22959
-
#3182 nekem most jó a net, nincs problem :) (Budapest XIII) -
deicide #3181 Nektek nem gány most a net..??
Olyan mint a tetű..!:(( -
#3180 Hy nagy KIRÁLY vagy ha ez tuti!!! THX -
#3179 zsír htx :d -
deicide #3178 én ezt ki is mentettem...))
kösz az infot:)) -
#3177 Nyamiii:D -
skillless #3176 "Itt vannak azok az időpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:
2006:
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
(első dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
Ha előtte már lekorlátoztak, cseszheted."
by Zlatan from Chellobay -
#3175 reméljük nem kacsa -
#3174 Hy ez így IGAZ az utólsó 3napban már nem korlátoz le a Chello!!!!!
ezt egy UPC dolgozó mondta. "LEHET TŐLTENI MINT ÁLLAT !!!" -
#3173 ja jo, azthittem már vmi új okosság :) -
#3172 Úgybizony :)) -
#3171 vagy a hónap végi letöltést is meg lehet játszani. :)
5 megával 2-3 nap alatt hegyeket (>100 GB) lehet letölteni. -
#3170 Chello-s Hub és torrent-re gondolt ugyebár :) -
#3169 "Meg a korlátra is vannak trükkök, mint tudjuk..."
Én nem tudom, mesélj csak :) -
#3168 15600 forint / hó és céges, tehát elszámolható. Mi is nem éri meg ezen??? :)
ADSL-t a többszöröséért kapsz, ráadásul már az is korlátos ugye :) Igaz, hogy nem 60GB, de akkor is. Meg a korlátra is vannak trükkök, mint tudjuk... -
Cat #3167 és minek neked 5 megabit? megéri azt a plusz pénzt? -
#3166 Bp?
Nálam 1-2 fura dolog volt, de ip maradt. -
#3165 Ma délután körül elszállt náluk vmi, meg IP váltás volt.
Érdekes hogy bix felé tudtam pingelni, de sg re nem. Ki érti ezt. -
#3164 Nem tudom, nekem nagy mákom van (lekopogva), de szinte soha semmi probléma nincs vele. Mondjuk pont ma nap közben volt pár oldal, ami lassan jött be, de mint kiderült, nem az én netem hibája volt. Pingek elég jók, letöltés szinte mindig 560K felett van, szóval nem panaszkodom. Csak kár, hogy a forgalomszámláló újra megy :( -
#3163 viszont lehet, hogy 1-2 embernek nagyobb szerencséje van ADSLel, mint mondjuk chelloval -
#3162 Ma majdnem szívbajt kaptam:
kijött a havi számla (chello plus) és 30-hoz közeli összeg állt rajta 1 hónapra - lol :) Aztán kiderült, hogy lejárt a hűségem, úgyhogy újra aláírtam picit, most így csak 15600 / hó az 5 megabit, egész jó...
Ráadásul 2 hónap ingyé van (2 évre írtam alá és a csoportos beszedés miatt is van még egyéb kedvezmény. ADSL-t néztem: Datanetnél a 4 megás 40 felet volt bőven.... Tcomnál meg BDSL 4 megás valami 70 / hó - Hát lol :)))
Persze azt mondanom sem kell, hogy a chello előfizum cég nevén van és semmivel nem kerül többe. ADSL kinek kell ezek után?? -
#3161 Elvileg ki tudnának velünk szúrni, ha a modemünknek küldött csomagok TTL-jét levennék 1-re. Hajíthatnánk ki a routereinket. Szerencsére nem érdekli őket az otthoni megosztás. :) -
#3160 Hát nemtom, ha ott lennék resetelném a routert, de hát itt vagyok. majd megoldják vhogy, azért kössz! -
#3159 maximum akkor tudják elvenni a NETet tőlük, ha Plusuk van (3 IP fölött tud kontrollt tartani az UPC) ha viszont Light vagy Classic, akkor csak 1 IP van, és ha bemegy egy routerbe és csak egy gépben van NET, ott a másik két géppel vagy a routerrel lehet a gond -
#3158 Mert nővéreméknek szép lassan elszállt a netük. 3 gép van és már csak az egyikben van net. Mivel nem ott vagyok, ezért nem tudom mi lehet a baj, ő mondta hogy kérdezősködjek...
Fizikailag rendben a hálózat, a gépek félig-meddig látják egymást, a legnagyobb bajuk hogy nincs net. érdekes probléma, xp reinstall nemsegített, ezért gondolom hogy router csesződött el. -
#3157 soha
nekem még segítséget is adtak az üfszesek, meg a fejesek, mikor helpet kértem tőlük routerkérdésben -
#3156 Emberek! Az lehetséges, hogy a chellonál kiszúrták a routert és lekorlátozták egy userre a netet? :| -
Aspyrin #3155 Nálam is elfogyott két terrayon kb. 3 év alatt azóta motorola muzsikál itt is(bár már közel van a másfél év megint). -
Borg #3154 Akárcsak az én webstar-om. -
#3153 Igen nekem is motorola volt régebben, csak mikor bekötöttük a telefon-t akkor kihozták ezt a szar, ronda webstart
De egyébként tényleg semmi gond nincs vele, csak annyi hog bekötés óta eljátszotta ezt az internet kapcsolata jelenleg nem elérhető-t, de azt is 1 perc volt egoldani, csak megkellett erősítnei. Teljesen jó a célra. -
#3152 Hát nem tudom én nagyon meg vagyok vele elégedve FAINul müködik !!!! -
#3151 azok a régi szép idők... :) 2005-ben csak 3x nyertem. -
Dodo55 #3150 Nekem is Motorola van, semmi baj nem volt vele eddig. A többi modem is olyan, hogy lehet hálózati kártyára, és usb-re is csatlakoztatni, vagy csak a Motorolát lehet usbre is? -
#3149 nekem azzal semmi bajom, ellenben a terrayon fos volt -
Borg #3148 Pont hogy a motoroláhokra panaszkodnak többen. -
#3147 nincs vele egyáltalán semmi probléma... -
#3146 Gondolom telefonja is van. -
#3145 ja azzal sok a probléma !!! szolj az UPC-nek,hogy hozzanak cserére egy MOTOROLA SB-s modemet !!! -
#3144 webstar -
#3143 Hy milyen típusu a modemed?