22959
-
#3142 ez a kapcsolata nem elérhető-t már nekem is eljátszotta nem 1x
Rámentem hogy tovább, leelenőriztem a kapcsolatot (ok), aztán kérte állítsam le a modemet fél percig meg a gépet és utána jó lett. (kb. 4x csináltatta meg velem már fél év alatt) -
CUCLI #3141 "Ki van fent legtovább?" -
#3140 megoldódott a probléma! a chace-t kellet kiüritenem:)
#3138 -
#3139 5 után nagyon ritkán netezek, de akkor pont szükségem lett volna rá. :) -
#3138 válts startlap.com-ra -
#3137 csak a www.google.co.hu oldalnál dobja ezt az üzenetet ráadásul csak az én felhasználoi fiokomnál!
a többi oldal megy rendesen sebességgel sincs gond!
ez az oldal van nekem kezdőlapnak beállitva és erre dobja!
-
Zozo76 #3136 "ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net."
Ideznek Hofi Gezatol egy gondolatot ami illik ide:
"Miert? Most sincs aram. Es mikor nincs? Este nincs! Hogy lassak hogy nincs!" :)
-
deicide #3135 Általában ha ez az üzenet jön akkor valahol a hállozaton gond van..az esetek
90% ban..!
Ha ez valóban igy van akkor az ügyfélszolgálat amit hivol már a bevezető szövegben elnézést és ne haryt kér mert pitaszkálják a rendszeret! -
#3134 Biztos valamit hegesztettek a UPC-nél. Múlt héten nekem is volt ilyen. ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net. -
#3133 segitséget kérek!
tegnap mikor elinditottam a böngészőt a google(ez a kezdőlapom) helyett egy chellos üzenetet kapok:
Tisztelt előfizetönk az internet kapcsolata jelenleg nem elérhető!
kérem probálja a linkre kattintva vagy hivja a megadott ügyfélszolgálat számát!
na most ezzel akkor találkoztam amikor kihozták a modemet és még nem voltam regisztrálva de már 4 honapja ennek!
a csekket befizettem időbe ugyhogy ezzel se lehet gond!
ja és a legdurvább h van netem és a többi oldalt behozza rendesen csak a kezdő lap megnyitásakor dobja ezt az üzenetet!
na mostakkor mi lehet a bibi? -
Tmac #3132 Nekem idáig is rendesen ment a számláló...(és az én adataimat számolta) -
deicide #3131 Viszont hogy ne legyen minden jó a Chello DC HUB: chellohub.dyndns.org:1337
is néztem az meg lentebb ezt irta ki!
Lock EXTENDEDPROTOCOL_verlihub Pk=version0.9.8c| This Hub is running version 0.9.8c (Tue Mar 8 11:00:00 CET 2005) of VerliHub (RunTime:1weeks 4days ).| Operation timeout (Key)|$ForceMove |
gondolom ez sem okés..!! -
deicide #3130 Csesz...elkeseritesz..:(
Este nézegettem és azon gondolkodtam hogy érdemes e belefogni és felrakosgatni ezt+azt..mivel semmit nem tudok leszedni mind addig amíg fel nem rakok 700 M.
Pár hónapja voltam ott..de akkor is nyögve nyelős volt..akkor ezóta sem változott semmi...(!
Köszöntem mindenkinek az infot..))
-
#3129 Van.
Tapasztalat: piszok kevés a user
Tapasztalat 2: kevés a leecher, így ha valamit leszedsz nem tudod visszaseedelni (tehát újat kell feltenni, hogy ne a pincébe csússzon az arányod)
Tapasztalat 3: gyengusz a felület, még egy nyavajás "új" felirat sincs (így tökölhetsz, hogy most mikor is voltál utoljára ...)
