22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • DjDano
    Szerintem vizsgához kéne kötni a netelőfizetést! Ilyen netanalfabétákra nincs szüksége az internetes társadalomnak!
  • Casillas
    multkor egyik srác telefonált be, modemresetet ajánlottak, kb a következő párbeszéd zajlott le:

-húzza ki a modemet, majd dugja vissza
    -mennyi idő múlva
    -hát egy darabig legyen kihúzva
    -de úgy mégis körülbelül mennyi
    -énekelje el a boci boci tarkát magában, és mikor a végére ér, dugja vissza
    -
  • PyRex
    üfsz-en azért megy ez, mert az előfizetők 99%-a láma, ez van, ezt kell (nem) szeretni. Én azzal kezdem (ha problémám van), hogy elmondom neki, hogy:

- 15 éve foglalkozom informatikával
    - nincs (fizikai) baja a modemnek
    - be van kapcsolva
    - be van dugva
    - előbb volt net, majd magától elment (nem szoftveres probléme, nem kattintottam sehova)

AZONNAL NÉZZE MEG BENTRŐL, hogy mi a gond.

Ennyi :)
  • FLeK0
    !!!!!
  • scs17
    ird be az aranyköpések topikba :D
  • Munch
    Ügyfélszolgálat elmegy a picsába, húsz perc várakozás, utána megszólal a szokásos balfasz ügyfélszolgálatos, amikor közlöm vele, hogy a net fele olyan tempóval megy olyan helyről, ahonnan biztosan tudom, hogy nincs korlát, valamint pár kilométerrel távolabb hibátlanul jön max sebességgel, ekkor megkérdezi a csaj, hogy "BIZTOS, HOGY BE VAN DUGVA A MODEM???" :D
    Na, de most erre mit mondjak? :D
  • Aspyrin
    Visszatértél?
  • PyRex
    Nem, de basszus hihetetlen, hogy amikor benézek ide, állandóan ez megy...
    Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen, hogy van arra ideje, hogy itt a topicban folyamatosan, naponta többször rinyáljon meg speddtest.net-es képeket linkelgessen (aminek amúgy sok esetben KÖZÜK NINCS a valós sebességhez!), de ugyanakkor nem tudja felemelni a telefont, hogy a szolgáltatóval beszélje meg a szolgáltatással kapcsolatos problémáit...
  • Mo.Organ
    mi van csllánra hugyoztál ???

De igazad van teljes mértékben.
  • PyRex
    ELEGEM VAN azokból a rinyáló emberekből, akik kategorikusan kijelentik, hogy valami szar vagy nem szar, megy vagy nem megy. Miért kell olyat mondani, hogy a torrent szar, amikor nem igaz, legalábbis nem mindenhol:

Basszus, ha valaki annyira gyengeelméjű, csökkentképességű LÚZER, hogy nem jut el az agyáig, hogy ebben a topicban csak MÁSOKAT IDEGESÍT VELE, DE ETTŐL MÉG NEKI NEM LESZ JOBB A NETE(!!), akkor meg is érdemli! Ahelyett, hogy az ügyfélszolgálatot hívogatnátok... Na ők mit mondanak a problémára, csak nem azt, hogy még nem fejeződtek be a fejlesztések..?? JÉÉÉ, DE ÉRDEKES!! Talán ülni kéne a seggeteken csöndben és várni, vagy ha valami nem tetszik, lehet áttakarodni az ezzel össze sem hasonlítható fantasztikus ADSL-re 5-6 megabitre (jó esetben).
  • CzGobe
    olyan csomagokat kéne csinálni, h megveszed a 11M-et havi fixért, és ha nem töltesz le, akkor akár 11 megával tudsz feltölteni, ha 5tel töltesz le, akkor 6tal tudsz fel - hogy a le és fel összege legyen a sávszéled. kicsit zsír lenne :D
  • Munch
    Te meg mi a faszról beszélsz.
  • midsummer
    énis így vagyok vele. csak úgy oldalböngészésnél nincs nagy különbség, emígy meg nagyon ritkán lehet kihasználni.
  • bertino
    ha van elég seeder te is ki tudod használni...
    bár nekem azért más a nézőpontom
    vki rinyál, hogy 10 mbit helyett csak 0.5mbit

