22959
-
#4147 azert az mar nem rossz. így egy 700 megas film 1 óra alat lejön? -
#4146 8ker, 360-370 között, klasszik -
Cat #4145 ujraindítás megvolt, nálam is 350k, VIII ker. -
Stinh #4144 Nekem is 350k lett. Bp. XI. ker. Nehany napja aramszunet volt és azota sávkorláton voltam. Most nyomtam egy modem resetet és kicsit meglepődtem. :)
Up-ot még nem néztem meg.
-
#4143 Nekem 350 körül jön... TöbbiLYek? -
#4142 -
#4141 LOOL, mindenki kapcsolja ki a modemet + vissza, mert emeltek sávot :)
Nálam chello plus van és több, mint 700K-val töltök le és 112-120-szal fel... :) -
#4140 engem a korlát elenére sem korlátoltak ezek a korlátoltak -
#4139 össze-vissza mérnek aztán majd egyszer csak jön a levél a privacy policyrol vagy mi a gci.. 80 % meg mittudomen
persze a Tonlajn is ugyanolyan szemet ceg csak azok most kitalaltak ezt a korlatlan start plusszt.. nyilvan csak azer hogy ezzel is alategyenek a upcnek.
megy a konkurenciaharc ezerreel . no csak tapossak el egymast a gcibe -
#4138 Feloldották ma a korlátot. Hurrá.
A számlálóban a mai 4 gigám erre a hónapra került, úgyhogy "jól" jártam. :) -
#4137 Pörög a számláló, hol? Nem írom ide, hogy az ehavi forgalmam mennyi, mert még egyesek felhördülnek. De tippelni lehet. -
léthé #4136 AT-online az még korlátlan de hogy meddig??? -
léthé #4135 Bocs de basszák meg aUPC-sek.Eddig Balatonfüreden korlátlan volt az Internet.Eladták ezeknek a marháknak de szerintem A UPC kurhatja.Lessz T-online.Sajnálom mert jo volt a kábeles!! -
#4134 minden beleszámít öcsém, akármit csinálsz pörög a hülye számlálójuk
én a dumeter nevu programot használom meresre de azok ugyis egesz mast mernek
kozpontilag. -
léthé #4133 azt hiszem T-online jobb -
léthé #4132 köszi -
léthé #4131 OK hogy mérik de mi számit bele?? -
#4130 netlimiter
chello.hu van a mérő, e-mail címmel és jelszóval kell azonosítani magad -
léthé #4129 Vagy legalább abba tudna segitteni valaki hogy milyen progival lehetne lemérni a letöltést -
#4128 egyébként már nemvagyok lekorlátozva, pedig még augusztus van
jha a sebességet is emelték, gondolom a kettő összefüggésben van -
#4127 bele
adatforgalmat mérnek -
#4126 igen és nemcsak letöltést mérik, hanem a feltöltést is -
léthé #4125 BOCSI!!
Valaki feltudna világositani arrol,hogy mit jelent a UPC-CHELLO-nál hogy 30GB feletti letöltés mit jelent??Tudom miaz a 30GB,de azt hogy mérik??Példa:ha én vagy akárki Internettes játékot játszok?és szörfölök az is beleszámit??? -
#4124 ez egy érdekes gondolkodás mód először megveszed azután megkérdezed hogy tudod-e majd használni -
#4123 Meg tudod. -
#4122 Hali!
Vettem egy 4 portos USB HUBot, és az lenne a kérdésem, hogy meg tudom-e osztani vele a chellós internetemet? Van-e erre vmi lehetőség, vagy haggyam a fenébe?
Köszi! -
#4121 szerintem a legjobb arány 1:1 lenne :)) -
debug #4120 Ha mac cím változtatással a mérőt megállítom 1-1,5 napra, úgy is működik a dolog ha csak két mac címet váltogatok, vagy mindíg amikor letelik a 1,5 nap más címet kell megadni? -
Dodo55 #4119 Lightnál 4:1 a DL/UL arány. -
#4118 Nem fogják. A normális DL/UL arány 10:1, 8:1 amit használni szoktak. Még így is sok amit adnak. Majd ha a classic átlépi az 5Mbitet akkor fogják sztem emelni az Up-ot. -
#4117 a feltöltést is emelhetnék már... -
frikfrak #4116 Nem meghívásos alapon működik hanem ha törölték a nem aktív felhasználókat akkor lehet regelni. Hogy ez mikor van ki tudja. -
debug #4115 [email protected] -
debug #4114 Valaki esetleg nem tudna nekem küldeni Chellobay-re meghívót? nagyon megköszönném! -
ZsirosKenyer #4113 A sebességnövelésről annyit hogy most szeptemberben lesz állítólag esedékes, a chello classic csomag letöltési sebessége: 2.560 kbit/s 3.072 kbit/s-re emelkedik.
A feltöltési sebesség marad.
-
#4112 de nekem nem a bf2 zabáltameg a 5GB-ot -
#4111 Nekem korlátlan a chellom. Hogy hogyan, az már le lett írva párszor. -
#4110 persze, hogy egyszerűbb
ezért olvass vissza -
#4109 én szerencsés vagyok már jó ideje szarul mér a merő, bár nem nagyon élek vissza vele, minden hónapban 45-50 giga az adatforgalmam és jó ha 20-at mér :) -
kelkaposzta #4108 Mi már kaptunk upc-s prospektust amiben már a nővelt sávszélű netet reklámozzák =)