22959
-
#2982 én az elmúlt 2,5 hónapban már megszoktam :) Jó lenne, ha nem kéne VISSZAszoknom a rosszféle mérésre :))) -
#2981 Ezt sztem meg tudnánk szokni :)))) -
Borg #2980 Nekem is csak ennyit ir :) -
#2979 dettó. 1 / 1000 -re tippelek... :) -
#2978 Kb 1/100 - 1/1000-ét, de méregeti nekem a forgalmat.
Ez persze elviselhető arányszám :pppp -
Dodo55 #2977 Székesfehérvár -
#2976 Hányadik kerület? Vagy milyen város? :) -
Dodo55 #2975 hehe
-
#2974 ebben a hónapban eddig 164mb volt az adatforgalmam...
[AZ ÉV CHELLO-SA] -
Borg #2973 Igen persze, és Budapest sem a te 1db eldobott szemetedtől olyan dzsunka amilyen.
Majd ha kijártad az ovit remélem változnak a nézeteid. -
#2972 hmmmm, ezt hol lehet megnézni? :) -
#2971 júj de okos vagy... gondolod hogy én annyira terhelem a rendszert egy kis plusz letöltéssel?... hát ezen csak nevetni tudok...
Az ő felelősségük, hogy működjön a korlátozás... ha nem megy arról nem én tehetek.. és nem fogok reklamálni se hogy javítsák meg... -
#2970 családi -
#2969 Srácok, ilyenek, hogy sport1-2, national geography melyik csomagban van?Vagy hogy elérhető? Fél órát kerestem a honlapon, hogy melyik csomagban mi van, de képtelen voltam megtalálni.Vagy én vagyok béna? -
skillless #2968 megnéztem 3sat van nekünk, talán nálatok is van csak új frekvenciát... -
skillless #2967 nekünk is az van, de nálunk a EuroNews helyére jött be és az el is tünt. A Eurosport és a Hálózat meg új frekvencián jön. Vagyis ugyanannyi csatorna maradt, csak az ár lett majd egy ezressel több. Mekkora üzlet! -
#2966 Van itt olyan, akinek alap csomagja van és EuropaEuropa nevű adója? Nekünk most van ez az új adó a 3sat helyett, valaki nem tudja, hogy mi lett a 3sat-tal áthelyezték másik csomagba vagy már nem is lehet elérni? -
#2965 Hmm... kb. 95 / 5-nél járhatok, ha jól saccolom :) -
CUCLI #2964 nekem 0 mega...
pedig letöltettem ebben a hónapban 20gigát. felmeg kb 20at :D -
Dodo55 #2963 Még nekem sincs adat. -
#2962 Lehet, hogy mindenki másét meg neked számolja :)))))))))))) -
Aspyrin #2961 Te vagy a kiválasztott -
#2960 nekem azt írja hogy 6 gigát töltöttem le ebbe hónapba... még nem is töltötem szinte semmit -
#2959 nekem 47, havernak is annyi volt, amíg be tudtam lépni, mostmár nem tudok -
#2958 elmúlt 10 napban összesen 46mb forgalmam volt állítólag :) -
#2957 nálam még mindig nem megy...
"Nincs adat. Kérem próbálja késobb!" -
#2956 Újraindult a forgalommérő (de legalább nulláról) minannyiunk "örömére" (hogy fagyott volna le mindörökre) -
Dodo55 #2955 lehet -
CUCLI #2954 a chellos webtárhelyről lehet "kilinkelni" vagy csak te látod és privát cucc? -
Cat #2953 a chellos weblapon a router macadressét gépelje be a regisztrációnál
mindkét gépen mindkét hálókártyát engedélyezze, és állítsa be, hogy a modem ossza neki az IP címeket DHCPn, vagy ha erre nem alkalmas, kézzel üsse be egyiken hogy 192.168.0.1, másikon hogy 192.168.0.2, és adja meg gatewaynek a router IP címét.
-
Gipsz75 #2952 Kérdésem lenne:
Kint voltam 1 srácnál, ahol Chello van...
2 gépen szeretné használni a netet. Most az alábbi felállás van:
1 gép rákötve az usb-s Motorola
a Motorola cross kábellel kötve 1 KTI router-hez
KTI router és az 1. gép összekötve patch kábellel
KTI router és a 2. gép összekötve patch kábellel
Ha az 1-es gépen le van tiltva a saját hálókártya működik a net, de persze nincs helyi háló.
Ha engedélyezve van, akkor látom a helyi hálót+router-t, de nem működik a net. A 2. gépen nem volt net.
Mit kell pontosan állítani a routeren, hogy működjön a belső háló, és az internet is mindkettő gépen?
Ha lehetne kicsit szájbarágósan, mert az ilyen portforward és macclónozást nem igazán értem... (és sajna csak ilyen felületes beállítási tanácsokat találtam, igaz lehet csak felületesen olvastam utána...)
A válaszokat előre is köszönöm... -
#2951 Én 5 megás vagyok :))))) -
#2950 a lényeg, hogy lesz, nem az, hogy mikor :)
én 512vel is vígan elvagyok, csak be kell osztani, a 2.5 mbitesek akkor csituljanak -
#2949 azon gondolkozott már valaki, hogy miért miért nem működik rendesen a számláló? mert hogy ezt nem nagyon árulják el. -
#2948 Felesleges leállni ilyenekkel vitázni, úgysem fogják fel :) -
Borg #2947 És remélem büszke is vagy rá, hogy a limit túllépésével rontod mások szolgáltatási minőségét. Mert biztos viccből határozták meg azt a limitet ugye, kizárólag kibaszásból. -
#2946 lehet hogy a chello classic limit 30 giga de nálam már vagy 1 éve kiakadt a számláló...
-
#2945 Jó de emelés állítólag tuti nem lesz idén, de még jövö év elején sem, csak majd valamikor nyáron, ha jól tudom. -
Dodo55 #2944 Remélem light-ot is emelik. -
#2943 logika kérdése az egész: bejelentették, hogy tékom emel, vlszleg nem az lesz a chello ellensulyozása, hogy megemeli a tárhelyet , hanemhogy ő is tovább emeli a sávszélt... mint azt eddig is tette :>