22959
-
CUCLI #4188 hátő asszem 3-4napig ment ez nálam. uccsó nap voltam már kurva ideg miatta és gondoltam felhívom júpíszit ,h miafaszvanmár de utánna már jólment. szal nálam magától megoldódott. annó próbáltam modem,router restartot de azzal se javult meg szal ilyenekkel szerintem kár próbálkozni :S
1xcsak majdmegjavul... vagy hívd fel őket -
kelkaposzta #4187 Hmm, mint ha vki takarított volna xD -
:) #4186 cucli na pont ez van nálam is bakker.. úgy ahogy leirtad... sokáig xopatott a upc ? -
CUCLI #4185 nálam ez párhónapja volt kb. de amikor visszajött a net akkor minden lassú volt. aztán pár percre megint elment.. szal jóvolt nagyon xD -
#4184 több gigás ingyenes linux iso fájlok, ingyenes játék demo -k, amelyek már az 1 gigás méretet is meghaladják sok esetben, legális mp3 albumok vásárlás az interneten keresztül, ingyenes mozi előzetesek letöltése...stb.stb.stb.
warez nélkül is össze lehet hozni a 30 gigát, mindenféle szándékos törekedés nélkül, az ember csupán használja a netet...
persze a upc azzal magyarázkodik hogy kb az ügyfelek pár százaléka éri el a korlátot...ez szerintem azért van mert senki sem akar lekorlátozódni... a "csak-levelezek-meg-weboldalt-nézegetek" embereknek meg csinálhatna egy olcsó, gyors, max 5 gigás korláttal rendelkező csomagot, a classicnak meg pl felemelhetné...így mindenki jól járna, aki nem letöltős emberke az váltana egy olcsóbbra de megmaradna a sebessége
soha nem értettem ezeket a multikat...mind1. -
:) #4183 8 kerületben másoknak is szokott szarakodni a chello ?
elmegy a net néhe olyan fél percekre aztán visszajön a faszom kivan vele már kb 1 hete van igy nálam
-
#4182 "elegendő"
neked lehet, hogy elegendő... meg annak, aki azért fizeti a NETjét, hogy naponta felmásszon gyaloglócsetre, csetponthura és egyéb értelmi oldalakra
a light-ról nem is beszélve ugye ? ha tovább használja a user a sávszélt korlátoltan, fogja a kibeb@szott UPC és megszakítja meg tovább loss-olja a kapcsolatát, de a korlátot bertino idegesítésére és még az agyatlanok számára találták ki, ezaz Organ, SG-s pályafutásod csúcspontjád éled, ez megér egy csokit is, tényleg grat
remélem az eon továbbra is ki fog cseszni veled, meg a hozzád hasonló gyökerekkel, akik így b@sszák át az adófizető júzer fejét, hogy tetvesedne meg az a ... ^^^^^^^333
bocs srácok, csak olyan jól esett most leírni -.- -
#4181 Ezen nem akarok vitatkozni, mert rengeteg legális dolgot le lehet tölteni. Tudom, sok ember, akinek korlátlan kellene, az többnyire warezkodik.
Az aláírásomban látszik, hogy wow-ozom. Van egy oldal, ahol rengeteg video-t le lehet tölteni, amik között nem ritka az 5-600 MB-os alkotás. És ez csak egy a sok közül. Nem adok sok időt neki és Magyarországon is beindul a fizetős film letöltés. -
#4180 orrba szájba én sem szoktam tölteni és a 100GB-ot sem erre értettem okvetlenül, ott a korlátmentességre akartam ezzel felhívni a figyelmet -
#4179 30Gb havi adatforgalom legális törvényes letöltésre szerintem elegendő. Ha meg valaki illegális letöltéssel kacérkodik, az az ő baja. Gondolok itt filmek töltésére. Ezeknek az embereknek persze hogy korlátlan kellene. -
#4178 Igen? Akkor most már elárulhatnád, hogy miért van korlát. Te most szépen megcáfoltad azt, ami miatt be lett vezetve a korlát. -
#4177 Korlát csak az agyatlanoknak találták ki, és Bertino idegesítésére persze -
#4176 Kábelen nincs korlát és nincs telítetség sem. Vannak olyan mérőeszközök amit csak mi látunk és azon tudjuk nyomon követni a hálózat kihasználtságát. Ha egy bizonyos értéket ez elér akkor egy plusz egység kerül beépítésre. A korlátozás meg egy lerágot csont. Csak itt egyes emberek majd kibuknak agyilag "persze ha van ilyen nekik" ha ezt meghalják. Kérek bárkit mesélje már el nekem mi a f*szt lehet évekik tölteni le annyi adatot. Vagy itt valak netán Videótékát üzemeltet?
