22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PíszLávJuniti
    Ehhez kell modem reset?
    Mert nálam nem jelentkezett még az újitás.
  • Met
    nemtudom de nálam nincs ilyen probléma
  • remfarkas
    Ez a upc akkor is sux.. alig van nap hogy nem szakad percenként, vagy hogy megvan a névleges sebesség fél napnál tovább... Külföldön ilyet nem lehet csinálni a felhasználókkal. És nem Németországról vagy az USA-ról beszélek... hanem nálunk "elmaradottabb" országokról
  • Mo.Organ
    Látom törölték a beírásom. Úgy látom még csak valaki magára vette?
  • Munch
    Na nincs.
  • STFU
    na van vmi tuti mukodo dolog arra hogy ne merje az adatforgalmam a chello merokeje? 2progit probaltam nem mukodnek ...
  • bakvarnyu
    bzmeg 3.6 Giganal jarok pedig semmit se csinaltam csak jatszottam a Bf2-vel
    na jo szedtem le vagy 4 lemezt de az is csak 500 mega korul volt .
  • Munch
    Há' én most áldom az ipfiltert, meg magamat hogy nem váltottam adsl-re. :D
  • schrank
    nem látod hogy nem én csináltam
    csak mondom beteszem az olyanok végett minta bertino akik állandóan azzal jönnek hogy adsl-adsl mert az korlátlan muter meg fizeti a teló előfizut azt akkor nem baj ha duplája mint a chello de legalább annyit tölt amennyit sohasem hallgat néz játszi csak jó menőzni hogy ennyit meg annyit töltöttem
  • Munch
    Ezen meddig gondolkoztál?
  • bertino
    grat neked :S
  • Aspyrin
    Tisztelt Előfizetőnk!

Talán már Ön is felfigyelt rá a chello használata során, hogy - a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelve - a chello classic és chello plus maximális letöltési sebességét változatlan áron, automatikusan megnöveltük!

• bertino
    én nem hívtam fel őket
    azt csak a legvégső esetben teszem mindig
    hanem megpróbáltam IEben és ott ment.
  • Tmac
    De megoldották nálad vagy nem mert ha nálad nem akkor szerintem nálam sem tudnak mit csinálni, bár ki tudja?
  • bertino
    ha felhívja az ember ennek a köcsög cégnek az üfsz-ét telefonon (az ő számlájukra persze) megoldják a problémát talán...
  • Lyan Kyj
    NEMSZÓLTAM!!
  • Lyan Kyj
    Megtudná vki mondani megtudom-e nézni a havi adatforgalmamat?
    Mert vagy sokat töltök, vagy nemtom, de elértem ismét a korlátot...13 nap alatt..hm.
  • Tmac
    És ez ellen tudtál valamit tenni? (pl új jelszó kérése vagy stb)
  • bertino
    na, most, hogy végre megkaptam gépet, mondom visszaregelem hálókártyát...
    hát FF alatt engem se engedett be :@@@@@@@@
    kipróbáltam és IE-be műxött, de majdnem elküldtem telefonon chellot oda, ahova ti is tudjátok
  • Mo.Organ
    Nem tudom nem pesti vagyok. Bármi előfordulhat. Valami egység meghibásodhatott szerintem. De tanulni sosem árt.
  • CUCLI
    énis kihasználtam (tanultam), de akkoris kellett volna a net... :[
  • Mighty
    Elhiszem, hogy idegesítő tud lenni egy ilyen (pláne vasárnap), de úgy gondolom, hogy próbálták megcsinálni. Jelek szerint sikerült is. Hibák az élet minden területén előfordulnak. Van, amit hamar, és van, amit később tudnak megcsinálni.

Én pl. ilyenkor (is) szoktam elővenni könyvet, filmet vagy offline játékot.
  • CUCLI
    tegnap kb délután 6kor megdöglött ez a mocsok és ma reggel 8:30kor még nemvolt net. mostmár hálistennek van. ilyenkor amúgy mivan Mo.Organ? mármint mi a bánatos lófaszt csinálnak ilyenkor a csellós jómunkásemberek?
    9ker amúgy -.-
  • Aspyrin
    grat
  • schrank
    aki hívja őket az fasz menjen be személyesen azt jóvan
  • bertino
    "a korlát értelme"

Na, Organ mit mondasz neki ?
    hívja a üfsz-t ? a ti számlátokra ?

...
  • Kurzweiler
    Mitöl van az hogy a chello light (veszprémben) fizikailag lehettlen adatfrogalmat produkál (ugy 5 giga 3 ora alatt :S:S) amikor én max csak olvasgatok, esetleg mégcsak a városban sem agyok és a modemem ki van huzva... és ilyen miatt már 2x korlátoztak!!! szar a modem? vagy mi? szar a csello? vagy inkább mind kettö?
  • remfarkas
    Mintha nem jeleznénk.. de fosnak ránk.
  • StephenKing
    Nálam is ez a gond már hónapok óta ha meglesz e megoldás akkor megoszthatnád velünk.
  • schrank
    nálad kockábbak nem tudtak mit kezdeni a problémával ha csak ennyi baja lett volna nem lett volna baj
  • Mighty
    Ott a pont!

remfarkas:
    Ha nem jelzed, hogy nálad valami nem jó, akkor így mitől javulna meg? Tudod, néma gyereknek...
  • bertino
    ilyen akármilyen DSL vonalon is előfordulhat, akűrhol
    hívjad őket és nyomatékosan mondd nekik a prolémádat, talán foglalkoznak veled

ha nem látják, hogy igazán szükséged van rá, nem is fognak segíteni és ez szinte mindenre igaz :(
  • remfarkas
    Nekem nem az van hogy ftp nem megy vagy mittomén... Nem lehet netezni!! Elmegy teljesen, vagy jön valami 3 kb/seccel, szal a chello és a upc egy nagy fos.. kár hogy nincs más lehetőség erre.. úgy cseszik át az emberek fejét ahogy akarják.
  • Met
    nekem sem elérhető
  • precision
    Hm, nem elérhető a forgalommérő webhely, vagy csak én kapom ezt? ->

"Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/1.3.23 Server at kezeles.chello.hu Port 80"
  • Met
    a játékok server keresőjében ákattintottál a search gombra, az ftp klienst meg kiengedted a tűzfalon
  • Tmac
    ezt én sem értem, hogy ott meg miért jó.
  • :)
    jajaja holnap az lesz...... felhivom ezeket.. az a érdekes hogy a forgalmi adatomnál elfogadja a mélcimem meg a jelszavam, csak itt nem
  • schrank
    mivel magyaráznád az általam említett hiba spontán semmissé válását
  • bertino
    egyébként fel is hívhatod júpíszít, ahol kézségesen segítenek neked

20 perc várakozás után csúcsforgalom idején