22959
-
#3907 hiába tiltakozol annyi lesz a benzin ára és kész, nem rajtunk múlik
hiába nem tetszik az embereknek hogy 12e -t kell fizetni egy negyed olyan lassu netért, amiért külföldön átlagban a feleannyit fizetik, nem fog változni a helyzet (az átlagbérekről nem is beszélve), ez sem rajtunk múlik
az meg hogy elégedetlenek vagyunk (nemcsak a upcvel) az szerintem nem jogtalan, még akkorsem ha te ennyire véded a céget...megértem hisz ott dolgozol, átjárt a cég-filozófia :)
amugy egyik szolgáltató se jobb mint a másik, sőt ezek összejátszanak, direkt nem csökkentenek, hanem kb egy árban árulják a csomagjaikat...holott feleannyiért is adhatnák... ha én egy külföldi netszolgáltató lennék nem sajnálnám kiépíteni itt a dolgokat és fillérekért árulnám a netet, a magyar szolgáltatók meg vagy csökkentenének ha életben akarnak maradni vagy mehetnének a levesbe -
#3906 Kár ilyen fa***kon vitatkozni, mivel az államokban 170ft a benzin és még nagyon sok minden olcsobb kint mint idehaza. De a barom magyar nem tiltakozik semmi ellen így hát a benzin ára 500 forint is lesz szépen csendben. Mi meg azt is némán nézzük majd. -
#3905 De szívemből szoltál szal én csak egyett érteni tudok veled!:) -
#3904 Várj mindjárt megkapod hogy akkor húzz ki külföldre:) -
#3903 Jó azért nem kell ez a marketing blabla, nekem is van a chello-nál ismerősöm, az egyik szolgáltatásunkat üzemeltető cég meg éppen most köt szerződést a chello-val. Elég nagy rálátásom van a dolgokra és ami itt megy az rohadtul nem boldogító. Majd ha nálunk is 24 / 8Mbit-es lesz a chello plusz és korlátlan, kb. a mostani áráért, majd akkor örülni fogok. Ugye van olyan ország, ahol ilyen netet szolgáltat a chello, ráadásul a fizetések sem olyanok, mint itt, ergo nagyságrendekkel kevesebbe kerül a net, mint nálunk. Nehogy már örüljek, hogy 2 évre aláírva 16 ezer forint / hó áron kapok 5 Mbit-et... lol, ez a nyugati országokban már szánalmasnak számít. Ráadásul ott a korlát - köszi...
Mindent egybevéve JÓ a chello, csak azért nem kéne túlmisztifikálni, mert ettől herótom van. Ja és chello előfizető vagyok vagy 6-7 éve...
"Ami a lényeg nézd meg a legelső számládat mennyit fizettél akkor a netért és mennyit most, és nézd meg akkor mennyi volt a letöltési sebességed és mennyi most."
GIGALOL! Te meg nézd meg az átlagfizetést az országban, nézd meg külföldön és nézd meg a chello árait és sebességeit (és a korlátokat is) itthon és külföldön. Kb. erről ennyit. -
#3902 Mennyit fizetnek nekem sokat, ott dolgozom. De ha kicsit is vennéd a fáradságot és visszaolvasnál akkor megsporolnál nekem egy csomo időt, és legalább tudnád is pontosan miért is írtam azt.
A második bekezdésedre reagálva meg csak annyit, hogy olvasd át az ÁSZF-t. Az azért is jól lenne mert sokat megtudnál belőle, ez egy olyasmi mint a használati utasítás.
Ami a lényeg nézd meg a legelső számládat mennyit fizettél akkor a netért és mennyit most, és nézd meg akkor mennyi volt a letöltési sebességed és mennyi most.
(A legutolsó fízetés emelés neked is csak egy szám jegyű volt, a főnöködnél mért nem verted a palávert hogy ez ló*sz?)
Aki meg a kicsit nem becsüli . . . . . .
