPC és T-Com szolgáltat nálunk is, mint hollandiában és németországban -
#2657 Nem nyugtattál meg azzal, hogy a balkán balkáni részén még rosszabb.
Mi már csatlakoztunk az EU-hoz (elméletileg :)), ők nem (mint ahogy a bantu négerek sem, és az sem vidít fel, hogy nekik mégdrágább) -
#2656 nincs kevesebb értelme, mint minket hollandiához, vagy németországhoz hasonlítani -
Cat #2655 azért nem egy olyan országhoz kéne hasonlítani magunkat, amiben évtizeden át háború dúlt. Jó hogy nem afganisztánnal jössz. -
#2654 Hasonlítgatni nem érdemes, vagy ha mégis, akkor hasonlítsátok össza a magyar és a szerb sávszélt/árakat. Ők még jobban le vannak maradva... -
#2653 inkább ne politizáljunk, abból jó még sosem sült ki
vicc:
Petőfi március 16-án bemegy a Pilvax kávéházba.
- két felest kérek.
mire a pincér:
- ugyanmár Sanyikám, látod tegnap is mi lett belőle
:)
-
#2652 behozhatatlan lemaradásunk van, hogy a kádár korszakos kölcsöntartozásokról ne is beszéljek -
#2651 Majd egyszer mi is felnövünk .... igaz addigra a nagyok meg mégnagyobbak lesznek :)) -
#2650 nahja -
#2649 Persze, mégis mit vársz itt a balkánon ? :)
Amikor itt az 512 volt a király >11-ért, akkor volt a németeknél 2-3 mega 5 ezer, szóval kb ennyi a lemaradásunk :(
-
#2648 Mo.-n valóban nem... de külföldön... ott azokhoz képest, mi a sárga föld alatt vagyunk -
#2647 a Docsis-nál meg az "egy kábelen" lévő felhasználók között oszlik meg a sávszélesség, szal' valószínüleg nekünk sem tudnák az elméleti határig emelni a sávszélt. -
#2646 A 8 mega egyenlőre csak a messze jövő. Most, amikor az chello plusz a maximum, és ez is csúnya korlátozás mellett, sztem vágyálom kategória a >8 megás kapcsolat.
Egyébként miért lenne muszáj nekik átállni ?
Nem kergeti őket sem a tatár, sem a komoly konkurencia :( -
#2645 szóval nem lassabb, hanem lassabb -
#2644 magyarul annál lassabb :))))))) -
Cat #2643 nem annál lassabb, hanem egy felhasználónak annál kisebb sávszélességet tudnak biztosítani minél távolabb van a telefonközponttól. -
#2642 hát azt gondoltam dehát ennyire -
#2641 nem, de számít, teljesen más a felépítése egy ADSL kapcsolatnak egy kábelNEThez képest, emiatt is
hwsw fórumban chello topicban irta le ezt ANNO egy belsős chello hozzáértő szakértő :) -
#2640 ?? ezt valahogy nagoyn nem értem?
Az ADSL szolgáltatójánál minél messzebb van a felhasználó annál lassabb a netkapcsolata? -
#2639 mellesleg ezért jó a kábelNET, ott nem számít a távolság, csakhogy mennyit bír az elosztó/modemek/kábelek, ennyi
100km-re is el tudja vinni uazt a sávszélt, amit 10km-re -
Cat #2638 Gondolod ezért átállnak az ADSL2 technológiára?
Mindenképp átállnak, muszáj, mert 8 megabit fölé másképp nem növelhető a sávszélesség, másrészt valóban, a távolság kérdése is számit
A kép egyébként innen van: http://www.sg.hu/cikkek/37136 -
#2637 -
#2636 Gondolod ezért átállnak az ADSL2 technológiára ?
Egyébként az ábra szerint 3 km-re kb 5 megabit a sávszél ADSL esetén, és ADSL2 esetén sem sokkal több, max 5,5-6 megabit. Az ADSL2-re pláne igaz, hogy csak kis távolságokra érdemes, még kisebbekre, mint az ADSL-t. Árbra szerint ADSL 1 km-ig a 8 megabitet, ADSL2 0,5 km-ig a 10 megabitet képes nyújtani, szóval nem tűnik igazából kifizetődőnek első ránézésre :) -
#2635 nekem 25-öt .. meg 40 gigával ezelőtt is annyit mutatott ^-^ -
Cat #2634 gyakori hiba -
#2633 bah. nekem 17 gigát mutat... -
#2632 megpróbálom -
#2631 nyugi... nem kell nagydobra verni. inkább csendben örülni neki... -
? -
#2629 jááááj alig várom a karácsonyt ;))))) -
deicide #2628 elöször is nem vagyok öreg még..!ne becézges..nem vagyok a haverod..!
a másik..az én hangnemem olyan amilyen..de hogy te kioktatol és azt gondolod másik hülye..na ezt már nem..!
és téma lezárva..! -
Cat #2627 "ha jól tévedek az ADSL 6-8 megát simán elvisz"
8at, de már kezd előjönni az adsl nagy korlátja, a távolság arányában történő sávszélességcsökkenés. A központtól 3 kmre már örülnek ha 2 megabitet nyujtani tudnak...
-
#2626 Öreg, tanulj meg magyarul. Nem csak nekem nem esett le, hogy a chello-s torrentről zagyoválsz, másnak sem.
L E Í R N I pedig, hogy chello-s torrent oldal egyszer sem írtad, csak hőbörögtél (ami elég kultúrálatlan viselkedés, lévén hogy nem mi vagyunk nyomorúságod okozói, vagy igen ? )
Emelés
"a vállalat sajtóosztályán megerősítették, 2006-ban a T-Com valóban beindítja az ADSL2-szolgáltatását"
Ez nem úgy nangik, mintha az eredeti ADSL helyett akarnák adni azonos áron, ráadásul felesleges is lenne, mert ha jól tévedek az ADSL 6-8 megát simán elvisz, szóval ez inkább mint új szolgáltatás várható. Ennek eredményeképpen max a chello pluszt emelik, hogy azért látszatra még jobb legyen (korlátot persze nem biztos, hogy szintén emelnek, pedig inkább arra lenne szükség, a sávszél már elég jó) -
Aspyrin #2625 ki van zárva -
#2624 vlszleg növelés, törlést már idáig is megtehették volna
(már ha egyáltalán lesz vmi ebből...) -
#2623 Nem csak emelés lesz, hanem más is (én a forgalomkorlát törlésére tippelek, vagy legalábbis a növelésére - mint ahogy azt anno mondtam már párszor). De főleg a jövő évben lesznek durva dolgok, csak tudjátok kivárni... :)