Pedig nagyon jó lenne -
#3128 tényleg nem nagy szám, de legalább nem számol bele az adatforgalomba -
#3127 hm, most néztem és lehet regelni...korábban nem lehetett :) -
#3126 én,nemnagy szám -
deicide #3125 valakinek van valamiféle tapsztalata a Chellos Torrentröl...??
van ott fent valaki..az itt fórumozok közül..? -
deicide #3124 Na úgy látom a moderátotok jól kimoderáltak..!
-
#3123 Nekem mér, de éredekesen... :)
Ott kezdődik, hogy januárban csak 4-én este lett bekapcsolva a gép és az első 3 napra is mért pár MB-nyi forgalmat (a modem sem volt bedugva, szal' fura...)
Aztán elkezdtem letölteni.
Leszedtem kb. 30GB-ot, abból mért kb. 7-et, de közben a január 1-3-ig mért forgalom eltűnt, sőt, szerinte 4-6-ig sem töltöttem semmit, csak utána...
Szóval elég vicces. Remélem ha töltök tovább, akkor ez a 7GB is eltűnik - looool :))) -
Dodo55 #3122 Már nekem is mér -
#3121 vlszleg nem nyugtat meg, de én is miskolc, és nekem nem számol... -
#3120 nálam is...bp 8. ker :( -
#3119 Hy All Miskolcon újra megy a SZÁMLÁLÓ !!!!!!
-
Vegas #3118 hi!
volt már valakinél az a jelenség h nincs semmi net és kezdőoldalgűként olyan jön be h Modem regisztrációja meg egy tel szám..mi a fasz lehet mert már egy napja nincs semm :( -
#3117 FTP-ről a letöltés iszonyú lassú mostanában nálunk
Ugrál 2 k és 70 k között, este éjfél után hajlandó csak begyorsulni... -
Aspyrin #3116 köszi -
#3115 prov.chello.hu -
Aspyrin #3114 Sejtettem ;-) Esetleg egy címet adna valaki? -
#3113 igen, azt kell -
CUCLI #3112 kövezzetek meg.de szerintem nemkell. csak bedugod kábelt és go.
[lehet fasságot beszél] -
Aspyrin #3111 Áp
Jövőhéten másik konfigom lesz, vajon kell valamit tennem a váltás miatt(az új masina ethernet mac adressét kell majd beregisztrálnom)? -
Borg #3110 Teljesen mindegy, hogy van e hűségnyilatkozatod, chellonál JOBBRA bármikor válthatsz - új hűségnyilatkozattal.
Persze a régi lemondásához kellenek a papírok mindenképpen. Legalább egy ügyfélszám. -
#3109 Hívd fel őket, biztos megmondják a frankót.
Én csak annyit hallottam, hogy felfelé büntetlenül lehet váltani hűségnyilatkozattal is. -
Vegas #3108 HI!
Bekötettük a netet ( upc csello klasszik ) kb régen :S
nah az a helyzet h nyáron szar volt a gépem meg stb és át lett írva klasszikról Lighötö-ra, ekkor már lejárt a hűségnyilatkozat vagy mi. Nah most az a halyzet h nekem ez kúva kevés és szeretném a plust, mert van munkám és tudnám saját zsebből fizetni na de ez kit érdekel..? Szóval meg lehet sztetek oldani? vagy ujabb hüségnyilatkozat lett aláírva, met nemtoom holvannak a papírok ( sztem faternál valahol de ő most nincs :( ). Vagy ezt nem érinti a dolog?
Nah hyó -
#3107 ááááááá, nekem meg már 5 gigám van, pedig nem is tölöttem semmit, nagyon jó -
keroka #3106 Ma én nem töltöttem semmit, de tegnapról mára felugrott 500 MB-ra a számláló és a napi összesítés azt mutatta, hogy mindezt 2-án töltöttem. -
#3105 nálam fél 10 körül ment el úgy 5 percre -
#3104 de legalább játékkal meg pezsgővel ünnepeltük az új évet, úgyhogy ha ti nektek is visszajött akkor BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3103 na most szilveszterkor teljesen elment, hajnali 1-re visszajött, de a telefonnal együtt ment el :(