22959
-
#7995 Érdekes módon 2 hete 1x csak sztereó lett magától, miután valamit szerelgettek a hálózaton. És mérd meg mennyit is csillapít egy -6dB-s TAP kimenő ága, és látsz csodákat. Az 1 dB-s csillapítás az talán a 16dB-s csillapítású TAP OUT ágán valós.
Ja tényleg, a -5.7dB az a 3-as osztó. És? Az hogy még TAP-ot nem fogtál a kezedbe az tuti.
pl. DC6, DC12 általában vonali hálózatnál beszélünk és miért is, mert az egészen más mint amire te dc6-ot mondasz az tápfeladó, azokat hívjuk így. Hogy csak röhögni tudod rajtad. Itt a fórumon előadod magad, hogy húúúú te vagy a mindenttudó upc-s. Sztem még QR540-es kábelt se láttál közelről. -
#7994 most miért baszogatod hogy négy powasonic tévélyük -
#7993 Na ide figyelj kisokos a dc-6 out ága átmenő nem csillapít 3,5 dB. 1dB az átmenő csillapítása.
-4 csillapítású nincs. a 4-es osztó 5.7dB nem oszt hanem 7.5 dB.
Ja és én nem kötöm be az internetet. De aki nem tudja a mindentudó TV-én a sztereot beállítani az pihizzen inkább. Mi meg az ilyen ügyfeleken szoktuk magunkat szarrá röhöni. pfffffffffff -
#7992 ő nem szerelő b+ hanem az irodába ilyen lótusz-faktusz -
#7991 Nem táp! TAP, van -4, -6, -8, -12, -16dB-s. Annak az out ága 3.5dB-t csillapít, onnan viszed tovább a jelet a tv-hez v. osztóhoz. 4-es osztó 5.7dB-t csillapít minden ágon, vagyis 3.5dB+5.7dB az 9.2dB. Pl. PCT-IT1W-06, és ráírva még TAP -06dB.
És te vagy upc-s szerelő? Muhaha. Nem csodálom, hogy sokszor csak néznek az előfizetők, hogy milyen emberek járnak bekötni, stb. -
#7990 küldtem levelet. -
#7989 Mi az hogy a net miatt vegyél le 3.5 dB?
Táppal + 4 osztó?? Mi az a táppal? -
#7988 én most 4944-nél tartok és várom a levelüket -
#7987 Mit írjak le? Ja nem érted, akkor jó. -
#7986 Nem nagyon lassítanak már engem pl. mostanáig nem. -
#7985 morgen ma derült ki a cafetéria rendszerünk jövője és havi 7300-ig fizetik a netet szerinted melyik a jobb megoldás hétfőn lépjek felljebb sztenderdbe és ha igen akkor hány évre de ha 1 évre és nem kérem se a családi csomagot se a telefont akkor az már több mint a 7300 vagy mindegy ...szol rá mit csinálok ezzel csak azt akarom kérdezni hogy lesz -e valami pár száz forintos árcsökkenés a mediumnál hogy jól ki tudjam használni az adómentes járulékomat vagy mimet -
#7984 ezt írd le mégegyszer. -
raszab #7983 Nálunk is 4 tv van és nincsen semmi gond -
lokissrác #7982 Köszi a válaszod!:) -
#7981 Azért 4 tv az már egy picit sok. feltételezve hogy 68-72dB megy be, abból leveszel a net miatt 3.5 db-t a Tap-al + még a 4-es osztóval 5.7dB-t, az már -9,2dB a bejövő jelből. Az már mintha egy picit kevés lenne a tv-nek. -
#7980 A bejövő kábelra kerül egy (dc-6) leágazó. Az egyik felére antenna kábel kerül, utána modem. A másik ág meg marad ugy ahogy volt eddig is. Ott lesz rajta egy szűrő ami védi a modemes hálózatot a visszajövő zajok miatt.
A modemet ha van rá lehetőség akkor egyből a gép mellé teszik. És csak onnan van UTP kábel. (1m)ideális esetben. -
cili111 #7979 Ok, csak arra gondoltam, hogy a tékom felrakott egy szűrőt a bejövő vezetéknél, és a modemet a sz.gépnél.
A TV-kábelhálózat a következő: a házba beérkező koax végénél van egy elosztó - 4 TV-helyre megy el koaxkábel. A chello modem hova kerül? Az elosztóhoz és onnan UTP vagy ilyesmi megy a sz.géphez? Vagy a sz.gépnél levő TV csatlakozóhoz kötik? -
#7978 Belassítanak még ebben a hónapban.
Márc 1-től nem számolnak csak addig azért betartják..
-
Aspyrin #7977 -
Dodo55 #7976 Igen, az ÁSZF-ben ez van.
Magyarul az, hogy a hálózatra köthető PC-k száma 1, csak annyit jelent, hogy ők 1 PC net elérését biztosítják.
Amúgy nekem amikor bekötötték, még nem volt routerem, és a szerelő látta, hogy 2 gép van, és kapásból segített megoldani, hogy a másikon is legyen net -
#7975 Nem akarok nagyon eltérni a fórum lényegétől, csak ha már itt tarunk akkor ott nálatok Pesten ilyen vándor állatkert van. Ha jól tudom vasárnap a majmok bemutatása lesz az Andrássy út és a Csengery utca sarkán.
Utána meg március közepén lesz bemutató az Erzsébet hídnál.
Vándorcirkuszról már hallottam, de vándor állatkertől -
#7974 jahh, elviszem a Kossuth térre
van szép óljuk és a kifutó is körbe van rácsozva -
#7973 Dobozokat nem épít be senki. Mindösszesen egy modemet fogsz kapni. Ennyi. -
#7972 Háztatartáson belül eloszhatod akár 100 felé is. -
#7971 Nem tudják, hogy 2 gép van a routeren. Bár elvben van rá mód, hogy ezt kiszűrjék, de (egyelőre) nem teszik. -
cili111 #7970 Halló fiúk!
Aktuálissá vált a szolgáltatóváltás nálam is. Az új chello szimpinek látszik, de...:
Szerintetek mit szólnak egy routerhez, neadj' isten kiderülne, hogy 2 PC-m van?
Milyen "dobozokat" építenek be és hova?
Üdv -
#7969 Ja, Bp közepén megállsz és körbe mutatsz... -
Aspyrin #7968 :DDDD -
#7967 gyere fel pestre megmutatom az állatkertet, hogy hol van :P -
A tumi #7966 Már egy hét sincs hátra.
-
lokissrác #7965 Ja és nem tudjátok, most valyon ugy vannak vele, hogy 5 nap mulva ugyse lesz korlát, ne lassítsuk be a népet, vagy attól függetlenül belassítanak ? Bár lehet már feloldották és nem is számol.. -
lokissrác #7964 Köszi szépen a választ :) -
#7963 VII ker. Nem ott van az állatkert? -
#7962 tévedsz, emelkedő számsorrendben mennek, tehát először itt a VII-ben emelnek :P -
Aspyrin #7961 Ugyan, mi mindig az elsők között vagyunk ;-) -
#7960 aha -
lokissrác #7959 A megújult választék valamennyi csomagjában a UPC immár eltörli az eddigi adatforgalmi szabályokat.
Akkor ugye nem lesz a light-nál sem korlát ? Nomeg Márc 1-től akkor már korlátlan lesz ? -
#7958 8 ker??????
Ott talán december eleje.
Más városokat nem tudom, bocs. -
#7957 -
#7956 5Mbit minusz 768Kbit az garantált