-
#4175 Mert benőtt a fejem lágya, és nem töltök le orrba-szájba mindent? -
#4174 "a korlát a színvonalnak. meg ugye amíg el lehet ilyet is adni, minek szedje le a korlátot? :)"
hát nem sokan ellenkeznek a korlát ellen, ugy tűnik kell a népnek
legalábbis itt SGn :) -
#4173 az csak a technológiának.
a korlát a színvonalnak. meg ugye amíg el lehet ilyet is adni, minek szedje le a korlátot? :) -
#4172 ugy tűnik ez is a technológiának és Mo. NET szolgáltatási színvonalának tudható be, épp mint a korlát... -
#4171 hát ezaz, ez így egyszerűen kiszúrás a vevőkkel szemben :S -
#4170 Amúgy meg: nem örülnék, ha a haverom, aki 1 kilóméterrel közelebb lakik a központhoz, ugyanennyi pénzért nem 6-7, hanem 10-11 megabitet kap. Na EZ a szemétség... -
#4169 Nekem most is 6 megám van, minek ehhez adsl? :)
"mellesleg sok ismerősöm még csak nem is hallott chello korlátozásról, egyszerűen nem korlátol a chello, gond nélkül töltenek 40GB+"
ezt mondom, engem sem :D -
#4168 netán nem örülnél 6-7 megabitnek se ? -
#4167 jó
vegyük azt, hogy kell a korlát és a sávszélemelés is, különben mire buknának a vevők, ha nem arra, hogy "ennyi és ennyi emeléssel, ilyen idejű hűségszerződéssel" eddig és eddig csak ennyibe kerül! Jól mutat a reklámban.
De legalább megcsinálnák azt az átkozott mérőt...
mellesleg sok ismerősöm még csak nem is hallott chello korlátozásról, egyszerűen nem korlátol a chello, gond nélkül töltenek 40GB+
ez pozitív mértékben betudható annak, hogy lényegében a chello is vmilyen szinten korlátlan internetelérést biztosít. Negatív mértékben pedig betudható annak, hogy pocsék az erre kifejlesztett rendszer, tehát fogalmam sincs így minek alkalmazni ha csak a júzerek egy részét tudják befogni... -
#4166 Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a chello mai technikai fejlettségével kb. egy kattintással lehetne 30 megabites netet varázsolni a chello-soknak :) -
#4164 Na persze, olvasd csak el, hogy hol lesz 24 mbites sebességed... Úgy szeretem az ilyeneket, a levegőbe dobálóznak a számokkal. A 24 az az elméleti maximum, ami a központoktól kb. néhány 100m sugarú körben érhető el. Aki mondjuk 2km-re lakik onnan, az meg örüljön, ha 6-7 megabittel tölt majd... -
#4163 Ja, a központ tőszomszédságában.
Én is szivesen igénybe venném, de ahol lakom, nem elérhető. -
#4162 Tehát csak a "korlát mentesség" az ADSL előnye, igaz?
Vannak (jó)páran, akiknek nem lényeges mennyit tudnak letölteni, csak az, hogy ami kell, az gyorsan lejöjjön.
