22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    Szerencsére emiatt Schrank nem tud játszani, hétköznap meg ovi van :)
  • schrank
    hétvége van mr. mindenszartletöltökék ilyenkor amikor hazaszabadulnak a koleszokból isikből péntek délután bekapcsolják a szájbaba..ott torrent kliensüket aztán hétfő reggelig terhelik a hálózatot
  • Slipknot14
    Mi a rák van ezzel a chellóval? Sávszélesség emelés után pár hétig jó volt, azóta pedig (az kb már 2 hónapja) állandóan szarakodik, és sose jó + a normális le/feltötési sebességet sosem éri el Most is pl 2898 a le és 427 a fel, pedig Chello Extremem-van.
    Mér nem tuggyák már kijavítani!!? Annyira elegem van belőlük, jáccanék oszt erre a pingem állandaón 50-700 között ugrál, de folyton. Néha lemegy 25-re aztán hirtelen fel 300+-ra.
    Valaki pls monjon valamit, mit lehetne tenni... Mer ez így nagyon nem kóser ho fizetjük rendesen erre nem kapjuk meg a teljes sávszélességet

Megjegyzés: 10000-nek kéne lennie a letöltésnek, és szinte mindíg 1000 körül ugrál... 5000 felé meg reggelente mgy, de az is ritka... Amúgy mikolci vaok, ha ez számít.
  • PyRex
    chelo-sok szarakodnak, nálam is ez volt 2-3 napig, most éppen jó (lekopogom).
  • Zsoltika 007
    Nekem is csinálta valamelyik nap.
  • Nortai
    Hát nem tom mivan ma! Néha van net néha nincs! Váltakozik elég sürün!(percenként) kicsit zavaró...
    Másnál is? :O
  • TAMÁS_19!!
    Szevasztok..

3-4 éve használok incredimail progit( freemail-es tárhellyel ), eddig nem volt gond vele, de elmult 1-2 hétben a kimenő leveleim nem érkeznek meg... levelezőprogram is hibát jelez..
    mail.chello.hu az smtp azaz kimenő rész (vagy esetleg pop.chello.hu).. de valamiért mégse jó ezzel...
    Mondom eddig jó volt cirka 4 éve..
    Tud esetleg valaki mondani erről valamit, hogy nálam van elkurva, vagy a chellosok okoskodtak??

Köszi
  • PyRex
    update: külföld valóban nem megy :)
  • PyRex
    Nekem 0:05-től nem megy MSN, Logmein, de megy minden http cucc, fura :)

Amúgy 0 óra után rendszerint MSN disconnect van picit, de most már régóta fos.
  • Dj Xyberpunk
    Jelenleg tapasztal valaki (XXIkerben lakom) chello akadozást? vagy kimaradást? mert nekem külföldre szaraxik a net.
  • NeoMaN
    Ez nálam is többször előferdült már!
  • schrank
    nnna szépen állunk te meg még adod alájuk a lovat
  • PyRex
    !TÉK!
  • PyRex
    :)
  • Mo.Organ
    látom nem értetted mit írtam. Mindegy. Nem fogod elérni a limitet biztos.
  • Dodo55
    Nem.
    Ismerem a szabályt: nem szabad 3 havi átlag 250GB-nál többet tölteni.
    Ez eddig OK.
    De itt arról van szó, hogy a mérőoldal állítólag nem azt mutatja, amit mért a UPC.
    Szóval erre mondtam, ha olyan lenne, hogy az oldal mondjuk 50GB-ot mutat 3 egymást követő hónapra, de kapsz egy figyelmeztetést, hogy megszegted a 250GB-os szabályt, akkor simán lehet szólni nekik, hogy a mérő mást mutat.
  • bakvarnyu
    Ez a digitális tv beszerelés állítólag marha nagy üzlet most viszik mint a cukrot a csőcselékek. Nekem mondjuk nem hiányzik én csak netezek.
  • Mo.Organ
    Változás az lesz biztosan mert a piac ezt digtálja. Csak még a kereslet nem olyan amiért ezt érdemes azzonnal megvalósítani. Jövőre biztosan lesznek városok ahol ezeket esetleg kipróbálják. De a T-Comnál sem kapkodnak ám az emberek a szolgáltatás után. Egyetlen egy oka van ennek. Nem egy olcsó multság, és az emberek most nem erre fognak költeni.
  • Mo.Organ
    nem tudok hibárol, persze ez nem azt jelenti hogy estleg nem volt. Én ma is használtam nekem müködött.
  • PyRex
    Mo.Organ: tudsz valamit a chello mailről? Mert ma egész nap azt játszotta, hogy csak sokadik próbálkozás után küldte el a levelet nemtommilyen hibár hivatkozva, de aztán elment, viszont volt olyan emberke, aki nem kapta meg, ami így lett elküldve.
  • Baraber
    Előre elnézést kérek, ha már téma volt...
    Van infó arról, hogy az UPC átáll-e a digitális TV adásokra. A T-com már csinálja, azt tudom. Egyáltalán milyen változás lesz a kábeles digitális műsortovábbitásban a laikus néző számára?
  • Mo.Organ
    hát azért ez nem így működik. A törvény te sem ismered teljesen kívüről még sem mentesülsz a szabályok alol.
  • Dodo55
    Amúgy ha szerződést akarnak bontani, mert sokat töltöttél, de a mérőoldal nem mutatta, akkor szerintem simán szabálytalan amit akarnak, szóval szólni kell nekik, és megmutatni, hogy nem mutatja a mérőoldal a forgalmat, amire hivatkozva akarnak szerződést bontani.
    Szóval szerintem ha a mérőoldal nem mutat 3 havi átlag 250GB-nál többet, akkor nincs mitől félni.
  • Dodo55
    Hát nekem nincs google részvényem, szóval nem vagyok gmail tulajdonos :D
    (Persze gondolom gmail account tulajdonost értettél :D)
  • Mighty
    /off (megint)

