22959
-
#8035 ilyet lehet? :S -
#8034 ;) -
#8033 Tehát az ADSL-lel ellentétben nem csökken jelentős mértékben a központtól távolodva a sávszél. Köszi, erre voltam kiváncsi. Na elő a kis papírom és még egy striguli a chello mellé :D -
#8032 Jajj de jó, chello-n kivüli torrent peer-ről 1K/sec-re van korlátozva már megint peerenként.... Grrr. -
#8031 egyáltalán nem függ -
#8030 Még annyit szeretnék megtudni, hogy a chello sebessége is függ a központok (ADSL-nél DSLAM) távolságától? Hülyeség, hisz biztosan :)
Akkor már csak annyi, hogy van valahol erről egy térkép? Vagy esetleg tudjátok, hogy Fehérváron ezek merre találhatók? -
Dodo55 #8029 Igen, lesz fejlesztés, 6 új (fej?)egység lesz beszerelve, az emelés legkésőbb Márc 1. után pár nappal lesz.
De állítólag lehetne kapásból 1.-én reggel, de valami bürokrácia okok miatt nem lehet.
Mo.Organ mik is ezek a bürokráciai okok? :D
Amúgy meg itt a lehetőség, hogy a 0215-öt feltold :D
Ma 20:00-tól kezdve lefelé nem, csak felfelé, de duplán mér a mérő.
Nem, nem az a mérő, hanem egy másik :D -
#8028 rosszul olvastad nem húsvét, hanem karácsony. -
#8027 valamelyik nap monta hogy húsvét környékén -
#8026 *tudod -
#8025 Mo. Organ nem tudo hogy itt fehérváron most folyik e hálózatfejlesztés? -
#8024 nna jó nem szereztem mert akkor én még kicsi vótam de a fater durrantotta meg az egész göngyöleget mert azt hitte nagy színesfém biznisz van benne de hát maradt az "újrahasznosítás" -
#8023 ez komoly? -
#8022 most erre veretsz mi eztet falun csak koaxkábelnek hívjuk és amikor lecserélték a helyi TSZ-ben a számítógépes hálózatot erre a sokdrótos utp-re akkor hazahoztam a régi koaxhálózatot azt már több mint tíz éve azon szárad a ruha -
#8021 Te kábelezted be az egyik node-ot gratula. 17 node-t építettem ki teljesen, és két várost építettem át de mint mondtam te egy faxa gyerek vagy. Vered az UPC szerelő gárdáját. Engem fikázhatsz leszarom okos vagy megmondtam.
Csak azt ne felejtsd el hogy sztereóban megy az adás. És nem két hete.
Ja, tudom mi a tápfeladó.
téma off -
#8020 Figyelj kismókus. A XII. kerületben én kábeleztem és szerelvényeztem az egyik node-ot a saját két kezemmel. Majd ha behúzol alépítménybe egy nap 900m QR540-et, akkor ugassál. Még azt se tudod mi az a tápfeladó. Hogy részemről lezárva.
QR540 felépítése
Belül aluminiumon rézgözölt fólia 3.15mm átmérő, dielektrikum - lényegében polyetilén hab, aluminium árnyékolás 0.35mm vastagság, műanyag köpeny.
És mi az 540? A kábel átmérője köpeny nélkül 0.540 inch. -
chicco24 #8019 Nem tudja valaki amit én nem tudok??
Előre is köszi:)))) -
#8018 tényleg ha a torrenten rászabadul egy cuccra mind a négy csomagból 1-1 láma és a seed max 4 Mbit akkor hogyan oszlik az arány vagy egyformán mindenki egy megabittel fogja húzni az anyagot -
#8017 nem fog tudni annyival letölteni amennyivel letölthtene -
#8016 Érdekes vinyód lehet. :D -
#8015 már olyan gyors lesz a letöltés mintha egyik partícióról másolnál át valamit a másikra -
Dancyka2 #8014 Akinek chello Plus-ja van, akkor az mennyivel fog le/fel tölteni!!! :D:D
Egyébként inkább feltöltést kellene növelni!! Szerintem!! :D:D:D:D -
#8013 egy kis matematika. szorzás, osztás. -
Borg #8012 Olyan marha nehéz kiszámolni, hogyha háromszorosára emelik a sávszélt, akkor a letöltésed hányszorosára fog növekedni? -
#8011 most áltlában 300kb/sec-cel szoktam letölteni, az emelés után mennyivel fogok tudni leszedni? -
#8010 meg nem volt ma. -
#8009 ajjaj most szaros 5 megabittel kell töltened de sajnállak -
#8008 Tegnap voltam bent a UPC-nél áthelyeztetni az előfizetésem, és megtudtam, hogy a jelenlegi dolgozó net (ami per pillanat classic), az emelést követően nem classic csomag lesz, hanem a medium, 5mbites...
Nemtudom volt e már az info, gondoltam megosztom.. Engem kicsit lelombozott =( -
#8007 szombat vasárnap (24-25.) szerintem még a töltögetősök is nézegetnek inkább hétfő 26. és mivel a február idén is csak 28 napos arra utal hogy mi lesz keddtől -
#8006 kicsit olvasss vissza -
keeper007 #8005 csak kérdem, de ez egy kérdés volt és nem kérdést szerettem volna hallani
-
#8004 Tudod az a baj benned hogy hallottál valamit és most azokat mondogatod.
Nem állok le veled vitatkozni mert nincs miről meg ez nem ide való.
két megjegyzést szertnék hozzáfüzni csak az elöbbiekhez.
Szánalmas az hogy egy szakmabeli embernek adod elő magad.
Erre az emberekre van egy jelző amit nem írok le. .....
A másik hirtelen aztabűdös qxxxxx életbe, egyszer csak sztereó lett az a fránya csatorna.
Na hát tudod ez aztán nevetséges volt de mindegy.
QR 540 jelentését meg pontosan magyarázd el, mert szerintem sokan nem tudják mi az. SCHRANK meg egy kiváncsi ember, és érdekli pontosan mi is az az 540??
részemről téma lezárva -
#8003 most őszintén mi bajod lesz ha max 3 napig 40K-d marad -
keeper007 #8002 hi, most 28 giganal vagyok es ha athaladom most a 30at lekorlatoznak? csak mert volt mar ojan h a hó vége fele már leszarják, (elnézést) és nemtörödnek vele. vélemény? meghát jővőhonaptol turboooo :) -
#8001 ne írassalak be valahova vmi kezelésre ?
elintézem neked, mert én már nagyon unlak
rosszabb vagy, mint egy 2 éves csecsemő, aki egész nap dádázik -
#8000 igen -
#7999 te tényleg ilyen begyepesedett atom vagy vahzeg ? -
#7998 memfisz neked hány dB-t vesz el a konkurens telefonkábel -
#7997 -