UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
Mo. Organ nem tudo hogy itt fehérváron most folyik e hálózatfejlesztés?

schrank
nna jó nem szereztem mert akkor én még kicsi vótam de a fater durrantotta meg az egész göngyöleget mert azt hitte nagy színesfém biznisz van benne de hát maradt az "újrahasznosítás" <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mo.Organ
<#vigyor3> ez komoly?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
most erre veretsz mi eztet falun csak koaxkábelnek hívjuk és amikor lecserélték a helyi TSZ-ben a számítógépes hálózatot erre a sokdrótos utp-re akkor hazahoztam a régi koaxhálózatot azt már több mint tíz éve azon szárad a ruha <#hehe>

Mo.Organ
Te kábelezted be az egyik node-ot gratula. 17 node-t építettem ki teljesen, és két várost építettem át de mint mondtam te egy faxa gyerek vagy. Vered az UPC szerelõ gárdáját. Engem fikázhatsz leszarom okos vagy megmondtam.
Csak azt ne felejtsd el hogy sztereóban megy az adás. És nem két hete.

Ja, tudom mi a tápfeladó. <#papakacsint>

téma off

mozesapo
Figyelj kismókus. A XII. kerületben én kábeleztem és szerelvényeztem az egyik node-ot a saját két kezemmel. Majd ha behúzol alépítménybe egy nap 900m QR540-et, akkor ugassál. Még azt se tudod mi az a tápfeladó. Hogy részemrõl lezárva.

QR540 felépítése

Belül aluminiumon rézgözölt fólia 3.15mm átmérõ, dielektrikum - lényegében polyetilén hab, aluminium árnyékolás 0.35mm vastagság, mûanyag köpeny.

És mi az 540? A kábel átmérõje köpeny nélkül 0.540 inch. <#mf1>

Nem tudja valaki amit én nem tudok??
Elõre is köszi😊)))

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

schrank
tényleg ha a torrenten rászabadul egy cuccra mind a négy csomagból 1-1 láma és a seed max 4 Mbit akkor hogyan oszlik az arány vagy egyformán mindenki egy megabittel fogja húzni az anyagot <#fejvakaras>

schrank
nem fog tudni annyival letölteni amennyivel letölthtene <#hehe>

Munch
Érdekes vinyód lehet. 😄

bakvarnyu
már olyan gyors lesz a letöltés mintha egyik partícióról másolnál át valamit a másikra<#vigyor1>

Akinek chello Plus-ja van, akkor az mennyivel fog le/fel tölteni!!! 😄😄
Egyébként inkább feltöltést kellene növelni!! Szerintem!! 😄😄😄😄<#beka2>

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)

Mo.Organ
egy kis matematika. szorzás, osztás. <#papakacsint>

Olyan marha nehéz kiszámolni, hogyha háromszorosára emelik a sávszélt, akkor a letöltésed hányszorosára fog növekedni?
shevy
most áltlában 300kb/sec-cel szoktam letölteni, az emelés után mennyivel fogok tudni leszedni?

Mo.Organ
meg nem volt ma. <#papakacsint>

bakvarnyu
ajjaj most szaros 5 megabittel kell töltened de sajnállak<#vigyor1>

SötétBarom
Tegnap voltam bent a UPC-nél áthelyeztetni az elõfizetésem, és megtudtam, hogy a jelenlegi dolgozó net (ami per pillanat classic), az emelést követõen nem classic csomag lesz, hanem a medium, 5mbites...
Nemtudom volt e már az info, gondoltam megosztom.. Engem kicsit lelombozott =(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

schrank
szombat vasárnap (24-25.) szerintem még a töltögetõsök is nézegetnek inkább hétfõ 26. és mivel a február idén is csak 28 napos arra utal hogy mi lesz keddtõl <#miaz>

Mo.Organ
kicsit olvasss vissza

csak kérdem, de ez egy kérdés volt és nem kérdést szerettem volna hallani
Mo.Organ
Tudod az a baj benned hogy hallottál valamit és most azokat mondogatod.
Nem állok le veled vitatkozni mert nincs mirõl meg ez nem ide való.
két megjegyzést szertnék hozzáfüzni csak az elöbbiekhez.

Szánalmas az hogy egy szakmabeli embernek adod elõ magad.
Erre az emberekre van egy jelzõ amit nem írok le. .....

A másik hirtelen aztabûdös qxxxxx életbe, egyszer csak sztereó lett az a fránya csatorna.
Na hát tudod ez aztán nevetséges volt de mindegy.

QR 540 jelentését meg pontosan magyarázd el, mert szerintem sokan nem tudják mi az. SCHRANK meg egy kiváncsi ember, és érdekli pontosan mi is az az 540??

részemrõl téma lezárva

schrank
most õszintén mi bajod lesz ha max 3 napig 40K-d marad <#nemtudom>

hi, most 28 giganal vagyok es ha athaladom most a 30at lekorlatoznak? csak mert volt mar ojan h a hó vége fele már leszarják, (elnézést) és nemtörödnek vele. vélemény? meghát jõvõhonaptol turboooo 😊
bertino
ne írassalak be valahova vmi kezelésre ?
elintézem neked, mert én már nagyon unlak

rosszabb vagy, mint egy 2 éves csecsemõ, aki egész nap dádázik

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

schrank
igen <#vigyor5>

bertino
te tényleg ilyen begyepesedett atom vagy vahzeg ?

