UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
Azt elfogadom , hogy sávszélet csak áprilistól emelnek a light-osoknak de legalább a korlátot eltörölhetnék nekünk is márciustól.Errõl írhattak volna valamit hogy lesz.

mrzed001
Ezt ugye komolyan mondod, mert viccnek túúúúúúúúl durva lenne 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PyRex
jaja...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
upc most szûri a torrentezõ chellosokat és nekik nem emel, sõt még korlátot is lejjebb viszi <#eplus2>

Bazinga!

mrzed001
Dettó, egész hétvégén ez volt ... érdekes, de csak a le irány ment gyengén

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PyRex
Egyébként tényleg 😊) Webrõl ha töltök le az jön full sávval, de torrent... van 80 seeder és 3 peer és töltök 25K-val??? Valami nem stimmel 😄

Zsoltika 007
Én úgy tudom hogy igen.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Alien!
Hi!

Vki meg tudja mondani,hogy ebben a hónapban még él a korlát?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mo.Organ
Én csak azt tudom tanácsolni a pestieknek, hogy fejezzék be a Kossuth téri faxolást mert már vidékröl nézve nevetséges. Ha ez megvan akkor gyorsabb <#hehe>lesz a net.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

nekem is az elmúlt napokban tizedére csökken a sebesség, aztán elmúlik. De megbocsátok nekik, bõ 24 nap múlva úgyis kárpótólva leszek😄D

Munch
Belassították a torrentet? o.O

PyRex

ja nem az vok 😊 szóval elég lesz 24 napot aludni😊 csak nehogy úgyjárjak mint cartmen:d õ volt ilyen hogy nem birt 2 hétig várni az új nintendõ wii-re😄 lefagyasztotta magát aztán 300 évvel késõbb ébredsztették fel😄😄
schrank
remélem tisztába vagy vele hogy ha standardod vagy lightos van akkor még számoljál rá egy kicsit <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

asszem 24 napig hibernáltatom magam, mert messze van még nagypon: igy csak 1-t alszok és má megvan a gyors net😊
John Cena
ahány szor be jövök ebbe a topicba már jó kedvem lessz😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

precision
fejezzétek már be, unalmas.

Bazinga!

PyRex
fogd vissza magad.. még 3 felkiáltójel és rövidebb pihi lesz.

schrank
ne nyalizzá neki <#beka3>

PyRex
Itt a város másik oldalán sem sokkal jobb lol 😄

PyRex
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

schrank
persze csak az üzletember beszél belõled aki nem veszi szívesen hogy a legolcsóbb csomagot használom <#hehe>
amúgy mi újság a mobil netekkel mert nekem kéne a szõlõbe valami net amivel lehet rendesen böngészni állítólag arra jó már az edge vagy kell a 3g <#ticking>

precision
Mo.Organ, nem tudod 8. kerületben mi lehet? Néha belassul a net nemgyengén, van amikor a letöltés sebessége ok, de pl ftpre alig akar felmászni, weboldalakat alig nyit meg. Valaki itt arra tippelt hogy valahol vmilyen router szálhatott el. De azt elvileg már ki kellett volna javítaniuk nem? Tudsz vmit?

Bazinga!

PyRex
Ezidõ szerint közülünk senki nem próbálta rád erõszakolni a véleményét, csak fordítva ^^

Mo.Organ
nem szerettem volna személyeskedni. Amúgy sem ez volt a célom. De tudod mi az én kedvenc mondásom. Akinek nem az inge . . . .

schrank
nem szép hogy nem címezted eme háeszedet <#ravasz1>

Mo.Organ
Az agyatlanokkal kár vitatkozni, többen vannak és erõsebbek. Én félek tõlük.

schrank
ti meg ne mondjátok már nekem hogy milyen csomagra fizessek elõ mert jobban tudjátok hogy nekem mi éri meg

PyRex
Háát nemtom, szerintem meg csöppet nagy az orcád...

