22959
-
#3302 1. gép kikapcs
2. modem áramtalanít
3. vár 30 másodpercet
4. modem vissza
5. gép bekapcs
6. gép bebootol
7. örül a rendes sávnak :)
-
Rolesz #3301 Haragszom:)Mi van már klaszikusom van és már hárnegyed 1 és nincs meg még mindig a normál sávszélem most is max 30kb/s megy!Hogy van ez senki nem tudja mikor nyomják vissza? -
deicide #3300 a klaszikusnál viszont nem..:(( -
Rolesz #3299 Az normális hogy már fél 8 múlott és még semmi?Ugyanaz a lekorlátozott sebeség!Nektek mikor vált át?Nem tudjátok? -
Rolesz #3298 Miért van az hogy én még mindig le vagyok tiltva? -
Dodo55 #3297 Nekem sajnos úgy tűnik, hogy rendesen mér.
13 gigánál tartok. -
#3296 még most se mér nektek rendesen? -
#3295 nekem 31-et ír és én 50-et mértem:) -
CUCLI #3294 nekem most 27 gigát ír. valójában meg 50gigánál járok :) -
Cat #3293 eddig még sose értem el a korlátot :) -
#3292 persze, hogy igaz. Nekem chello plus (60GB korlát) van. Február 25-ig elértem a 90%-át, küldtek 2 levelet is. 26-án délután elkezdtem tölteni és folyamatosan jön le csomó minden. És már 80GB felett tartok, de nem korlátoztak :D -
#3291 gondolkozz már, ha gyorsabb lesz a sebességed hamarabb éred el a korlátot -
Cat #3290 sávot akarok, nem korlátemelést :) -
#3289 Szerintem meg igen legalábbis nekem light-tal az utolsó két nap töltöttem le közel 4 gigát igy lett 9giga letöltésem a hónapban a 5gigás korlát mellett. -
deicide #3288 ez sajnos nem igaz...(((( -
usa911 #3287 Köszi szépen !
-
#3286 ide? -
usa911 #3285 Hali !
Nem tudja valaki , hogy hova tünt a chellobay ? -
#3284 a számlázás az azt jelenti, amit én írtam. amire te gondoltál, azt nem így mondjuk magyarul. kis nyelvtant nem ártana tanulnod. -
AnonymouS #3283 Szerintetek már nem mér ebben a hónapban? Mert elég rég nem változott semmi és a korlátot épp most fogom átlépni ha mér :S -
N1 #3282 nah, a upcsek megint kihúztak egy kábelt vhonnan:] -
#3281 -
#3280 a light nem a letöltés célt szolgálja, hanem, hogy az embernek legyen valamennyi interNETelérése, ha tölteni akarsz, akkor ott a classic vagy a plus -
#3279 Torrentezni szoktam. Néztem ezt a chellos torrentet de nem igazán jött be. Inkább maradok az endless-nél. Ha meg túlléptem a korlátot akkor behozom melóhelyre a gépet itt aztán mehet e letöltés éjjel nappal. -
#3278 töltsél chello-stol
amikor a classicnak emelték a sávszélt emelték a limitetis -
#3277 Remélem a korlátot is emelni fogják vele mert azaz 5giga pillanatok alatt megvan. -
#3276 csak a lightnak fognak emelni, ha lesz emelés? :) -
#3275 rövidesen választ kapunk rá majd -
#3274 Hy All! Hallotam egy infot,hogy a Ligtnak emelni fogják a sávszélességét igaz ez??? vagy csak kacsa ! -
#3273 Mint ahogy irtad, meri a forglamadat, nem szamlazza.
Szamlazni mast szokas. Ha szamlazasrol beszelsz, akkor joggal hihetjuk, hogy te a havi elofizetest akartad elsinkofalni.
A sok jatek mellett nemi tudast is kene magadba szivnod :)
Visszaterve a "problemadra": neked van kitalalva a chello felhasznaloknak letrehozott DC++ ZeneszHUB. Chellosok egymas kozotti adatforgalmazasa nem szamit bele a havi limitbe. -
#3272 na ne mond! egyébként a kezeles.chello.hu "számláz" azaz méri a letöltési forgalmat. és télleg olyan hülyének nézel, hogy a mac address-t összekeverem a postai címemmel?
#3269: voltam CS-ben, most BF2 zöm ezen a néven -
#3271 a feltöltési korlát kijátszására gondolt -
#3270 Először is ezért szvsz ban-t fogsz kapni. Mondjuk sosem értettem az ilyen embereket: szerinted ha létezne is rá mód, akkor egy nyilvános fórumban megkérdezve erre választ fogsz kapni? Te hány éves vagy, már ne is haragudj :)
A másik dolog: kétlem, hogy ez működne. A számlázásnak semmi köze a MAC addresshez. Mindenképpen kapsz számlát, mert előfizettél a szolgáltatásra, ennek mégis miköze a MAC addresshez szerinted? Ha én X Y néven előfizetek egy évre, tudják ugye a címem, stb, akkor egy éven keresztül minimum fogok számlákat kapni. -
CUCLI #3269 olyan ismerős az aláírásod. melyik játékban volt ez? -
#3268 foglalkozik vki a számlázás kicselezésével? vagy tegyek is le erről? állítólag a macadress baszogatásával lehet elérni hogy ne számlázzon.
Gondolom ha egyszer lekorlátoztak, akkor arra már mód nincs hogy vissza"hekkeljem" vhogy. igaz ez elég lamer kérdés volt. Szóval ha vki ismerős a témában, vagy esetleg a fórumban azelőtt volt róla szó, kérem segítsen!
előre is köszi -
#3267 gyakorlatilag bármelyik jó:D -
#3266 ha tudnám nem kérdezném:)
sebességileg, meg tudja osztani mittudomén :)
vagy jó mindegyik hozzá? -
#3265 ööö
van olyan ami nemjó hozzá ? -
#3264 Ez a router jó a chello-hoz? -
#3263 na már megint mivan ezzel a szarral? :@@