UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Most az integrált alaplapi lankarira van dugva a net. Szeretném áttenni egy Realtek PCI-os karira. Kell tennem valamit, hogy mûködjön a net (mac adreess vagy mire gondolok)? Leírná valaki? Köfi!

Athletic  Bilbo
mehehehe 1 csere azért nekem jól jönne 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Mo.Organ
Ha attol félsz hogy a sebesség növekedés után nem fog menni a modemed teljes "sebességgel" akkor megnyugtatlak menni fog. Ugyanis frissitik a modemek configját. Ha nem akkor meg mindenféle képpen kapsz tájékoztatást arról hogy mikor cserélik. De ez az utóbbi a valószínûtlenebb.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

CzGobe
nekem megy, igaz most csak feltöltök, de tegnap jött le normálisan, meg hétvégén is egész sokkal (200k+)

eom$

Blekk Síp
Jaja, én jelenleg is szenvedek a letöltéssel.
340 egy ideig, utána 120...40...20-10 és megszakad. És ez megy újra és újra...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

NeoMaN
Nemtom mi van, de 1-2 hete döglõdik napközben a letöltés. Fura mód van ahonnan full sávszél, van ahonnan meg alig-alig csorog, vagy iszonyat hullámzik. P2P meg halál.
😞((((((((

NeoMaN
Könyörgöm, mi van a p2p-el? 70 user, mindenkitõl 0.5K.
Fedora LINUX DVD ISO.
😞(((((((

A gondom az, hogy kevésnek találom a 60 kbps letöltési sebességet...
még a light 512 kbps -hez képest is...

Ki tudja mekkor egy Terayon tj720-as kábelmodem maximális adatátviteli sebessége?

Mo.Organ
Én nem igazán tudom hogy mi szokott történni az ügyfélszolgálaton azt meg végképp nem követem, hogy mi megy a telefonos <#help>.
A havonta megjelenõ akciókat sem tudom. <#wow3>
Lehet hogy összeesküvés elmélet áldozata vagyok <#confused>

Tombi
ment uj pm, elég érdekes volt a legutobbi válasz, már amolyan kormányszintü eltitkolás 😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Mo.Organ
tedd fel sorban a kérdésedet mert így nem nagyon tünik ki mit is szeretnél.
a LIGHT most még 512kbps de ez változik április elejétõl.
Aztán a light nál is kiveszik a korlátot.
De ha még is szeretnél töltögetni és kicsivel gyorsabban akkor a MEDIUM csomagot ajánlom. a "változások részletes" utmutatóban olvashatsz róla

Szevasztok!
Segítsetek légyszi.
Lakcím: Eger.
Internetet akartunk otthonra. Nézegettem a T-C. ADSL-t mekkora királyság mer' munkahelyemen is az van és szakít mint állat. Csak az a bibi, hogy ahoz kell a telefonvonal is ... a@@ád mindjárt nem is óccsó. Mivel van UPC TV, no lássuk. mivel nem letölteni kell, (böngészésre használja aszonypajtás) elég a light is, 512 kbps + 5GB nem sok de ara elég. Aztán nekem is kellett letölteni 1cd anyagát FTP-rõl ... 60kbps majd meg haltam mire letöltötte ........ ilyenkor mi van???? Plízz Help.
Egyébként ha ez a bõvítés megtörténik .. az lesz a örö e bódottá ...

Mo.Organ
Szomorú egy történet. Sirtam a végén. <#rinya>

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

precision
én anno még tkábel-rõl akartam enternetre váltani asszem, bementem enternethez, mondom adsl -t szeretnék, ok, mi a cím, ok ott lehetséges az adsl, ilyen szereld magad stuffot kértem, ideadták a modemet, mondták dugjam be és max 1 hét és aktiválják a cuccot...idõközben tkábelt már lemondtam mert pont hóvége volt és nem akartam még1 hónapot fizetni tkábelért potyára...1,5 hét, semmi, felhívtam õket, majd 40 perc zenélés meg türelem mindjárt kapcsoljuk az egyik kollegát szöveg után megkérdeztem hogy mi a rák van már, hol van a vonalam, erre benyögi a helpdeskes arc, hogy ja sry elfelejtettünk szólni mult héten, hogy mégsem elérhetõ az adsl ott... pumpa fel, habzó szájjal betéptem enternethez és kértem vissza a modemért betett letéti díjat és egy 'k*rvaanyátok' -kal ki is jöttem
másnap chello online megrendelés, 2 nap mulva már neteztem is

Bazinga!

bertino
bementem trékomos üfsz szõke libához, hogy én majd akarok analóg telefonvonalat
veszi elõ papírt stb, kérdi: ADSL céljából kell csak ?
mondom ja

megnézi gépben a címünket, van ADSL

príma, sínen vagyok, gondoltam én laikus gondolatokkal meghintve

gyünnek a jóarcú szerelõk, hogy csinázzák a bekötést, mondom egy vonalkimérés is jó lenne
ok, telefonál az ürge

asszondja: hát ez itt nem fog menni (7000-es adrenalin egybõl gallyra vágta a légzésem)
itt vmi mûszaki probléma van, ami miatt ebben a bérházsorban pont nincs ADSL szolgáltatás

közbe jön TVnettõl az SMS, hogy mûszaki okok miatt elutasítják az ADSL megrendelésem, forduljak a trékomhoz

mivel rögzített szóbeli beszélgetés nincs arról, hogy nekem csak ADSL céljából kelett a kurv@ vonal, nem sûrûn mondhatom le, 1 évig fizethetem a kurv@ telefondíjat

mivel az aktuális chello akció keretein belül én már csak listaárasan, teljes bekötési díjjal köttethettem volna vissza chellot, vártam a köv. akcióra, ami ugye febr. 1én lépett életbe

szépen elmásztam a helyi UPC üfszhez és megrendeltem a NETet, amit ma kötöttek be

szal a trékom elmehet mostantol a jó kurv@ édes anyjába azzal együtt, aki kitalálta, száradjon meg a lelkük

mivel a gyerekes méretû korlát eltûnik a chellonál, így nekem ez így mostmár ebben a formában teljesen megfelel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PyRex
lehet,h plus-a van 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mo.Organ
BERTINO mesélj egy kicsit milyen volt odaát a nagyoknál. Tényleg nekik kolbászbol van a modemük? <#idiota>