Vannak, akiknek nem lényeges, hogy gyorsabban jöjjön le, de ami lejön az legyen 6 raklapnyi DVD mennyiség.
kinek a pap, ne vegye magára :)
Azért engem is érdekel, mikor akar sávszélt emelni a T, illetve meddig lesz "korlát" mentes.
ps: Egyet értsetek meg. A kábeles netnél _kell_ a korlát. Ha nincs, akkor belassítják egymást az eszetlenül töltők és akkor azért van anyázás. A technológia miatt szükséges rossz. Nagy fejlesztések árán lehetne korlátmentes, de akkor meg az előfizetői árak lennének az égben. -
#4161 adsl 2+ 24mbites letöltés 768 up, ennyit a gyorsaságról !!! -
#4160 Én szinte mindig 80 felett töltök korlát nélkül, szal' ennyit erről :) Ráadásul hozzáteszem, hogy a 6Mbit-et ha lekorlátozzák, az is 600kbit marad még, ami bőven elég akár még letöltésre is. Ráadásul simán kicselezhető a korlát, akkor most miről beszélünk? :)
Nekem fontosabb, hogy ahhoz, amit le akarok tölteni, minél előbb hozzájussak.
A chello egyébként az összes országban, ahol jelen van, mindenhol gyorsabb az aktuális távközlési szolgáltatóknál. Tehát a chello itt is mindig gyorsabb lesz, mint a T-online (ugyanannyi pénzért), ráadásul üzleti előfizetésem van a chello-nál 6 megabitre 16 ezerért. Mutass nekem még egy szolgáltatót, ahol ilyen sebességet adnak cégeknek ennyiért...
A korlát meg egy olyan dolog, hogy előbb-utóbb vagy emelik, vagy eltörlik szvsz... -
#4159 mi a helyzet a konkurenciával ? még te kérdezed ? :)
ember, a konkurencia alapból korlát nélkül üzemel, ez jusson el az agyadig ;)
másrészt meg te is jol tudod, hogy lépni fognak ők is, legfeljebb nem most, hát majd később
100x fontosabb, hogy havi 100GB-hoz juthatok hozzá, vagy csak havi 60/30/15/5-höz, arrol nem is beszélve, hogy a mérő se normális, tehát legalább azt rendbetenné az anyacég, de nem, erre se képes
mi a jobb a usernek ? hogy mi hamarabb elérje a korlátot, vagy korlát nélkül használhassa NET elérését ? mert ez az emelés se szól másról lényegében
neked mi a jobb ? ha havonta 10 napot "nincs" eon, vagy ha az összes napon "korlátmentesen" üzemel ?
ennyit a konkurenciáról, meg az ilyesféle hangulatkeltésekről... -
CUCLI #4158 nálam 350. nekem a lefele eddig is jó volt. az uppot emelhették volna legalább 768ra :( -
#4157 Na mi a helyzet a konkurenciánál? -
#4156 na azért -
#4155 Ezt most én nem kioktatásból írtam, félreértés ne essék. Hanem pont amiatt, hogy tényleg 20 perc (sem) kell ahhoz, hogy egy 700MB-os cucc lent legyen.
peace! -
#4154 én is tudok számolni csak a hasamra ütöttem de nem hiszem hogy az én 3 perces tévedésem az ő 3-szoros idő előrejelzéséhez képest sok lenne -
#4153 700MB = 716800 Kbyte
Ha 700 Kbyte / sec töltök, akkor az pontosan 1024 másodperc, ami alig több, mint 17 perc :) -
#4152 Nem az a durva... Hanem az, hogy hajnali 2 óta töltök le és fel (mégcsak nem is full sávszélességgel!) és eddig lejött 22,5GB !!! Fel pedig 1,5GB, de az most limitálva is van :) -
#4151 700MB-os film eddig is lejött 45-50 perc alatt classic-kal a 700K-val szvsz 20 perc körül le kell jönnie egy korongnak -
deicide #4150 a Nyóc az nagy..ha azt vesszük itt Blaha mentén is a Kerio szerint ~360-368 köröül ketyeg!
Ebbe a kurva Szeptemberbe lesz szop@s menj csak el a boltba!
De ezt legalább "megcsinálták" -
Dodo55 #4149 Székesfehérvár, Classic, 360 körül -
#4148 XIII.ker ma reggeltol atlag 355k [fol-le ingadozik] meres: 0mb
[tehat minden faszanyos:)]