22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • :)
    hát bazzeg ha engem nem enged be akkor te bármit cisnálhatsz téged se fog:)
  • robotnyk
    ezt véssük kőbe.
  • bertino
    mondd az e-mail-ed és jelszavad, megcsinálom helyetted
    bazzeg engem nem enged be:(
  • nyamiag #4224
    én be tudok lépni
    vki próbálja már meg pls hogy betud-e ide lépni a chellos accával, mert már af aszom kivan hogy engem neme enged be... http://prov.chello.hu
    nálam van gáz vagy senkinek se megy ??? vkit esztelje már le pls
  • bertino
    te is szépen kiraktad a korlátról a közszemlédet, szal szvsz nemtom ki mit gondol rólad meg a cégről :(

mellesleg áruld el mi a baj a képpel: bekötés után rossz a NET, bárhol megtörténhet millio+1 okból, nem is első eset lenne ;)
  • Mo.Organ
    Bejössz kötsz egy szerzödést. Ajándékba kapsz két hónapot. Kimennek, instalálnak és kész. Onnantol kezdve azt csinálsz amit akarsz, a lófaszt sem érdekel bent hogy te mit csinálsz éppen a neten. Ennyi. Nem kell a logikázni semmin.
  • schrank
    ez nem hülyeség a játékoknál a server keresők üresek voltak ha ftp-ről akartam lehúzni valamit akkor meg azt írta ki "kapcsolat hivatkozási hiba..." vagy mi a ...szom ahogy letelt az ingyenes július augusztus szeptembertől ment minden mint a zsííír
  • Mo.Organ
    Ekkora faszságot még életemben nem olvastam. Hát ezt kirakom közszemlére.
  • schrank
    ha valamilyen akcóba vetted akkor ilyen is egy-két hónapig én is anno 2 hónap ingyen akcóba vettem de az első két hónapban csak webezni lehetett rajta nuku ftp nuku online game pedig a sávszél az megvolt webről töltve de a többi le volt korlátolva vagy mi
  • remfarkas
    Mi a fenének vesz meg a upc egy területet ha nem tudja szolgáltatni a stabil internetet????? Nem igaz hogy nincs nap amikor jó lenne végig...
  • Mo.Organ
    Pedig csak ott lehet a gond, nézd át mégegyszer.
  • Tmac
    Nekem is ez van és nem tudnak semmi mondeni KIHANGSÚLYOZOM a biztonsági szint és a sütik törlése SZART NEM ÉR, akkor sem jó...
    nem tok új hálókártyát beregizni ezért:(
    hali.. nézzétek meg pls hogy ti betudtok-e menni az adatmódositási helyre mert engem nem enged be :( azt irja hogy nem yó a nevem vagy a kódom.. ugyanakkor beenged a forgalomszámlálóhoz.. pls vki tesztelje le hogy nálam van-e gáz, vagy náluk itt a cimük
    http://prov.chello.hu
  • Munch
    Az nem lehet egyébként, hogy mostantól chello-chello közt is mér a számláló?
    Van 1 gigám és csak chellostol töltöttem. És kb. pont ennyit. :-/
  • Met
    akkor mégsem úgy kerültél terítékre, hogy "bemmenk upc-hez kikérik a legtöbb forgalmat generáló ember infoját" ?
    (nem kötöszködni akarok)
  • Skynet85
    Én voltam ebben a szituban kegyetlenűl nem érdekel hogy Te mit hiszel és mit nem,de ha van egy jóakaród aki bedobja a neved a közösbe és máris egy szép skoda kombi hátsó ülésésn találod magad sajna ez ne fikció és jah ilyen ürüggyel az egész országot be lehetne kasznizini hogy miért nem? egyszerű a válasz ennyire még ők se ,,bátrak"...
  • remfarkas
    És miért van az hogy ilyen fos ez a chello? Arra nincs törvény hogy a nap 10%-nál több ideig kéne meglennie a bérelt sávszélességnek?
  • precision
    szimpla paranoia, ne félj, az egész világon tudják hogy a userek warezolnak
    az ilyen jogvédő cégek általában a cégekre, meg a pénzért áruló userekre/szerverekre szállnak rá
  • nyamiag #4207
    ahahahahah, ezt még talán te se gondolod komolyan :|
  • bakvarnyu
    megnézném azért a rendőr kölykének a cd gyűjteményét is
    bassz ilyen alapon mehet az egész ország a dutyiba
  • Skynet85
    Bizonyítéknak elég, ha vmelyik dc-hubon megtalálják az ip-d ez már a házkutáshoz is elég sőt jobbat mondok haverom haverját úgy kapták el hogy ép havernál gépezett és megtaláltak nála egy dvd-t és már huztak is át hozzá kutatni vmi közvetlen bizonyíték ürügyén... sajnos fel kell ébredni csipkerózsika álomból akkor van igazada ha van pénzed egy jólmenő ügyvédre bár még akkor sem mindíg.