nemhogy örülne, mert amugy kurvajo helyzetben van...
    nekem 200k is bőven elég, gőzöm sincs minek kéne több
  • midsummer
    hmm.
    honnan töltesz?
    avass be:D
  • bertino
    azért nekem sikerül...
  • midsummer
    én nem az upcre értettem (upc rulz:D), mert én marhára örülök annak is, ha 180 helyett akárcsak 400-zal is tölthetnék, csak torrenten pl. nem lehet kihasználni (még a 180at se).
  • Mo.Organ
    Ki igérte meg hogy a torrentes oldalakrol mennyivel is fogsz tölteni?????????
    A f****m ki van már a sok okostojással. Ha locsolni mentek ne pénzt kérjetek hanem egy k****a ÁSZF-t.
  • Mo.Organ
    nem lesz. Volt ilyen pletyka de az megmaradt csak annak.
  • vper
    santaigo2
    medium
  • midsummer
    mi az összefüggés?:D
  • schrank
    ezt nem hiszem el hogy még mindíg nem lehet játszani a sok kis fassszopó torrentes miatt
  • tompka
    jó kis letöltés dél-amerikából!:)
  • Munch
    Torrent nem érdekel, se ftp-ről, se webről, sehonnan nem jön a megígért sebességgel. Pont a fele. Beszarás ez. :(
  • mYcs

Akkor ezt nézzétek.Chello Minimum xD
  • tompka
    nekem a leglassabb torrent 25kval jött! én inkább rendes letöltést szoktam választani! az jó!5mbit:)
  • midsummer
    zsír ez az emelés, csak az a kár, hogy a torrent 8kval csorog :|
  • tompka
    Hogy ne legyen tele a fórum képekkel
    Napier
    picit távol van kb.17900km de nem semmi a net! erre mondják hogy teljesítmény a köbön!:)
  • Gerygrey
    Nálam teljesen rendben a ping
  • HunnernesKonge
    Nah speedtest böngészőben letiltva :)

Mo.Organ: A upc-nél tervbe van véve, hogy pulsz pénzért nagyobb upspeedet lehessen kapni?
    Régebben volt szó erről, akkor nem nyilatkoztál, azt se mondtad hogy kacsa -e. (Ha igen akkor mind1, ha nem akkor ird le plz hogy kb mikortól és milyen árakkal)
  • Laceee
    majdnem 400
  • Laceee

de fognak örülni ezeknek a képeknek :)
  • Neoncsoves

Itt az enyém, és a steam is be van kapcsolva. Próbáld meg megint Lacee lehet, hogy laghullám volt :D
  • Neoncsoves
    torrent,skype,msn,letöltések OFF. minny megpróbálom. tessék itt egy gyöngyszem (Japán, Yokohama XD)
  • Laceee
    nekem is rendben a sávszél csak a ping brutális, lehet ezen segíteni ?
  • scs17
    az utóbbi képes hozzászólások éppenséggel nem rinyák voltak :P
  • Neoncsoves
    na nyugi. azért raktam be a képet mert tudom hogy itt még van dunaújvárosi chellos. tessék még egy kép a classicról (most mértem)
  • bertino
    persze, hogy béke
    azért írtam ezt a példát, mert mennyiségben igenis hasonlít ezekre a rohadt képekre :)
  • bigapó
    már bocsánat, de itt hova van kiírva, hogy csak azok jöhetnek be és írhatnak hozzászólást akiknek tetszik a UPC szolgáltatása?? te is gondolkozhatnál néha... béke...
  • bertino
    akinek nem tetszik a upc szolgáltatása ne járjon be rinyálni
    gondolkozhatnál is néha...