22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Balumann
    ez a kapcsolata nem elérhető-t már nekem is eljátszotta nem 1x
    Rámentem hogy tovább, leelenőriztem a kapcsolatot (ok), aztán kérte állítsam le a modemet fél percig meg a gépet és utána jó lett. (kb. 4x csináltatta meg velem már fél év alatt)
  • CUCLI
    "Ki van fent legtovább?"
  • Pyotr
    megoldódott a probléma! a chace-t kellet kiüritenem:)
  • FtranX
    5 után nagyon ritkán netezek, de akkor pont szükségem lett volna rá. :)
  • bertino
    válts startlap.com-ra
  • Pyotr
    csak a www.google.co.hu oldalnál dobja ezt az üzenetet ráadásul csak az én felhasználoi fiokomnál!
    a többi oldal megy rendesen sebességgel sincs gond!
    ez az oldal van nekem kezdőlapnak beállitva és erre dobja!
  • Zozo76
    "ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net."

Ideznek Hofi Gezatol egy gondolatot ami illik ide:

"Miert? Most sincs aram. Es mikor nincs? Este nincs! Hogy lassak hogy nincs!" :)
  • deicide
    Általában ha ez az üzenet jön akkor valahol a hállozaton gond van..az esetek
    90% ban..!

Ha ez valóban igy van akkor az ügyfélszolgálat amit hivol már a bevezető szövegben elnézést és ne haryt kér mert pitaszkálják a rendszeret!
  • FtranX
    Biztos valamit hegesztettek a UPC-nél. Múlt héten nekem is volt ilyen. ráadásul reggel 5-kor, amikor nagyon kellett volna a net.
  • Pyotr
    segitséget kérek!
    tegnap mikor elinditottam a böngészőt a google(ez a kezdőlapom) helyett egy chellos üzenetet kapok:
    Tisztelt előfizetönk az internet kapcsolata jelenleg nem elérhető!
    kérem probálja a linkre kattintva vagy hivja a megadott ügyfélszolgálat számát!
    na most ezzel akkor találkoztam amikor kihozták a modemet és még nem voltam regisztrálva de már 4 honapja ennek!
    a csekket befizettem időbe ugyhogy ezzel se lehet gond!
    ja és a legdurvább h van netem és a többi oldalt behozza rendesen csak a kezdő lap megnyitásakor dobja ezt az üzenetet!
    na mostakkor mi lehet a bibi?
  • Tmac
    Nekem idáig is rendesen ment a számláló...(és az én adataimat számolta)
  • deicide
    Viszont hogy ne legyen minden jó a Chello DC HUB: chellohub.dyndns.org:1337
    is néztem az meg lentebb ezt irta ki!

Lock EXTENDEDPROTOCOL_verlihub Pk=version0.9.8c| This Hub is running version 0.9.8c (Tue Mar 8 11:00:00 CET 2005) of VerliHub (RunTime:1weeks 4days ).| Operation timeout (Key)|$ForceMove |

gondolom ez sem okés..!!
  • deicide
    Csesz...elkeseritesz..:(
    Este nézegettem és azon gondolkodtam hogy érdemes e belefogni és felrakosgatni ezt+azt..mivel semmit nem tudok leszedni mind addig amíg fel nem rakok 700 M.

Pár hónapja voltam ott..de akkor is nyögve nyelős volt..akkor ezóta sem változott semmi...(!

Köszöntem mindenkinek az infot..))
  • mrzed001
    Van.
    Tapasztalat: piszok kevés a user
    Tapasztalat 2: kevés a leecher, így ha valamit leszedsz nem tudod visszaseedelni (tehát újat kell feltenni, hogy ne a pincébe csússzon az arányod)
    Tapasztalat 3: gyengusz a felület, még egy nyavajás "új" felirat sincs (így tökölhetsz, hogy most mikor is voltál utoljára ...)

