22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    Igen téged is megillet. Mondjuk 1.5M fizetés, egy Jó AJAX csapat, meg egy faxa Joint.
  • jajlis
    De ha nem , akkor léptem én is, a szolgáltatással megvagyok elégedve,csak a korláttal nem,sorry de ez van 60 euroért engem is megillet az ami egy hollandot.
  • Mo.Organ
    Ausztria, Belgium, Csehország, Lengyelország, Svédország, Norvégia...
    és szerintem ahogy nézem mindenhol verseny képes a chello. Csak az elnevezések érdekesek, valahol a Classic a light és fordítva. Na meg ez az Easy ez is egy érdekes csomag
  • NeoMaN
    Hát azért ez kellene nekünk is:

Rogers Canada:
    Extreme
    6144/800 kbps
    47 CAN (31 EUR)
    Limit: 100 GB
  • jajlis
    Biztos lesz változás, nagyon sok fele ezt hallom, akkor valami alapja csak van, muszály lépni mert a T-com most nagyon odatett, és ez jó mindenkinek.
  • Mo.Organ
    Kanadában és Angliában kicsit szívás a feltöltés de azt leszarom. Nem torrentezek
  • Tigristank
    Legalább a románokat megelőzzük.
  • NeoMaN
    Chello csoomagok a különböző országokban.
    Ez alapján szoptuk.
    Nem lesz itt Hollandia...
    :(

• Tigristank
    Támogatom! :)
  • scs17
    én biztos nem...
  • NeoMaN
    :)
    100gigás korlátot, és minimum 5M/1M-et a népnek!
  • Alien!
    classic-kal....mostanában azé elég pontosan lekorlátoztak...
  • jajlis
    Sziasztok,annyit szeretnék hozzászolni hogy igen szeretném hogy eltöröljék a korlátot, mert más szolgáltató, ennyi pénzért nem korlátoz, akkor a UPC se tegye.Bizakodó vagyok talán most lesz változás, ha nem akkor 4 év után elbúcsúzom tőlük.
  • Mo.Organ
    Már a hónap közepén rinyálna. Ha meg véletlen eltörölnék a teljes korlátot akkor is panaszkodnának csak másért.
  • Met
    van rá egy 100-asom, hogy ha bevezetnék a 100 giga korlátot 2 héten belül menne itt a rinya, hogy jaja mindjárt hóvége és már 99 gigánál tartok
  • scs17
    annyi nekem is elég lenne
  • Scooby87
    szerény véleményem szerint 100Giga már elegendő...
  • schrank
    light-tal ? mert ha most a classicnál jársz így az nem nagy szám alabból a kis csomagosokat szopatják
  • Alien!
    Egyenlőre ebben a hónapban nincs korlát....35gb-nál járok,bár felszólítást küldtek...
  • schrank
    [URL=http://index.hu/tech/net/savval061214/]nnna ez a 3900-es light de semmi új csak már régen jártam a "nagyvárosba"[/URL]
  • PyRex
    változtasd meg a MAC address-t és voálá :)
  • drowns41
    IP-t lehet vhogy változtani?
  • Mo.Organ
    Ennyire azért nem kellett volna körbeirni apád munkahelyét.
  • CzGobe
    Ez azért aranyos volt, nekem teccett :P classic korlátozva (pinget ne nézzétek, az a gépem hibája):
  • HunnernesKonge
    Fogyatékos 10éveseknek kívül tágasabb
  • chicco24
    Lesz korlátemelés. A dédnagyim nagymamájának a lányának van egy kutyája,és annak a gazdájának a lányának van egy pasija. Nos annak az édesapjának a testvérének a fiának a mennyaszonyának az édesapja az UPC székházának főépülete előtt dolgozik. No nem mint szerelő,hanem mint kukás. Ott szokott kukázni,és tegnap az Upc-től kidobtak egy szerződést,amin az volt,hogy teljesen eltörlik a korlátot.De át volt húzva. Elvetették a javaslatot. A kukás ismerősöm szerint ebből az következik,hogy korlátemelés lesz és nem eltörlés. Nem szivesen írtam be ide ezt az atomtitkos infót,ezért kérem,hogy kezeljétek diszkréten. Nem viselné el a haverom ha ezután az Upc bosszúból kevesebb romlott kiflit dobna ki a kukába. Köszönöm.
  • Mo.Organ
    Na akkor elmondom. Fogalmam sincs miről beszélsz? Van új plakát, reklám?
    Bassza meg én nem is hallottam ilyenekről.
  • Aspyrin
    Nem lenne jó, mert a konkurencia (jegesmedvék) gyorsan közbelépnének.
  • Aspyrin
    Korlátoltakon nem tudok, következőt!
  • Aspyrin
    Igen, utalja át euroban a következő számlaszámra: 20070127.
  • schrank
    vezesd le lécci egy gondolkodás menettel a chello új reklámját amiben 4K-tól hirdeti a netet elég csak az hogy ez lenne a light-nál is szarabb csomag vagy a light megy le lóvéba és különben is miért nem innen tudom meg előbb int egy órjáspakátró
  • Mo.Organ
    Ez aztán a gondolkodás menet.
  • CzGobe
    hogy a manóba, tudtam h vmi para lesz, amikor visszaülök pár nap után a géphez és nem megy a net... mondom a modemrestart biztos segít, és tényleg, hiszen le vok korlátozva :% (nem hiszem el, h 15 nap alatt 3gigát neteztem :()
  • schrank
    nem-nem ott a népsűrűséget próbálják kárpótolni a nettel
  • CzGobe
    Akkor menj ki izlandra! ott poton összegért kapsz 20/20as netet korlát nélkül. Na, nem jó ajánlat? csak ott meg a ping szar
  • schrank
    miért törlik el ?
  • precision
    miért, eltörlik? :)
  • NeoMaN
    Heh, válts szolgáltatót!
    :DDDDDDDD
  • chicco24
    Én is levagyok korlátozva. Az asszony nem engedi hogy más nőkkel dugjak csellózás,böngészéssel egybekötve. Magyarul korlátoz az asszony.
  • Zsoltika 007
    Én már le vagyok korlátozva. Segítsen doktor úr!