22959
-
#4408 melyikek is a chello-sok chelos IP-k meg mi a ...szom az a hardwired -
CUCLI #4407 használj ip filtert! énmost úgy torrentezek ,h csellóstól töltök fel/le. az adatmérő 32megát mért eddig(hardwiredről lekapott videók:P). amúgymeg lassan 4gigánál tartok :D -
#4406 ez ha nem számol adatforgalmat akkor engem is érdekel -
wrob007 #4405 VALAKI SEGÍTSEN A CHELLOBAY TORRENTEL kapcsolatban !!!!!
PLEASE !!!!! -
wrob007 #4403 Hello mindenkinek.
Volna egy problémám a chellobay nevű torrentes oldallal.
Hol lehet regisztrálni ??? Mert ilyet nem találtam a honlapjukon.
KÉREK mindenkit aki tudja, hogy működik ez a dolog az irjon valami infot.
Előre is köszönöm.
Robi. -
#4402 ^^ Néha bírom egyesek tanácsait... "másban keresd a hibát" ... Nos egész az átállásig működött minden, most meg semelyik se. Csak egy info hiányzott, mégpedig mi az a "más", de ez valami misztifikált dolog lehet, rá se kérdezek. -
#4401 lol -
#4400 nekem három éve amikor legelőször fizettem elő az első két ajándék ingyenes hónapban volt ez a problémám ami a grátisz időtartam után spontán helyreállt de nem hogy nem tudtam ftpzni az általad említett hiba üzenettel de játszani se tudtam nem látta a játék a szervereket -
#4399 Jó azért, aki 300GB-okat töltöget havonta, annak lehet, hogy én is a körmére néznék pár hónap után, de sok szolgáltató azóta hirdeti pofátlanul korlátlannak a netjét, amióta volt a T-Online botrány... -
#4398 másban keresd sztem a hibát, mert én simán tudok kapcsolódni a tárhelyemhez -
#4397 Okés.. és akkor miért ad kapcsolathívási hibát átállás óta? o.O -
Aspyrin #4396 Hogyne lehetne :) -
#4395 Hm.. chelloval nem lehet ftp-zni? Azzal tölteném fel tárhelyemre a cucco és kapcsolathívási hibát ad.. Ha nem lehet akkor elég ratyi, ha meg én nem tudok valamit, setétísetek fel -
#4394 valóban???
nekik sem volt beleirva a szerződésbe :)
(mielött félre értenétek, egyiket se védeni akarom) -
#4393 bazz...tényleg feloldották :D
-
#4392 ez bejött,tényleg feloldották -
#4391 Bocs, de kit érdekel a T-Online? Számos más (ADSL) szolgáltató van, aki VALÓBAN korlátlan netet ad... -
#4390 én is csak a realitás nagymértékű különbsége miatt áldom őket, biztos velük is van sok baj... -
#4389 több mint 200 giga volt az én ugy emlekszek.
de attol meg egy mocsok ceg az is
mint az osszes multi -
#4388 kösz megprobaljuk -
CUCLI #4387 majd próbálkozok. kössz az infót -
#4386 Ma oldják fel este a korlátot v. hajnalban. 23 h után érdemes próbálkozni a modemresettel. -
#4385 nekem se műxik, no para
nem én irtam :o) -
CUCLI #4384 nem müxik :o) -
#4383 nézd meg az adat mennyiségét egy nap (#4368). arra irtam. -
#4382 mit nem értesz ?
ma van a feloldás napja, vagyis ha elméletileg reseteled a modemet, akkor visszakapod a sávszéledet, legalábbis ezt írta -
CUCLI #4381 valaki #4374/75? -
#4380 egeh, havi 100 GB vagy több letöltés esetén...
franc se töltene annyit, de 30/15/5gigánál... nevetséges az összehasonlítás is... -
#4379 egy bizonyos mennyiségnél a t-online nem korlátoz, hanem szerződést bont, és kábelt "vág". örökre, nem hó végéig. -
#4378 ha idáig nem korlátoztak akkor már nem is fognak? -
#4377 easyrider, ilyesmi bajaim voltak/vannak nekem is, csak én más szempontból közelítettem meg dolgot -
#4376 25-én kaptam az emailt.... Elvileg hónap utolsó napján éjfélig le kéne hogy korlátozva legyek :)
Nyugi, a többi hónap nekem sem ilyen light-os, csak nem akarok villogni feleslegesen... -
CUCLI #4375 feloldás napja? -
#4374 Már nem is korlátoznak le. Ma van a feloldás napja, ebben a hónapban.
Elég gyengén tolod a plussal. Látnád az én forgalmamat. -
Gyufaa #4373 -
#4372 Tudom, hogy neked kötelességed már csak a munkád miatt is védeni a chello-t, de azért azt ne feledjük el, hogy milyen gerinctelenség volt egyszer csak bevezetni a forgalomkorlátot, aztán még hónapokig (sőt azóta is) korlátlanként hirdetni a szolgáltatást. Persze korlátlan, csak 10-ed akkora sebességen. Azt persze nem írják oda. Meg ez mekkora szánalom már, hogy "nézzen TV-t az inertenen", aztán ha kiszámolnám, hogy egy átlagos streaming tartalom, ha napi 5-6 órát nézném, mennyi adatforgalmat generálna, meglepődnék - szerintem a chello marketingesei is... -
#4371 Azért kedves kötekedő chello-s barátom, mert az már nemtom hány éve történt.. Onnantól mindig csak meghosszabbítottam, mert egyelőre sajnos nincs más alternatíva. De ne aggódj: ahogy elérhető lesz VALÓBAN gyorsabb ADSL, azonnal hagyom a francba a chello-t. -
#4370 Amikor szerződést kötöttél erre mért nem gondoltál? -
#4369 akkor igazán mesélhetnél :) -
#4368 Nem vagyok mester, de nem hagyom, hogy havi 16 rugóért ne töltögethessek már kedmevre annyit, amennyit akarok. Pusztán a munkám elvégzéséhez SEM elég a 60GB (különböző streaming tartalmakkal is foglalkozik a cégünk), úgyhogy nekem ne jöjjön a chello azzal, hogy azért korlátoznak, mert tuti illegális cuccot töltök le-fől, mert nem igaz. Ennyit erről, ja és ha már itt tartunk:
CHELL-LOL :)
(A levél a lekorlátozásról 3 napja jött - LOOL)