Mikor vallomást voltam tenni a rendős a pofámba röhögött és elmodta burkoltan hogy ők úgy értelmezik a törvényt ahogy ők szeretnék, ha nem tetszik lehet menni a showhivatalba.
  • schrank
    ébredjél már fel ez nem a columbo úgy megkeverik a szart hogy arról kódulsz
  • Dodo55
    "Megint más az amúgy is szorult helyzetben lévő országnak ettől jobb bevételi lehetősgé nem is kell, bemmenk upc-hez kikérik a legtöbb forgalmat generáló ember infoját, rögtönöznek egy házkutatást a szerencsétlen kiskorú házában, majd bilincsbe verve elrángatják, a szülök meg fiztehetik a huzós lovét érted valódi bünözőt el kell kapni ruházni eteni kell a börtönben, nem biznisz DE EZ AZ sajnos...]"

Ez kissé törvényellenes:
    -Csak akkor adhatja ki a UPC az adataidat, ha bizonyítékuk van ellened.
    -Csak akkor mehetnek ki házkutatni, ha bizonyítékuk van ellened, és a bíróság kérte a házkutatást.
  • Skynet85
    OFF[Háááát neeeeemm már bocs a bíroságon, a számítástechnikában igazán jártas biróurnak a ,,szakértő" véleménye számít. Aki szintén a végletekig jártas a témába és így ők ketten az uccsó forintot is kisajtolják belőled.

Megint más az amúgy is szorult helyzetben lévő országnak ettől jobb bevételi lehetősgé nem is kell, bemmenk upc-hez kikérik a legtöbb forgalmat generáló ember infoját, rögtönöznek egy házkutatást a szerencsétlen kiskorú házában, majd bilincsbe verve elrángatják, a szülök meg fiztehetik a huzós lovét érted valódi bünözőt el kell kapni ruházni eteni kell a börtönben, nem biznisz DE EZ AZ sajnos...]
  • mozesapo
    Az ASVA bekaphatja, amit mond úgyse számít, a bíróságon a törvény számít betűről, betűre.
  • remfarkas
    Úgy tűnik igaz amit mondanak.. a vszprémi upc-sek magas ívből lesajnálják a felhasználókat... éljen az információ kora!!!!
  • remfarkas
    Ez egy xxxx!!! Mér adta el a Merill.....
  • remfarkas
    Mármint az akármilyen korlát... de ez még mindegy is lenne ha a kifizetett sebességgel jönne a net és stabilan.
  • remfarkas
    Ja, és a korláthoz: net tv, net rádió... opensource cuccok: jéé, mind legálisan letölthető hatalmas adatmennyiség. Aki még a 20. sz-ban él annak talán elég, de sokan sztem a 22.-ik felé tartanak. Nevetséges.
  • remfarkas
    Nekünk is csellónk lett Almádiban és szívás az egész.. nem tom átmeneti-e de folyamatosan szakad és az ideő 60%-ában az elérhető sebesség kb 5-10KB/sec. És ezért többet is kell fizetni mint az adsl-ért o.O vki magyarázza már meg.
  • PyRex
    Azért kis kiegészítés a 30GB korláthoz.
    NEM IGAZ, hogy ha csak legális dolgokra használod, akkor elegendő, marhára nem.
    Pláne akkor nem, ha a chello által régebben előkelően hangoztatott streaming tartalmakra koncentrálsz.
    Példának okáért: nekünk van egy internetes rádiónk, de ugye a szerverünk NEM a chello-nál van, tehát chello-n kívüli forgalomnak minősül, ha egy chello-s minket hallgat, ergo méri neki a számláló.
    Namost nézzük a ma már abszolút nem csúcsminőségnek mondható 128 kilobit-es streaming csatornákat.
    Tegyük fel, hogy valakinél éjjel-nappal ez megy (megteheti ugye, miért ne tehetné? NEM illegális!)

