22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bakvarnyu
    bazszus de ne a sebességet emeljék már nem azzal van a probléma hanem szüntessék meg a kurva korlátozásukat mert ez így nevetséges.szopjak itt 5 napig 8 kval .
  • DjDano
    visszaolvastam, de szerintem válaszolni egyszerübb lenne nem?
  • Met
    vissza kellene olvasni
  • DjDano
    Ma olvatam az UPC magazinban, hogy újból lesz sebességnövelés a Chellonál, konkrétumot nem írtak az emelés időpontjáról és mértékéről... Ha valaki esetleg tudja ossze meg velünk :)
  • bertino
    te addig is legyél büszke a szánalmas korlátos NETedre, sajnos 1 évig még el kell viselned, hogy itt fogom a port
    de nem tékomos lesz a NET az is biztos, max azon a vonalon kapom a NETet :P
  • Mo.Organ
    Te még mindig itt vagy? Azt hittem már rég a Tö-Cöm boldogitod.
  • Mo.Organ
    CcccCCCCCCCCCCCCCCccccccCCCCCCC
  • bertino
    "el fogok már húzni ezektől a t-online- hoz ott van ugyanilyen áron korlátlan net."

ezt szajkózom 1 hónapja...

nekünk van ÚPéCé telefon, szerencsére jol megy
  • bakvarnyu
    mellesleg upc telefonja van valakinek? csak mert nálunk igen gyengén muzsikál
    az is, állandóan panaszkodnak, hogy nem tudnak elérni.. főleg ha közben töltök is le. elég gázos.
  • bakvarnyu
    látod pár hónapja amikor ugyanezt írtam még okoskodtál hogy meg tudod oldani mert van chellos bf2 server .meg a lófaszt engem is mindig lekorlatoznak es nem is tudok jatszani bf2-t. olyankor vissza a bf1942-höz annak elég. el fogok már húzni ezektől a t-online- hoz ott van ugyanilyen áron korlátlan net.
  • frikfrak
    Jó volt ez a hónap kb 15.-én elértem a 30 GB forgalmat jött is az email hogy most aztán le leszek korlátozva de nem történt semmi maradt a sebességem. Le is húztam vagy 100 GB -ot gyorsan (hálózaton kívülről) A mérő most 140 GB -on van és mér rendesen mindent. Tegnap sajna volt egy kis áramszünet a házban modem kikapcsolt majd újra bejelentkezett és a korlát életbe lépett. 2 hétig korlátlan volt a netem!! Nem tudom mi történt de jó volna még ilyen.
  • Munch
    256/64.
  • gaspy
    lekorlátozásnál mennyire lassit le a 2536/512-ről?(classic)
  • schrank
    huh köszike
  • bertino
    mit kell izgulni ?
    128/64 és kész
  • schrank
    remélem rosszul tudod
  • Munch
    Én wótam. Akkor már emeletek azon. Annó 512-vel 64/64-re lőtték le a netet. :/
  • schrank
    most kaptam az infót hogy 128/64-re leszek korlátozva melyik mondta hogy 64/64 -re
    úgyhogy kezdek is DVD iso-kat tölteni
  • Balumann
    ah megnyugodtam
  • Munch
    Azzal még jobban lehet, mint a korlátos-lighttal.
  • schrank
    amúgy ebben a pillanatban néztem a friss adatforgalmamat ami 4999MB ami nem túl jó hír az elkövetkezendő 3 napra
  • schrank
    256/128 nem ? a light-nál 64/64 akkor a klasszik nem lehet /56 mert /56 nincs is
  • Balumann
    256 az biztos elég, de a feltöltés...
  • Balumann
    és lekorlátozott chello classiccal? :/ (256/56?)
  • schrank
    kösz
  • Tmac
    szerintem nem, mert én cod2ni szoktam és ott lekorlátozva pl nem lehet (és úgy tudom hogy bf2-höz több sávszél kell mint cod2höz)
  • bertino
    ha a szakértelem ennyire szánalmas/töketlen/fatálisan hozzá nem értő ötleteket vet fel game közben, tényleg inkább pszt, nem ? oO
  • Mo.Organ
    Ja, játszál csak nyugodtan.
  • schrank
    köszike
  • Munch
    Elég szokott lenni a 64/64 kbit is.
  • schrank
    nnna játszható lesz még a battlefield 2 vagy sem kitudja lehet hogy igen de látatlanba nem merem kipróbálni még nem vagyok lekorlátolva csak még van 200MB-om aug. 30-ig
  • Aspyrin
    Komolytalan kérdés :)
  • schrank
    valaki meg tudná-e mondani hogy lekorlátozott chello light-tal lehet-e FPS-t játszani online vagy kevés lesz a sávszél ?
  • Ronny
    persze amíg nem lesznek sűrűbben telepítve a telefonközpontok addig csak igen keveseknek fog hozni előrelépést, de ha ez nem történik meg akkor a UPC sem fog túlságosan fölélőni, hiába van DOCSIS 3.
  • Ronny
    amire elér hozzánk a DOCSIS 3 addigra már valószínüleg elérhető lesz a VDSL2 is.
  • mozesapo
    ADSL2-n max 24Mbit amit kaphatsz. Többet nem.
  • Munch
    Ez történik akkor, ha az ember csak a gamerektől hallja a kifejezéseket. Packetloss, ping... eddig terjed a szakértelem.
  • Mo.Organ
    Nemrég itt irtak egy cikket az SG-én egy magyar helységről, ahol egészen a végpontig optikai kábel van kiépítve. Na ilyen is van már.
  • Mo.Organ
    Akkora hülyeséget írtál, hogy ezt már külön díjjazni kellene. Ember, ha valamiben nem vagy biztos inkább ne írd le.
  • bertino
    hát ADSL2őn bocsesz, már annál is többet kapnál, sajnos az még nem elterjedt :|

tény, hogy ADSLnél hátrány a telefonközpont, mert ugye minél távolabb van a user attól a központtól, ahova be van kötve , annál "silányabb" a sávszéle
    sajnos ez így van, el kell fogadni