22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Nem Organ ellen beszélek, de: tőlem elvártátok hogy rendet tegyek, mástól nem? Hogy is van ez? Vagy már telebombáztátok privát üzenetekkel, mint engem?

A látszat ellenére, engem nem zavar az off és anno az sem zavart, mikor Bertino napi rendszereséggel spamelt a korlát miatt ;) Annyira biztos nem, hogy büntipont után kiáltsak
  • Aspyrin
    Flémszagot érzek.
  • Zsoltika 007
    "Munka és család mellett, nincs kedvem a csipp-csupp ügyek miatti sírásaitok miatt folymatosan itt lógni."

Ezt tőled idéztem. Tudod lehet neki is van élete, munkája, családja meg ilyenek. Vagy az csak neked lehet?
  • bakvarnyu
    amcsi szerveren 180 ping az nem is annyira rossz.
  • Mighty
    "Szándékomban áll minden olyan hozzászolás törlése, ami meröben eltér a fórum témájátol."

Nem csak én vagyok/voltam lusta
  • PyRex
    Nekem tegnap túl alacsony volt a pingem játszani (20-35), ezért inkább letöltöttem pár 10 gigát
  • zebrock
    ahh , elég problemás így , de mán óccsó ám-e :) ahogy gondolod , sajna itt nemtom megcsinálni , hogy keyfree legyen , csak ftp hozzáférésem van :( de mind1 , majd 1X késöbb . Egyébként sokkal jobb mint a bf2 helije , nehezebb vezetni. Itt az egyetlen heli szerver bf2 dcon-hoz 8.3.28.11 , a srácok próbálják kijavítani a heli mozgását , több kevesebb sikerrel , aki heli őrült , az itt tolja . Amcsi a szerver , 180 pingel is lehet azért :) próbáld ki , este még én is leszek rajta , most irány a meló , szeva
  • bakvarnyu
    királyság csak az a baj bf1-ből még nincs eredetim , gondolom törtet nem enged be , én a kettővel tolom.
  • zebrock
    ha szereted a heliket , van 1 kimondott heli szerverünk 87.229.24.77:14567
    desert combat ( bf42 alá) , látogass be ha van kedv és idö , itt mindig jó a ping :) annyira nem lehet elszúrni , csak a külföldi szervereken szívok néha , de már nem érdekel :)
  • bakvarnyu
    nekem elég szar volt tegnap a ping 35 és 700 között ugrált , persze előtte ment a torrent, úgyhogy kínomban beálltam helivel pusztítani singleplayerbe
  • zebrock
    sziasztok , bocsi még1x , csak dícsérni szeretnék , történt valami fehérváron ? Még mindig tök állati jók a pingek , tegnap óta :) Nekem legalább is :) jupppiii
  • Aspyrin
    Jó reggelt csajok és fiúk, és persze schrank :D
  • zebrock
    osztom , kultúráltan miért ne :) egyébként schrank megír mindent helyettem (tünk) is , csak sokan nem irkálunk ide , de azért olvassuk páran nagy pingesek. Egyébként ma csoda történt fehérváron , sose látott pingekkel játszottam az éjjel , 130 140 amcsiba , ahol mostanába mindig 170 vagy több , és nem is ugrált :) , valamit csináltak , mert ma 3 szor megszakadt csak úgy , pedig nekem sose szakadt még meg . Remélem marad ilyen. Schrank , neked kivételesen tegnap nem volt jobb ?
  • do2
    de amúgy tényleg miért cak a dicséret maradhat a topicba ?:D szerintem velejár a kisebb szidalmazás is ha vkinek nemtetszik, persze csak normálisan:)
  • precision
    na, elég volt a diliházból, írd be a banner alá hogy aki flamel/rinyál/másokat sérteget...stb., annak nem csak törlöd a hsz -ét hanem a netét is lekorlátozod dialup szintre :D
  • do2
    hogyhogy milyen panelt ? a upc dobozban az internet panelt
  • Zsoltika 007
    Ilyenkor nem szokták. Elég az is ha mostantól rend lesz.
  • PyRex
    Ámen! :)

szvsz visszamenőleg nyugodtan törölheted az uccsó 100 hsz-t :)
  • nyamiag #10872
    az utolsó előtti mondat eleje kicsit ellentétben áll az utolsó mondattal :|
  • Mo.Organ
    Csak jelezni szeretném hogy házigazda lettem ebben a topikban. Szándékomban áll minden olyan hozzászolás törlése, ami meröben eltér a fórum témájátol. De legföképp azokat fogom elsősorban törölni amelyek mások pocskondirozásárol szólnak.