Na mesélj komolyan mi volt ott?<#dumcsi>

precision
a plus kivételével mindegyik csomag esetében duplájára növelik a feltöltési sebességet...nem elég? 😊

Bazinga!

odex
remélem ez a sebesség változás után már a feltöltéssel is foglalkoznak! az nekem a fontosabb! 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Zsoltika 007
Szóval rajta van vagy nincs? Én se tudom pontosan csak mintha így láttam volna rajta mikor takarítottam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
<#kuss>

PyRex
MTC szám az mi?

ITT pl? 😄DD

Zsoltika 007
A modem dobozán is rajta van a levonón. Asszem ugyanúgy mint pl a mobiloknak is rajta van a dobozán az iemi vagy milyen szám.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

schrank
basszátok meg pont kakaóztam amikor véletlenül lelötyköltem a modemem MTC számát és most teljesen elmosódott honnan tudnám még leolvasni ha most fegyvert szegeznének a tarkómhoz hogy azonnal mondjam meg mert különben ... <#hehe>

PyRex
Tudom én, nem vagyok elégedetlen, csak mondom, hogy jelenleg ez van, de a chello-ban én 6 (vagy 7?) év alatt nem csalódtam soha ilyen szempontból.

PyRex
A torrentezést spec. a chellosokra értem. 20 chellosból 19 arra panaszkodik, hogy a p2p hálózatokban iszonyat gyatra a letöltési sebességük.

Üdv!Jöttem borzolni a kedélyeket<#vigyor4>.Most beszéltem upc-s dolgozóval,aki náluk értékesíti a csomagjaikat,és azt mondta hogy mind akik jelenleg,akár közalkalmazotti akár dolgozónet keretébe kapják a Chello (classicot) _azoknak is_ márciustól az Extreme csomag (10 Mbit)lesz az elérhetõ és NEM a medium.
Ha nem így lesz nem engemet kell szidni,én a Mediumnak is örülni fogok,ha mégse jönne be,de szerintem elég hivatalos az info ahhoz hogy igaznak mondható legyen.
Punker
én tudok az emelés óta is, mondjuk az életben nem megy a közelébe se a feltöltés a papírformának, de ez nekem természetes, sajna ilyen helyen lakok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mo.Organ
Semilyen átállás nem hiba mentes és nem gyors. Nagy a rendszer ahoz hogy minden zökkenõ mentes legyen. De hidd el mindenki azon lesz és van hogy a lehetõ legrövidebb ideig legyen próbléma az átállás alatt.

Miért nem tudnak torrentezni?
Ezt nem értem.
<#conf>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

PyRex
Nem az a baj, csak pl. az ADSL-esek rengetegek sz*pnak az emelés óta. És gondolom nem akarja senki, hogy a cehllo-nál ugyanez legyen. Mondjuk szerintem nem lesz, de az tény, hogy a bejelentés óta torrentezni gyakorlatilag lehetetlenség, legalábbis nap közben 😞

Én nem értem miért pattognak az emberek.
Örülni kellene,hogy ekkorát emel a UPC.
Emberek Európai színvonalon fogjuk kapjuk a netet,erre itt páran még vekengenek a dolgon.
Sajnos ezért tart itt Magyarország ahol tart,mert vannak ilyen emberek akiknek semmi sem jó.
Márciusban minden kiderûl.
Addig relexáció gyerekek...relaxáció.

<#buck><#nyes>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Én is láttam.
Azt is, hogy a max mûködési mód jelenleg csak a DOCSIS 1.1
Majd könnyen lehet váltani 2.0 vagy 3.0 szabványra?
Mert az 1.1 az csak 38Mb/10Mb úgy tudom.
Bár az még bõven elég 😄

Szóval ezzel azt akarom kérdezni, hogy mit kell majd cserélni az újabb szabványra való átálláshoz?
Mo.Organ
Vaksi <#guluszem1><#nevetes1>

PyRex
ééén nem. szal jöhet priviben xDD

bertino
én láttam, nem semmi <#nezze>

Mo.Organ
nem csak azt akartam megmutatni hogy én mit látok.

PyRex
??

lol 😄
ez blufox? 😄DD

http://thenamelessphoto.com/

Mo.Organ
Szevasz <#eljen>

bertino
nem tehetek róla -.-
ADSL és trékom az oka <#hehe>

schrank
mi va áruló <#hehe>

PyRex
RE! xDD

bertino
ööö
valami véletlen folytán nálunk megint chellot kötöttek a minap 😉)))))))

Mo.Organ
igazad van, megint elragadott a hév.
Akkor most õ nyert. <#worship>

PyRex
na most én mondom neked, hogy hagyd a fenébe, nincs értelme 😊

PyRex
Hagyd, ismét egy reménytelen kis p*cs tévedt ide... óó jee 😊

Mo.Organ
Ird le a chello-s címedet? nekem elég annyi is.
Amugy egy gép elött ülök és én is a forumot olvasom, nem tudom ebböl honnan kellene tudom a te cimedet, nevedet, ..... ?????????