22959
-
#2742 hát ilyen alapon uakkora a kockázat, mint DSL-el... -
Borg #2741 Engem a sávszél nem érdekel, max a ping. -
#2740 a sávszél nemtudommennyi %át garantálják :(
NSD irta le ANNO hwswn chello topicban, de már nem emlékszem :( -
#2739 kb. hasonló garanciát, mint bármely más szolgáltató: gondolom 99%-os rendelkezésre állás és a minimum 64kbit -es sebesség... -
#2738 vmennyit biztos de tényleg: melyik részen laksz ? kelet-közép-nyugatmo. ? :D -
Borg #2737 Az UPC nem vállal semmi garanciákat arra nézve, hogy nálam milyen minőségű lesz a szolgáltatás? -
#2736 belsős vagy netán ? :) -
#2735 szerintem érdemes váltani. bár ez tényleg függ attól, hogy merre is laksz, sajnos vannak problémásabb körzetek.
Amúgy hamarosan adsl emelni fog megint és jövőre a chello is követi. Meghát a forgalomkorláttal is fog valami történni, de pszt :))))) -
#2734 én a 8. kerben lakom, kb 1,5 hete kötötték be a chello classicot, sebessége stabil 290-300k/sec, egyszer sem szakadt még, cs szervereken pingem 18-25 között szokott lenni...szal eddig tökéletes, le is kopogom... -
#2733 merrefelé is laksz ? -
Borg #2732 Kérdésem volna a chellosokhoz.
Mostanában mennyire megbízható a chello sebessége, és pingje?
Mert az adsl-em már nem köt, drága is, meg a pingem is relatíve magas vele (31ping bix.hu-ra). És most a chellonak a legjobb az ajánlata. 2.5Mbit + telefon, upc tv ugyis van már...
Szerintetek érdemes 2mbit adsl-ről váltani? -
#2731 a Terayonokon biztos valahova el vannak rejtve :) -
#2730 Ott néztem, de ezt adja be... -
Aspyrin #2729 A megnyitott oldalon találsz majd egy linket az alábbi képen található címmel, klikk oda :) -
Aspyrin #2728 Kukk:
-
#2727 Üdv!
Ha megnyitom a faqban lévő linket (terayon t720 konfig oldalát) nem látok sehol signal menüpontot ahol ezeket a zajszint értékeket lehetne megnézni. Hol találom? Bocs ha nagyon lámát kérdeztem. -
Aspyrin #2726 nyócker:
Snr 36 dB
Downstream 11dBmV
Upstream 40 dBmV
-
#2725 Hmm, nálam a downstream power level az 16 dB...
Mondjuk láccólag nincs hiba (lekopogom), de azért ez a 0-tól elég messze van... -
#2724 Torrent ;)
DC-nél ott a teljes megosztásod egy klikk, és mellékelhető a vádirathoz 200 gigányi bűn :p -
#2723 Vicces:) A bittorrent mennyire megbízható? Mármint olyan szempontból, h mennyire lehet vele lebukni? Mert nálunk a hangszer bt néven van, nem tom, h azt jobban figyelik-e. Anno dc-t is ezért szüneteltettem, mer regeltem a mátrix hubon, és 2 nap múlva volt a híradóban, h lebuktak:)
Szal dc vagy torrent?:) -
#2722 max vársz míg ki nem szórnak pár embert (pl rossz arányuakat) és akkor regelsz...én sem tudok bejutni :( -
#2721 "Regisztráció
Hiba:
A felhasználók száma elérte a maximumot"
Ha a chellotorrenten ezt írja, akkor így jártam?:) -
skillless #2720 ezek szerint nekem valami szupermodemem van:
"Az SNR minél nagyobb, annál jobb. 19 dB fölött jó, 15-18 dB között lassú, pasketlossos, de megy, az alatt critical. A huszon-harmincas számokkal semmi gond.
- A downstream power level (RX) értéke ideális esetben 0 dBmV, optimális esetben -10 és +10 között van (azaz a nullától max 10-zel tér el), úgy -15 és +15-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, -20 vagy +20 felé, az már jelentkezhet hibaként.
- Az upstream power level (TX) értéke ideális esetben 40 dBmV, optimális esetben 30 és 50 között van (azaz a negyventől max 10-zel tér el), úgy 55-ig még nincs vele gond, ha jobban kilóg, 30 alá vagy 50 fölé, az már jelentkezhet hibaként."
Signal To Noise Ratio 40.2 dB (SNR)
Power Level 0.0 dBmV (RX)
Power 44.8 dBmV (TX)
-
#2719 ott sokan panaszkodnak hwswn is -
#2718 13. ker rulz:) Nekem is sokat szarakodik, mindig "központi hiba" van:D -
#2717 Budapest XIII -
Aspyrin #2716 Köszi, legalább most már tudom, hogy remek értékeket produkál a modem(csakhát a szolgáltatás nem az igazi:S). -
#2715 Fele bennevan :)) -
#2714 Chellotech FAQ
nm ^^ -
Aspyrin #2713 ööö hát igen :D -
#2712 + mit tegyen a modemmel/routerrel, ha nem megy a net
+ ha nem megy honnan lehet tudni, hogy szolgáltatóhiba-e
+ hogyan lehet megosztani lakáson belül netet
+ forgalommérő link (már aki nem használja a forgalomfigyelő bugyuta progim :)))
+ mikor nem mér a chello (belső IP címek)
+ melyik csomag mennyivel tölt és mennyi a limit
+ ... ami még nem jut eszembe :))
-
Aspyrin #2711 Esetleg a speedtes linkjét belehetne illeszteni -
#2710 Lehet, ide is készíteni kellene egy FAQ-t a legfontosabb infókkal -
Aspyrin #2709 köszi -
#2708 speedtest -
Aspyrin #2707 Nálam is elég gyengén muzsikál a hangszer :/ Btw betudná valaki linkelni a speedtest oldalt? -
deicide #2706 hol lax...? -
#2705 Én nem töltök olyan sokat, mégis néha szakadozik a net. Illetve nem úgy hogy elmegy, előző hónapba ment el egyszer, pontosan akkor mikor egy másik ugyan ebben a kerben lakó régi osztálytársamnak is (ugyan az a nete van). De mostanában is észlelem hogy néha nem adja azt a teljesítményt a net amit kéne. -
#2704 akkor az első 5-10 napban is szar lenne, amíg a töltőket le nem korlátozzák. -
Cat #2703 a megszakadásnak és a sávszélességnek nincs köze egymáshoz