Mostantol szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy vegyünk fel ezentúl egy kultúrált hangnemet egymással, legföképp azokkal akik kérdését tesznek fel, és normális választ várnak rá. Értve vagyok?
  • Mo.Organ
    Milyen panel csere?
  • do2
    Ja és nem tom mennyire vannak itt a 8.kerbe warezhuiszárok, nekem torrent letöltés kötben faszán megy a wow meg a diablo is meg cod és mohaa .. a feltöltésem 70-re van korláűtozva és igy sem szar a pingem..
  • do2
    amúgy hozzám 3 upc-s csávó jött ki hogy rájöjjenek hogy panel csere kell.. ilyet én még nemláttam.
    kijön az első ember asszondja hmm igen nincs net, vmi a dobozba lehet, hiv technikus embert.
    Másnap jön a technikus leméri ugyanazt amit az első megtett... persze panelt nemhozott magának... aszondja szar a panel kiirok panelcserét, holnap jönnek a panelesek..
    másnap jöttek a paneles csávók éppen akkor volt netem...10 órából visszajött éppen akkor.. lemérik a dolgokat asszondja a csávó ennek a panelnek semmi baja:)
    Monbdom nekik hogy na azért ez nem úgy van hogy ezt msot nem cserélitek ki nem viccből telefonálok... Aztán kicserélték.. De ha nem vagyok otthon, akkor a régit hagyták volna bent:)
    Szóval kicserélték és minden fasza most..
    De miért kell ehhez 3 ember ????????????
    Az első technikus igazán hozhatott volna magával másik panelt...
    De ami nagyon fsza azért az egészbe hogy rögtön jöttek és nem kellett várnom heteket.....
  • bertino
    mint 1 duracell elem, sose fogysz ki a szófosásból
  • schrank
    ha jól számolom a váltószámot akkor a kollégának 10Mbit-je volt
    4->22 10->50
  • Grifidos
    Megsúgom, ha nem jöttél volna rá az a 94 amit te néztél az 94 milisec.
  • Egerwin

4Mbites a netem szal kicsit elmér a try.hu
  • schrank
    te linkelted a screenshotot ...meg
  • bakvarnyu
    bmeg nekem 3 másik nickem is banolva van, ez meg a chat részről van letiltva tehát = primitív vagyok
  • Grifidos
    Szerinte most buktál meg...ülj le fiam 1-S
  • schrank
    94s , én nyertem a kép a bizonyíték
  • Grifidos
    sebesség 1
    sebesség 2

Nyüves fórum nem lehet normális méretű képet feltölteni.
  • CzGobe
    nem tudtok számolni?? 700/6,5=108 ami nem 90 :P najó, nem szólalok meg többet, inkább készülök (matek)érettségire...
  • schrank
    700MB --> 90s
  • CzGobe
    jó, tegyük fel tényleg van 50mbps a gépeden, de az 1CD/negyed óra tényleg nem nagy cucc...
  • Grifidos
    Napközben nem is de, már hazamentek userek
    6.5MB lecsúszott az újjam a shiftről
    Fizetni meg nem fizetek azért, hogy módosíthassak.
  • schrank
    hagy ne keressem elő jó a minap morgen is pont ezt vetette a szemedre
  • CzGobe
    nem értelek... 700MB=5600Mb 5600Mb/10Mbps=9,33333 perc
    jé, a 9,333 perc kevesebb, mint a 14 perc. Jé, 10Mb a sebessége az EXTREMEnek :P
    ha tényleg 6.5Mb/s-et írtál, akkor megsúgom, 20Mb/s-es a legnagyobb chello...
    Ha 6.5MB/s, az 52mbps :) olyat nemkívál :P de nem is nagyon hiszem h 52Mb/s jutna gépenként :P
  • Grifidos
    Egyszerű
    ha melózom van időm fórumozni, és letölteni.
    Otthon csak a maszek melót kell csinálni
    Mellesleg soha sem mondtam, hogy otthon melóra használom a netet...
  • schrank
    mútkor azt montad még hogy otthon melóra használod a netet ! most meg azt hogy melóba töltögetésre ! magyarázatot kérünk