22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    kérj tanácsot PyRex mestertől ő itt a nagy chello-átbaszó hekker
  • Golyo69
    hát lekorlátoztak :(:(:(
  • Mo.Organ
    Ez így van, mert köztudott hogy én mekkora ......
  • CUCLI
    :DDDD
  • schrank
    most nem kell elszállni magadtól mert mindjárt szólok Morgennek aki kettőt kattint és nem hogy le leszel korlátozva de se víz se villany nem lesz az egész megyében B+
  • PyRex
    Tegnap küldtek emailt, hogy le vagyok korlátozva... Azóta is 700K-val töltök lefelé folyamatosan, csácselló :)
  • remfarkas
    a harmadik szó "nem" törölve :)
  • remfarkas
    És ezt nem megmagyarázzák az embernek hogy újra kell regisztrálni a modemet? ^^ Remélem mert a főnök nemigen ért ehhez asszem. Megosztott mappáinkról azt hitte éppen aktuális letöltések...
  • Gyufaa
  • STFU
    ha Mo.- csak 70% lenne akkor fellepnek a vilag elso 10 legtobb eredeti szoftvert vasarlo orszaga koze :D meg szerencse hogy itt mi tiszta lelkiismerettel mehetunk ma aludni :D
  • Mo.Organ
    igen
  • Gyufaa
    Ez így igaz! Csak ha már az illegális szoftverekről beszélünk a számítógépet használó emberkék 70%-a ill szoftvert használ! ( Na persze én neeeeeemmmmm!!)
  • Golyo69
    köszi :d próbálkozok :d
  • Gyufaa
    Az ő szálálójuk hibásan mért!! A csávó is egy kicsit ledöbbent az adatok hallatán!
  • bertino
    meglehet, nem tul valószínű már
  • Golyo69
    ha most ma 26.ikán 28960 mb nál járok és tullépem akkor lekorlátoznak erre a 3-4 napra ??
  • Mo.Organ
    amig újra nem regisztrálod, ha eddig nem történt volna meg.
  • remfarkas
    Na, ma cseréltek modemet.. a 3 megabites net jelenleg 0 és 40 kb/sec sebesség között van, sajna inkább a nullán mint felette. Kíváncsi vagyok, ez meddig lesz így...
  • bertino
    mondjuk, hogy minden helyen vannak normális és normálatlan emberek ?
  • STFU
    eszembejutott hogy tudnak gondolkodni! es ha ilyet tennenek vasarloktol szabaditanak meg magukat elek ugyesen de a vevonek mindig igaza van! csak akkor minek van meg ez a korlat?
  • STFU
    helyukben azert kimentem volna megnezni gyari windows-on origi netlimiter!? mi ez a sok masolt cd?! ocsi orulhetsz hogy nem mi jelentuk fel na gyorsan adj egy 10est +2honap lassitva!!
  • bakvarnyu
    akkor mostmár beismerheted, hogy valóban 90 gigát húztál le
  • Met
    azt nem mondták mi volt a baj?
  • Gyufaa
    Siiiikeeeeeerrrrrr!!!!! Ebben a minutumban hívtak a UPC-től!!!! Oldották a korlátomat!!!! És még jóváírást is kapok !! Juppiiiiiii
  • Gyufaa
    Úgy néz ki sikerült dűlőre jutnom a UPC-vel! Tegnap irtam nekik a netlimiter naplózási adatairól és a gyerek is kicsit meghülve hallgatta. Ma elküldöm nekik a naplót és ÁLLÍTÓLAG hét végén már ismét élvezhetem a netem adta sebességet! :-D és még jóváírást is kapok valamicskét! :-) De, hogy ennyit kelljen velük szarozni! Hmmm
  • Gyufaa
    Melyik területre gondolsz pontosan? Vivanetnél próbáltad már?
  • bakvarnyu
    megint korlátoztak bront essen beléjük ; vasárnap délután ütött be a krach
  • schrank
    neked upc-s haverod van ezt még is hogy gondoltad
  • bertino
    navárj csak, inkább felhivom UPCs havert, az ő szavának jobban hiszek :P
  • bertino
    egyébként meddig érvényes ez az akció ?
    (néztem UPC honlapot, de erről nem találtam semmit)
  • schrank
    nnnna most akkor milyen internetet lehetne beköttetni tatabánya külterületeire akinél van upc direct nnna nem mint ha ez számítana valamit
  • bertino
    megint csak a böfögés, lassan télleg leirod magad itt
    mondjuk a chello-t már sikerült, nem lenne ujdonság

még a végén vmi használhatót és értelemszerűt is le fogsz írni
  • Mo.Organ
    Schrank: Mondtam már hogy "árral szemben ne evezz" nagy a sodrás
  • Mo.Organ
    Ezt most rossz embernek mondtad. Én segítek rajtad ha h***e vagy.
  • Mo.Organ
    Ja neked meg el is felejtettem mondani, hogy ha akarsz szolgáltatót váltani akkor most jelezd mert felbontjuk a szerződésedet gond nélkül. Semmi károd nem lesz.

A számlálot meg nincs kedvem leírni. ennyi!
  • bertino
    egyértelműen megint megszólaltál, mintha mondanál vmit, de ismét csak a böfögés, semmi olyasmi, ami bármennyire is előrevinné a dolgot :)

na kedves okostojás két szakmával a zsebedben, mondd el szépen miért mutat neki mást a mérő, mint nektek

hajrá, itt az idő, hogy mutass valamit, mondjuk ideje volna már az üres védekezés helyett, mert kurva unalmas, ahogy véded ezt a szánalmas céget
    hajrá, mondd meg mit csinál rosszul
    azon kívül, hogy a mérőt ő csak nézni tudja, nem tudom miről beszélsz ?!
  • Mo.Organ
    Én csak azt nem értem mikor valakinek hibája van és szidja a UPC-t, majd kiderül, hogy mégis csak ő volt a balfasz akkor azt itt miért nem irja le? Akkor inkább csak kussol a sok kis
  • Aspyrin
    Túl sokat káromkodsz, ráadásul állandóan a férfiak nemi szervét emlegeted. Gondolom a gyerekkori emlékek törnek rád a nagypapival
  • Aspyrin
    Lol, mekkora répafej vagy :)
    "áramtalanítsa ki a modemet ...." Ez már röhely! :-D=röhej
    Az bizony, jó nagyokat kacaghatnak rajtad ha ilyen korrektül fogalamazod meg a leveleid.
    Btw ha személyeskedni akarsz legalább nekem címezd s nem utolsó sroban a nevem sem ártana megtanulnod ;-)

• bertino
    biztos foglalkozik, mégis egy "elég nagy" méretű cég