UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
helló!
bocs a lámulásért de mikor oldják fel a lekorlátozásokat?
tárgyhó utolsó napján v. következõ hónap elején?

██

FtranX
rakj fel inkább egy DU Meter-t. Az napra, hétre, hónapra, évre pontosan megadja, hogy mekkora volt az adatforgalmad.

schrank
attól hogy valaki "lopja" a netedet nem a UPC tehet <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Valaki tudja,hogyan lehet naplózni a netlimiterrel?
Ha megosztaná velem megköszönném! Mert már szeretném ráhúzni a vizes lepedõt a KÖCSÖG UPC-re !!!<#violent>
Hali All!! Ezzel a k..va UPC-vel küzdök két hónapja! Nem is használom a netet és mindig lebutitják! Irhatok nekik bár mit, meg hivhatom is õket szarnak a fejemre meg mindig leráznak hülyeségekkel, hogy inditsa ujra a modemeeeet, telepitse ujra a rendszeeeert s.t.b! Benn voltam személyesen is de onnan is kiraktak, hogy márpedig az õ adatforgalom mérõjük zsiir és nem mutat fars adatot! Egy szónak is száz a vége! Megtettem mindent amit mondtak, ujraraktam a rendszert is, új virusirtó miegymás és akkor is szart sem értem el vele! Ugyan úgy pörög a számláló! A múlt hónapi rekordom! 6.-án lebutitották a netet és hó végére 95 gb-ot könyvelhettem el!! :-D Ez röhely! És még mindig szarnak a fejemre! Feltettem a netlimitert és érdekes módon az sem mutat akkora adatforgalmat mint az õ mérõjük!
Munch
http://kezeles.chello.hu

valaki pls irja be a cimet ahol megtom nézni a forgalmi adatomat.. sajna elfelejtettem thx
bertino
valami nem ?
miért nem akkor szólalsz fel, mikor tudsz is valamit felmutatni ?

én csak a disznós marhaságot töröltettem(nézd meg moderátor topicban), ugyhogy stfu...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balumann
Uh én most 370 -el töltök (chello classic) :// Újraindítottam a modemet egyébként.

Readingman
Ez mind szép!
Csak ha a sebességet emelnek, akkor a max tölthetõ adatmennyiség (pl. Chello classicnál ez a limit 30G😎 hamarabb pörög le.
Logikus lenne tehát ezesetben a limitet is megemelni.

Ha viszont mindkettõt emelik, akkor arányosan növelni kell a szolgáltatás díját is.<#vigyor0>

PíszLávJuniti
Ehhez kell modem reset?
Mert nálam nem jelentkezett még az újitás.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Met
nemtudom de nálam nincs ilyen probléma

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

remfarkas
Ez a upc akkor is sux.. alig van nap hogy nem szakad percenként, vagy hogy megvan a névleges sebesség fél napnál tovább... Külföldön ilyet nem lehet csinálni a felhasználókkal. És nem Németországról vagy az USA-ról beszélek... hanem nálunk "elmaradottabb" országokról

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Mo.Organ
Látom törölték a beírásom. Úgy látom még csak valaki magára vette? <#banplz>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Munch
Na nincs.

na van vmi tuti mukodo dolog arra hogy ne merje az adatforgalmam a chello merokeje? 2progit probaltam nem mukodnek ...

bakvarnyu
bzmeg 3.6 Giganal jarok pedig semmit se csinaltam csak jatszottam a Bf2-vel<#merges2>
na jo szedtem le vagy 4 lemezt de az is csak 500 mega korul volt .

Munch
Há' én most áldom az ipfiltert, meg magamat hogy nem váltottam adsl-re. 😄

schrank
nem látod hogy nem én csináltam <#idiota>
csak mondom beteszem az olyanok végett minta bertino akik állandóan azzal jönnek hogy adsl-adsl mert az korlátlan muter meg fizeti a teló elõfizut azt akkor nem baj ha duplája mint a chello de legalább annyit tölt amennyit sohasem hallgat néz játszi csak jó menõzni hogy ennyit meg annyit töltöttem <#levele>

Munch
Ezen meddig gondolkoztál?

bertino
grat neked :S

Tisztelt Elõfizetõnk!

Talán már Ön is felfigyelt rá a chello használata során, hogy - a megváltozott felhasználói igényeknek megfelelve - a chello classic és chello plus maximális letöltési sebességét változatlan áron, automatikusan megnöveltük!

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
én nem hívtam fel õket
azt csak a legvégsõ esetben teszem mindig
hanem megpróbáltam IEben és ott ment.

