22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    nem
  • Mo.Organ
    nem
  • Aspyrin
    és mikor lesz ingyen mindez?
  • Met
    min?
  • precision
    ööö lesz vmikor sávszélemelés, ha igen kinek fognak emelni és mennyit, és a korlát is nőni fog e or not? :)))
  • bertino
    megszűnt a korlát ? DDDDDDDDD::::::
  • Mo.Organ
    Ja, ezért szoktam itt sokszor mosolyogni amit egyesek írnak :)
  • Met
    upc-s vagy?
  • bertino
    nocsak, egy bennfentes ? ;)
  • Mo.Organ
    Köszi, az elöbbire meg azt hittem hogy kollégák vagyunk netán :)
  • bertino
    HWSW
  • Mo.Organ
    Melyiken? hwsw? merre található?
  • bertino
    és van olyan dolog is, amit nem tudok, itt is beégtem már párszor o_O
  • bertino
    ha tudnád mennyi info van pl hwsw fórumon...
  • bertino
    olvasni kell fórumot és információkat
  • Mo.Organ
    ja csak mert olyan jól tudsz mindent
  • bertino
    19 éves fejjel csakis :)
  • Mo.Organ
    Ott is dolgozol?
  • bertino
    jah, az ISDNes idők óta csakis chello
  • Mo.Organ
    te UPC-os vagy?
  • bertino
    lassan ott járunk, jah...
  • Mo.Organ
    Ha működik a számláló az a baj, ha nem akkor meg az?
  • bertino
    nem szűnt meg
  • CUCLI
    vagy csak drága klántársaim vérfaszlámák és hó végén lekorlátoznak? mert most pl nemis megy a csellós mérő. Pyrex valami infot pls :)
  • CUCLI
    most tényleg megszünt az adatforgalmi limit?
  • Met
    neked működik?
  • bertino
    sajnos nem hangzik hülyeségnek, mivel a dolog működik és nem 100ból 1nek alapon...
  • Met
    ezt ne nekem mond, így reklámozzák azt a progit azokkal beszélgess akik kitalálták

nem láttam, nem próbáltam és nem is érdekel mi az és én sem akarok csúnyát mondani!
  • PyRex
    Nem akarok csúnyát mondani, de ez egy irdatlan nagy fasság...
  • Met
    kering egy progi amiről azt híresztelik, hogy kikerüli a mérőt
    általában van egy ember akinek működik, a többi 99-nek meg nem:)
  • precision
    ez elég hülyeségnek hangzik
  • Skynet85
    van egy regisztrációs adatbázist átírom cucc ami elvileg kiiktatja a mérést:D
  • PyRex
    ??? :)))
  • Skynet85
    Bocsi srácok tudom, ha végig nézém az elég tetemes forumot biztos rálelnék, de ugy 10. oldalnál feladatam valaki betudná linkelni a regedit beállításokat baztató progit ami belenyúl a mérésbe?
  • Serpa
    UEFA Champions League internetes tartalmak a Chello előfizetőinek
  • Rolesz
    Mi van? Teljesen jó a billentyűzetem bár lehet kicsit megkopott, mert KB 0. 25sec alatt írtam be az előző szöveget! Még mindig nem jó a nett

De ha a helyesírásra gondolsz, tessék:

Még mindig nem jó most már tényleg az lesz hogy felhívom őket ilyen már nincs!És 32Gb töltöttem le olyan ideges vagyok hogy az már nem igaz de ez még mind semmi 2 hónapja kötötték be a nettet!Eddig a Tré-Offline volt!Úgy látszik ez is ugyanolyan xar!Már bocs akit ezzel megsértettem de szerintem így van!Na mind1!Aszem bemegyek az üzletbe is
  • StephenKing
    Szerintem vegyél egy új billentyűzetet is mert ezzel a mostanival valami nem stimmel
  • Rolesz
    Még mindig nem jó most már tényleg az lesz hogy felhivom őket ilyen már nincs!És 32Gb tölötötem le olyan ideges vagyok hogy az már nem igaz de ezmég mind semmi 2 hónapja kötöték be a netet!Eddig a Tré-Offline volt!Úgy látszik ez is ugyanolyan xar!Már bocs akit ezzel megsétettem de szerintem igy van!Na mind1!Aszem demegyek az üzletbe is
  • PyRex
    Hmm, hát elvileg ha ettől nem jó, akkor szerintem mindenképpen hívd fel őket.
    Amúgy jó esetben erre a procedúrára sincsen szükség, általában hónap első napjának első órájában visszaáll (legalábbis nálam, amikor korlátoztak, ez volt nagyrészt), vagy ha nem, akkor az alábbi folyamat szokott segíteni. Szóval szerintem telcsi az ügyfélszolgálatnak...
  • Rolesz
    Na megvolt!Kösz a segitséget de még mindig xar pedig már fél 2 múlott!Nálad mikor nyomták vissza?Vagy szólnom kéne Chello-soknak?