22959
-
do2 #10931 ja ez zsoltikának akart menni és privátba:)) -
do2 #10930 Helló a gmailra ha feltöltöm a fájlokat a gmailra akkor belinkelhetem azt weblapra is ?
-
#10929 na,4 nap után csak visszajött a net...kicsit türelmetlen voltam úgy látszik:)
thx a helpért Mo.Organnek! -
#10928 Ez a szakadás nekem is volt már. Igaz csak egyszer de akkor 3 embert is kirakott velem együtt. -
#10927 Lehet ftp tárhelyként is használni a gmail fiókod kapacitását. -
zebrock #10926 Dodo55 , én ugyenezt tapasztalom , semmilyen szervert nem lát kb 20 másodpercig , aztán minden frankó , kb 3 napja van ez , mióta tök állat lett a pingem , fene se érti már :) ja , kb. 2 óránként szakad meg , (ahogy én látom) rendszertelenül. Majd vki. biztos ír rá okosabbat :) szóval nem vagy egyedül -
do2 #10925 gmail az csak levelezi móka én weblapaot szeretnék saját készitésű videjeókat feltenni... -
#10924 gmail -
Dodo55 #10923 KB 1 hete valami nagy gáz van.
Van egy CSS szerver, ahonnan óránként párszor leszakadnak a chellosok.
Ezt úgy kell érteni, hogy játszok, hirtelen beakad a játék, 10 másodperc múlva kiírja, hogy connection problem, ha várnék timeoutolna, de nem várok, disconnect, serverbrowserbe a kedvenc szerverek között a szerverek felének nem változnak az adatai ha a frissítésre nyomok, majd 20-30 másodperc múlva frissülnek az adatok, és vissza tudok connectelni, és tovább játszani.
És ez csak chellosokkal szokott lenni, konkrétan pl egy olyan chello-sal is, akiről tudom, hogy 100-150km-re lakik innen.
A másik dolog a külföldi oldalak. Azoknak az elérése 5-10 percig is be szokott akadni, pl most is, ezért gondoltam, hogy már írok. Amúgy mostmár mennek a külföldi oldalak, de amikor elkezdtem írni, semmilyen külföldi oldal nem jött be. -
do2 #10922 na mi ma pálya chellosok ?:D most tényleg beindultam ftp,torrent töltök mint állat, és még a diablo botom is megy, és megyek mindjárt mohaazni,tökéletes a pingem igy is:)
1 gyors kérdés hátha vki tud egy olyan külföldi tárhelyet ami 1 gigás és ingyenes, és nincs fájlméret korlát:) nam warez miatt kell
-
#10921 tegnap kivettem favból a topicot, de ugy látom még mindig csak az idétlenkedés megy -
tompka #10920 ha a webtárhelyen csinálok egy mappát akkor azt eltudom érni??
böngészőn! -
#10919 bmeg Morbid angel logó -
#10918 Én minden nap kikapcsolom a modemet szintén Motorolám van.... -
#10917 nekem viszont van mivel kedd óta baszik továbbmenni a send-től...
tanulság:motorola modemet SOSEM kapcsolunk ki... -
#10916 Mivel nincs feltöltve semmi, azt nem lehet elérni. Nem elég logikus, vagy matematikai bizonyítás kell hozzá? :) -
tompka #10915 már rájötem de ha nincs semmi feltöltve akkor nem elérhető -
#10914 A webtárhely a members.chello.hu/login címen érhető el, ahol a login az előfizetéshez tartozó felhasználói azonosító
tehát members.chello.hu/kiss.bela -
tompka #10913 Hogy tudom elérni a webtárhelyemet böngészőn?? csak ftp-n jön be! -
Aspyrin #10912 -
#10911 -
Aspyrin #10910 Ne aggódj, téged ez a veszély sem fenyeget. Tudod a hülyéknek van szerencséjük :D -
#10909 nekem is álló motorolám lenne ha nem lenne beesve a rekamié mögé csak nehogy egyszer meggyulladjon a hosszú évek alatt öszegyülemlett sok porcica -
Zoelee #10908 hali! nekem is álló motorolám van és a napokban nekem is volt ugyanilyen problémám itt Egerben de amúgy semmi baj a nettel. -
#10907 én is a"pató pál úr" csomagot kapom lassan két hónapja úgy hogy mélyen együttérzek veletek -
#10906 Sok helyen ez van most miskolcon.
Nálam tegnapelőtt volt ugyanez. Majd helyrejön. -
#10905 Nekem is érdekesen alakul update óta a p2p sebessége. Vagy korlátozzák felénk vagy ennyit tud jelenleg. -
#10904 Nekem is voltak p2p gondok de tapasztalataim szerint megszűntek. -
#10903 én elcserélem a "pinges galibámat" egy "p2p-s galibára" -
#10902 nézd erről nem tudok neked mit mondani, ha kell linkelekbe neked képet, hogy nekem P2P-el semmi gondom.
Elmondtam már azt is hogy amig az átépítés nem fejezödik be teljesen, addig a műszaki fejlesztések miatt lehetnek "galibák", és nem törvényszerű, hogy mindenhol jelentkezik. -
#10901 Szupi
Na akkor légyszi nyilatkozz a P2P anomália ügyében....
UPC a hunyó vagy a többi szolgáltató? -
#10900 thx,asszem holnap erős nyomás alá vonom a miskolci kirendeltséget:) -
#10899 :-) -
#10898 ezt biztos a motoros sexér kaptam
a mi moderátorunk is rá tud nézni arra az izére
-
#10897 ne hibabejelentést csinálj, hanem követelj egy műszakis kollégát, aki bentről rá tud nézni a modemedre, ha nem tudja, hogy mi a gond, akkor követelj modemcserét :) -
#10896 emberek,van 1 kis problémám...kedden hazamentem és a modem nem kapcsolt be(álló motorola^^),áramtalanítottam,és azóta önellenőrzésnél a send led csak villog...tud valaki megoldást?(1221-et hívtam,hibabejelentés persze nem működik...) -
#10894 Ha itt tartjátok srenkit, eske előfizetek chellora. :-) -
#10893 Válts, válts, válts...ADSL-re válts... -
#10892 privikkel bombáztak a hardcore-ok ?
bertínnyó napokig rinyált a korlát miatt ? -
#10891 Izé, a topic bannert nem kéne lecserélni, vagy maradjon meg nosztalgiázni?