schrank
memfisz neked hány dB-t vesz el a konkurens telefonkábel <#hehe>

bertino
<#wilting>

mooo
mozesapo
Érdekes módon 2 hete 1x csak sztereó lett magától, miután valamit szerelgettek a hálózaton. És mérd meg mennyit is csillapít egy -6dB-s TAP kimenõ ága, és látsz csodákat. Az 1 dB-s csillapítás az talán a 16dB-s csillapítású TAP OUT ágán valós.
Ja tényleg, a -5.7dB az a 3-as osztó. És? Az hogy még TAP-ot nem fogtál a kezedbe az tuti.
pl. DC6, DC12 általában vonali hálózatnál beszélünk és miért is, mert az egészen más mint amire te dc6-ot mondasz az tápfeladó, azokat hívjuk így. Hogy csak röhögni tudod rajtad. Itt a fórumon elõadod magad, hogy húúúú te vagy a mindenttudó upc-s. Sztem még QR540-es kábelt se láttál közelrõl.

schrank
most miért baszogatod hogy négy powasonic tévélyük <#hehe>

Mo.Organ
Na ide figyelj kisokos a dc-6 out ága átmenõ nem csillapít 3,5 dB. 1dB az átmenõ csillapítása.
-4 csillapítású nincs. a 4-es osztó 5.7dB nem oszt hanem 7.5 dB.

Ja és én nem kötöm be az internetet. De aki nem tudja a mindentudó TV-én a sztereot beállítani az pihizzen inkább. Mi meg az ilyen ügyfeleken szoktuk magunkat szarrá röhöni. pfffffffffff

schrank
õ nem szerelõ b+ hanem az irodába ilyen lótusz-faktusz <#nezze><#hehe>

mozesapo
Nem táp! TAP, van -4, -6, -8, -12, -16dB-s. Annak az out ága 3.5dB-t csillapít, onnan viszed tovább a jelet a tv-hez v. osztóhoz. 4-es osztó 5.7dB-t csillapít minden ágon, vagyis 3.5dB+5.7dB az 9.2dB. Pl. PCT-IT1W-06, és ráírva még TAP -06dB.
És te vagy upc-s szerelõ? Muhaha. Nem csodálom, hogy sokszor csak néznek az elõfizetõk, hogy milyen emberek járnak bekötni, stb.

Mo.Organ
küldtem levelet. <#wave>

Mo.Organ
Mi az hogy a net miatt vegyél le 3.5 dB?
Táppal + 4 osztó?? Mi az a táppal?

schrank
én most 4944-nél tartok és várom a levelüket <#ijedt>

mozesapo
Mit írjak le? Ja nem érted, akkor jó. <#wow3>

rekettyes
Nem nagyon lassítanak már engem pl. mostanáig nem.

schrank
morgen ma derült ki a cafetéria rendszerünk jövõje és havi 7300-ig fizetik a netet szerinted melyik a jobb megoldás hétfõn lépjek felljebb sztenderdbe és ha igen akkor hány évre de ha 1 évre és nem kérem se a családi csomagot se a telefont akkor az már több mint a 7300 vagy mindegy ...szol rá mit csinálok <#vigyor5> ezzel csak azt akarom kérdezni hogy lesz -e valami pár száz forintos árcsökkenés a mediumnál hogy jól ki tudjam használni az adómentes járulékomat vagy mimet <#fejvakaras><#hehe>

Mo.Organ
ezt írd le mégegyszer.

Nálunk is 4 tv van és nincsen semmi gond
Köszi a válaszod!😊

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

mozesapo
Azért 4 tv az már egy picit sok. feltételezve hogy 68-72dB megy be, abból leveszel a net miatt 3.5 db-t a Tap-al + még a 4-es osztóval 5.7dB-t, az már -9,2dB a bejövõ jelbõl. Az már mintha egy picit kevés lenne a tv-nek.

Mo.Organ
A bejövõ kábelra kerül egy (dc-6) leágazó. Az egyik felére antenna kábel kerül, utána modem. A másik ág meg marad ugy ahogy volt eddig is. Ott lesz rajta egy szûrõ ami védi a modemes hálózatot a visszajövõ zajok miatt.
A modemet ha van rá lehetõség akkor egybõl a gép mellé teszik. És csak onnan van UTP kábel. (1m)ideális esetben.

Ok, csak arra gondoltam, hogy a tékom felrakott egy szûrõt a bejövõ vezetéknél, és a modemet a sz.gépnél.
A TV-kábelhálózat a következõ: a házba beérkezõ koax végénél van egy elosztó - 4 TV-helyre megy el koaxkábel. A chello modem hova kerül? Az elosztóhoz és onnan UTP vagy ilyesmi megy a sz.géphez? Vagy a sz.gépnél levõ TV csatlakozóhoz kötik?
radeer
Belassítanak még ebben a hónapban.
Márc 1-tõl nem számolnak csak addig azért betartják..

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

<#wow3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, az ÁSZF-ben ez van.
Magyarul az, hogy a hálózatra köthetõ PC-k száma 1, csak annyit jelent, hogy õk 1 PC net elérését biztosítják.

Amúgy nekem amikor bekötötték, még nem volt routerem, és a szerelõ látta, hogy 2 gép van, és kapásból segített megoldani, hogy a másikon is legyen net<#vigyor>