22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bakvarnyu
    Akkor a ho vegere csak osszejon az a 30 giga=)
  • bertino
    hát istenem, ez a chello
  • Balumann
    msotmár 26 giga az adatmennyiségem, hajnali 1-kor még 22 Giga volt, nem is használtam ma szinte a netet, csak böngésztem meg MSN
  • bakvarnyu
    Aha Battlefield 2 az marhara zabalja, mondom nekem 3 ora alatt leszivott 140 megat .Ha lekorlatoznak 64k-ra nemigen jon le 3 ora alatt ennyi adat=)
    De legalabb a COD menni fog ezek szerint.
  • Balumann
    áá, vannak akik 512 -es nettel laggolnak mint az állat néha, ha megy az MSN vagy valami. Pedig beírták a konzolba a rate-et. Más játékba meg jól megy. Nem tom, én régebben próbáltam CoD -ozni tbb mint 1 évvel ezelőtt modemessel, meg még 1-2 játékkal, de nemsokáig maradtam benn :))

Nekem most 22 GB-t ír (nem tom mennyit töltötem pontosan, lehet hogy most jól mert most töltötem mint az atom, nem figyeltem mit töltök) :)
  • [HUN]PAStheLoD
    volt, aki nem töltött semmit és puff korlát .. szal annyira rossz, hogy össze vissza működik a dolog ;]
  • Zsolo007
    Mert az FPSek nem esznek nagy sávszélt....ennyi :) (főleg nem a COD, vagy a CS, Battlefieldnél szerintem már más a helyzet)
  • bakvarnyu
    Ha tenyleg igy van akkor ez jo hir.
  • Tmac
    egy dolgot nem értek most korlátoztak le (light-om van) szóval a mostani kapcsolatom kb. mint egy modem csak egy picikét gyorsabb és mégis mikor játszok (cod2 online) egyáltalán nem lagolok 31-40 a pingem ugyan olyan mint mikor teljes a sávszélem, ez miért van?????
  • bakvarnyu
    De mert baj az neked hogy annyit mernek?
    Amig nem mukodik rendesen ugyse tiltanak le.
  • 1Battery1
    aha
  • bertino
    vlszleg indítani akarna egyet xD
  • pedestrian
    Én meg nem is értem pontosan mi a kérés.
  • precision
  • 1Battery1
    hello!

Lehet , hogy ez nem ide tartozó de van köztetek olyan aki egy adm jogért cserébe fttatna egy hubot non-stop a saját gépéről vagy ahogy ő meg tudja oldani.Akit érdekel az léccives írjon nekem
  • newl
    Sziasztok!Én is problémáztam a hibás adat forgalom mérés miatt a UPC nél! Én azon szerencsétlenek közé tartozok, akiknek méri a forgalmat ,csak hibássan!Már 50 giga
    felett vagyok ebben a honapban pedig alig használtam a netet. Hogy lehet napi 4-5 giga adatforgalmam kikapcsolt géppel és kikapcsolt modemmel???? Szerintem a fél város adat forgalmát hozzám rendeli!!
  • bakvarnyu
    Ezek szerint a Chello lightnal is az 5 giga az fel-le forgalmat jelent totalban?
    En abban a hitben voltam eddig hogy max 5giga letoltes a felfelet azt nem nezik.
    Eleg gazos lenne mert mar csak a Battlefield 2 is letolt 140 megat ha naponta 3 orat jatszok...
  • Gugger
    köszi, ez egy építő vélemény volt.
  • deicide
    te nem beszélsz csak a szádat téped..nem örülsz annak amid van...és elégedetlenkedel is..!

