22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    melyikek is a chello-sok chelos IP-k meg mi a ...szom az a hardwired
  • CUCLI
    használj ip filtert! énmost úgy torrentezek ,h csellóstól töltök fel/le. az adatmérő 32megát mért eddig(hardwiredről lekapott videók:P). amúgymeg lassan 4gigánál tartok :D
  • schrank
    ez ha nem számol adatforgalmat akkor engem is érdekel
  • wrob007
    VALAKI SEGÍTSEN A CHELLOBAY TORRENTEL kapcsolatban !!!!!

PLEASE !!!!!
  • wrob007
    Hello mindenkinek.

Volna egy problémám a chellobay nevű torrentes oldallal.
    Hol lehet regisztrálni ??? Mert ilyet nem találtam a honlapjukon.
    KÉREK mindenkit aki tudja, hogy működik ez a dolog az irjon valami infot.

Előre is köszönöm.

Robi.
  • remfarkas
    ^^ Néha bírom egyesek tanácsait... "másban keresd a hibát" ... Nos egész az átállásig működött minden, most meg semelyik se. Csak egy info hiányzott, mégpedig mi az a "más", de ez valami misztifikált dolog lehet, rá se kérdezek.
  • bertino
    lol
  • schrank
    nekem három éve amikor legelőször fizettem elő az első két ajándék ingyenes hónapban volt ez a problémám ami a grátisz időtartam után spontán helyreállt de nem hogy nem tudtam ftpzni az általad említett hiba üzenettel de játszani se tudtam nem látta a játék a szervereket
  • PyRex
    Jó azért, aki 300GB-okat töltöget havonta, annak lehet, hogy én is a körmére néznék pár hónap után, de sok szolgáltató azóta hirdeti pofátlanul korlátlannak a netjét, amióta volt a T-Online botrány...
  • bertino
    másban keresd sztem a hibát, mert én simán tudok kapcsolódni a tárhelyemhez
  • remfarkas
    Okés.. és akkor miért ad kapcsolathívási hibát átállás óta? o.O
  • Aspyrin
    Hogyne lehetne :)
  • remfarkas
    Hm.. chelloval nem lehet ftp-zni? Azzal tölteném fel tárhelyemre a cucco és kapcsolathívási hibát ad.. Ha nem lehet akkor elég ratyi, ha meg én nem tudok valamit, setétísetek fel
  • Yan
    valóban???
    nekik sem volt beleirva a szerződésbe :)

(mielött félre értenétek, egyiket se védeni akarom)
  • Golyo69
    bazz...tényleg feloldották :D
  • bakvarnyu
    ez bejött,tényleg feloldották
  • PyRex
    Bocs, de kit érdekel a T-Online? Számos más (ADSL) szolgáltató van, aki VALÓBAN korlátlan netet ad...
  • bertino
    én is csak a realitás nagymértékű különbsége miatt áldom őket, biztos velük is van sok baj...
  • bakvarnyu
    több mint 200 giga volt az én ugy emlekszek.
    de attol meg egy mocsok ceg az is
    mint az osszes multi
  • bakvarnyu
    kösz megprobaljuk
  • CUCLI
    majd próbálkozok. kössz az infót
  • mozesapo
    Ma oldják fel este a korlátot v. hajnalban. 23 h után érdemes próbálkozni a modemresettel.
  • bertino
    nekem se műxik, no para

nem én irtam :o)
  • CUCLI
    nem müxik :o)
  • Yan
    nézd meg az adat mennyiségét egy nap (#4368). arra irtam.
  • bertino
    mit nem értesz ?
    ma van a feloldás napja, vagyis ha elméletileg reseteled a modemet, akkor visszakapod a sávszéledet, legalábbis ezt írta
  • CUCLI
    valaki #4374/75?
  • bertino
    egeh, havi 100 GB vagy több letöltés esetén...
    franc se töltene annyit, de 30/15/5gigánál... nevetséges az összehasonlítás is...
  • Yan
    egy bizonyos mennyiségnél a t-online nem korlátoz, hanem szerződést bont, és kábelt "vág". örökre, nem hó végéig.
  • Met
    ha idáig nem korlátoztak akkor már nem is fognak?
  • bertino
    easyrider, ilyesmi bajaim voltak/vannak nekem is, csak én más szempontból közelítettem meg dolgot
  • PyRex
    25-én kaptam az emailt.... Elvileg hónap utolsó napján éjfélig le kéne hogy korlátozva legyek :)
    Nyugi, a többi hónap nekem sem ilyen light-os, csak nem akarok villogni feleslegesen...
  • CUCLI
    feloldás napja?
  • mozesapo
    Már nem is korlátoznak le. Ma van a feloldás napja, ebben a hónapban.
    Elég gyengén tolod a plussal. Látnád az én forgalmamat.
  • Gyufaa
  • PyRex
    Tudom, hogy neked kötelességed már csak a munkád miatt is védeni a chello-t, de azért azt ne feledjük el, hogy milyen gerinctelenség volt egyszer csak bevezetni a forgalomkorlátot, aztán még hónapokig (sőt azóta is) korlátlanként hirdetni a szolgáltatást. Persze korlátlan, csak 10-ed akkora sebességen. Azt persze nem írják oda. Meg ez mekkora szánalom már, hogy "nézzen TV-t az inertenen", aztán ha kiszámolnám, hogy egy átlagos streaming tartalom, ha napi 5-6 órát nézném, mennyi adatforgalmat generálna, meglepődnék - szerintem a chello marketingesei is...
  • PyRex
    Azért kedves kötekedő chello-s barátom, mert az már nemtom hány éve történt.. Onnantól mindig csak meghosszabbítottam, mert egyelőre sajnos nincs más alternatíva. De ne aggódj: ahogy elérhető lesz VALÓBAN gyorsabb ADSL, azonnal hagyom a francba a chello-t.
  • Mo.Organ
    Amikor szerződést kötöttél erre mért nem gondoltál?
  • precision
    akkor igazán mesélhetnél :)
  • PyRex
    Nem vagyok mester, de nem hagyom, hogy havi 16 rugóért ne töltögethessek már kedmevre annyit, amennyit akarok. Pusztán a munkám elvégzéséhez SEM elég a 60GB (különböző streaming tartalmakkal is foglalkozik a cégünk), úgyhogy nekem ne jöjjön a chello azzal, hogy azért korlátoznak, mert tuti illegális cuccot töltök le-fől, mert nem igaz. Ennyit erről, ja és ha már itt tartunk:

CHELL-LOL :)

(A levél a lekorlátozásról 3 napja jött - LOOL)