22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    jaj én is bocs 4 nap alatt
  • schrank
    te beszélsz aki 9GB-ot fórumozik egy hónap alatt
  • Met
    add nekik vissza a modemet pár napra és kiderül, hogy akkor is van e forgalom
  • Aspyrin
    Néha használsz írásjeleket is vagy csak találjuk ki mire gondolsz?
  • schrank
    vana upc-nek olyan net szolgáltatása ami nem kábeles mert érdekelne milyen net alternatívákra lehetne előfizetni kültelki területeken nem fontos hogy UPC-s legyen
  • bertino
    de nyomatékosítsd, hogy a tied viszont rossz, ha ugy van, ahogy mondod!
    kurvára lényeges, hogy a kibaszottul jol megoldott számlálójukkal mért forgalom jo-e a te mérődön, vagy szar az övékén, mert kurvára nem mind1...
  • Gyufaa
    Sajna már elejétől fogva rajtuk lógok! Már benn voltam személyesen is de mindig leráznak, hogy a modem jó és az ő adatforgalom mérőjük is pontos.
  • bertino
    akkor a helyedben rámozdulnék üfsz-en a témára, ugyanis ezt ugy hivják: szívás,
    tarthatatlan állapot

csak lássák rajtad, hogy télleg zavar és télleg felkurja az agyadat az egész és azonnal csinálják meg :)
  • bertino
    jövő hónapot lessed majd, ezt hagyd a csudába
    minnyá vége ugyis
  • bertino
    még akár az is lehetett
    űa a lényeg uaz: nem ő használta a NETet (már ha tényleg így volt)
  • FtranX
    én inkább valami spamküldő féregre tippelnék.
  • FtranX
    Azt lehetségesnek tartom, hogy az volt, mint pár éve haveromnál. Szarul működött a chelloja és pár telefonálgatás, adatbediktálás után kiderült, hogy a nála lévő modem egy másik fehasználóhoz volt beregisztrálva az ország másik végében.
  • bertino
    MAC clone-ozás esete foroghat fenn inkább
    báár... hát nem tudom, mert a dolog nem egyszerű

de ha ez télleg így is volt, grat a UPCnek
    ennyi erővel számlát se volt köteles fizetni omg xDDD
  • Aspyrin
    Én csak tátiztam amikor mesélte de tény, hogy a gépéhez nem nyúlt az otthonában senki amikor ezek a dolgok megtörténtek.
  • FtranX
    Ez érdekes, mert a chello-nál a hálón való azonosítás nem felh.név/jelszó, hanem a hálókártya és a modem MAC-címe alapján történik. Ezt legfeljebb a modem ellopásával (és a hálókártya MAC klónozásával) lehet kijátszani.
  • Aspyrin
    De majdnem :) Főnökömmel történt meg ugyanez a szitu. Napokig nem tudott netezni csak időszakosan, felhívta az ügyfsz-ot ahol közölték vele, hogy valaki más használja a felhasználónevét/jelszavát..
    Ahogy én elképzelem nem nehéz megoldani ;-)
  • FtranX
    hát nem éppen! :))
  • Aspyrin
    Tudok te nagyon korlátolt :) Ha valaki megszerzi a csellós felhasználó neved/jelszavad könnyedén "lophatja" a neted.
  • Aspyrin
  • Aspyrin
    "De ijet is csak egy IQ harcos ir be mint te!"
    Talán így:
    De ilyet is csak egy iq harcos ír be mint te!
    Ennyit a harcokról ;-)
  • Aspyrin
    Hülyébb vagy mint a magyar átlag :)
  • schrank
    ne okoskázzá lámi nem nekem nem jó a netem hanem neked
  • Gyufaa
    Erre akkor is csak ugyan az a válaszom okoska!!! A UPC tehet róla mivel az operátornak kellene biztositania, hogy az internetemhez más ne férhessen nem pedig nekem!!!
  • schrank
    látod látod ez a rosszabbik eset amikor a villanyt is lopják
  • precision
    google
  • Gyufaa
    Cak nemtom hogyan lophatná mikor a modem a szobámban van és a géppel együtt áramtalanítva van! Erre adhatnál egy ésszerű magyarázatot okoska! Max a UPC-nél tudnák lopni de nekik meg minek? Vagy szerinted nem????????
  • Pyotr
    köszi mindenkinek ,akkor addig böjt:/
  • Gyufaa
    Hali! Honnan tuom leszedni azt a DU Meter-t?
  • precision
    előző hónapban nekem hónap utsó v. utsó előtti napján oldották fel
  • Mo.Organ
    következő hó eleje
  • Pyotr
    helló!
    bocs a lámulásért de mikor oldják fel a lekorlátozásokat?
    tárgyhó utolsó napján v. következő hónap elején?
  • FtranX
    rakj fel inkább egy DU Meter-t. Az napra, hétre, hónapra, évre pontosan megadja, hogy mekkora volt az adatforgalmad.
  • schrank
    attól hogy valaki "lopja" a netedet nem a UPC tehet
  • Gyufaa
    Valaki tudja,hogyan lehet naplózni a netlimiterrel?
    Ha megosztaná velem megköszönném! Mert már szeretném ráhúzni a vizes lepedőt a KÖCSÖG UPC-re !!!
  • Gyufaa
    Hali All!! Ezzel a k..va UPC-vel küzdök két hónapja! Nem is használom a netet és mindig lebutitják! Irhatok nekik bár mit, meg hivhatom is őket szarnak a fejemre meg mindig leráznak hülyeségekkel, hogy inditsa ujra a modemeeeet, telepitse ujra a rendszeeeert s.t.b! Benn voltam személyesen is de onnan is kiraktak, hogy márpedig az ő adatforgalom mérőjük zsiir és nem mutat fars adatot! Egy szónak is száz a vége! Megtettem mindent amit mondtak, ujraraktam a rendszert is, új virusirtó miegymás és akkor is szart sem értem el vele! Ugyan úgy pörög a számláló! A múlt hónapi rekordom! 6.-án lebutitották a netet és hó végére 95 gb-ot könyvelhettem el!! :-D Ez röhely! És még mindig szarnak a fejemre! Feltettem a netlimitert és érdekes módon az sem mutat akkora adatforgalmat mint az ő mérőjük!
  • Munch
    http://kezeles.chello.hu
  • do2
    valaki pls irja be a cimet ahol megtom nézni a forgalmi adatomat.. sajna elfelejtettem thx
  • bertino
    valami nem ?
    miért nem akkor szólalsz fel, mikor tudsz is valamit felmutatni ?

én csak a disznós marhaságot töröltettem(nézd meg moderátor topicban), ugyhogy stfu...
  • Balumann
    Uh én most 370 -el töltök (chello classic) :// Újraindítottam a modemet egyébként.
  • Readingman
    Ez mind szép!
    Csak ha a sebességet emelnek, akkor a max tölthető adatmennyiség (pl. Chello classicnál ez a limit 30GB) hamarabb pörög le.
    Logikus lenne tehát ezesetben a limitet is megemelni.

Ha viszont mindkettőt emelik, akkor arányosan növelni kell a szolgáltatás díját is.