tudod mit szakadj meg..!
  • robotnyk
    ha az ember visszafogja a megalomániáját, akkor elég, plusz ami nem sürgős azt le lehet szedni a hónap utolsó 1-2 napjában, mert akkor még ahhoz a hónaphoz számít, de már nem korlátoznak le.
  • Cat #3082
    azt, hogy duplaekkora letöltési sebesség, és feleakkora korlát kéne ;)
  • Mighty
    Azt, hogy nem kötelező letükrözni az internetet. :)
  • Gugger
    huha, akkor ez már nem olyan frankó... én úgy látom, hogy elég nagy korlát ez, hiszen a sebességet szinte ki sem lehet használni, mert úgye nem sok hely van ahonnan 2560 kbit/sec sebességgel lehet letölteni pl.chello classic-nál! Ha számolgatok kicsit akkor a maximális letöltési sebességgel úgy kb 24-26 óra alatt elérhatő a letöltési korlát, és az csak letöltés... szvsz fele ekkora sebesség, de dupla letöltési korlát sokkal barátségosabb lenne! Mit gondoltok erről ?
  • robotnyk
    fel le együtt, upcs hálózaton kívülre
  • Sil3nt
    le/feltöltés együtt
  • Gugger
    Hi,

UPC Chello nál a forgalomi korlát tulajdonképpen csak a letöltésre vonatkozik, vagy a letöltés és a feltöltés együtt számít ?

Köszi!
  • EvilDevil
    nagyon jó hogy egyesek jódolgukban még azt is meg akarják szabni miről beszéljünk...
  • bertino
    hwsw forum... sokszor elmondtuk már :_ |
  • mozesapo
    Jelzik, tudnak róla, és arról is hogy mi a hiba. Nemrég le is írtam.
  • deicide
    de baromira unaalmas ez a téma..!

jön 1-2 hülye..aki elkezdi forszirozni..!:(

és kurvára igazad van:))
  • pedestrian
    Tényleg mér. Már1Mb.
  • Aspyrin
    Mert ökörség olyan dologról témázni ami legrágott csont. Vagy esetleg tudsz megoldást a forgalomkorlátra? Gondolom nem. Akkor pedig mi a francnak megy a flém. X ezt állítja Y meg azt. De ha élvezed csak folytasd én kiszáltam.
  • mrzed001
    Miértis ??
    Nem a Chello-nak van forgalomkorlátja? Mi is a topic címe? UPC-CHELLO.
    Jééé dehiszen akkor ez totál ON-topic
    Az meg hogy téged nem érdekel a téma, hát sorry ..... de kit érdekel
    Dobjál fel más témát, ha ezt unod, node leugatni másokat mert beszélgetnek a topic témájáról már ne is haragudjál ...
  • Aspyrin
    Nem unjátok még ezt a korlát témát? Mert én már g.cire. Az elmúlt félszáznál is több hozzászólást törölni lehetne..
  • deicide
    hogy tudnak e a problémárol vagy sem...azt se te sem én nem tudhatom..!

de ha minden második hülye ide írja..és tudva levő hogy minden szolgáltató szereti olvasgatni a fórumokat..sőt beépitett emberei vannak akik vagy tudatosan szidja vagy épp védi a szolgáltatót..mert igy pontosan tudja a véleményt a szolgáltatás milyenségéröl a hibáirol..stb..stb..!

Ha te annyira okos vagy mint amilyen nem...és vetted is volna a fáratságot és vissza-vissza olvasnál és bármikor ha valaki ide kiirkált dolgokat annak az ős fórumosok soha sem örültek..de ez nem tünt fel igaz...??

de most már örülhetel mert mérnek gondolom ez jó érzéssel tölt el tégedet..!
  • PyRex
    nem hiszem, hogy a webes résszel lenne gond :)))
  • Cat #3066
    nyilván a magyarországi routerekben van a forgalommérés, de az adatokat hollandiában összegzik, ott fut a webes rész.
  • PyRex
    Hol? Ki??
  • Mighty
    Bennfentes írta.
  • PyRex
    Ezt honnan gondoljátok, hogy nem a magyar chello méri a magyar userek forgalmát? :)