Ne mondd már meg nekem, hogy szerinted mit felesleges és mit nem letöltenem. Htxvm!

schrank
a büntit nem tudom miért kaptam mert a kecseg borg még arra is lusta volt hogy a topik címét tudassa velem , hülye kérdésekre meg nem lehet normálisan válaszolni <#idiota>

Most már értem miért van felkiáltójeled.
Weheheheheheh.
Bammeg.
Múltkor is te kezdted a hülyeséget,de úgy látom nem váltasz modort.
Most majd biztos lesz egy-két hozzád hasonló aki beszól.
<#mf2><#idiota>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

NeoMaN
A saját dógaimat szeretném megnézni. Mikor kapok számlát (mettõl-meddig), milyen fizetési móddal regisztráltek, elvagyok-e maradva? stb.stb.

schrank
1. keresõ a lap alján B+ <#idiota>
2. nem te vagy az elsõ melónetes aki a nagy bejelentés ótaitt járt õk átolvasták az új ászf-t tégy te is hasonlóan <#nezze>
3. elcsökevényesedett szövegértelmezés <#mf2>

???
Nem értem mit mondasz.
<#szomoru1><#confused>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

schrank
nnna elmész most már ugye nem azt akarod mondani hogy te vagy a lépcsõházban a közösképviselõ <#hehe>

NeoMaN
#7017?

schrank
én nem olvastam de vannak hozzád hasonló kedvezményesek akik jelezték eme sajnálatos tényt <#nezze>

Az ászf hanyadik oldalán van ez leírva?(dolgozó net mediumra ugrik és nem extremre).
Mert effektíve nekem most Classicom van és eggyértelmû(legalábbis nekem),hogy akkor extrémre ugrik.
Vagy nem?

Mo.Organ
Én a tejet is úgy veszem mint a tõzsdén az olajat.
Áprilisi szállításra 6$/gallon <#idiota>

schrank
nnnna ezért tart itt a magyar lakosság mert mindent megengedhet magának aztán ot találja magát hogy már a parízert is rövid futamidõre lízingelte <#mf2>

Mo.Organ
<#eljen>

Én sem vagyok nagy letöltögetõ, de ha megtehetem miért ne fizessek elõ a classicra, négy éve van ez, és eszem ágában sincs változtatni, hogy miért? mert megtehetem.
schrank
de ha nem használja ki akkor minek fizessen többet te személyeskedõ<#vigyor5>

ha még nem esett volna le, én arról probálok írni, hogy az extreme-hez képest drága a medium, egyébként meg ne általánosíts (de ti még abban az állapotban vagytok hogy minden szart leszedtek ha kell ha nem), erre szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki
mike0013
hát, ha már egyszer van, akkor mérne szednénk le minden szart😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

schrank
de ha valakinek számít az hogy évente nem basz ki +24k-t feleslegesen mert nem használja ki akkor miért venne olyan csomagot én ezért vagyok light-os 3 év klasszik után mert az elsõ két évben leszedtem még az isten ...csáját is a harmadikban meg már szartam le a sok ratyi fiilmet még 10GB-os forgalmam se volt játékra meg elég volt a ligt és maradt 60K a zsebemben de ti még abban az állapotban vagytok hogy minden szart leszedtek ha kell ha nem <#szomoru2>

nézd meg az arányokat, medium 7900ft 5120/768 extreme 9900ft 10240/1024 1 éves hûségnyilatkozattal, 2000ft több pénzért dupla sebesség, engem nem zavar mert nekem most classicom van
NeoMaN
Most akkor a közalkalmazotti az mehet? Megmarad a Classic->Extreme emelés?

schrank
te valamit félreértettél <#nyes>
mit akarsz ennél olcsóbban minimum 5k medium 8k extrem 10k professional 16k

schrank
a közalkalmazottit ne keverd a dolgozónettel <#ejnye1>