picasaweb.google.com

Minden gmail tulajdonosnak lehet egy ilyen regisztációja. 1G tárhely, képeknek, videoknak. Fileméret korlátról nem tudok.

/on
  • Sikoly85
    oké köszi. a szerver bérlő tulajdonos is ugyan ezt mondta:D
  • PyRex
    az ászf-ben mi van a mérő oldalról? a szolgáltató nem köteles elérhetővé tenni az általa mért adatmennyiséget?
  • Zsoltika 007
    A mérő oldal független a valóban mérést végző eszköztől. Tehát ha nem éred el a mérő oldalt attól még ugyanúgy számolja(kivéve persze ha karbantartás vagy ilyesmi van). Ezt Nsd írta hwsw-n. Igaz nem most de szerintem nem változott azóta.
  • PyRex
    Nemtom, nekem 2006 szeptembere óta nem számol semmit, most januárban volt 2022MB forgalmam szerinte, amúgy semmi (de még 0, azaz NULLA sem, hanem egyszerűen nem ír számot) :)
  • Zsoltika 007
    Mindent mér amit le/feltöltesz. Régen még a chello hálózatán belüli forgalmat nem számolta de ez már megszűnt.
  • PyRex
    hogy mérné? Mi köze a chello-nak ahhoz, hogy valahol van egy szerver a netre kötve és azon töltögetsz le-fel? Csak azt méri, ami a te géped és a szerver között megx adatforgalom (tehát ha pl. te is letöltesz a szerverről, akkor azt már igen).
  • Sikoly85
    akkor nem méri?:D
  • Sikoly85
    akkor mik?
  • PyRex
    Most ezt KOMOLYAN kérdezed? Mármint, hogy ha van valahol egy szerver és arról torrentezel, akkor az otthoni gépre előfizetett chello szolgáltatásnál mérik a tök más szerver forgalmát? Nee, mondd, hogy ez csak vicc volt.
  • schrank
    ha "viszonteladó" akarsz lenni akkor nem ezek a neteelőfizuk a te megoldásod
  • PyRex
    "elméletileg még azt is méri amikor betölt a windows" ??????
  • Sikoly85
    Mert most készülök szervert bérelni és ez az info nagyon kéne nekem
  • schrank
    elméletileg még azt is méri amikor betölt a windows de a hardcore töltögetőkkel állítólag nem képes tartani a lépést a mérő
  • PyRex
    ???
  • Sikoly85
    ezt hogy érted? én arra lennék kiváncsi hogy ha szerverről torrentezek akkor azt méri-e a chello