De megoldották nálad vagy nem mert ha nálad nem akkor szerintem nálam sem tudnak mit csinálni, bár ki tudja?

bertino
ha felhívja az ember ennek a köcsög cégnek az üfsz-ét telefonon (az õ számlájukra persze) megoldják a problémát talán...

NEMSZÓLTAM!!<#banplz>

Megtudná vki mondani megtudom-e nézni a havi adatforgalmamat?
Mert vagy sokat töltök, vagy nemtom, de elértem ismét a korlátot...13 nap alatt..hm.

És ez ellen tudtál valamit tenni? (pl új jelszó kérése vagy stb)

bertino
na, most, hogy végre megkaptam gépet, mondom visszaregelem hálókártyát...
hát FF alatt engem se engedett be :@@@@@@@@
kipróbáltam és IE-be mûxött, de majdnem elküldtem telefonon chellot oda, ahova ti is tudjátok <#smile>

Mo.Organ
Nem tudom nem pesti vagyok. Bármi elõfordulhat. Valami egység meghibásodhatott szerintem. De tanulni sosem árt. <#nevetes1>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

énis kihasználtam (tanultam<#smile>), de akkoris kellett volna a net... :[

http://thenamelessphoto.com/

Mighty
Elhiszem, hogy idegesítõ tud lenni egy ilyen (pláne vasárnap), de úgy gondolom, hogy próbálták megcsinálni. Jelek szerint sikerült is. Hibák az élet minden területén elõfordulnak. Van, amit hamar, és van, amit késõbb tudnak megcsinálni.

Én pl. ilyenkor (is) szoktam elõvenni könyvet, filmet vagy offline játékot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tegnap kb délután 6kor megdöglött ez a mocsok és ma reggel 8:30kor még nemvolt net. mostmár hálistennek van. ilyenkor amúgy mivan Mo.Organ? mármint mi a bánatos lófaszt csinálnak ilyenkor a csellós jómunkásemberek?
9ker amúgy -.-

http://thenamelessphoto.com/

grat

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

schrank
aki hívja õket az fasz menjen be személyesen azt jóvan <#nezze><#ejnye1>

bertino
"a korlát értelme" <#taps>

Na, Organ mit mondasz neki ?
hívja a üfsz-t ? a ti számlátokra ?

...

Mitöl van az hogy a chello light (veszprémben) fizikailag lehettlen adatfrogalmat produkál (ugy 5 giga 3 ora alatt :S:S) amikor én max csak olvasgatok, esetleg mégcsak a városban sem agyok és a modemem ki van huzva... és ilyen miatt már 2x korlátoztak!!! szar a modem? vagy mi? szar a csello? vagy inkább mind kettö?
remfarkas
Mintha nem jeleznénk.. de fosnak ránk.

StephenKing
Nálam is ez a gond már hónapok óta ha meglesz e megoldás akkor megoszthatnád velünk.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

schrank
nálad kockábbak nem tudtak mit kezdeni a problémával ha csak ennyi baja lett volna nem lett volna baj <#idiota><#gunyos1>

Mighty
Ott a pont!

remfarkas:
Ha nem jelzed, hogy nálad valami nem jó, akkor így mitõl javulna meg? Tudod, néma gyereknek...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bertino
ilyen akármilyen DSL vonalon is elõfordulhat, akûrhol
hívjad õket és nyomatékosan mondd nekik a prolémádat, talán foglalkoznak veled

ha nem látják, hogy igazán szükséged van rá, nem is fognak segíteni és ez szinte mindenre igaz 😞

remfarkas
Nekem nem az van hogy ftp nem megy vagy mittomén... Nem lehet netezni!! Elmegy teljesen, vagy jön valami 3 kb/seccel, szal a chello és a upc egy nagy fos.. kár hogy nincs más lehetõség erre.. úgy cseszik át az emberek fejét ahogy akarják.

Met
nekem sem elérhetõ

precision
Hm, nem elérhetõ a forgalommérõ webhely, vagy csak én kapom ezt? ->

"Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/1.3.23 Server at kezeles.chello.hu Port 80"

Bazinga!

Met
a játékok server keresõjében ákattintottál a search gombra, az ftp klienst meg kiengedted a tûzfalon<#eplus2>

ezt én sem értem, hogy ott meg miért jó.

jajaja holnap az lesz...... felhivom ezeket.. az a érdekes hogy a forgalmi adatomnál elfogadja a mélcimem meg a jelszavam, csak itt nem
schrank
mivel magyaráznád az általam említett hiba spontán semmissé válását <#vigyor3>

bertino
egyébként fel is hívhatod júpíszít, ahol kézségesen segítenek neked

20 perc várakozás után csúcsforgalom idején