22959
-
#4322 jaj én is bocs 4 nap alatt -
#4321 te beszélsz aki 9GB-ot fórumozik egy hónap alatt -
#4316 add nekik vissza a modemet pár napra és kiderül, hogy akkor is van e forgalom -
Aspyrin #4315 Néha használsz írásjeleket is vagy csak találjuk ki mire gondolsz? -
#4314 vana upc-nek olyan net szolgáltatása ami nem kábeles mert érdekelne milyen net alternatívákra lehetne előfizetni kültelki területeken nem fontos hogy UPC-s legyen -
#4313 de nyomatékosítsd, hogy a tied viszont rossz, ha ugy van, ahogy mondod!
kurvára lényeges, hogy a kibaszottul jol megoldott számlálójukkal mért forgalom jo-e a te mérődön, vagy szar az övékén, mert kurvára nem mind1... -
Gyufaa #4312 Sajna már elejétől fogva rajtuk lógok! Már benn voltam személyesen is de mindig leráznak, hogy a modem jó és az ő adatforgalom mérőjük is pontos. -
#4311 akkor a helyedben rámozdulnék üfsz-en a témára, ugyanis ezt ugy hivják: szívás,
tarthatatlan állapot
csak lássák rajtad, hogy télleg zavar és télleg felkurja az agyadat az egész és azonnal csinálják meg :) -
#4308 jövő hónapot lessed majd, ezt hagyd a csudába
minnyá vége ugyis -
#4306 még akár az is lehetett
űa a lényeg uaz: nem ő használta a NETet (már ha tényleg így volt) -
#4305 én inkább valami spamküldő féregre tippelnék. -
#4304 Azt lehetségesnek tartom, hogy az volt, mint pár éve haveromnál. Szarul működött a chelloja és pár telefonálgatás, adatbediktálás után kiderült, hogy a nála lévő modem egy másik fehasználóhoz volt beregisztrálva az ország másik végében. -
#4303 MAC clone-ozás esete foroghat fenn inkább
báár... hát nem tudom, mert a dolog nem egyszerű
de ha ez télleg így is volt, grat a UPCnek
ennyi erővel számlát se volt köteles fizetni omg xDDD -
Aspyrin #4302 Én csak tátiztam amikor mesélte de tény, hogy a gépéhez nem nyúlt az otthonában senki amikor ezek a dolgok megtörténtek. -
#4301 Ez érdekes, mert a chello-nál a hálón való azonosítás nem felh.név/jelszó, hanem a hálókártya és a modem MAC-címe alapján történik. Ezt legfeljebb a modem ellopásával (és a hálókártya MAC klónozásával) lehet kijátszani. -
Aspyrin #4300 De majdnem :) Főnökömmel történt meg ugyanez a szitu. Napokig nem tudott netezni csak időszakosan, felhívta az ügyfsz-ot ahol közölték vele, hogy valaki más használja a felhasználónevét/jelszavát..
Ahogy én elképzelem nem nehéz megoldani ;-) -
#4299 hát nem éppen! :)) -
Aspyrin #4298 Tudok te nagyon korlátolt :) Ha valaki megszerzi a csellós felhasználó neved/jelszavad könnyedén "lophatja" a neted. -
Aspyrin #4297 -
Aspyrin #4294 "De ijet is csak egy IQ harcos ir be mint te!"
Talán így:
De ilyet is csak egy iq harcos ír be mint te!
Ennyit a harcokról ;-) -
Aspyrin #4289 Hülyébb vagy mint a magyar átlag :) -
#4288 ne okoskázzá lámi nem nekem nem jó a netem hanem neked -
Gyufaa #4287 Erre akkor is csak ugyan az a válaszom okoska!!! A UPC tehet róla mivel az operátornak kellene biztositania, hogy az internetemhez más ne férhessen nem pedig nekem!!! -
#4286 látod látod ez a rosszabbik eset amikor a villanyt is lopják
-
#4285 google -
Gyufaa #4284 Cak nemtom hogyan lophatná mikor a modem a szobámban van és a géppel együtt áramtalanítva van! Erre adhatnál egy ésszerű magyarázatot okoska! Max a UPC-nél tudnák lopni de nekik meg minek? Vagy szerinted nem???????? -
#4283 köszi mindenkinek ,akkor addig böjt:/ -
Gyufaa #4282 Hali! Honnan tuom leszedni azt a DU Meter-t? -
#4281 előző hónapban nekem hónap utsó v. utsó előtti napján oldották fel -
#4280 következő hó eleje -
#4279 helló!
bocs a lámulásért de mikor oldják fel a lekorlátozásokat?
tárgyhó utolsó napján v. következő hónap elején? -
#4278 rakj fel inkább egy DU Meter-t. Az napra, hétre, hónapra, évre pontosan megadja, hogy mekkora volt az adatforgalmad. -
#4277 attól hogy valaki "lopja" a netedet nem a UPC tehet -
Gyufaa #4276 Valaki tudja,hogyan lehet naplózni a netlimiterrel?
Ha megosztaná velem megköszönném! Mert már szeretném ráhúzni a vizes lepedőt a KÖCSÖG UPC-re !!! -
Gyufaa #4275 Hali All!! Ezzel a k..va UPC-vel küzdök két hónapja! Nem is használom a netet és mindig lebutitják! Irhatok nekik bár mit, meg hivhatom is őket szarnak a fejemre meg mindig leráznak hülyeségekkel, hogy inditsa ujra a modemeeeet, telepitse ujra a rendszeeeert s.t.b! Benn voltam személyesen is de onnan is kiraktak, hogy márpedig az ő adatforgalom mérőjük zsiir és nem mutat fars adatot! Egy szónak is száz a vége! Megtettem mindent amit mondtak, ujraraktam a rendszert is, új virusirtó miegymás és akkor is szart sem értem el vele! Ugyan úgy pörög a számláló! A múlt hónapi rekordom! 6.-án lebutitották a netet és hó végére 95 gb-ot könyvelhettem el!! :-D Ez röhely! És még mindig szarnak a fejemre! Feltettem a netlimitert és érdekes módon az sem mutat akkora adatforgalmat mint az ő mérőjük!
-
#4274 http://kezeles.chello.hu -
do2 #4273 valaki pls irja be a cimet ahol megtom nézni a forgalmi adatomat.. sajna elfelejtettem thx
-
#4272 valami nem ?
miért nem akkor szólalsz fel, mikor tudsz is valamit felmutatni ?
én csak a disznós marhaságot töröltettem(nézd meg moderátor topicban), ugyhogy stfu... -
#4271 Uh én most 370 -el töltök (chello classic) :// Újraindítottam a modemet egyébként. -
#4270 Ez mind szép!
Csak ha a sebességet emelnek, akkor a max tölthető adatmennyiség (pl. Chello classicnál ez a limit 30GB) hamarabb pörög le.
Logikus lenne tehát ezesetben a limitet is megemelni.
Ha viszont mindkettőt emelik, akkor arányosan növelni kell a szolgáltatás díját is.