22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • do2
    ja ez zsoltikának akart menni és privátba:))
  • do2
    Helló a gmailra ha feltöltöm a fájlokat a gmailra akkor belinkelhetem azt weblapra is ?
  • HTS s3rg1nh00
    na,4 nap után csak visszajött a net...kicsit türelmetlen voltam úgy látszik:)
    thx a helpért Mo.Organnek!
  • Zsoltika 007
    Ez a szakadás nekem is volt már. Igaz csak egyszer de akkor 3 embert is kirakott velem együtt.
  • Zsoltika 007
    Lehet ftp tárhelyként is használni a gmail fiókod kapacitását.
  • zebrock
    Dodo55 , én ugyenezt tapasztalom , semmilyen szervert nem lát kb 20 másodpercig , aztán minden frankó , kb 3 napja van ez , mióta tök állat lett a pingem , fene se érti már :) ja , kb. 2 óránként szakad meg , (ahogy én látom) rendszertelenül. Majd vki. biztos ír rá okosabbat :) szóval nem vagy egyedül
  • do2
    gmail az csak levelezi móka én weblapaot szeretnék saját készitésű videjeókat feltenni...
  • Mighty
    gmail
  • Dodo55
    KB 1 hete valami nagy gáz van.

Van egy CSS szerver, ahonnan óránként párszor leszakadnak a chellosok.
    Ezt úgy kell érteni, hogy játszok, hirtelen beakad a játék, 10 másodperc múlva kiírja, hogy connection problem, ha várnék timeoutolna, de nem várok, disconnect, serverbrowserbe a kedvenc szerverek között a szerverek felének nem változnak az adatai ha a frissítésre nyomok, majd 20-30 másodperc múlva frissülnek az adatok, és vissza tudok connectelni, és tovább játszani.

És ez csak chellosokkal szokott lenni, konkrétan pl egy olyan chello-sal is, akiről tudom, hogy 100-150km-re lakik innen.

A másik dolog a külföldi oldalak. Azoknak az elérése 5-10 percig is be szokott akadni, pl most is, ezért gondoltam, hogy már írok. Amúgy mostmár mennek a külföldi oldalak, de amikor elkezdtem írni, semmilyen külföldi oldal nem jött be.
  • do2
    na mi ma pálya chellosok ?:D most tényleg beindultam ftp,torrent töltök mint állat, és még a diablo botom is megy, és megyek mindjárt mohaazni,tökéletes a pingem igy is:)
    1 gyors kérdés hátha vki tud egy olyan külföldi tárhelyet ami 1 gigás és ingyenes, és nincs fájlméret korlát:) nam warez miatt kell
  • bertino
    tegnap kivettem favból a topicot, de ugy látom még mindig csak az idétlenkedés megy
  • tompka
    ha a webtárhelyen csinálok egy mappát akkor azt eltudom érni??
    böngészőn!
  • bakvarnyu
    bmeg Morbid angel logó
  • DjDano
    Én minden nap kikapcsolom a modemet szintén Motorolám van....
  • HTS s3rg1nh00
    nekem viszont van mivel kedd óta baszik továbbmenni a send-től...
    tanulság:motorola modemet SOSEM kapcsolunk ki...
  • Mighty
    Mivel nincs feltöltve semmi, azt nem lehet elérni. Nem elég logikus, vagy matematikai bizonyítás kell hozzá? :)
  • tompka
    már rájötem de ha nincs semmi feltöltve akkor nem elérhető
  • Golyo69
    A webtárhely a members.chello.hu/login címen érhető el, ahol a login az előfizetéshez tartozó felhasználói azonosító

tehát members.chello.hu/kiss.bela
  • tompka
    Hogy tudom elérni a webtárhelyemet böngészőn?? csak ftp-n jön be!
  • Aspyrin
  • schrank
  • Aspyrin
    Ne aggódj, téged ez a veszély sem fenyeget. Tudod a hülyéknek van szerencséjük :D
  • schrank
    nekem is álló motorolám lenne ha nem lenne beesve a rekamié mögé csak nehogy egyszer meggyulladjon a hosszú évek alatt öszegyülemlett sok porcica
  • Zoelee
    hali! nekem is álló motorolám van és a napokban nekem is volt ugyanilyen problémám itt Egerben de amúgy semmi baj a nettel.
  • schrank
    én is a"pató pál úr" csomagot kapom lassan két hónapja úgy hogy mélyen együttérzek veletek
  • Munch
    Sok helyen ez van most miskolcon.
    Nálam tegnapelőtt volt ugyanez. Majd helyrejön.
  • Zsoltika 007
    Nekem is érdekesen alakul update óta a p2p sebessége. Vagy korlátozzák felénk vagy ennyit tud jelenleg.
  • PyRex
    Nekem is voltak p2p gondok de tapasztalataim szerint megszűntek.
  • schrank
    én elcserélem a "pinges galibámat" egy "p2p-s galibára"
  • Mo.Organ
    nézd erről nem tudok neked mit mondani, ha kell linkelekbe neked képet, hogy nekem P2P-el semmi gondom.
    Elmondtam már azt is hogy amig az átépítés nem fejezödik be teljesen, addig a műszaki fejlesztések miatt lehetnek "galibák", és nem törvényszerű, hogy mindenhol jelentkezik.
  • NeoMaN
    Szupi

Na akkor légyszi nyilatkozz a P2P anomália ügyében....

UPC a hunyó vagy a többi szolgáltató?
  • HTS s3rg1nh00
    thx,asszem holnap erős nyomás alá vonom a miskolci kirendeltséget:)
  • JAG1
    :-)
  • schrank
    ezt biztos a motoros sexér kaptam
    a mi moderátorunk is rá tud nézni arra az izére
  • PyRex
    ne hibabejelentést csinálj, hanem követelj egy műszakis kollégát, aki bentről rá tud nézni a modemedre, ha nem tudja, hogy mi a gond, akkor követelj modemcserét :)
  • HTS s3rg1nh00
    emberek,van 1 kis problémám...kedden hazamentem és a modem nem kapcsolt be(álló motorola^^),áramtalanítottam,és azóta önellenőrzésnél a send led csak villog...tud valaki megoldást?(1221-et hívtam,hibabejelentés persze nem működik...)
  • JAG1
    Ha itt tartjátok srenkit, eske előfizetek chellora. :-)
  • JAG1
    Válts, válts, válts...ADSL-re válts...
  • schrank
    privikkel bombáztak a hardcore-ok ?
    bertínnyó napokig rinyált a korlát miatt ?
  • Mighty
    Izé, a topic bannert nem kéne lecserélni, vagy maradjon meg nosztalgiázni?