Pedig nagyon jó lenne
  • precision
    tényleg nem nagy szám, de legalább nem számol bele az adatforgalomba
  • precision
    hm, most néztem és lehet regelni...korábban nem lehetett :)
  • báttyó02
    én,nemnagy szám
  • deicide
    valakinek van valamiféle tapsztalata a Chellos Torrentröl...??
    van ott fent valaki..az itt fórumozok közül..?
  • deicide
    Na úgy látom a moderátotok jól kimoderáltak..!

• PyRex
    Nekem mér, de éredekesen... :)
    Ott kezdődik, hogy januárban csak 4-én este lett bekapcsolva a gép és az első 3 napra is mért pár MB-nyi forgalmat (a modem sem volt bedugva, szal' fura...)
    Aztán elkezdtem letölteni.
    Leszedtem kb. 30GB-ot, abból mért kb. 7-et, de közben a január 1-3-ig mért forgalom eltűnt, sőt, szerinte 4-6-ig sem töltöttem semmit, csak utána...

Szóval elég vicces. Remélem ha töltök tovább, akkor ez a 7GB is eltűnik - looool :)))
  • Dodo55
    Már nekem is mér
  • bertino
    vlszleg nem nyugtat meg, de én is miskolc, és nekem nem számol...
  • precision
    nálam is...bp 8. ker :(
  • zeki
    Hy All Miskolcon újra megy a SZÁMLÁLÓ !!!!!!

• Vegas
    hi!
    volt már valakinél az a jelenség h nincs semmi net és kezdőoldalgűként olyan jön be h Modem regisztrációja meg egy tel szám..mi a fasz lehet mert már egy napja nincs semm :(
  • rage
    FTP-ről a letöltés iszonyú lassú mostanában nálunk
    Ugrál 2 k és 70 k között, este éjfél után hajlandó csak begyorsulni...
  • Aspyrin
    köszi
  • bertino
    prov.chello.hu
  • Aspyrin
    Sejtettem ;-) Esetleg egy címet adna valaki?
  • bertino
    igen, azt kell
  • CUCLI
    kövezzetek meg.de szerintem nemkell. csak bedugod kábelt és go.
    [lehet fasságot beszél]
  • Aspyrin
    Áp
    Jövőhéten másik konfigom lesz, vajon kell valamit tennem a váltás miatt(az új masina ethernet mac adressét kell majd beregisztrálnom)?
  • Borg
    Teljesen mindegy, hogy van e hűségnyilatkozatod, chellonál JOBBRA bármikor válthatsz - új hűségnyilatkozattal.
    Persze a régi lemondásához kellenek a papírok mindenképpen. Legalább egy ügyfélszám.
  • Mighty
    Hívd fel őket, biztos megmondják a frankót.

Én csak annyit hallottam, hogy felfelé büntetlenül lehet váltani hűségnyilatkozattal is.
  • Vegas
    HI!
    Bekötettük a netet ( upc csello klasszik ) kb régen :S
    nah az a helyzet h nyáron szar volt a gépem meg stb és át lett írva klasszikról Lighötö-ra, ekkor már lejárt a hűségnyilatkozat vagy mi. Nah most az a halyzet h nekem ez kúva kevés és szeretném a plust, mert van munkám és tudnám saját zsebből fizetni na de ez kit érdekel..? Szóval meg lehet sztetek oldani? vagy ujabb hüségnyilatkozat lett aláírva, met nemtoom holvannak a papírok ( sztem faternál valahol de ő most nincs :( ). Vagy ezt nem érinti a dolog?

Nah hyó
  • Balumann
    ááááááá, nekem meg már 5 gigám van, pedig nem is tölöttem semmit, nagyon jó
  • keroka
    Ma én nem töltöttem semmit, de tegnapról mára felugrott 500 MB-ra a számláló és a napi összesítés azt mutatta, hogy mindezt 2-án töltöttem.
  • robotnyk
    nálam fél 10 körül ment el úgy 5 percre
  • Balumann
    de legalább játékkal meg pezsgővel ünnepeltük az új évet, úgyhogy ha ti nektek is visszajött akkor BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Balumann
    na most szilveszterkor teljesen elment, hajnali 1-re visszajött, de a telefonnal együtt ment el :(