22959
-
#5953 Igen téged is megillet. Mondjuk 1.5M fizetés, egy Jó AJAX csapat, meg egy faxa Joint. -
jajlis #5952 De ha nem , akkor léptem én is, a szolgáltatással megvagyok elégedve,csak a korláttal nem,sorry de ez van 60 euroért engem is megillet az ami egy hollandot. -
#5951 Ausztria, Belgium, Csehország, Lengyelország, Svédország, Norvégia...
és szerintem ahogy nézem mindenhol verseny képes a chello. Csak az elnevezések érdekesek, valahol a Classic a light és fordítva. Na meg ez az Easy ez is egy érdekes csomag -
#5950 Hát azért ez kellene nekünk is:
Rogers Canada:
Extreme
6144/800 kbps
47 CAN (31 EUR)
Limit: 100 GB -
jajlis #5949 Biztos lesz változás, nagyon sok fele ezt hallom, akkor valami alapja csak van, muszály lépni mert a T-com most nagyon odatett, és ez jó mindenkinek. -
#5948 Kanadában és Angliában kicsit szívás a feltöltés de azt leszarom. Nem torrentezek -
#5947 Legalább a románokat megelőzzük. -
#5946 Chello csoomagok a különböző országokban.
Ez alapján szoptuk.
Nem lesz itt Hollandia...
:(
-
#5945 Támogatom! :) -
#5944 én biztos nem... -
#5943 :)
100gigás korlátot, és minimum 5M/1M-et a népnek! -
#5942 classic-kal....mostanában azé elég pontosan lekorlátoztak... -
jajlis #5941 Sziasztok,annyit szeretnék hozzászolni hogy igen szeretném hogy eltöröljék a korlátot, mert más szolgáltató, ennyi pénzért nem korlátoz, akkor a UPC se tegye.Bizakodó vagyok talán most lesz változás, ha nem akkor 4 év után elbúcsúzom tőlük. -
#5940 Már a hónap közepén rinyálna. Ha meg véletlen eltörölnék a teljes korlátot akkor is panaszkodnának csak másért. -
#5939 van rá egy 100-asom, hogy ha bevezetnék a 100 giga korlátot 2 héten belül menne itt a rinya, hogy jaja mindjárt hóvége és már 99 gigánál tartok -
#5938 annyi nekem is elég lenne -
Scooby87 #5937 szerény véleményem szerint 100Giga már elegendő... -
#5936 light-tal ? mert ha most a classicnál jársz így az nem nagy szám alabból a kis csomagosokat szopatják -
#5935 Egyenlőre ebben a hónapban nincs korlát....35gb-nál járok,bár felszólítást küldtek... -
#5934 [URL=http://index.hu/tech/net/savval061214/]nnna ez a 3900-es light de semmi új csak már régen jártam a "nagyvárosba"[/URL] -
#5933 változtasd meg a MAC address-t és voálá :) -
#5932 IP-t lehet vhogy változtani? -
#5931 Ennyire azért nem kellett volna körbeirni apád munkahelyét. -
#5930 Ez azért aranyos volt, nekem teccett :P classic korlátozva (pinget ne nézzétek, az a gépem hibája):
-
#5929 Fogyatékos 10éveseknek kívül tágasabb -
chicco24 #5928 Lesz korlátemelés. A dédnagyim nagymamájának a lányának van egy kutyája,és annak a gazdájának a lányának van egy pasija. Nos annak az édesapjának a testvérének a fiának a mennyaszonyának az édesapja az UPC székházának főépülete előtt dolgozik. No nem mint szerelő,hanem mint kukás. Ott szokott kukázni,és tegnap az Upc-től kidobtak egy szerződést,amin az volt,hogy teljesen eltörlik a korlátot.De át volt húzva. Elvetették a javaslatot. A kukás ismerősöm szerint ebből az következik,hogy korlátemelés lesz és nem eltörlés. Nem szivesen írtam be ide ezt az atomtitkos infót,ezért kérem,hogy kezeljétek diszkréten. Nem viselné el a haverom ha ezután az Upc bosszúból kevesebb romlott kiflit dobna ki a kukába. Köszönöm. -
#5927 Na akkor elmondom. Fogalmam sincs miről beszélsz? Van új plakát, reklám?
Bassza meg én nem is hallottam ilyenekről. -
Aspyrin #5926 Nem lenne jó, mert a konkurencia (jegesmedvék) gyorsan közbelépnének. -
Aspyrin #5925 Korlátoltakon nem tudok, következőt! -
Aspyrin #5924 Igen, utalja át euroban a következő számlaszámra: 20070127. -
#5923 vezesd le lécci egy gondolkodás menettel a chello új reklámját amiben 4K-tól hirdeti a netet elég csak az hogy ez lenne a light-nál is szarabb csomag vagy a light megy le lóvéba és különben is miért nem innen tudom meg előbb int egy órjáspakátró -
#5922 Ez aztán a gondolkodás menet. -
#5921 hogy a manóba, tudtam h vmi para lesz, amikor visszaülök pár nap után a géphez és nem megy a net... mondom a modemrestart biztos segít, és tényleg, hiszen le vok korlátozva :% (nem hiszem el, h 15 nap alatt 3gigát neteztem :() -
#5920 nem-nem ott a népsűrűséget próbálják kárpótolni a nettel -
#5919 Akkor menj ki izlandra! ott poton összegért kapsz 20/20as netet korlát nélkül. Na, nem jó ajánlat? csak ott meg a ping szar -
#5918 miért törlik el ? -
#5917 miért, eltörlik? :) -
#5916 Heh, válts szolgáltatót!
:DDDDDDDD -
chicco24 #5915 Én is levagyok korlátozva. Az asszony nem engedi hogy más nőkkel dugjak csellózás,böngészéssel egybekötve. Magyarul korlátoz az asszony. -
#5914 Én már le vagyok korlátozva. Segítsen doktor úr!