128kbit x 60 másodperc x 60 perc x 24 óra = 11059200 kilobit = 1382400 kbyte = 1350MB = 1,31GB

Minden akkor értendő, ha SEMMI mást nem csinál, egy weboldalt nem nézett meg és ugye a felfelé adatforgalma abszolút 0 - ami nem létezik. Tehát a valóságban ennél jóval nagyobb adatmennyiség jön ki.

Naponta 1,31GB?? Szorozzuk már meg egy átlagos hónap 30 napjával ezt...

Ugye látható, hogy mindösszesen egy 128kbit-es netrádió folyamatos hallgatása SEM fér bele a korlátba. NEVETSÉGES! És hogy miért? Mert pl. nálunk olykor 256kbit-es stream-ek is vannak... Azt még fél hónapig se tudnád hallgatni, tehát napi 12 óra "rádiózás" sem férne bele, tehát a chello plus-osok nem tehetik meg, hogy pl. jobb minőségű streaming rádiókat hallgatnak folyamatosan - 15000 - 17000 forintért NEM tehetik meg! Holott a leggagyibb ADSL kapcsolatot ha alapul veszem - ott megtehetem.

Ja és a net televízióról még nem is beszéltem ugye... Szóval azt ne mondjuk már, hogy a 30GB-ba belefér mindenki, aki nem warezol. Kb. 150GB-ba férne bele mindenki, aki nem warezol...

Na ezt cáfolja meg valami chello-s!
  • Skynet85
    Az a baj hog0y amit a törvény mond és amit az asva gondol az 2 külön álló fogalom és mivel, az asva szerint már az is büncselekmény ha te letöltesz egy filmet ami után nem fizetsz jogdíjat akkor kattan a bilincs, ez sajnos nem mese nálam már volt házkutatás igaz mákomra nálam nem találtak semmit, ,,örangyalom" szolt hogy razzia lesz, de haveréktól elvittek mindent és ő tényleg csak saját felhasználásra töltött most fizet is majd pár millát..
  • mozesapo
    Na, elnéztem, melyikre is válaszoltál.

Honnan jött? Hogy látom nap, mint nap mostanában.
    A webstaros dolog, meg nézd meg a modem oldalát, onnan.
  • mozesapo
    Már nem is tudod mit írsz. 4179 hsz., amit írtál. LOL. Szedjél Cavintont! :-)
  • Mo.Organ
    Ez most honnan is jött?
  • mozesapo
    A max amit bírna pl. a webstar modem - 40Mbit/s down és 10Mbit/s up, csak ehhez azért hálózatot kéne fejleszteni, rendesen. Jó hogy már tele van optikázva egész BP. De a BP-vidék kapcsolat, még mindig inkább bérelt sávszélen rohangászik. Meg a BP-i hálózaton is fejleszteni kéne ehhez.
  • mozesapo
    A filmek letöltése saját használatra nem illegális, olvass utána.