-
Cat #3901 tény, de a beetetés jelleg ugyanaz. -
Tmac #3900 Csakhogy merevlemezért lehet hogy 1 évben egyszer fizetsz 4e-vel többet de itt 1évben 12*szer kell 4e-vel többet fizetni -
Cat #3899 ez olyan, mint merevlemezt venni: alig 2e fttal többért másfélszer akkora kapacitásut kapsz, 4e ft pluszért meg duplaakkorát. -
#3898 aki full legálisan használja a netet, levelezik, dolgozik, stb, megelégszik az olcsóbb, de lassabbal, hidd el, főleg ha idősebb -
#3897 Szép lenne a dolog. Végre a plus tényleg plusz lesz mint régen. 2x up mint a sima chello-é. -
Tmac #3896 És ugyan ez igaz light-ra is mert akkor inkább kicsit többet fizet az ember és 3* olyan gyors nete lesz. (ha a standard olyan 7500ft körül lesz) -
#3895 Az biztos. 2.5-től jobban néz ki a 3 Mbit, ha 2 ezer forint a különbség a standard és a classic között. Nem hiszem hogy sokan fogják azt mondani, hogy nekik elég a standard, ha egyszer látják, hogy valami 3x gyorsabb plusz kétezer forintért. -
Cat #3894 egyetértek, ez az emelés alig pár %-ot jelent, egyszerűen észrevehetetlen. -
#3893 pontosan. -
#3892 nem, ez a magyar mentalitás, amit te csinálsz baszod. ez az emelés kurvára lényegtelen, csak annyi az értelme, hogy jobben elkülönüljenek a csomagok, beférjen az új. meg persze kurva jól hangzik a reklámokban, hogy megint emeltük a sávszélességet. -
#3891 én újra szoktam indítani a modemet, akkor jolesz -
#3890 Hmm nem tom mennyit fizet neked a chello hogy ilyen agreszívan nyomod itt a kemény szöveget már nem azért, de itt minden nyugati áron van sőőőt, csak épp a szolgáltatás van a béka segge alatt, de az ember elnézi mert tényleg nincs jobb.
Volt olyan hét hogy 7 napból 4 napig használhatatlan volt a net erre a telefonos ,,néni" már mondja is hogy ooops gond van de üljél a seggeden oszt várjá még lesz vmi és az a baj hogy ez már nem egyedi eset lassan én is így leszek a számlával ,,opps gond van majd fizetek vmikor"
Bővítés ingyen, jah megnyitják a ,,csapot" picit jobban ezért jó hogy nem mondják hogy na akkor most duplázzuk a havidíjat is LOL!!! infrastruktúrában szinte alig van változás és azt nagyon is kibírják szal nem igazán hatott meg a szöveged... -
#3889 Ez a magyar mentalitás. Bár mi is történik az nem jó. Ló******t nektek nem bővítést. A bővítés ingyen van nem kell érte fizetni akkor meg most mi a baj?
Ha jobb, gyorsabb kell akkor azt fizesd meg, vagy költözz külföldre. -
CUCLI #3888 tökjó ,h alig jönnek be az oldalak. 3perce várok ph fórumra -
#3887 sztem most emeltek (vagy fejlesztettek.. ), mert régebben olyan 270 körül csordogált, azóta sikerült 330 at is elérnem. Classic. -
Tmac #3886 Ennek a standard-nek kb mennyi lesz a havidíja? Mert a reális kb 7500ft lenne -
#3885 ennyi ugyse lesz
de én nem a tábla szerinti értéket osztottam, mert nem tudtam... -
Dodo55 #3884 2560Kb/s = 320KB/s
3072Kb/s = 384KB/s -
#3883 hu amindenit, 312.5 kB/s helyett 375 kB/s fogok tudni letölteni. pont ez hiányzott -.-
ahelyett h a feltöltést emelnék meg 0.5 Mbittel, vagy netán a korlátot dupláznák meg (jaj, mit mondtam :c) -
#3882 értem, köszi -
#3881 99.99%ra tuti, belső info -
#3880 ez mennyire tuti? -
#3879 én megyek korlátlanra -
#3878 én télen néztem neten a nyugaton a light 1Mbit-es remélem nyugatosítanak -
#3877 jaja -
#3876 emelt lájt -
#3875 2500 osztva 8al= 312.5 kB
3000 osztva 8al= 375 kB -
#3874 kedves Chelloék majd felviszik a Light sávszélét, ha Pantel már elterjedt lesz az országban és rájön, hogy miujság -
#3873 most a classic mennyi 2.5M?
az mit jelent számilag? most ha jó helyről töltök akkor 300k körüli a sebesség
emelés után mennyi lesz? -
#3872 najó...
szept2tol:
light: marad
uj csomag: standard (1,5M/384k, 15gb forgalom)
classic: 3M/512k, korlat ugyanaz.
plus: 6M/1M, korlat ugyanaz. -
#3871 nem tudom mikor -
Dodo55 #3870 Mikor? Még a nyáron?
Vagy csak szeptemberben? -
#3869 emelés lesz... -
#3868 mire?