UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem azért,mert elértem a korlátot,hanem egy személyes ok miatt.
Aki tud légyszi segítsen.
Elõre is köszönöm szépen.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Egyébként elmondtam hogy segítséget adok de csak priviben. AZért csak ott mert ha itt mondom el a probléma megoldását mindig vannak nálam okosabbak akik jóbban tudják. De csak akkor már mikor én már elmondtam a véleményem.
Egyébként nevetséges, hogy még mindig ezzel a témával küzdötök itt páran.
Ez nem az a fórum ahol a cég lépéset kellene "jogilag" mérlegeleni.
Az utolsó normális problémát DODO55 hozta fel épp az elöbb.
Na meg persze azok akik veszik a fáradságot és megkeresnek egyéni gondjaikkal.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Bocsánat a kifakadásomért, eddig sohasem reklamáltam, de már iszonyatossan dühítõ egyes emberek viselkedése...
Amúgy djlondon2, qrvára igazad van és okossan gondolkodsz (én is ezen agyaltam egy ideje)... Ha a mostani Classik-os közalkalmazottit csak Médiumra fogják bõvíteni változatlan áron akkor iszonyatossan kibaszik a UPC ezen elõfizetõivel, mert akkor ponthogy a közalkalmazotti "kedvezmény" miatt fizetnék többet a jóval olcsóbb alap Médiumért...
Szóval 2 lehetõség van:
1. Közalkalmazotti Classik Extrémre vált változatlan közalkalmazotti kedvezmény áron
2. Közalkalmazotti Classik Médiumra vált a Médiumnál jóval olcsóbb áron
Végülis vagy ennek vagy annak kell lennie, mert akkor felteszem a kérdést, hogy ha Médiumra vált változatlan áron akkor miért érné meg továbbra is közalkalmazottként elõfizetni? Ennyire meg nem hülye a UPC, szóval csak jóljárhatunk mi közalkalmazottak... 😊
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Anyukám szólt errõl(õ a webmail felületrõl emailezik), elõször azt hittem, nála nem jó valami, de most megnéztem, és nálam is szar.
Az van, hogy az ékezetes karakterek helyén kérdõjelek(firefox)/négyzetek(internet explorer) jelennek meg, az emaileken belül.
Próbáltam állítgatni a karakterkódolást, de sehogy nem jó, amúgy alapból UTF-8-on van.
Errõl szólj plz Mo.Organ valakinek, mert nem sok kedvem van most megtanítani anyukámat egy email kliens használatára<#idiota>#idiota>
SZERK: Nem mindegyik emailnél rossz, de a legtöbbnél igen.
Nem az én nevemen van a net, amugy az illetõ pedagógus
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
😄
debizonyhogy classic-ot adott (nekem legalábbis, mert a szerzõdésemen az áll, hogy chello classic)
bár erre már megkaptam a választ itt, miszerint a szolgáltató módosíthat egyoldalúan, ha az ügyfél nem jár rosszul
márpedig, ha 3-ból 5 lesz, arra senki sem mondhatja, hogy rosszabbul járt
az más lapra tartozik, hogy a 10 jobb lenne<#vigyor2>#vigyor2>
jóllehet a problem még mindig ott van, hogy classicból miért nem lesz extreme, de nem feszegetem tovább, úgy is kiderül
abban persze egyetértünk, hogy egy multi azért valszeg jól megrágja, hogy mit és hogyan változtat, vannak jó jogászaik, stb.
ha meg nem alapos és elnéz vmit, akkor az az õ baja<#nevetes1>#nevetes1>
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
én 6900-ért veszem -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én már megbékéltem a helyzettel, végülis 5 Megabit se kevés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jó lenne ha valaki tudna magyarázatot adni egy chello-s gondra.Ez a közalkalmazotti dolog lenne,akinek chello classic-ja van de közalkalmazotti áron kapja (7200Ft).Azt rebesgetik a fórumok,de hivatalos nincs a chello oldalán,hogy ezek a közeljövõben csak 5 mbites emelést kapnak a 10 helyett.Most egy classic-os közalkalmazott 9500 helyett 7200-fizet.Ezért érdekesek a kósza hírek.Ha nem növelik akkorára mint ami a classic csomagra van írva,akkor arról mondjatok infót mennyivel lesz olcsóbb a Stanadard csomag áránál.Mert az biztos,hogy nem fog 7200 ft-ba kerülni.Mindenki okoskodik,de hivalalos kijelentést nem lehet olvasni interneten.Szóval aki valami biztosat mond vagy tud,mert õ már megkérdezte az UPC-t az írjon erre,és ne az aki csak feltételezi hogy ez lesz.Továbbá a hivatalosan kiadott változtatásokban sincs hír arról,hogy a közalkalmazottakkal hogyan járnak el.
Ezek szerint jöjjön az ADSL? <#vigyor1>#vigyor1>
<#mf1>#mf1>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
A növekvõ ping meg gáz .Dühítõ lesz a tudat, hogy azért szaggat a játék mert egyesek tinihorrort töltenek! Ráadásul 10 gigás HDR vagy mi a tököm formátumban !
De látom te sem vagy képben igazán a pingel kapcsolatban, hiszen már ez is el lett mondva, hogy igen is nõni fognak a ping értékek csak az a kérdés hogy mennyivel.